Amacım seni üzmek falan değil olamaz da zaten. Yaşadığım acıyı paylaşmış olmam neden seni bu kadar gerdi anlayamadım?
Netice de bu acıyı ben yaşadım ve yazdım.
Allah korusun Rabbim kimselere vermesin kalkıp "falancanın başına gelsin" demedim ki?
Burada gebeliğin de iyi kötü yaşadığı herşeyi herkes yazıyor neden ben yazınca bu tepki?
İlk önceleri bebeğini kaybeden düşüren Ekim anneleri de vardı onlarda yazdılar.
Ben yazıncamı sorun oluyor anlamadım?
Sizler ne güzel hazırlık yapıyorsunuz bende size özeniyorum ama yapamıyorum bunu yazmak suçmu?
Kimse size açınız paylaşmayın demiyor...ama beni etiketleyip yazmayın. .. sanki bana itafen yazıyormus gibi...Amacım seni üzmek falan değil olamaz da zaten. Yaşadığım acıyı paylaşmış olmam neden seni bu kadar gerdi anlayamadım?
Netice de bu acıyı ben yaşadım ve yazdım.
Allah korusun Rabbim kimselere vermesin kalkıp "falancanın başına gelsin" demedim ki?
Burada gebeliğin de iyi kötü yaşadığı herşeyi herkes yazıyor neden ben yazınca bu tepki?
İlk önceleri bebeğini kaybeden düşüren Ekim anneleri de vardı onlarda yazdılar.
Ben yazıncamı sorun oluyor anlamadım?
Sizler ne güzel hazırlık yapıyorsunuz bende size özeniyorum ama yapamıyorum bunu yazmak suçmu?
dalinin sıvı deterjanını oglumda 2 yasina kadar kullandim cok memnun kaldim bende hatta oglusum cok alerjik bir bunyeye sahipti arada baska deterjan denedigimde heryeri kabariyodu dalin en iyisi o konuda ne aynı yeni dogan bebek kokuyobeyaz_gelincik01 tatlım ben dalının sıvı deterjanini alıp kullandım gayet güzel kokuyor ve yumuşacık oldu kıyafetler ekstradan yumuşatıcıya hiç gerek yok tatlım inanki:) hem alerji yapıyormuş bebeklerde... bizim ikinci posta kıyafetler kaldı onları da yikarsam bitiyor inşallah bi çanta alıp çantasını hazırlamak kaldı :)
Canim Seba med Göz yakiyorm us ama bende chicco alırım diye düşünüyorum.çamaşır için toz değilde sıvı alsan yumuşatıcı kullanmasan daha iyi aslında bende o şekilde bi denicemCanm ben baya arastirip sebamedde karar kildim tum cilt urunlerinde deterjanda dalin aldim ilk yikamada cok bekleyecek die yumusatici da aldim 30 haftada yikamayi dusunuyorum camasir tozlarinda hep 50 derece fln yaziyo o derece altinda tam erimez alerji yapar die korktum
oh ya ne guzel kolaylamissin benim daha çooook eksiğim var bu hafta başlarım artık :)beyaz_gelincik01 tatlım ben dalının sıvı deterjanini alıp kullandım gayet güzel kokuyor ve yumuşacık oldu kıyafetler ekstradan yumuşatıcıya hiç gerek yok tatlım inanki:) hem alerji yapıyormuş bebeklerde... bizim ikinci posta kıyafetler kaldı onları da yikarsam bitiyor inşallah bi çanta alıp çantasını hazırlamak kaldı :)
chicco nun seti kesinlikle cok iyi cnm ilk etapta bide sebamed cildini cok kurutmustu ben kullandigimda memnun kalmadimCanim Seba med Göz yakiyorm us ama bende chicco alırım diye düşünüyorum.çamaşır için toz değilde sıvı alsan yumuşatıcı kullanmasan daha iyi aslında bende o şekilde bi denicem
Kimse size açınız paylaşmayın demiyor...ama beni etiketleyip yazmayın. .. sanki bana itafen yazıyormus gibi...
