2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Gunaydin benimse uykum var,surekli tuvalete kalkmaktan uykusuz hissediyorum.fakat buyuk oglum erken uyandigi icin mecburen bu saatte uyaniyorum.

kızlar bende de çok fazla uyku yok gece olunca oğlum coşmalara başladı
bi de sırtım belim falan çok ağrıyo uyuyamıyorum tam habire kalkıyorum
yarın doktor kontrolüm var
bebeğim çok hareket edince karnım ağrıyo :)
onun dışında sancım falan oluyorsada diyorum ya ben hiç anlamıyorum

Gunaydin benimse uykum var,surekli tuvalete kalkmaktan uykusuz hissediyorum.fakat buyuk oglum erken uyandigi icin mecburen bu saatte uyaniyorum.
Tüh canım seninde uykun var uyuyamiyorsun, benimde fazla geliyor.
Benim de her uyandigimda maşallah hareketli oglus, hatta ssgima pek yatirmiyor, soluma dönüyorum hemen o durtunce

kızlar herkese günaydın,iyi haftalar. geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim. yazılanların hepsini okuyamadım, kusura bakmayın. biz iyiyiz şükür kzıımla. bende hamilelik şekeri çıktı maalesef dahiliye diyetisyene yönlendirdi o da liste verdi. bugünde endokronolojiye gidicem, inşallah insülin başlamaz. şekerin bebeği etkileme gibi bi durumu yokmuş şimdilik neyseki. hava serindi diye haftasonu pek bi rahattım ben çok şükür :)

benimkide bu ara çok hareketli. sürekli bi tekme halinde karnımı izlemek keyif veriyo yaa :) geçen hafta gittiğimde nst temizdi sancı falan yoktu çok şükür. sende güzel haberlerle gel inşallah tatlım

ya benim tuvalet durumları karışık. az var zannediyorum çok oluyo çok var zannediyorum az oluyo. ama sürekli varmış gibi tabii o da ayrı bişi. akşam 9dan sonra falan çok sıvı tüketmediysem gece kalkmıyorum. ama gece çok dönüp duruyorum, her uyandığımda alışkanlıktır saate bakarım 2 saatte bir kalkıyorum nerdeyse sanırım artık vücut iyice hazırlıyo kendini emzirmeye falan

Bu arada emzirme sütyeni alan arkadaşlara sorum, şu an için göğüslerim de büyüme yok, sonradan olursa diye sonraya mı bırakmak lazım

emzirme sütyeni yerine emzirme atleti almanızı tavsiye ederim, zaten kış annesi olacağız.
sütyen üstüne atlet giyeceğiz mecburen. o yüzden sütyeni devreden çıkarmak daha iyi olur, hem emzirirken falan, insan daha deli toplu oluyor atletle, orası burası açılmıyor :)

bu arada ben bir kaç aydır emzirme atleti kullanmaya başladım, normal sütyenler biraz sıktığı için bu dönemde memenin büyümesine engel olabiliyormuş. doğumdan sonraya pek bırakmamak lazım, şimdiden geçmek lazım onlara bence.

Kızlar doğum çantasını hazırlayan var mı. Sabah sabah aklıma geldi Allah korusun erken doğum olacak olsa hazırlıksız yakalanacağım diye düşündüm

ben 32 den sonra hazırlayayım diyorum, gerçi aldığım şeyleri bekletmeden yıkıyorum, zaten büyük oğlumun kıyafetlerini de bebek deterjanı ile yıkadığım için bekletmeye gerek kalmıyor.
ama küçüğünküleri ütülemeyi düşünüyorum çantaya koymadan. yine de temizde bir poşet kıyafeti var şimdilik çok acil durumlar için :)

benimkide bu ara çok hareketli. sürekli bi tekme halinde karnımı izlemek keyif veriyo yaa :) geçen hafta gittiğimde nst temizdi sancı falan yoktu çok şükür. sende güzel haberlerle gel inşallah tatlım
inşallah
aynen o tekme attıkça çok mutlu oluyorum video ya çekiyorum ama sıpam anlıyo cidden daha yavaş vuruyo ama telefonu kaldırınca ortadan anam bir vuruyor elim karnımdaysa zıplıyor resmen
ama üst üste çok kuvvetli vurunca karnım ağrıyo hareket ederken
ben nst ye ilk defa giricem çok merak ediyorum

Tüh canım seninde uykun var uyuyamiyorsun, benimde fazla geliyor.

