Aşağıya basji sendedemi var canim?bunada katlanicazçok geçmiş olsun canım maalesef o ağrılardan bende de var kuzucuklar iyi olsunda annesi 1-1,5 ay daha dayanacağız inşalllah
Gulw gule kullanın inssKızlar bugün bebek arabamızı ve park yatagimizi aldık. Park yatakta kraft calipsoyu seçtik. Arabamızı da arkadaşımızın önerisiyle bebe confort streety3 modelini aldık. Araba inanilmaz pratik. Puseti monte edilebiliyor.eşim cok ayrinticidir,onun bile cok icine sindi. Imkani olanın incelemesini tavsiye ederim. Baston araba kadar hafif,normal araba kadar konforlu
bende şimdiden başladm strese. Psikolojimi iyi tutmam çok zor onu anlıyorm doğum yaklaştkça.heramora . Benim 56 gun kaldi stres basmaya cnm bana :S
Evet canım slikon tabancası var onunla yaptım harfleri hazır aldım tanesi 1 tl ye satıyorlar parti malzemesi satan yerlerdeGayet hesapli olmus. Eline saglik. Sanirim silikonla yapistiriyorsunuz herseyi. Birde harfler o sekilde satiliyor mu yoksa siparisle mi yazdilar ismi?
Ayy evet asagida hareket yaptimi canim çok yanıyor sancımı diye iki defa gittim acile birşey çıkmadı bende de en azından şu an gun içinde canım cok yansada biliyorum ki paşam iyi o yüzden katlanabilir bir acı oldu birdenAşağıya basji sendedemi var canim?bunada katlanicaz
Gerçekten çok hesaplı olmuş bende sordum bugün en uygun 90 tl dediler tekrardan eline sağlıkEvet canım ben yaptım malzemelerini alıp ya hem çok uygun oldu fiyat konusunda da bu tipleri sordum önce çarşıda 110 lira diyorlar 35 liraya malzemelerini aldım kapı tülü bile içinde hem uygun fiyat olmuş oldu hem uğraşması çok zevk veriyor :) malzeme bulabilirsen kafana göre yap :)
Gecmis olsun canim. Bi aksilik olmaz İnsaallahKIZLAR DÜN BASKIM VAR DYODM HASTANEYE GİTİTK GECE 3 TE EVE GELDİM DR YATISD ONERDİ ama yatmadım bunaldım hastanede cünkü catı muayensi oldumm beni cok gerdibu durummayy dogumghane soguk bi yermiş ya ALLAHIM yardım etsin bizlere. serum yedim ntseye baglandım iki kez sancım cıkmadı ama agrı hissediydum
Kasılma olunca benimde oluyorGunaydinlar,benim de iki gundur karnim patlayacak gibi geliyor. Nasil ifade edilir bilmiyorum. Cok yemekte yemiyorum ama boyle karnim bomba gibi geliyo.anlatabildim mi bilmiyorum ama boyle olan var mi?
Canim bende de oyle oluyor yemek yesigimde daha coo oluyor sanki karnim patliycakmis gibi normal sanirimGunaydinlar,benim de iki gundur karnim patlayacak gibi geliyor. Nasil ifade edilir bilmiyorum. Cok yemekte yemiyorum ama boyle karnim bomba gibi geliyo.anlatabildim mi bilmiyorum ama boyle olan var mi?
Ben de yikanacaklari ayırdım,bugunumu bebek kiyafetleri yikayip utuleyerek geciriyorum simdiden mis kokulu hepsiGünaydın kızlarr kahvaltı yap bulaşıkları yıka yatağı topla derken öğlen oldu :) kızımın kıyafetlerini yıkıyorum şimdi eksiklerimiz olsa da çok heycanlı :)) sizler napıyosunuz :)
Canım bi doktoruna git için rahatlasin bencecnrkadar desekte içi rahat etmior insaninİyi akşamlar arkadaşlar yaklaşık bir haftadır karnımın yan taraflarında başlayıp kasıklarıma doğru inen ağrılarım var doktor kontrolüme daha var sizlere sormak istedim acaba normal bişey mi
Günaydın kızlar gece erken uyuyup bu saatlerde gözümü açıyorum ben ya uyku düzeni değişti resmen ve suan çok dinç hissediyorum. sizdede mii böyle?
Buarada bugün yıllık izinlerimi alıp ankaraya gitmeyi planlıyorum artık inş
Gunaydin benimse uykum var,surekli tuvalete kalkmaktan uykusuz hissediyorum.fakat buyuk oglum erken uyandigi icin mecburen bu saatte uyaniyorum.Günaydın kızlar gece erken uyuyup bu saatlerde gözümü açıyorum ben ya uyku düzeni değişti resmen ve suan çok dinç hissediyorum. sizdede mii böyle?
Buarada bugün yıllık izinlerimi alıp ankaraya gitmeyi planlıyorum artık inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?