Özenle seçtiğiniz kelimeleriniz ve cümleleriniz için size teşekkür ederim.MarV-el bu konu başlığının sahibi (moderatör) ve buradan yazılanlara müdahale etmek,uyarmak onun görevi,
Forumlarda Moderatörlerin görevi:
Görevli olduğu bölümdeki tüm konuları istisnasız okumak ve yardıma ihtiyacı olanlara yardım etmek ve içerisinde küfür, polemik, reklam vs. gibi durumlarda konuya anında müdahale etmek ,uyarmak gerektiğinde konuyu kapatmak, taşımak veya silmektir.
Bu konuda sizin psikoljinizi anlıyorum aynı acıyı gecen sene bende yaşadım.Ama bundan dolayı başka hamileleri germeye onların heveslerini kırmaya yönelik birşey yazmadım,sizin gibi dalga geçmedim.Hatta geçmiş sıkıntımı bile yazmadım,kimseyi üzmeyeyim,kimseyi korkutmayayım diye.Aksine yeni durumumun tadını yaşamaya çalışıyorum.Bu forumlarda bulunma sebebimiz rahatlamak heycanımızı faydalı bilgiler paylaşmak.
Yazdıklarınızı okuyun isterseniz uslubunuz gerçekten rahatsız edici.Belki farkında değilsiniz.İyi niyetle söylüyorum.
Aldığım mesleki eğitimden sizde gördüğüm kadarıyla önerim profesyonel yardım almanız,bu şekilde çevrenize hepsinden önemlisi kendinize tamiri olmayacak zarar veriyorsunuz.Ard arda yazdığınız iki mesajda bile tutarsızlık var.
İnanının burada herkesi rahatsız edecek bir uslubunuz var.
Beddua etmeye yer arar, hazır bekliyor gibisiniz.Dışardan verdiğiniz izlenim bu.Ve biliyorsunuzdur hamileler olarak en hassas dönemdeyiz bu tavrnıız bizi geriyor.
Biraz daha hoşgörülü olmaya çalışsanız berber hoş sohbet ortamımız olur.
Aynen canım çok güzel :)dalinin sıvı deterjanını oglumda 2 yasina kadar kullandim cok memnun kaldim bende hatta oglusum cok alerjik bir bunyeye sahipti arada baska deterjan denedigimde heryeri kabariyodu dalin en iyisi o konuda ne aynı yeni dogan bebek kokuyo
İlk olarak onu alıp denicem bende galiba...chicco nun seti kesinlikle cok iyi cnm ilk etapta bide sebamed cildini cok kurutmustu ben kullandigimda memnun kalmadim
Birincisi kk ya girmemenizin sebebi ben değil bdv de yazdıklarınızdan ikide bir ban yemeniz...nickinizi de ondan değiştirmişsinizdir siz...Özenle seçtiğiniz kelimeleriniz ve cümleleriniz için size teşekkür ederim.
Kimseyle polemik yaşamadım polemiği çok öncesinde de şimdide benimle yaşayama gereği duyan kişi Emel hanımdır.
Sizi bilmiyorum ama gebeliğimizin en başlarında bu topikte bebeğini düşürenler bebeği karnında ölenler vs gibi bir sürü yorumlar okuduk ve kimseye bu şekilde tepki verilmedi.
Uslubumda bir anormallik yok ben Grafikerim ve Psikoloji eğitimi aldım.
Kk vesilesi ile tanıştığım bir çok bayanla şahsi ve özel face hesabım olmak üzere şahsen görüşüp konuşuyoruz benim profilimde ki mesajları okumanızı ve bana gelen yorımları okumanızı istirham ediyorum.
Bu Ekim annelerinde Sebamed şampuan Johnson yağdan falanca Beşikten yatak odası takımından bahsetmediğim için üzgünüm.
Netice de burada iyi yada kötü tüm TECRÜBELERİMİZİ paylaşıyoruz değilmi?
Örneğin ben burada bir anne adayının bir derdini yada acısını okuduğum da ona gidip bağırmak yerine acısını paylaşırım.
