- 11 Kasım 2014
- 1.079
- 1.332
- 133
- 32
Rabbim sağlık sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin inşallah hayırlısıylaKızlarrrr merhaba,
Bir süredir yoktum, mesajlarıyla destek olan herkese tekrardan ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Son zamanlarınıza geliyorsunuz biliyorum, inşallah hepiniz için her şey çok yolunda ve kolaylıkla olur. Bu arada güzel bir haber vermek sizlerle paylaşmak istedim, hamileyim :) İnşallah bu sefer sağlıkla bebeğime kavuşabilirim. Bizim için dua edin teyzeleri, sizler benim dualarımdasınız. Hepinizi öpüyorummm
Amin inşallah.Rabbim sağlık sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin inşallah hayırlısıyla
Canim benim yaa çok sevindimKızlarrrr merhaba,
Bir süredir yoktum, mesajlarıyla destek olan herkese tekrardan ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Son zamanlarınıza geliyorsunuz biliyorum, inşallah hepiniz için her şey çok yolunda ve kolaylıkla olur. Bu arada güzel bir haber vermek sizlerle paylaşmak istedim, hamileyim :) İnşallah bu sefer sağlıkla bebeğime kavuşabilirim. Bizim için dua edin teyzeleri, sizler benim dualarımdasınız. Hepinizi öpüyorummm
Canımm benimm yaaaCanim benim yaa çok sevindimrabbim sağlıkla kucağına almayi nasib etsin inşallah ben dün ilk haftaları okurken gözüme ilişti takvimin görür görmez çok sevindim inan ama yine öğrenci modlarindayim finallerim var girer girmez hayırlı olsun mesajı aticaktim sana yeni görünce dayanamıyip girdim
Canim ben hala arabayi almadımHer halükarda zor hamilelik.. Özellikle bu sene sıcak çok fazla oldu. Eskiden 40 derece olduğunda kamuda idari izin sayılırdı, bu sene kaç kez 40 dereceleri 43 dereceleri gördük ama izin hakkımız olmadı maalesef. Hayırlısı.. Bu sene bize vurdu sıcaklar, inş Allah diğer tarafta serinletir.. Anne olmak için verdiğimiz bu emeğin karşılığını verir, sağlıkla alırız yavrularımızı kucağımıza..
Emel'cim sen bebek arabasını Beneto mu almıştın? Öyle hatırlıyorum sanki.. Bir çeşitini gördüm ben de şimdi bakınırken..
http://urun.n11.com/3-tekerlekli-be...stem-bebek-arabasi-P117656845?rf=one-cikanlar
3 tekerlekli değişik bir şeye benziyor ama kumaş yapısı vs nasıldır bilemedim, gidip görmeden.. Sen ne düşünüyorsun senin araba da Benetoysa..?
Teşekkürler canım benimCanımm benimm yaaaçook saol inşallah bu sefer sağlıklı sıhhatlice kavuşurum başarılar sınavlarında canımmm
Canımm hayırlı olsun, Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsinKızlarrrr merhaba,
Kizlar bebegin tekmelerini hem aci hem de gidiklanma seklinde hissedeniz var mi cok eglenceli :)
inşallah
aynen o tekme attıkça çok mutlu oluyorum video ya çekiyorum ama sıpam anlıyo cidden daha yavaş vuruyo ama telefonu kaldırınca ortadan anam bir vuruyor elim karnımdaysa zıplıyor resmen
ama üst üste çok kuvvetli vurunca karnım ağrıyo hareket ederken
ben nst ye ilk defa giricem çok merak ediyorum
Saol canım benimm amin inşallahhCanımm hayırlı olsun, Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsinçok sevindim
Kızlarrrr merhaba,
Anaaaaaa canım hoşgeldin bebeğin hayırlı olsun inşaallah bu sefer sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın özledik seniKızlarrrr merhaba,
Aminn canım inşallahhAnaaaaaa canım hoşgeldin bebeğin hayırlı olsun inşaallah bu sefer sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın özledik seni
Amin canım inşallahhaaa hayırlı olsun canımmm Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. sende bizim dualarımızdasın
Benimkiiiii oyle bir gidikliyor ki kuzum benimKizlar bebegin tekmelerini hem aci hem de gidiklanma seklinde hissedeniz var mi cok eglenceli :)
Canım çook ama çoook sevindim hep merak ediyordum ama mesaj atmaya da çekindim açıkçası okuyunca gözlerimden yaşlar geldi ve odada basıldım ne oldu niye ağlıyorsun kesin duygusal bişeyler okumuştur diye güldü iş arkadaşları Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sizin için bol bol dua edeceğiz teyzesiKızlarrrr merhaba,
Canımmmm benimmCanım çook ama çoook sevindim hep merak ediyordum ama mesaj atmaya da çekindim açıkçası okuyunca gözlerimden yaşlar geldi ve odada basıldım ne oldu niye ağlıyorsun kesin duygusal bişeyler okumuştur diye güldü iş arkadaşları Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sizin için bol bol dua edeceğiz teyzesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?