Benim de her uyandigimda maşallah hareketli oglus, hatta ssgima pek yatirmiyor, soluma dönüyorum hemen o durtunce

beni ne sağ ne sol hemen tepikliyo yastık koyuyorum artık bende yumuşak gelsin
sırt üstü sağ sol nasıl yattığımı bende bilmiyorum uyku düzenim artık sıfır :)

deterjan ne önerirsiniz acaba ne alalım ben karar veremedim

deterjan ne önerirsiniz acaba ne alalım ben karar veremedim

açıkçası ben de sürekli değiştiriyorum, ilk bir yıl toz sabun kullandım, genellikle hacı şakir, sonra kolay oluyor diye sıvı deterjana geçtim unibaby.
ama toz sabun olan daha doğal sanırım.

çok araştırmadığım için bir markayı öneremeyeceğim

Aynı benim paşam hissiyatları çok kuvvetli maşallah bende telefonu elime alıyorum dakikalarca bekliyorum seviyorum güzel sözler söylüyorum yok banamısın demiyor telefonu bırakıyorum hemen bir tane sert vuruş geliyor :) şimdiden oyun oynuyorlar, dün de babasıyla oynadılar babası dokunuyor o kaçıp başka yerden vuruyor babası yakalıyor tekrar kaçıyor çok keyifliydi

Günaydın kızlar.. Yazdıklarınızı okudum biraz, besyo_86 geçmii olsun canım Allah şifa versin size.
uykusuzluk bend de oluyo artık ilk yattığında uyuyamıyorum baya.. Bide sabah karşı uyanıyorum Tuvalet ihtiyacı için, onun dışında wc ihtiyacı çok olmuyo benim ama gece muhakkak 1 kere gidiyorum, sonra da bebişko kımış kımıl olduğu için tekrar uyuyamıyorum bugun sabaha karşı 5 falandı videoya çektim göbeğim böyle iniyo çıkıo bi sağ bi sol meksika dalgası gibi :):)

Asıl ne sorcam ,
Benim ağrılarım başladı kızlar, yürürken kasıklarımda hep baskı ağrı oluyo, uzanırken otururken iyiyim ama.
Yatarken de sağdan sola soldan sağa dönerken yine kasıklarım çok ağrıyo, İnşallah normaldir, inşallah kasılma diildir bunlar ama ağrı gibi yani ağırlıktanmı acaba.. Size de oluyor mu
Allah sağlık versin hepimize inşallah

Canım bebek baskı yaptığı için ağrıyordur, benimde aşağıya tekme vurduğu zaman kasıklarım inanılmaz ağrıyor artık yalvarıyorum oğluşuma ne olur yapma diye başka yere vur ama yaramaz dinlemiyor bazen

günaydınnn herkesee... mutlu haftalar....

kızlar ev taşıdım haftasonu. öyle yoğun ve yorucu geçti ki anlatamam. Allahtan yardımcılarım çoktu. eşimin akrabaları evi temizledi bizimkiler de eşya yerleştirdi. hala devam ediyor yerleşme telaşı da bu kadar oldu ya şükür. bir de inşaat pisliği temizle temizle canımız çıktı.
besyo_86 canım aynı baskıları ben de hissediyorum. hatta bebeği bayağı aşağıda hissediyorum. midem boşaldı gibi. haftasonu da çok yordum kendimi erken doğumdan korkmuyor değilim.
Bu arada bugün 32 çalışabilir raporunu aldım. rahatladım çok şükür...

tamam bende sıvı almayı düşündüm de bakalım inşallah

aynen eşim koyuyo elini bizimki dün gece öyle bir coştu ki eşim uh diyo napıyo bu
dedim bi de kasıklarında hisset bak bu tekmeleri nasıl oluyormuş :)
ayağını yada dirseğini karnıma bir sürtüyo böyle bana ana diyo nasıl yapıyo
ee dedim benim boşuna mı çok vurdukça ağrım geliyo :) ama çok keyifli cidden tek sıkıntım sırt ve kaburga ağrısı
diyorum kal oğlum orda çıkma :) ben seni ordan seviyim çok güzel
hala anne olacağıma inanamıyorum zaten

Kızlarrrr merhaba,
Bir süredir yoktum, mesajlarıyla destek olan herkese tekrardan ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Son zamanlarınıza geliyorsunuz biliyorum, inşallah hepiniz için her şey çok yolunda ve kolaylıkla olur. Bu arada güzel bir haber vermek sizlerle paylaşmak istedim, hamileyim :) İnşallah bu sefer sağlıkla bebeğime kavuşabilirim. Bizim için dua edin teyzeleri, sizler benim dualarımdasınız. Hepinizi öpüyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…