Rabbim yardimcin olsun canım inan çok zorKizlar nasilsiniz bugun cok yogundu hastane baya hic dinlenmedim otur kalk canm cikti karnimda buyuyo geriliyo iyice sinir oldum ben evde ayak tirnagimi kesemiyorum adamlar benden neler bekliyo
Yok anammm bunlar babaci , dün hareket etmiyordu eşim bana bişey okumaya başladı sesini duyunca babasının nasıl hareketlendi ağzımdan cikicak dedim resmen eşim susunca da durduBenimki de son bir haftadır babasının sesini duyunca coşuyor , tesadüf mü değil mi anlamadım ama dün hiç hareketli değildi tedirgin olmaya başladım gece 3-4 arası uyanıktım sonra eşimde uyandı birşeyler dedi hemen tekme atmaya başladı eşimin elini karnıma koydum o konuştukça vurmalar arttı bir tane sert vurdu eşim bile yuhh o nasıl vuruş dedim birde uyu diyorsun bu tekmelerle nasıl uyuyayım bakalım bugün de babasının sesini duyunca yaparsa babacı olacak benim kuzum sanırım
Hayırlı olsun canım :) rabbim sağlıkla kavustursun inşallah :)herkese merhaba. nasipse ben de ekim annesi olmaya adayım.
2. çocugumuzu bekliyoruz biz de.
doğum yapanlara hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucaklarına da alacaklar güzel yavrularını.
Ayy rahatladım cidden peki erken doğum falan demedi dimi beni o korkutuyor böyle olunca, ben de bi ev süpüren e kadar kaç kere helaya gidiyorum belli değilCanin inan bana kesintisiz 10 dakika ayakta duramam ben. Doktorum zaten bebegin aşagida dedi o yuzden daha cok baski ve agri hissediyorum. Karnima bakildiginda bile gobegim aşagida duruyor ne yazikki
Aman ha canım dikkat et en dikkatli olmamız gereken zaman... Belinin ağrısı artarsa bi doktora git aksatma. ..Hepinizden allah razi olsun arkadaslar iyiki varsınız dun cok yoruldum heralde bel agrisindan ölüyorum bugün adım atıcak halim yok
Canim benim yaa inşallah iyileşecek ve büyüyecek hızla... ben durmadan dua ediyorum ona... Allahın izni ile eve geçeceğiniz gün yazacaksın ... güçlü olmaya bak tamam mı gülüm... Rabbim bu sıkıntılarının mükafatıni çok güzel verecek inşallah...Sağolun kızlar çok sağolun.Benim erken doğum şüphesi yoktu,hamileliğimi rahat geçiriyodum sıkıntım yoktu,2gün belim ağrıdı olur çocuk büyüyo dediler önemsemedim sonra gece yarısı sancım başladı yalancı kasılmalarmı acaba dedim şiddetlendi kan geldi eşimi uyandırdım hemen hastaneye gittik 4cm açıklığım varmış,hemen üniversite hastanesine sevkettiler orda yenidoğan ünitesi var diye,sezeryanla alacaktı çocuğu ve çocuklada benlede ilgili tedirgin konuşmuş o yüzden yarım saat içinde diğer hastaneye götürdüler ambulansla,gidince sancıdan duramıyodum zaten,açıklığımda artmış hemen doğuma aldılar,normal doğumla yaptım çok şükür.1260 kilo doğdu annesinin bitanesi,onu hemen küveze aldılar,en az 1ay orda kalacak,ciğerleri gelişmediği için soluk alıp veremiyo,ufacık kızlar görseniz,buzdolabı poşetine koyuyolar yavrumu ısı kaybını engellemek için,her yeri hortum serum,içeri beni alıyolar sadece,süt sağıyorum onlarda şırıngayla veriyolardı ama dün beslenmesini kestiler,o da yoruyomuş onu solunumunu etkiliyomuş serumla devam ediyolar.Kucağıma alamıyorum ama dokunmama izin veriyolar,hemen kıpırdıyo elini kaldırıyo ama eli düşüyo sonra çok halsiz,o da çabalıyo mücadele veriyo.Siz siz olun kocakarı laflarına kanmayın,olur öyle deyip geçmeyin,pimpirikli olun,en ufak sorunda doktora gidin,benim gibi yavrunuzu küvez camlarımdan izlemeyin.Gelişme olunca yazarım,dua edin kızlar aklınıza geldikçe dua edin,kendinize iyi bakın hoşçakalın.
