2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Cnm depent hasta külotu nerden bulunur? Kullan at bişey mi :)

cnm tam benim istediğim özelliklerde, fiyatı da çok uygun, çok teşekkür ederim

ben bire bir gittim gördüm,satış temsilceleri ürünü çok iyi bilmiyorlar.Ben ürünün videolarını izledim.
Yurtdışı seyhatlerim çok oldugu için kabin boyu olması ilgimi çekti.

anakucağını alta ki oturağı üstüne takarakta kullanbiliyorsun ama estetik olsun diyorsan anakucağını kullanım süresine kadar alt koltuğu sökerek kullanabiliyorsun,biraz zahmetli çıkarıp takması ama hani sökülüyor.Satış elamanları sökülmüyor diyorlar :) ben gidip elamanla hadi bakalım diyip baktık heryerde çıt çıt var sökmek için.

Canım bu demi dediğin?
NisanFRM
Bunu kullanınca içine hasta bezi koymuyomuyuz ben tam anlamadım. Bana kuzenim kendi doğum zamanından kalan kullanmadığı hasta bezlerini verdi de kafam karıştı biraz

Cnm depent hasta külotu nerden bulunur? Kullan at bişey mi :)

evet kullan at. Heryerde var e-bebekte bile var.Butun marketlerde var.Migrosta 20TL di.Bir orta boyu var birde buyuk boyu.Bel ölçüne göre alıyorsun
orta boy olan 70-100cm arası iiçindi sannırım. Doğum sonrası 5-6 aylık karnımız oluyor ona göre hesap edersin.
Sgk karşılıyormuş sitesinde öyle yazıyor.

Gözünüz aydın canım bişey çıkmamış, maşallah bebişe de baya tamamlamışsın eksikleri ne güzel,

Kızlar hurma yemeye başladınız mi ? Ben henüz yemeye korkuyorum malum benim kız hamile kaldığımdan beri gelmeye pek hevesli :) erken doğum riskini artırır mi acaba ? Günde 3 tane falan yesem
Canim ben oglumda 32.haftada baslamistim 1 tane yemisyim,vitamin olsun diye. 35.haftalarda bulabilirsen medine hurmasinin yasini bulmani tavsiye ederim,ben dondurulmus olarak almıştım.her aksam 3 tane yiyip yatmistim.bu arada oglum 41.haftada dogdu:)

Yok bu külot altına idrar kaçıran hastalar için aslında. içine birşey koymuyorsun.Kendisi pedli zaten. Hasta bezleri altına seriliyor ama yinede gecelik vs batıyor.
Ama bu üstüne giymelik olduğu için daha konforlu,daha rahat,gecelik vs kolay kolay kirlenmez.

şöyle düşün bebek altına altını değiştirmek için bez koyuyorsun bebeğin altı açıkken üstüne battaniye örütüğünü düşün batırır.
ama altında bez varken birtek bez kirleniyor o mantık.

hangi mağazada baktın cnm, ben de bi gözümle göreyim diyorum, az önce videolarını izledim çok hoşuma gitti, pratik hafif bir şeye benziyor, valla büyük bi dertten kurtuldum sayende Allah razı olsun ..

hangi mağazada baktın cnm, ben de bi gözümle göreyim diyorum, az önce videolarını izledim çok hoşuma gitti, pratik hafif bir şeye benziyor, valla büyük bi dertten kurtuldum sayende Allah razı olsun ..

Hepimizden razı olsun,birbirimizden öğreniyoruz burada,
e- bebek mağzasında gördüm.

geçmiş olsun cnm maşallah bebişine de

ben inşallah eylül başı bitirmek istiyorum
ev hemen pislenmez iki kişi napıcaz eşimde yine süpürür son zamanlarımda tamam işte :)

kızlar eşim yarın istanbul laleli ye gidecek orda uygun güzel bebek eşyası satan mağaza var mı bildiğiniz?

cnm varis bir dolaşım bozukluğu bildiğim kadarıyla mümkün olduğunca ayakta kalma ve mutlaka doktorunu ara sor, doğumla ilişkisini doktorun cevaplayabilir, belki alman gereken önlemleri falan söyler

cnm çok geçmiş olsun, maşallah bebişine de, ağrılar ufak ufak bende de oluyor bu haftalarda herkesin ortak derdi anlaşılan, sonuçların güzel çıkmış sevindim senin adına

Gecen hafta buradan paylasmistim bu urunu. Gecen hafts civilde 499 tl idi. Cok baktik biz buna, kararsiz kaldik ve sonunda casual solo aldik biz. Hafif olusu, kabin bagaji olabilisi bizi cezbetmisti ottonun. Esime kalsa hemen alacakti ama benim icime sinmeyen yani ayak kismi ve cift yonlu olmayisi idi. Bir de biz baktigimizda 899 tl idi. 499 olsaydi solodan vazgecebilirdim.

Sağol canım bundan da edineyim, bakarım artık duruma :)

Canım kendine carsaf falanda mı koyuyorsun. Ben hiç koymicam :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…