Zor yaa Allah kolaylık versin, ben evimin işini yapamıyorum, normalde hızlı bi insanım, şimdi bi saatlik işi üç dört saatte yapıyorum bu sefer canım darlanıyor ama benim ki çok baskıcı sanırım ondanKizlar nasilsiniz bugun cok yogundu hastane baya hic dinlenmedim otur kalk canm cikti karnimda buyuyo geriliyo iyice sinir oldum ben evde ayak tirnagimi kesemiyorum adamlar benden neler bekliyo
ona baakrsanevet oyle gönül ister ki ahsap belşik aım ama kullanışlık acısından park yatagı iyi bilirim yegenlerim onda büyüdür halada kullanan yegenim var oyuzden park yatak ..park yataktada en iyi model kraft calipso digerleri daha oyuncak gibi geliyor benimde gözümePark yatakları sevemedim bi türlü, naylon sepet gibi geliyorHani içine renkli top fln doldurup çocukları içine atsak oyun için tamam ama yatak olarak düşünemiyorum bir türlü :/ Ahşap karyola mı alsam diyorum pratik değil diyor herkes. Karar veremedim gitti.
Park yatakları sevemedim bi türlü, naylon sepet gibi geliyorHani içine renkli top fln doldurup çocukları içine atsak oyun için tamam ama yatak olarak düşünemiyorum bir türlü :/ Ahşap karyola mı alsam diyorum pratik değil diyor herkes. Karar veremedim gitti.
Onu da düşündüm çok beğendim ama büyüyünce kullanacağı birşey değil sanırım. 4-5 ay kullanım için pahalı geldi bana..Canım ben chicco next2 me aldım bi bak iatersen
Adamların umrunda olmazsın canım biliyorum bizde maalesef millet olarak duyarsızlaştık , benimde kafam kazan gibi , arızalar , pcdeki işler derken baya yorulmuşum şu an başım dönüyor resmen ama az kaldı yarım saatim kaldı :) sende dikkat et canım adamları tınlama birde senin iş ayakta olduğu için daha yorucu geçiyordur önemli olan bebişin :)Kizlar nasilsiniz bugun cok yogundu hastane baya hic dinlenmedim otur kalk canm cikti karnimda buyuyo geriliyo iyice sinir oldum ben evde ayak tirnagimi kesemiyorum adamlar benden neler bekliyo
Canım benim hem duygulandı okurken hem de mutlu oldum çünkü sen çok güçlüsün ve hep olumlu sevgi dolu yaZmışsın bu yazıyı.. Kızın da senin gibi güçlüdür, küçük olsa da büyüyecek o annesi doktorların gözetiminde o :) Rabbim şifa versin her gün daha iyiye gitsin inşallah Sana da sabır güç ve sağlık versin kuzucum, inanıyorum ki kavuşcaksınız 1 aya :)Sağolun kızlar çok sağolun.Benim erken doğum şüphesi yoktu,hamileliğimi rahat geçiriyodum sıkıntım yoktu,2gün belim ağrıdı olur çocuk büyüyo dediler önemsemedim sonra gece yarısı sancım başladı yalancı kasılmalarmı acaba dedim şiddetlendi kan geldi eşimi uyandırdım hemen hastaneye gittik 4cm açıklığım varmış,hemen üniversite hastanesine sevkettiler orda yenidoğan ünitesi var diye,sezeryanla alacaktı çocuğu ve çocuklada benlede ilgili tedirgin konuşmuş o yüzden yarım saat içinde diğer hastaneye götürdüler ambulansla,gidince sancıdan duramıyodum zaten,açıklığımda artmış hemen doğuma aldılar,normal doğumla yaptım çok şükür.1260 kilo doğdu annesinin bitanesi,onu hemen küveze aldılar,en az 1ay orda kalacak,ciğerleri gelişmediği için soluk alıp veremiyo,ufacık kızlar görseniz,buzdolabı poşetine koyuyolar yavrumu ısı kaybını engellemek için,her yeri hortum serum,içeri beni alıyolar sadece,süt sağıyorum onlarda şırıngayla veriyolardı ama dün beslenmesini kestiler,o da yoruyomuş onu solunumunu etkiliyomuş serumla devam ediyolar.Kucağıma alamıyorum ama dokunmama izin veriyolar,hemen kıpırdıyo elini kaldırıyo ama eli düşüyo sonra çok halsiz,o da çabalıyo mücadele veriyo.Siz siz olun kocakarı laflarına kanmayın,olur öyle deyip geçmeyin,pimpirikli olun,en ufak sorunda doktora gidin,benim gibi yavrunuzu küvez camlarımdan izlemeyin.Gelişme olunca yazarım,dua edin kızlar aklınıza geldikçe dua edin,kendinize iyi bakın hoşçakalın.
cok zorlamamaya calış canım kendini devlette mi özelde misinn ?Kizlar nasilsiniz bugun cok yogundu hastane baya hic dinlenmedim otur kalk canm cikti karnimda buyuyo geriliyo iyice sinir oldum ben evde ayak tirnagimi kesemiyorum adamlar benden neler bekliyo
Canım biz oda yaptık odasında ahşap karyolası var ama ilk 6 ay için happy baby nin beşiklerinden sipariş verdik, tekerli hafif beşikler oluyor ya, yatak odasında da durur oturma odasına da taşırsın kafana göre, internetten bak istersen fiyatı da 100/200 arası o tarz beşiklerin, ben puantiyeli beğendim bakalımOnu da düşündüm çok beğendim ama büyüyünce kullanacağı birşey değil sanırım. 4-5 ay kullanım için pahalı geldi bana..