Kizlar nasilsiniz bugun cok yogundu hastane baya hic dinlenmedim otur kalk canm cikti karnimda buyuyo geriliyo iyice sinir oldum ben evde ayak tirnagimi kesemiyorum adamlar benden neler bekliyo
Ekim bebişleri hep babaci galiba benim kızda öyle akşama kadar hiç sesi çıkmıyor hissediyor mu artık nedir baba gelince vuruyorda vuruyor :) babaya sevimlilik yaparken anneyi hiç düşünmüyor minik kızımYok anammm bunlar babaci , dün hareket etmiyordu eşim bana bişey okumaya başladı sesini duyunca babasının nasıl hareketlendi ağzımdan cikicak dedim resmen eşim susunca da durdu
Canim demedi ama c.tesi gunu kontrolum var 32. Hafta raporu verecek mi soracagim. Insallah bi sikıntimiz yoktur da verirAyy rahatladım cidden peki erken doğum falan demedi dimi beni o korkutuyor böyle olunca, ben de bi ev süpüren e kadar kaç kere helaya gidiyorum belli değilerken doğum şüphesi dışında razıyım gerçi bana da öyle bişey demedi doktorum ama annelik işte vesvese ettiriyor
Canim donmus gibi hisediyorum kontrolümuz cuma günü inşallah öğrenir öğrenmez yazarım :)bu arada kızlar sorum hepinize bebeginiz donmüş mü ?? doktorlar daha cok döner mi dedi yoksa sizlerede ??* benim bebiş dönmemiş
Amin canım inşallah hep iyi olsunlar bal böcukler :)Ekim bebişleri hep babaci galiba benim kızda öyle akşama kadar hiç sesi çıkmıyor hissediyor mu artık nedir baba gelince vuruyorda vuruyor :) babaya sevimlilik yaparken anneyi hiç düşünmüyor minik kızımama olsun onlar iyi olsun da.
hadi bakalım hayırlsıı olsın canımCanim donmus gibi hisediyorum kontrolümuz cuma günü inşallah öğrenir öğrenmez yazarım :)
Benim henuz erken dönmesi icin.bu arada kızlar sorum hepinize bebeginiz donmüş mü ?? doktorlar daha cok döner mi dedi yoksa sizlerede ??* benim bebiş dönmemiş
Cnm benmki bir ay önce döndü. Sende telaş yapma sancılar tuttuğnda bile dönen var. İnşallah döner ya sıkma canınıbu arada kızlar sorum hepinize bebeginiz donmüş mü ?? doktorlar daha cok döner mi dedi yoksa sizlerede ??* benim bebiş dönmemiş
Yoktur Allah ın izniyle inşallahCanim demedi ama c.tesi gunu kontrolum var 32. Hafta raporu verecek mi soracagim. Insallah bi sikıntimiz yoktur da verir
teoride ole evet ama işte pratikte durumlar nasıl diye merak ediyorumBenim henuz erken dönmesi icin.
36-37 hafta son pozisyonunu alırmış diye okudum.
http://www.jinekolojivegebelik.com/2011/11/dogumun-nasil-olacagi-ne-zaman-belli.html
.
vallabilmiyorumbakalım nolur ama ayaklar asada kafada yanda benimkinin yukardada deigl kafasıCnm benmki bir ay önce döndü. Sende telaş yapma sancılar tuttuğnda bile dönen var. İnşallah döner ya sıkma canını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?