2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Meraba cnm ben salı doktordaydim. 31+3 gunluk gebelik kilosu 1850 gr boyu da 42 cm çıktı. Haftasıyla uyumlu dedi .başı da sanırım aşağıdaydi.
Hersey yolunda olur inslh şimdi den canını sıkma .bebeğin gelişimı çok iyi masallh :))..mutlu hamilelikler:)))

Meraba cnm ben salı doktordaydim. 31+3 gunluk gebelik kilosu 1850 gr boyu da 42 cm çıktı. Haftasıyla uyumlu dedi .başı da sanırım aşağıdaydi.
Hersey yolunda olur inslh şimdi den canını sıkma .bebeğin gelişimı çok iyi masallh :))..mutlu hamilelikler:)))

Amin canım inşallah mutlulukla sonlandırırız bu süreci hepimiz saol :)

Valla canm ev isi o kadar zor gelmiyo bugun baya kasiklarim agridi nese ki az kaldi kurbandan sonra calismiycam

Valla halkimiz o kadar duyarsiz ki acil servisteyim 3 hastayla ilgileniyim die israr ediyolar en sonunda biri dedi ben cok acilim die bende dedim birazdan ben bayilacam sizden acil olacak durumum die

Allahım esirgesin minnoşu msşallah :)

Valla halkimiz o kadar duyarsiz ki acil servisteyim 3 hastayla ilgileniyim die israr ediyolar en sonunda biri dedi ben cok acilim die bende dedim birazdan ben bayilacam sizden acil olacak durumum die
Canım Allah yardimcin olsun birde acildesin kat ve kat olsun başı ağrıyan acile koşuyor acilin ne demek olduğunu bilmiyoruz maalesef ve hepside öldüm bittim

Canim aman dikkat et kéndine. Bu insanlar yada esleri hic mi hamile olmamis ya.
Yok cnm ya sanki kole var bu hafta beni aldi daha agir yere verdi hic oturmadim dun oglene kadar egil kalk karnim nasil agridi eve gelince dinlendim allahtan esim hic biseyi problem etmiyo baya yattim dinlendim butun aksam

Gunaydin kizlar. Dun kizimin kiyafetlerini yikadim. Annem ekim basinda gelecek o zamana kadar bekleyemeyiz belki diye basladim yavastan. Ne cok seyi olmus fark etmeden kizimin. Utule utule bitiremedik. Esimle seve seve, hayal kurarak utuledik. Bugun de yikamaya ve utuye devam. Hacisakir sabun tozu kullandim yikarken ama alismisiz yumusatici kokusuna bana pek cekici gelmedi. Neyse alerji vs yapmasin da vaarsin iyi kokmasin.

Yok cnm ya sanki kole var bu hafta beni aldi daha agir yere verdi hic oturmadim dun oglene kadar egil kalk karnim nasil agridi eve gelince dinlendim allahtan esim hic biseyi problem etmiyo baya yattim dinlendim butun aksam

Izin konusunda ne dusunuyorsun canim peki? Bu kadar acimasizlarsa 32 den sonra belki ayrilabilirsin izine, hem senin.hem de bebegin icin.

Sen ve bebeğin önemli dile getir bazı şeyleri ozaman canım yoksa insanlar kendini cokkuyanik zannedebilior maalesef...
Cnm sorumluya kalsa hala nobet tutacaktim dayanamiyorum dedim 24 saat ayakta nie fln diyo eleman eksik biliyosun diyo beni ilgilendirmez dedim bende o bile insanlara garip geliyo

Cnm sorumluya kalsa hala nobet tutacaktim dayanamiyorum dedim 24 saat ayakta nie fln diyo eleman eksik biliyosun diyo beni ilgilendirmez dedim bende o bile insanlara garip geliyo

Canim nobet tutturamazlar diye biliyorum. Benim yakinim da hemsire ve nobetlerden muafiyet icin rapor gibi birsey almisti yanlis hatirlamiyorsam. Sonrada yogunluga dayanamayip izinini aldi.

maşallah kuzuya canım benim. 29.haftada bizimkinin boyu 40cm kilosu 1600gr dı. 4gün fazla çıkıyodu normal gününden ama dr banada bişi demedi erken olabilir diye. her gittiğimde rahim boyunu ölçüyo zaten, rahim ağzı kapalı korkma erken riski yok diyo. kilo olarak biraz önden gidiyoruz ama sınırı geçmediğimiz için dr hiç bi sıkıntı yok hafif tombik bi bebek olucak diyo. boyu banada fazla geldi biraz ama dr ekstra bişi demediği için içim rahat. şeker çıktığı için dönsede dönmesede sezeryan olma ihtimalim arttı benim maalesef bakalım inşallah kontrol altına alabilirizde normali deneyebilirim

canım bende 32 haftada gittim salı günü boyu 47 cm kilosu 2260 gr dı
haftasının önünde benim paşamda
he bi de sıvım sınırın üstünde çıktı doktor iki ay önceden dedi ama boyu uzun büyük bişey geliyo diye ama
bakalım olmayada bilir bişey diyemiyorum şu an için nasip eylül sonuna kadar beklesin en azından diye dua ediyorum

İnş canım hepsi zamanını beklesin.
Hehee :) artık gerçekten çok güçlüler vurma kırma serbest onlara göbek attiriyorlar bize
Canım kolay gelsin sen benden 3 hafta önde sin. Bende cuma kadın alicam birde kismetse ekimin başında alırım artık gittikçe azalıyor günler
Canım sana bunu yapmamalari lazım yönetmelikte hamilelerle ilgili bir make yokmu? Onu gösteren bir madde bulsan, yada en güzeli sizi vicdaninizla başbaşa bırakıyorum diye laf soksan? Bu nedir ayıp yaptıkları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…