Canin inan bana kesintisiz 10 dakika ayakta duramam ben. Doktorum zaten bebegin aşagida dedi o yuzden daha cok baski ve agri hissediyorum. Karnima bakildiginda bile gobegim aşagida duruyor ne yazikkiBebeği çok baskı yapan arkadaşlar siz de ayakta durmaya hatta yürümeye zorlanıyor musunuz? Ben gezerken o da içimde geziyor, bazen uzanırken dahi baskı yapıyor hemen lavabo ya gidiyorum hele bugünlerde geçen bi arkadaş demişti birden bi geliyor kasıklarımı acıtıyor, gidince geçiyor
masallah kuzummmbebişinee yanlıs hatırlamıyosam 2160tı kilosu canım benimkinin boyunu hatırlamıyorumKızlar bgn kontrole gittk..
Minnoş 6 gün önden gidiyormuş, kilo 2150 boy 45
32 kontrolüne gidenler yazabilir mi nasıldı ölçümler? Çünkü bana kilo normal ama boy uzun gelio, acaba bacak boyu uzun diye mi haftasından önde çıkıyor ki? Doktor yorum yapmadı hiç ama hiç önemli değil bu ne erken doğcanı gösterir ne de kilolu doğcanı, değişir bunlar falan dedi.
@triton-xsedabk benimki de ters duruyor bu arada, ben zaten biliyodum henüz başını aşağı ayaklarını yukarıya vermedi, kafası göbeğimin sağında tekmeler heryerde :) doktor dedi dönmesini beklicez artık 8 haftamız var dedi.. Bilmiyom bu kızın bence döneceği yok çünkü her muayenede bi tuhaf duruyo dr bile anlamıo nası durduğunu:) bakalım artık kısmet :)
Kasık ağrılarını ben daha sormadan doktor dedi, mide yanması ve kasık ağrısı şikayetleri başlar şimdi dedi, korkma dedi, çok dayanamazsan gebelere özel korseler oluyo onu takıolar alabilirsin dedi. Ben de dedim yorulunca ve wc gelince oluyo daha çok dedim, normal dedi kese baskı yapıo 2 kg bebek 2 de su+plesenta+rahim bağları derken ağırlık taşıyosun dedi.
İşte böyle kızlar,
sagol canim onerin icin. cok guzel isimmis. dusunebilirim.Canim hanim sahabe isimlerine bak çok güzel isimler var... mesela sevdenur ;efendimizin eşi, manası esmer güzeli
Meraba cnm ben bebegimin kız olmasini çok istemiştim. Tabi başta sağlıklı sıhhatli olsun diye..
Oglusum olcak benimde.kızı da erkeği de veren Rabbime şükürler olsun
Kızım olursa düşündüğüm isimler vardı
Mina....ebrar...Şevval. ..aymira gibi aklında bulunsun...mutlu hamilelikler:)))
biz eşimle hala kararsız o istemiyor ama ben deli gibi istiyorumecemnaz ismini ben koyamadımsen koy bariay canim, cok tesekkurler. bak sevval de olabilir.
dimi ama yacokkibar cok sevimli bir isim bana göre ba-yı-lı-yo-rum bu ismeay masallah, ecemnaz. ne kibar isim oyle. bi sorayim esime ama ben de benzer bir tepki alicam gibi :)) erkekler...
Maşallah bebisine canım :) döner daha 34. Haftaya kadar donuyorlarmis inşallah :)Kızlar bgn kontrole gittk..
Minnoş 6 gün önden gidiyormuş, kilo 2150 boy 45
32 kontrolüne gidenler yazabilir mi nasıldı ölçümler? Çünkü bana kilo normal ama boy uzun gelio, acaba bacak boyu uzun diye mi haftasından önde çıkıyor ki? Doktor yorum yapmadı hiç ama hiç önemli değil bu ne erken doğcanı gösterir ne de kilolu doğcanı, değişir bunlar falan dedi.
@triton-xsedabk benimki de ters duruyor bu arada, ben zaten biliyodum henüz başını aşağı ayaklarını yukarıya vermedi, kafası göbeğimin sağında tekmeler heryerde :) doktor dedi dönmesini beklicez artık 8 haftamız var dedi.. Bilmiyom bu kızın bence döneceği yok çünkü her muayenede bi tuhaf duruyo dr bile anlamıo nası durduğunu:) bakalım artık kısmet :)
Kasık ağrılarını ben daha sormadan doktor dedi, mide yanması ve kasık ağrısı şikayetleri başlar şimdi dedi, korkma dedi, çok dayanamazsan gebelere özel korseler oluyo onu takıolar alabilirsin dedi. Ben de dedim yorulunca ve wc gelince oluyo daha çok dedim, normal dedi kese baskı yapıo 2 kg bebek 2 de su+plesenta+rahim bağları derken ağırlık taşıyosun dedi.
İşte böyle kızlar,
Böyle çok isim var sahabe isimleri arasında :) benim de oglusum olucak kız olsaydı adı Amine meryem olucakti :) öyle kararlastirmistik eşimle :)sagol canim onerin icin. cok guzel isimmis. dusunebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?