Netice de hepimiz insanız ve hayat öyle acı tatlı süprizlerle dolu ki kimin başına ne geleceğini ancak Rabbim bilir.
Başkalarının yaşadığı iyi ve kötü tecrübelerden ders çıkarmak erdemlilik ister.Benim acısını gerçekten yaşadığım bir olayı anlamak yerine onu hayal edip kendinde yaşamak en büyük psikolojik sorun bu bence.
Ekim annelerine yazdığım yazılarda kimseyi hedef almadan bende fikrimi sevincimi vs yazdım fakat sonra gördüm ki Emel hanım yazdığım kişiler bana birşey demediği halde onları savunmaya hatta beni yanlış lanse etmeye sözleriyle beni kırmaya rencide etmeye başladı o zamanki tutumundan dolayı öyle çok kırıldım ki Nickimi değiştirip uzun süre Kk ya girmedim.
Bugün bir hanıma yazdım siz bana ne güzel düşüncenizi yazdınız ama Emel hanım kim olduğumu anlayıp bana öyle çirkin bir yazı yazmışki gerçekten Emel hanımın bana karşımı yoksa genel anlamda psikolojik sorunlarımı var anlayamadım doğrusu.
Saygisizsiniz tek kelime ile... elhamdulillah hem babadan hem kocadan gördüm kendi kendime de yetiyorum o da ayrı bi meziyet...Tüm anneler ve Emel hanım hepiniz çok mükemmel ve harika insanlarsınız.
Birbirinizi şahsen öyle iyi tanıyorsunuz ki burada tek kötü kendini bilmez Anne adayı benim.
Ama size şunu diyeyim ben öyle kötü bir anneyim ki Kızım parmakla gösterilecek kadar Karakterli hanımefendi biri ve okulunda derslerin de birinci.
Bir anne olarak kendimle GURUR duyuyorum.
Ve siz işi gücü çamaşır deterjanı şampuan bebeyağından başka bişey olmayan sevgili Çömez anneler bugün burada benim kim ve ne olduğumu bilmeden hakkım da yorum yapıp benim kalbimi kıran beni kendince dışlayan ŞAMPUAN anneleri sizin evlatlarınız nasış olacak acaba çok merak ediyorum?
Sizler de ki bu hasislik çok bilmişlik ukalalık oldukça gelecek nesillerin nasıl olacağını hayal bile edemiyorum.
"EMELCİM HERKES KENDİNE YAKIŞAN ŞEKİLDE DAVRANIR.SEN ÇOK HARİKA KARAKTERLİ BİR İNSANSIN"
Tabi Emeli annesi doğurmuş ya çok iyi tanıyorlar EMELi.
Emel hanım size hakkımı helal etmiyorum daha öncede aynısını yaptın şimdi de aynısını yaptın.
Canım benim benim yaşım 40 ama yanıma gelsen seni benim annem sanırlar daha çok çökmedim yani.
Ayrıca senden daha tecrübeli ve zeki olmam benim suçum değil Allah vergisi.
Hadi size iyi doğumlar sonra dan görme ANNECİKLER.
Bebelerinizi SEBAMED le yıkayın analarınız sizi öyle yıkamış ya
Hahahhaahha......
BEN BABADAN GÖRDÜM KOCADAN GÖRMEDİM ÇOK ŞÜKÜR.
hey Allah im bune yaaa soktayim resmen valla hiiic takma kafana güluyurum suan tabiki Çömuz birbirimize bişeyler soracaz tabi .konu nasıl buraya geldi ya sorduğumuz seyle bile dalga geçmiş. hiiic kafana takma gül geç yaaaSaygisizsiniz tek kelime ile... elhamdulillah hem babadan hem kocadan gördüm kendi kendime de yetiyorum o da ayrı bi meziyet...
