mamayı hastaneye sormalısın bence,gaz yapan vs biliyorlardır.Göğüs kremi ne almalıyız kızlar?
Bir de biberon mama olayını unutmuşum iyi ki yazdınız süt gelmezse mama verilir dimi orda.. mamayı ne alacağız bavula koyacak mıyız?
kışlık çorap aldım,geceliğim yarım kol,gecelik diz boyu altına bir hamile taytı aldım çıkarken giyerim diye ,sabahlığım polar. Terliyormmuşsun üşüme ihtimaline karşı (malum gaz için koridorda yürütüyorlarmış) .
Belki birde yattığın yerde kullanmak için şal gibi birşeyde konulabilinir.
Alt iç çamaşırı için A101 de 3 lü modal kumaştan var 6tl sanırım. 2 paket alsan yeter.Hamilelikte bir tek o çamaşırı giyebiliyorum esnek diğerleri sıkıyor.
Ama okuduğum kadarı ile genelde depent hasta külotunda herkes rahat etmiş,bulaşma derdi yok çok rahatmış,gecelik vs batmıyormuş.Hastane çıkışıda bezden daha kullanışlı olduğu için 2 hafta kullanan varmış hatta.
Ben bir paket aldım içinde 10 tane var memnun kalırsam aldırırm sonrasında.
Terlik almadım bende evde hastane terlikleri varya plastikten beyaz ondan vardı onu kullanıcam,lekelenirse yıka sil,bez olanlar sanki toz toplar ne biliyim kan damlar,kullanışlı olsun istedim.
ikramlıkları bu karton servislerler var onlarda hem şık hem arkasından toplama derdi yok.Hatta kız erkek bebek için özel hoşgeldin servis kartonlarda var.
hediyelikler ise en güzel sepette oluyor.
cnm tam benim istediğim özelliklerde, fiyatı da çok uygun, çok teşekkür ederim
Cnm depent hasta külotu nerden bulunur? Kullan at bişey mi :)
Gözünüz aydın canım bişey çıkmamış, maşallah bebişe dekızlar bende dün doktora gıttım. idrarda enfeksiyon fln cıkmadı. ama kasık agrılarım ıcın de doktor bırsey söylemedı bebek baskı yapıyodur dedi. nst ye de bağlandım hiç bir sey cıkmadı cok şukur. 1 haftadır gecelerim kötü geçiyo agrıdan sızıdan. bu arada 1800 olmus oğlum. kilo almıyo diye üzülüyürdum.
cantamı da hazırladım bı kac eksık kaldı.
1 gecelik, 1 pijama takımı, iç çamasırı bolca, ped, çorap, kendime carsaf ve yastık kılıfı, güğüs ucu kremi, emzirme sütyeni, göğüs pedi, tirle (Göğüs pompası uç cıkarmak için), terlik koydum.
bebek için de 3 takım kıyafet, bebek bez, agız bezi, pişik kremi, mama, termos, kettle koydum. sadece biberon kaldı.
sımdılık bu kadar surekli eksık varmı dıye de kontrol edıyorum.
Canim ben oglumda 32.haftada baslamistim 1 tane yemisyim,vitamin olsun diye. 35.haftalarda bulabilirsen medine hurmasinin yasini bulmani tavsiye ederim,ben dondurulmus olarak almıştım.her aksam 3 tane yiyip yatmistim.bu arada oglum 41.haftada dogdu:)Kızlar hurma yemeye başladınız mi ? Ben henüz yemeye korkuyorum malum benim kız hamile kaldığımdan beri gelmeye pek hevesli :) erken doğum riskini artırır mi acaba ? Günde 3 tane falan yesem
Eki Görüntüle 1869515 Canım bu demi dediğin?
NisanFRM
Bunu kullanınca içine hasta bezi koymuyomuyuz ben tam anlamadım. Bana kuzenim kendi doğum zamanından kalan kullanmadığı hasta bezlerini verdi de kafam karıştı biraz
ben bire bir gittim gördüm,satış temsilceleri ürünü çok iyi bilmiyorlar.Ben ürünün videolarını izledim.
Yurtdışı seyhatlerim çok oldugu için kabin boyu olması ilgimi çekti.
anakucağını alta ki oturağı üstüne takarakta kullanbiliyorsun ama estetik olsun diyorsan anakucağını kullanım süresine kadar alt koltuğu sökerek kullanabiliyorsun,biraz zahmetli çıkarıp takması ama hani sökülüyor.Satış elamanları sökülmüyor diyorlar :) ben gidip elamanla hadi bakalım diyip baktık heryerde çıt çıt var sökmek için.
hangi mağazada baktın cnm, ben de bi gözümle göreyim diyorum, az önce videolarını izledim çok hoşuma gitti, pratik hafif bir şeye benziyor, valla büyük bi dertten kurtuldum sayende Allah razı olsun ..
