2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
merak etmeyin arkadaslar engeli kalkınca gelir yine o arkadas bos duracağını sanmiyorum
zaten yine konuşmalarıyla belli eder kendini cunku bugüne kadar bu topiğe hıc böyle ukala birisi gelmedi.cevap vermeye gerek yok ama ınsanı resmen zorluyor. bız kendimiz böyle cok iyiyz tüm masum heyecanlarımızı burda paylaşıyoruz :) keşke 40 yaşında olacağına bizim gibi olabilseydi

benim kızda yüzüstü yatıyodu, kafası solumda ayakları sağımdaydı. göremedik bizde yüzünü bu sefer, dr çok uğraştı ama nafile kımıldamadı bir türlü uyuyodu bu sefer. 37cm 1100gr olmuş tosunum. normal olaması gerekene göre 1 hafta büyük çıktı kilosuna göre ama üst sınırı aşmamış her şey yerindeymiş çok şükür. bende toplamda 4 kg almışım baştan beri sende iyisin dedi dr. d vitamininde biraz düşüş var diye devit damla verdi, şeker yüklemesinin 1saatlik sonucu 140ın üzerinde olsun istemeyiz senin 156 çıkmış yokluk kan şekerini takip et gelene kadar bi dahaki gelişinde konuşuruz tekrar, meyveyi falan abartma dedi. bn o ara çok yedim meyve ondanda yüksek çıkmış olabilir dedi. diyet vs önermedi dikkat et meyveye dedi sadece. 3 hafta sonra ayın 13üne tekrar gidicez, sonraki hafta giresun inşallah :) rahim ağzı kapalı rahim boyu güzel erken doğum riski görünmüyo dedi. uçağa binmekte sakınca yokmuş 36.haftaya kadar ama drdan binebilir diye rapor almak gerekiyomuş, binerken görevlilere göstermek gerekiyomuş yoksa almıyolarmış

babasının devrinde görecegını görmüştür kocasından ne sebamed ne dalin göremediğinden kıskanmıştır ayy yaptığı konuşmalar hiç yaşına yakışmıyor en cok bu güldürüyor

maşalah size canım biz de 3 4 gün büyük çıktık ama dr değişir bu dedi..
biz de görüntü alamadık uyanıktı kızım hareketliydi ama elini ayağını yüzüne çekiyodu hep, ben de 10 gün içinde bir daha bi gidip bakayım diyorum muayene hakkım varken belki görürüm patatesimi

aynen canım,
sık sık acıkmaya başladım, birşeyler yemezsem bulantıya dönüşüyo.. bir de günü günüe değişiyo benim... bazen de bulantım olmuyo yanma oluyo :/ idare etcez napalım şurda ne kadar kaldı ki :)

sedabk masallahcanımm herseyin iyi olmasına sevindimm umarım hep böyle güzel gider bebişlerimizi alırızı kucaklarımıza ..

kıZLAR DÜN az hissettim bebeginn hareketini sabah saatlerde ve ozamandan bri dinlyorum alamıyorum hareketleri yarın doktor kontrolum var yarına kadar dayanıcam dua edin olur mu

kıZLAR DÜN az hissettim bebeginn hareketini sabah saatlerde ve ozamandan bri dinlyorum alamıyorum hareketleri yarın doktor kontrolum var yarına kadar dayanıcam dua edin olur mu
ama az da olsa hissettiysen sıkma kendini belki biraz enerjisiz kalmıştır minik. muz ye süt iç birz enerji toplasın bebeğin belki uykucudur uyuyordur annesı sen gece uyurken hareket edıyordur anlamıyorsundr.ıcını ferah tut bebegınde senın endısenı hısseetmesın.bızımde bugun randevumuz aksam 6 da cok heyecanlıyımm cok ozledım 6 haftadır gormuyorum annıskomu.ınsallah doktor kontrolumuz güzel geçer sağlıklı olduğunu ogrenırım. senınde ıcıne sınmıyor ıse hemen bugun gıt doktoruna ıcın rahat etsın kendını kasma üzülerek.

canı inş dedigin gibidir kuruntu mu yapıoyum dedim cok engelledim dusunmemek içşn ama elimde olmuyor .. üniversiteye gittiginm için erken gitmem gerekti hastaneye oyuzden ünivertide olmaz şimdi baska hastane olur ancak,bilemedim yarında kontrolum va zaten 15 güne indi benim kontroller , inş sende güzel haberlerle gelirsin canım minigini gör gel bizede yaz olur mu annesine cekerse uykucu olabilir evet :)) tek saglıklı olsunlarda tek istegim

endişelenme canım zaten hamur gibi kemikleri vardır yoruluyorlardır :) enerjisini toplasın biraz dinlensin uykusunu alsın sonra tekmelere baslar :)) az da olsa hissedebildiysen hiç hissetmemekten iyidir.sen kendini üzülerek kasma bak artık doğum zamanımız geliyor bizim uzuntumuz stresımız sıkıntımz allah korusun erken doğumu tetıkler.sen bol bol enerji vercek seyler ye ilaçlarını aksatma.bu zamanlarda galiba en çok kalsıyum ve proteın ağırlıklı beslenmemeiz gerekiyor sanırsam.bunlara dıkkat et ıstersen bol bol kalsıyum ve bebıslerımızde guclu kemıkler :)))))

sedabk masallahcanımm herseyin iyi olmasına sevindimm umarım hep böyle güzel gider bebişlerimizi alırızı kucaklarımıza ..

sağol canım benim amiin inşallah sağ sağlim gelsinler kucaklarımıza tosuncuklarımız :)

sende güzel haberlerle dönersin sıkma canını, bazen benimkide duruluyo özellikle gün içinde sesten falan akşam coşuyo. genelde akşam 7-10 arası çok oynarmış bebekler anne en çok o zaman hissedermiş

canım yönünü değiştirmiştir belki hisstmeyeceğin yerlere vuruyordur:) tekrar yön değiştirir o mrak etme, müzik aç mesela, ya da tatlı ye bekle biraz, sırtüstü yatıp bekle belki hareketlenir. merak edlcek bişi yokturrrr

Maşallah canım ne güzel nerdeyse hiç kilo almamışşsın. Biz de haftaya gideceğiz bakalım minnak ımızı görmeye.

kızlar göbeği su balonu gibi hareket eden var mı bebek hareket ettiğinde, bi kaç haftadır böyle erken doğumdan korkuyorum üstelik 30. haftada uçak yolculuğu ile türkiyeye dönüş yapmam lazım iş yeri başlangıcı, doğum vs için..
doktorum da 28 haftalıkken gel dedi, ona en son 22 haftadA gittim ama ben türkiyede 25 haftalıkken demir eksikliğinden dolayı başka bir hekime muayene olduğum için 29+5 te filan gideceğim burdaki doktoruma hem de uçak raporu alırım diye düşünmüştüm raporlar 7 gün geçerliymiş
ne yapsam dönüşümü 30 . hafta değil de 2 hafta öne mi çeksem çok kararsızım, bir de şu var her konuda çok kararsızım :/

Canım rahatsız ettin mi karnını salla azıcık bastır sonuçta doktorlarda öyle yapıyor içini ferah tut yaramazlar şimdiden oyun oynuyor biz anneleri ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…