Kızlar dolabin üst rafindan tencereyi alırken kapak karnima çarparak yere düştü biraz ağridi ama şimdi iyiyim acaba bişey olmusmudur ya yarın 11 30 a randevu aldım hemen ama korkuyorum inslh iyidir bebisim
Maşaalah size canım :) neden sezeryan tarihi aldınız erken değilmi şimdiden :)İyi akşamlar arkadaşlar bugün kontrolüm vardı bebişim1660 gram olmuş ters pozisyondaymıs karın ve kasık ağrım vardı muayene etti bi sıkıntı gözükmüyor muş ters olduğu için kasık ağrın olur dedi ve sezeryan tarihimizi aldık kısmet olursa 10 ekim günü oğlumu kucağına alacağım.
Canım iyidir bence korunaklı onlar, hareketlerini takip et sen :) bir de kendinin karnının ağrı durumuna.. Allah korısun korkmaKızlar dolabin üst rafindan tencereyi alırken kapak karnima çarparak yere düştü biraz ağridi ama şimdi iyiyim acaba bişey olmusmudur ya yarın 11 30 a randevu aldım hemen ama korkuyorum inslh iyidir bebisim
Ben varım etikette yapayım T tugbavebebik R ruza var bikac arkdasta var canimEkim anneleri Aranızda kamuda öğretmen olan var mı ?...
Ayy canım süpppper olmuşşşKızlar iyi geceler bugün doktor kontrolümüz vardı 1919 gr 43 cm olmuşuz :) herşey yolunda çok şükür bi taraftanda odamızı yaptık eşyalarını yıkadım prensesimin ütüleyip asacağım inşallah bi beşik için uyku setimiz oda için halımız ve güneşlik perdemiz eksik onlarda tamamlanınca bitecek bu koşuşturma :) neredeyse eğer sezeryan olursam 5 hafta kaldııı şaka gibi sona geldik
Canım çok teşekkür ederim inşallah :)Ayy canım süpppper olmuşşş
İçinde musmutlu büyüt bebegini inşallah
Bende de fena oluyorKızlarrrrr imdaaaaaat!!!!böyle bir mide yanması olamaz ejderha gibi alev püskürüyor sanki ağzımdan cok rahatsızım
Bende varımEkim anneleri Aranızda kamuda öğretmen olan var mı ?...
evet bende varımm :)
bende de var bu ağrı olayı yaa çözemedim gitti. Yemek de yiyemiyorum süt içiyorm bari faydası olsun diyeKızlarrrrr imdaaaaaat!!!!böyle bir mide yanması olamaz ejderha gibi alev püskürüyor sanki ağzımdan cok rahatsızım
Maşallah cnm güle güle sağlıcakla eskitin inşllh. Çok tatlı masum olmuş hayır getirsin inşllhKızlar iyi geceler bugün doktor kontrolümüz vardı 1919 gr 43 cm olmuşuz :) herşey yolunda çok şükür bi taraftanda odamızı yaptık eşyalarını yıkadım prensesimin ütüleyip asacağım inşallah bi beşik için uyku setimiz oda için halımız ve güneşlik perdemiz eksik onlarda tamamlanınca bitecek bu koşuşturma :) neredeyse eğer sezeryan olursam 5 hafta kaldııı şaka gibi sona geldik
Benm mide ekşimesindrn kulaklarımn zarı bile yanıyor vallahi. Nasıl kötü birşey ya bir insann yediği içtiğide canına zehir oluyorsa daha ne olsunKızlarrrrr imdaaaaaat!!!!böyle bir mide yanması olamaz ejderha gibi alev püskürüyor sanki ağzımdan cok rahatsızım
Aynen canım o mide yanmasi çok fena en yememiz gerektiği zamanda yiyemiyoruzKızlarrrrr imdaaaaaat!!!!böyle bir mide yanması olamaz ejderha gibi alev püskürüyor sanki ağzımdan cok rahatsızım
Maşallah çok güzel olmuş odaniz saglicakla kullaninKızlar iyi geceler bugün doktor kontrolümüz vardı 1919 gr 43 cm olmuşuz :) herşey yolunda çok şükür bi taraftanda odamızı yaptık eşyalarını yıkadım prensesimin ütüleyip asacağım inşallah bi beşik için uyku setimiz oda için halımız ve güneşlik perdemiz eksik onlarda tamamlanınca bitecek bu koşuşturma :) neredeyse eğer sezeryan olursam 5 hafta kaldııı şaka gibi sona geldik
Evet aynen benimde hareketleri yavaşladi korkudan gece uyuyamadim bişey olmuşsa ne yaparım diye inslh iyidircanım bi şey olmamaıştır büyük ihtimal. hareket ediyor mu takip et. benim karnıma futbol topu değmiştiçok korktum. o gün hareket de etmedi hatta. muhtemelen ben çok korkup kaıldığım için o da topladı kendiniama bi şey olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?