Kızlar selam hepinize. Salı gecesi güçlü yediğim tekmelerden sonra karnım sertleşmişti. Çarşamba öğlen yemekten sonra yine aynı olunca dru aradım. Bi gel nst te bakalım dedi. Gittim nst de hemşireyi delirtti oynak kızım. Sürekli yer değiştirdiği için kızcağız başımızda bekledi resmen. Çok şükür sancı vs yok herşey yolunda. Yalancı sancıların başlamış korkma ama anormal bişi hissedersende gel tabii dedi. Kontrolede erken gitmiş oldum. 40cm 1600gr olmuş kuzucum. Tabii hızlı vurucak dedi dr :) ağustosun 31inde 32.hafta raporu için sözleştik. Tatilede gidip gelmiş olucaz artık 2haftada bir kontrollerimiz
evet her an ne yaptıkları belli değil kestiremiyorum da neremde napıyoben de bu gece ilk kez yan taraflarıma yatabildim, canım yanmadı,bebeğin pozisyonuna göre herhalde değişiyor
ben inşallah eylül başı bitirmek istiyorumBugun bir yardımcı hanım aldım, eli titizse 2 haftada bir tam gun almak istiyorum. Bu zamana kadar esimle beraber yaptık temiZligi ama artık olmuyor ustunkoru oluyor mecburen. Halıları dogumdan sonra yıkatmak istiyorum gelen gelsin pisleten pisletsin, misafirler gidince yıkamaya veririm. Perdeleri yıkadık annemle zaten.
Selam kızlar
Varis problemi olan var mı
Benim 2 ay önce birden oldu ve şimdi yayılmaya basladı.ayakta kalınca çok agrı yapıyo
Morelimi de bozuyo.şeyin üst tarafında ve giderek yayılıyor
Normal doğumu falan etkilermi acaba
Bilgisi olan varsa lütfen kızlar
Ne yapmalıyım bilemedim
kızlar bende dün doktora gıttım. idrarda enfeksiyon fln cıkmadı. ama kasık agrılarım ıcın de doktor bırsey söylemedı bebek baskı yapıyodur dedi. nst ye de bağlandım hiç bir sey cıkmadı cok şukur. 1 haftadır gecelerim kötü geçiyo agrıdan sızıdan. bu arada 1800 olmus oğlum. kilo almıyo diye üzülüyürdum.
1 gecelik, 1 pijama takımı, iç çamasırı bolca, ped, çorap, kendime carsaf ve yastık kılıfı, güğüs ucu kremi, emzirme sütyeni, göğüs pedi, tirle (Göğüs pompası uç cıkarmak için), terlik koydum.
bebek için de 3 takım kıyafet, bebek bez, agız bezi, pişik kremi, mama, termos, kettle koydum. sadece biberon kaldı.
kızlar eşim yarın istanbul laleli ye gidecek orda uygun güzel bebek eşyası satan mağaza var mı bildiğiniz?
hangi mağazada baktın cnm, ben de bi gözümle göreyim diyorum, az önce videolarını izledim çok hoşuma gitti, pratik hafif bir şeye benziyor, valla büyük bi dertten kurtuldum sayende Allah razı olsun ..
evet kullan at. Heryerde var e-bebekte bile var.Butun marketlerde var.Migrosta 20TL di.Bir orta boyu var birde buyuk boyu.Bel ölçüne göre alıyorsun
orta boy olan 70-100cm arası iiçindi sannırım. Doğum sonrası 5-6 aylık karnımız oluyor ona göre hesap edersin.
Sgk karşılıyormuş sitesinde öyle yazıyor.Eki Görüntüle 1869519
Sağol canımYok bu külot altına idrar kaçıran hastalar için aslında. içine birşey koymuyorsun.Kendisi pedli zaten. Hasta bezleri altına seriliyor ama yinede gecelik vs batıyor.
Ama bu üstüne giymelik olduğu için daha konforlu,daha rahat,gecelik vs kolay kolay kirlenmez.
şöyle düşün bebek altına altını değiştirmek için bez koyuyorsun bebeğin altı açıkken üstüne battaniye örütüğünü düşün batırır.
ama altında bez varken birtek bez kirleniyor o mantık.
kızlar bende dün doktora gıttım. idrarda enfeksiyon fln cıkmadı. ama kasık agrılarım ıcın de doktor bırsey söylemedı bebek baskı yapıyodur dedi. nst ye de bağlandım hiç bir sey cıkmadı cok şukur. 1 haftadır gecelerim kötü geçiyo agrıdan sızıdan. bu arada 1800 olmus oğlum. kilo almıyo diye üzülüyürdum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?