- 22 Ekim 2015
- 2.069
- 2.049
- 83
- 37
Bugun bir yardımcı hanım aldım, eli titizse 2 haftada bir tam gun almak istiyorum. Bu zamana kadar esimle beraber yaptık temiZligi ama artık olmuyor ustunkoru oluyor mecburen. Halıları dogumdan sonra yıkatmak istiyorum gelen gelsin pisleten pisletsin, misafirler gidince yıkamaya veririm. Perdeleri yıkadık annemle zaten.
ben de bu gece ilk kez yan taraflarıma yatabildim, canım yanmadı,yatarken sırtüstü yatıyorum genelde
ama otururken imkanım yok kambur durmaya genelde dik duruyorum canım yanıyo yamuk durunca zaten
geçmiş olsun cnmValla ben ortaligi ayaga kaldirdim gibi oldu.4 tane de igne yedim oturamiyoruminsallah o igneler icin pisman olmam ama doktor sana zararli bisey yazar miyim sence dedi biraz rahatlatti
Sağlıklı olsunlar da herşey alınır tatlı en güzel telaş bunlarr ayybizim de eksiğimiz çok, genel olarak kıyafet ve bazı büyük parçalarını hallettim onları da anneme kargolattım aldıklarımı daha göremedim bile, eylülde annemlere geçeceğim bizim hazırlıklar da tam gaz başlar, şu ara hiçbir şey alıp gönderemiyorum, hesabımda para bitmişneyseki türkiyeye dönmeme az kaldı daha alınacaaaaak ççoooookkk şey var
Hadi hayırlısı canım ne gibi eksikleriniz kaldı sizin :))C
canım ben kurban bayramında hazırlıycam gibi görünüyor.. :) o zamana kadar eksikleri tamamlayıp..
İnşallah zamanında gelir kuzucuklarımızAy canım korkma hayırlısıyla sağlıcakla gelir inşallah miniğin
Bizim minik kuş değil de büyük kuş korkutuyor (annem)ben erken dedim ama olsun sen yavaş yavaş hazırla dedi ama eksiğimiz de çok bilemedim bende
Canım bizim oda falan hazır diil henüz, bebeğin ve benim eşyalarımı yığdık yığdık darmadağın duruyor. Çanta hazırlamaya başlamadan önce o dağınıklığın kalkması yıkanması ütülenmesi lazım :) aslında listemden bakıyorum da eksik çok kalmadı bebek bezi müzlin bezler pişik kremleri falan alınıcak onlar kalmış :)Hadi hayırlısı canım ne gibi eksikleriniz kaldı sizin :))
Kızlar hurma yemeye başladınız mi ? Ben henüz yemeye korkuyorum malum benim kız hamile kaldığımdan beri gelmeye pek hevesli :) erken doğum riskini artırır mi acaba ? Günde 3 tane falan yesem
Ay canım benim ya ne tatlı düşüncesi :)) eksiğiniz çok var.mı peki oda falan yapıcakmısın bilmiyorum ama aldınız mı henüz ?İnşallah zamanında gelir kuzucuklarımızooo ben anneme kalsam ekimde hazırlayalim diyecek daha var daha coookk var diyor. Anne olmak böyle bişey olsa gerek canım yancak diye o günü uzaklaştırıyor da uzaklaştırıyor :)
Anladım canım odayı ne zaman almayı düşünüyosunuz :) henüz bende almadım 5li set iç dış zıbınlar hırka tulum vs. Kıyafet olarak var ama dediğin gibi bez krem şampuan almadım ben de .:)Canım bizim oda falan hazır diil henüz, bebeğin ve benim eşyalarımı yığdık yığdık darmadağın duruyor. Çanta hazırlamaya başlamadan önce o dağınıklığın kalkması yıkanması ütülenmesi lazım :) aslında listemden bakıyorum da eksik çok kalmadı bebek bezi müzlin bezler pişik kremleri falan alınıcak onlar kalmış :)
Kızlar iki gun önce ilginc bisey yaşadım.dustayken gozum yere ilişti ve dusakabinin tabanında biriken suyun açık sarı renkte olduğunu fark ettim ve ciddi panik yaşadım.sanki idrar yapmis gibiydi ama yapmadigimi biliyorum.ben esimi cagirana kadar su akip gitti ama cok endiselendim.eşim doktoru aradı.doktor da suyunun geldigine cok ihtimal vermiyorum ama ped koyup takip etsin demiş,pedim bi daha islanmadi. Ertesi sabah doktora gittik,suyun olcumlerini aldi ve yeterli gorunuyor dedi.iki gun sonra gel tekrar bakalım azalma görecek miyiz dedi.yarin tekrar gidiyorum doktora.o arada da her ihtimale karşı ciğer gelistirici igne yapalım dedi. Ciger gelistirici igneyi duyunca tabi ben cok daha panik oldum,agladim zirladimaşırı pimpirikli mi davraniyorum acaba ya.herkes baska biseydir o dedi ama idrar degildi kesin cunku idrarimi yeni yapmistim rengi seffafti.hatta esim tansiyonun oynamistir renkli gormussundur diyor.o da fazla rahat
Ne koyucaksinizki dogum cantasina? Bende hazirliyim diyorum ama bi gecelikle bide bebegin hastane cikisindan baska bisey gelmio aklimaAy canım korkma hayırlısıyla sağlıcakla gelir inşallah miniğin
Bizim minik kuş değil de büyük kuş korkutuyor (annem)ben erken dedim ama olsun sen yavaş yavaş hazırla dedi ama eksiğimiz de çok bilemedim bende
Geçmiş olsn cnmKızlar selam hepinize. Salı gecesi güçlü yediğim tekmelerden sonra karnım sertleşmişti. Çarşamba öğlen yemekten sonra yine aynı olunca dru aradım. Bi gel nst te bakalım dedi. Gittim nst de hemşireyi delirtti oynak kızım. Sürekli yer değiştirdiği için kızcağız başımızda bekledi resmen. Çok şükür sancı vs yok herşey yolunda. Yalancı sancıların başlamış korkma ama anormal bişi hissedersende gel tabii dedi. Kontrolede erken gitmiş oldum. 40cm 1600gr olmuş kuzucum. Tabii hızlı vurucak dedi dr :) ağustosun 31inde 32.hafta raporu için sözleştik. Tatilede gidip gelmiş olucaz artık 2haftada bir kontrollerimiz
Ne koyucaksinizki dogum cantasina? Bende hazirliyim diyorum ama bi gecelikle bide bebegin hastane cikisindan baska bisey gelmio aklima
Inşallah canım benim Sağol :)34.hafta başlaman daha sağlıklı sanki.ilk başta 3 tane
37.hafta 5 tane ile devam edersin.Rabbim şifa eder inşallah. :)
alınacaklar alındıktan sonra yıkama ütüleme yerleştirme sorun değil.Yıkama ütülemeyide 35. hafta düşünüyorum.C
canım ben kurban bayramında hazırlıycam gibi görünüyor.. :) o zamana kadar eksikleri tamamlayıp..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?