2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Canım geçmiş olsun dualarımız seninle. Belki grip durumuyla alakalıdır sancılar? Geçer inşallah canım Allah şifa versin

Canım eger organlarında bi sorun olmazsa 2 kg olunca küvözden cikariyormus hastaneler.benim derdim küvöz olayından daha kisa surede kurtulmak istedigim için bunu düşünüyorum.yoksa şişman bebek derdim yok.ha allah ne nasip eder bilemeyiz,belki organ gelisimi yüzünden tutarlar kilolu olsa bile

Sıkıntı yaratacak birşey değildir. Dediği gibi yapısaldır bizim oğlanında kafası hep önden gidiyor doktor Biraz büyük kafalı olacak sıkıntı yok diyor.

A aa iste benim de en merak ettigim soru,insan bir gecede nasil 2 kilo alir?
@Onunadimutluluk canim ultrason net olcum veremez ki,sen moralini yuksek tut elinden geleni yap,ye iç.allahim bebisine saglik verecektir.
Falla maydanoz yemeye başladım ayak bileklerime bastırınca resmen kuyu oluşuyor hava ısındıı hemen başladı şişlik

Canım allah şifa versin dualarımız sizinle

R ruza çok geçmiş olsun canimm sıvısı iyi ama değil mi bebeğin ??? Sanciyida serumla durduracaklardir. Açıklık yoksa da cokk iyi inş sıkıntı olmayacak.canım zqmnini beklicektir inş

Canım naptın

muhip ben özelden aldım. 19 eylülde de çalışamaz raporu alacam. yalnız şunu merak ediyorum ben de bu beş hafta içinde olursa doğum yani mesela 19 unda ayrıldım 29 unda atıyorum doğum oldu. Sat a göre 10 ekim. Aradaki 11 günü falan da doğum sonrasına ekleyebilecek miyim? ?? Zor işler :))

R ruza çok geçmiş olsun canimm sıvısı iyi ama değil mi bebeğin ??? Sanciyida serumla durduracaklardir. Açıklık yoksa da cokk iyi inş sıkıntı olmayacak.canım zqmnini beklicektir inş
Çok şükür canım suyu falan iyi açıklık da yok. İnşallah tek temennim..
Canım dörtten beri hafif adet sancısı hissediyorum. Sabah da şiddetlendi korktum ama nst ye aldılar şimdi 30 40 civarında sancilar ama düzenli değil çok şükür. Ultrasona gönderecekler. Bekliyorum. İnşallah her sey yoluna girer çıkarırlar bir an önce. Oğlumu özledim.

Canim benim Dr 10 gün önce bırakacaz dedim benim tedirgin olduğumu görünce 9 eylüldeki randevuda tekrar konuşuruz dedim ama internet e baktığımda her Dr un uygulaması farklı. Belki de bize farklı geliyor belki bana daha devam edilmesi gerekiyor sana gerekmiyor. Bi kaç Dr dan daha fikir al için rahat etsin istersen. Onlara guvenmekten başka careful de yok. Ben 10 gün için bile panik oldum ama sakinlestim sonunda vardır bi bildikleri

Alabilirsin canım put aldım. Rspor 5 haftalik süreci kapsıyor ve o ara okul var o yüzden alabiliyor uz Dr öyle söyledi bana. Tamamı yaza gelseydi alamiyorduk

R ruza canım geçmiş olsun iki hafta önce benimde başıma geldi aynı şey açılma yoksa için rahat etsin ssncinida inş durduracaklardir bundan sonra bol bol dinlenmen gerekecek benim erken doğum riskim kalktı çok şükür senin de öyle olscak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…