- 11 Kasım 2014
- 1.079
- 1.332
- 133
- 32
oy maşallah darısı başımıza deterjan ne kullandın canımÇamaşı maratonu başladııı ev mis gibi bebek kokuyor deterjan sağolsun![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oy maşallah darısı başımıza deterjan ne kullandın canımÇamaşı maratonu başladııı ev mis gibi bebek kokuyor deterjan sağolsun![]()
Aynen canım.. Hayırlısı herşeyin:)Hayırlısı artık cnm ...önce Allaha sonra doktorlara emanetiz...1 saat sonra ne olur bilemeyiz ..inslh vaktinde ve sağlıkli sıhhatli gelir Bebislerimız :))
benim bebek 1 hafta önde, doktor dedi ki bu erken doğacağını ya da iri olacağını göstermez dedi. ben anlamıyorum benim doktorum fazla mı rahat acabayani madem ölçüm bişi ifade etmiyo ölçmesin o zaman
sonradan şey dedi gerçi 2 haftada 1 gelceksin artık düzenli olarak incelicez gibi bişi dedi, son zamanlarda mı anlamlı oluyo ölçümler acaba...
valla benimki eğer başını aşağı verirse 38 gibi gelebilir iri olursa, olmaaz sa da iç,imde büyür büyür büyür doktor hadi alalım der heraldedüşündükçe merak ediyorum 1.5 ay sonra neler yaşıcam acaba :):)
Günaydın kızlarr :) siz de de ani ateş basması terleme ve kusma oluyo mu şu 3 gündür bende bu şikayet var birde dün aynı şekilde oldu kusma hariç ateş ve terleme ateş içten ama dıştan değil 20 dk sonra eczanede tansiyonumu ölçtürdüm 11e 7.5 çıktı eczacı normal dedi ama sanırım bana fazla geldi tansiyondan olur mu bu belirtiler
yerim onu ya :) valla ben iri dyorum da şimdilik öyle birlşey yok 1 hafta önde. hep böyle böyle büyürse diye dedim:) benimki de yanlarda ve aşağıda tekmeleri yumrukları:)canım benim ilk oğlum iri bebekti,
39 bitince sezeryan oldum, yoksa paşamın doğmaya hiç niyeti yoktu,
aksine iri bebekler eğer annenin vücut da çok müsait değilse hiç aşağı bile inmiyor, ben mesela hiç aşağıda hissetmemiştim oğlumu,
hep yukarıdaydı, yukarıya baskı yapıyordu.
yerim onu ya :) valla ben iri dyorum da şimdilik öyle birlşey yok 1 hafta önde. hep böyle böyle büyürse diye dedim:) benimki de yanlarda ve aşağıda tekmeleri yumrukları:)
çarşamba doktora gittiğim günden beri kafam sürekli orda, normalde çok sallamıyordum böyle şeyleri ben,
ama hem daha başaşağı dönmedi hem 1 hafta önde çıktı diye kafam hep orda, içimden bi ses de dönmücek diyo nedense, biliyorum önemli olan sağlıklı olması ama dikkatimi de dağıtamıyorum kafayı yedim neredeyse:)
kaldı ki az kaldı diye heyecanlar başlıyor, yapılması gerekenleri tekrar not ettim inşallah yetişir :)
Saol canım bi danışayım o halde internetten baktım olabilir diyo gene de sormakta fayda var .yok hiç bunu yaşamadım, muhakkak doktoruna danış.
sağol canım inşallah ya :)yok ya, hiç kafayı takma,
benim oğlum 37. haftada yan duruyordu,
39 da doğum pozisyonunu almıştı.
bunu da yeni öğrendim, sizle paylaşayım, pek denemedim ama,
mide yanmasına maden suyu iyi geliyormuş, ama açtıktan sonra biraz bekletip gazı kaçtıktan sonra içmek gerekiyormuş.
A AnkaaaArbutusUnedo
Biz annemle normal deterjanla yıkadık. Zaten üstünde çok durmayacak hep değiştireceğiz dedik.oy maşallah darısı başımıza deterjan ne kullandın canım
Sağolasın :) Hep gazlıyken içiyorum ben, bir de gazı kaçtıktan sonra içeyim bakalım işe yarayacak mı.
Arkadaşlar lohusa pijamalarinizi ne tur almaya basladiniz. Kisa kollu mu uzun kollumu modelde hep ayni gibi
Arkadaşlar lohusa pijamalarinizi ne tur almaya basladiniz. Kisa kollu mu uzun kollumu modelde hep ayni gibi
İyi akşamlar arkadaşlar bugün kontrolüm vardı bebişim1660 gram olmuş ters pozisyondaymıs karın ve kasık ağrım vardı muayene etti bi sıkıntı gözükmüyor muş ters olduğu için kasık ağrın olur dedi ve sezeryan tarihimizi aldık kısmet olursa 10 ekim günü oğlumu kucağına alacağım.
bilmiyorum ki canım :)ilk bebegim 41 haftada dogdu bakalim bu ne zaman gelicek erken dogumdan konusmussunuz kizlar kardesim de 42 haftada dogirdu bizde genetik mi acaba ;:)))
tarihi seç canım şimdiden doktora sor o gün boşmusunuz diyeay heyecanlandım şimdiden.
benim de sezeryan olacak, belki bu gidişimde doğumu konuşuruz biz de.
tarihi seç canım şimdiden doktora sor o gün boşmusunuz diye![]()