• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
benim bebek 1 hafta önde, doktor dedi ki bu erken doğacağını ya da iri olacağını göstermez dedi. ben anlamıyorum benim doktorum fazla mı rahat acaba :KK70: yani madem ölçüm bişi ifade etmiyo ölçmesin o zaman :KK70: sonradan şey dedi gerçi 2 haftada 1 gelceksin artık düzenli olarak incelicez gibi bişi dedi, son zamanlarda mı anlamlı oluyo ölçümler acaba...
valla benimki eğer başını aşağı verirse 38 gibi gelebilir iri olursa, olmaaz sa da iç,imde büyür büyür büyür doktor hadi alalım der heralde:KK70: düşündükçe merak ediyorum 1.5 ay sonra neler yaşıcam acaba :):)

canım benim ilk oğlum iri bebekti,
39 bitince sezeryan oldum, yoksa paşamın doğmaya hiç niyeti yoktu,
aksine iri bebekler eğer annenin vücut da çok müsait değilse hiç aşağı bile inmiyor, ben mesela hiç aşağıda hissetmemiştim oğlumu,
hep yukarıdaydı, yukarıya baskı yapıyordu.

Günaydın kızlarr :) siz de de ani ateş basması terleme ve kusma oluyo mu şu 3 gündür bende bu şikayet var birde dün aynı şekilde oldu kusma hariç ateş ve terleme ateş içten ama dıştan değil 20 dk sonra eczanede tansiyonumu ölçtürdüm 11e 7.5 çıktı eczacı normal dedi ama sanırım bana fazla geldi tansiyondan olur mu bu belirtiler

yok hiç bunu yaşamadım, muhakkak doktoruna danış.

canım benim ilk oğlum iri bebekti,
39 bitince sezeryan oldum, yoksa paşamın doğmaya hiç niyeti yoktu,
aksine iri bebekler eğer annenin vücut da çok müsait değilse hiç aşağı bile inmiyor, ben mesela hiç aşağıda hissetmemiştim oğlumu,
hep yukarıdaydı, yukarıya baskı yapıyordu.
yerim onu ya :) valla ben iri dyorum da şimdilik öyle birlşey yok 1 hafta önde. hep böyle böyle büyürse diye dedim:) benimki de yanlarda ve aşağıda tekmeleri yumrukları:)

çarşamba doktora gittiğim günden beri kafam sürekli orda, normalde çok sallamıyordum böyle şeyleri ben,
ama hem daha başaşağı dönmedi hem 1 hafta önde çıktı diye kafam hep orda, içimden bi ses de dönmücek diyo nedense, biliyorum önemli olan sağlıklı olması ama dikkatimi de dağıtamıyorum kafayı yedim neredeyse:)
kaldı ki az kaldı diye heyecanlar başlıyor, yapılması gerekenleri tekrar not ettim inşallah yetişir :)

yerim onu ya :) valla ben iri dyorum da şimdilik öyle birlşey yok 1 hafta önde. hep böyle böyle büyürse diye dedim:) benimki de yanlarda ve aşağıda tekmeleri yumrukları:)

çarşamba doktora gittiğim günden beri kafam sürekli orda, normalde çok sallamıyordum böyle şeyleri ben,
ama hem daha başaşağı dönmedi hem 1 hafta önde çıktı diye kafam hep orda, içimden bi ses de dönmücek diyo nedense, biliyorum önemli olan sağlıklı olması ama dikkatimi de dağıtamıyorum kafayı yedim neredeyse:)
kaldı ki az kaldı diye heyecanlar başlıyor, yapılması gerekenleri tekrar not ettim inşallah yetişir :)

yok ya, hiç kafayı takma,
benim oğlum 37. haftada yan duruyordu,
39 da doğum pozisyonunu almıştı.

ilk bebegim 41 haftada dogdu bakalim bu ne zaman gelicek erken dogumdan konusmussunuz kizlar kardesim de 42 haftada dogirdu bizde genetik mi acaba ;:)))

Arkadaşlar lohusa pijamalarinizi ne tur almaya basladiniz. Kisa kollu mu uzun kollumu modelde hep ayni gibi

kısa kol alacağım ben, ben tam tersine yanıyorum emzirirken falan.
uzun kollu biri kalın biri ince iki tane sabahlığım var, duruma göre onları geçiririm misafir falan yanında.

Arkadaşlar lohusa pijamalarinizi ne tur almaya basladiniz. Kisa kollu mu uzun kollumu modelde hep ayni gibi

kısa kol alacağım ben, ben tam tersine yanıyorum emzirirken falan.
uzun kollu biri kalın biri ince iki tane sabahlığım var, duruma göre onları geçiririm misafir falan yanında.

İyi akşamlar arkadaşlar bugün kontrolüm vardı bebişim1660 gram olmuş ters pozisyondaymıs karın ve kasık ağrım vardı muayene etti bi sıkıntı gözükmüyor muş ters olduğu için kasık ağrın olur dedi ve sezeryan tarihimizi aldık kısmet olursa 10 ekim günü oğlumu kucağına alacağım.

ay heyecanlandım şimdiden.
benim de sezeryan olacak, belki bu gidişimde doğumu konuşuruz biz de.

ilk bebegim 41 haftada dogdu bakalim bu ne zaman gelicek erken dogumdan konusmussunuz kizlar kardesim de 42 haftada dogirdu bizde genetik mi acaba ;:)))
bilmiyorum ki canım :)
benim çevremde de erkek bebekler hep 40 ı doldurdu zar zor doğdular, 4 5 kişinin,
2 tane de kızı olan arkdşm var onların ki 38de 39 da sancıyla geldi :)
kızlar erken gelir diye bişey diyorlar hep.
benim çevremdeki örnekler onu destekliyor. ama tabiki öyle olck diye bişe yok :)

Back
X