2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Gulw gule kullanın inss

Gayet hesapli olmus. Eline saglik. Sanirim silikonla yapistiriyorsunuz herseyi. Birde harfler o sekilde satiliyor mu yoksa siparisle mi yazdilar ismi?
Evet canım slikon tabancası var onunla yaptım harfleri hazır aldım tanesi 1 tl ye satıyorlar parti malzemesi satan yerlerde

Aşağıya basji sendedemi var canim?bunada katlanicaz
Ayy evet asagida hareket yaptimi canim çok yanıyor sancımı diye iki defa gittim acile birşey çıkmadı bende de en azından şu an gun içinde canım cok yansada biliyorum ki paşam iyi o yüzden katlanabilir bir acı oldu birden

Gerçekten çok hesaplı olmuş bende sordum bugün en uygun 90 tl dediler tekrardan eline sağlık

Gecmis olsun canim. Bi aksilik olmaz İnsaallah

Gunaydinlar,benim de iki gundur karnim patlayacak gibi geliyor. Nasil ifade edilir bilmiyorum. Cok yemekte yemiyorum ama boyle karnim bomba gibi geliyo.anlatabildim mi bilmiyorum ama boyle olan var mi?

Gunaydinlar,benim de iki gundur karnim patlayacak gibi geliyor. Nasil ifade edilir bilmiyorum. Cok yemekte yemiyorum ama boyle karnim bomba gibi geliyo.anlatabildim mi bilmiyorum ama boyle olan var mi?
Canim bende de oyle oluyor yemek yesigimde daha coo oluyor sanki karnim patliycakmis gibi normal sanirim

Günaydın kızlarr kahvaltı yap bulaşıkları yıka yatağı topla derken öğlen oldu :) kızımın kıyafetlerini yıkıyorum şimdi eksiklerimiz olsa da çok heycanlı :)) sizler napıyosunuz :)
Ben de yikanacaklari ayırdım,bugunumu bebek kiyafetleri yikayip utuleyerek geciriyorum simdiden mis kokulu hepsi

İyi akşamlar arkadaşlar yaklaşık bir haftadır karnımın yan taraflarında başlayıp kasıklarıma doğru inen ağrılarım var doktor kontrolüme daha var sizlere sormak istedim acaba normal bişey mi

İyi akşamlar arkadaşlar yaklaşık bir haftadır karnımın yan taraflarında başlayıp kasıklarıma doğru inen ağrılarım var doktor kontrolüme daha var sizlere sormak istedim acaba normal bişey mi
Canım bi doktoruna git için rahatlasin bencecnrkadar desekte içi rahat etmior insanin

Canim aynen ben de uyumak istiyorum ama uykum yok hic

Gunaydin benimse uykum var,surekli tuvalete kalkmaktan uykusuz hissediyorum.fakat buyuk oglum erken uyandigi icin mecburen bu saatte uyaniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…