Yahu yazmiyayim diyorum ama tutamiyorum kendimi nasıl bir laftir BEN BABADAN DEGIL KOCADAN GÖRDÜM baba evinde allahima binsukur hicbir sıkıntı yaşamadım koca evindede iyiyim allaha sukur. Arada banada laf geldi emel hnmi annem dogurmadi ama burda elimizden geldigince birbirimize destek olmaya caliyoruz samimi sicak bir ortamimiz var. Burda kimsenin akla ihtiyaci yok zaten sadece bilgi paylaşımı yapiyoruz. Kotu niyetli olan sizsiniz bugune kadar burda boyle olaylar olmadi cunkuBirincisi kk ya girmemenizin sebebi ben değil bdv de yazdıklarınızdan ikide bir ban yemeniz...nickinizi de ondan değiştirmişsinizdir siz...
İkincisi psikolojiden anlayan bi insan iki de bir hamile bayanlara karşı saldırı cümlelerinde bulunmaz... ki ilk arkadaşımıza Allah muhafaza inşallah bebeğini kaybette gör gününü tarzı birsey yazmıştinız. .. bu hiç psikolojiden anlayan birinin cümleleri değil. ..
Üçüncüsü Allaha çok şükür psikolojim yerinde...nickinizi değiştirmenize rağmen sizi tanımis olmanın sebebide hala uslup bozukluğunuz...
Dördüncüsü tekrardan söylüyorum acinizi anlamanız değil problem olan benim hazırlıklarımdan bahsederken beni etiketleyerek anlatmanız mevzu...
Ve burda kaç arkadaşımız bebeğini kaybettikten sonra gizliden bana yazdılar arkadaşların morali bozulmasın diye... siz özellikle bana hitaben yazmışsınız beddua eder gibi... siz hiç masum değilsiniz masum cümleler kurmaya çalışmayın onu beceremiyorsunuz... bence sizin psikolojiniz gayet bozuk... haset icindesiniz...
Sizin benim üzerimde ne hakkınız olabilir ki helal etmiyorum diyorsun... hak varsa karşılıklıdir unutmayın. ..Tüm anneler ve Emel hanım hepiniz çok mükemmel ve harika insanlarsınız.
Birbirinizi şahsen öyle iyi tanıyorsunuz ki burada tek kötü kendini bilmez Anne adayı benim.
Ama size şunu diyeyim ben öyle kötü bir anneyim ki Kızım parmakla gösterilecek kadar Karakterli hanımefendi biri ve okulunda derslerin de birinci.
Bir anne olarak kendimle GURUR duyuyorum.
Ve siz işi gücü çamaşır deterjanı şampuan bebeyağından başka bişey olmayan sevgili Çömez anneler bugün burada benim kim ve ne olduğumu bilmeden hakkım da yorum yapıp benim kalbimi kıran beni kendince dışlayan ŞAMPUAN anneleri sizin evlatlarınız nasış olacak acaba çok merak ediyorum?
Sizler de ki bu hasislik çok bilmişlik ukalalık oldukça gelecek nesillerin nasıl olacağını hayal bile edemiyorum.
"EMELCİM HERKES KENDİNE YAKIŞAN ŞEKİLDE DAVRANIR.SEN ÇOK HARİKA KARAKTERLİ BİR İNSANSIN"
Tabi Emeli annesi doğurmuş ya çok iyi tanıyorlar EMELi.
Emel hanım size hakkımı helal etmiyorum daha öncede aynısını yaptın şimdi de aynısını yaptın.
Canım benim benim yaşım 40 ama yanıma gelsen seni benim annem sanırlar daha çok çökmedim yani.
Ayrıca senden daha tecrübeli ve zeki olmam benim suçum değil Allah vergisi.
Hadi size iyi doğumlar sonra dan görme ANNECİKLER.
Bebelerinizi SEBAMED le yıkayın analarınız sizi öyle yıkamış ya
Hahahhaahha......
BEN BABADAN GÖRDÜM KOCADAN GÖRMEDİM ÇOK ŞÜKÜR.
Canim inan yazdıkları gerçekten gülünç...hey Allah im bune yaaa soktayim resmen valla hiiic takma kafana güluyurum suan tabiki Çömuz birbirimize bişeyler soracaz tabi .konu nasıl buraya geldi ya sorduğumuz seyle bile dalga geçmiş. hiiic kafana takma gül geç yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?