- 22 Ekim 2015
- 2.069
- 2.049
- 83
- 37
Canım geçmiş olsun dualarımız seninle. Belki grip durumuyla alakalıdır sancılar? Geçer inşallah canım Allah şifa versinKızlar kırgınlık vardı üzerimde soğuk algınlığı grip oldum falan diye hastaneye geldim. Önce bebeğe bakalım dediler ultrasonda her şey normal cikti. Nst de sancı çıktı. Hastaneye yatırdılar durduracaklar inşallah. Serumlar ilaçlar bekliyorum bakalım. Açılma yok Allahtan. İnşallah olmaz. 33+4 um. Çok erken daha. Dua edin ne olur. Daha beşiği bile yok kızımın..
İnşallah öyledir canım bilmiyorum ki.. bişey hissetmiyorum ağrı sancı. Oğlumda da böyleydi. İnşallah durur.Canım geçmiş olsun dualarımız seninle. Belki grip durumuyla alakalıdır sancılar? Geçer inşallah canım Allah şifa versin
Canim hiç bi bilgim yok ... bende de görünmüyor... acaba internette baktığın bi yerin reklamı falan mı. .. bende bazen bi sayfaya bakınca reklam çıkıyor öyle bişey olabilir... istersen site yöneticilerine bi sor canım. ..MarV-el benim yazilarin altinda boyle cikiyor,ne yapmalıyım
Geçmiş olsun canım. .. zamanlica gelsin inşallah bebisin...İnşallah öyledir canım bilmiyorum ki.. bişey hissetmiyorum ağrı sancı. Oğlumda da böyleydi. İnşallah durur.
İnşallah öyledir canım bilmiyorum ki.. bişey hissetmiyorum ağrı sancı. Oğlumda da böyleydi. İnşallah durur.
Canım eger organlarında bi sorun olmazsa 2 kg olunca küvözden cikariyormus hastaneler.benim derdim küvöz olayından daha kisa surede kurtulmak istedigim için bunu düşünüyorum.yoksa şişman bebek derdim yok.ha allah ne nasip eder bilemeyiz,belki organ gelisimi yüzünden tutarlar kilolu olsa bileKızlar niye bebeklere kilo aldırmaya çalışıyorsunuz ki , kilo çok mu iyi birşey ...purpleflower kilolu çocuk daha sağlıklı olur diye bişi mi var ki , karbonhidratla çocukları şişirmeyin arkadaşım yaw , doğunca emdikçe güzel güzel kilolar alırlar inşsllAh zaten , yeterki doğduklarında gelişimleri tam olsun ister erken ister Zaman'ında doğsalar bile kilodan hariç bi eksikleri olmasın yeterki ...
Sıkıntı yaratacak birşey değildir. Dediği gibi yapısaldır bizim oğlanında kafası hep önden gidiyor doktor Biraz büyük kafalı olacak sıkıntı yok diyor.Kızlar merhaba uyanmam dan itibaren bebiş çok hareketli normal değil yani canımı inanılmaz acıtıyor sanki içimi kazıyormuş gibi hemen işten apar topar hastaneye koştum Allah korusun kordon falan dolandı sandım kendi dr yurt dışında salı günü görüşeceğim 1 aydır kontrol olamadım o yüzden neyse hastaneye gittim kordon falan dolanmamış dedi çok hareketli kızın deyip birde üstüne bence biraz kafası büyük gibi aptalca bir yorum yapıp beni sinir ettine demek şimdi kafası biraz büyük anormal bir durummu var dedim yok yapısal böyle bence ben öyle gördüm dedi (yani sadece küçük yanlış olabilecek bir fikir ) 3 gün nasıl geçer şimdi bana salıya kadar kim bilir neler kurarım kafamda kızlar sizce ne demek iştemiş yani kötü birşey çıkarmı altından
Falla maydanoz yemeye başladım ayak bileklerime bastırınca resmen kuyu oluşuyor hava ısındıı hemen başladı şişlikA aa iste benim de en merak ettigim soru,insan bir gecede nasil 2 kilo alir?
@Onunadimutluluk canim ultrason net olcum veremez ki,sen moralini yuksek tut elinden geleni yap,ye iç.allahim bebisine saglik verecektir.
Canım allah şifa versin dualarımız sizinleKızlar kırgınlık vardı üzerimde soğuk algınlığı grip oldum falan diye hastaneye geldim. Önce bebeğe bakalım dediler ultrasonda her şey normal cikti. Nst de sancı çıktı. Hastaneye yatırdılar durduracaklar inşallah. Serumlar ilaçlar bekliyorum bakalım. Açılma yok Allahtan. İnşallah olmaz. 33+4 um. Çok erken daha. Dua edin ne olur. Daha beşiği bile yok kızımın..
Kızlar kırgınlık vardı üzerimde soğuk algınlığı grip oldum falan diye hastaneye geldim. Önce bebeğe bakalım dediler ultrasonda her şey normal cikti. Nst de sancı çıktı. Hastaneye yatırdılar durduracaklar inşallah. Serumlar ilaçlar bekliyorum bakalım. Açılma yok Allahtan. İnşallah olmaz. 33+4 um. Çok erken daha. Dua edin ne olur. Daha beşiği bile yok kızımın..
Cnm Bnm ne zmn a kadar çalışır olduğum yazmıyo iştesenin rapor aldığın yer özel mi devlet mi ?.. Çünkü başka bi özelden alan bi arkadaşıma sordum onunkin de de hangi tarihe kadar çalışır olduğu yazmıyormuş , erken doğum olasılığına karşılık yazmıyorlarmış , öyle demiş doktoru ....
Acaba devlet hastanelerindeki uygulamamı Böylr ?.. Ben özelden aldım ...
Cnm benim bgn 32+0 oldu . Hatta dün kontrol günümün son günüydü doktor vermedi , tsm gününüzü doldurmanız gerekiyor Dedi , bgn gityimm ayrıca tekrardan muayene parası verdim bide
Çok şükür canım suyu falan iyi açıklık da yok. İnşallah tek temennim..
Canım dörtten beri hafif adet sancısı hissediyorum. Sabah da şiddetlendi korktum ama nst ye aldılar şimdi 30 40 civarında sancilar ama düzenli değil çok şükür. Ultrasona gönderecekler. Bekliyorum. İnşallah her sey yoluna girer çıkarırlar bir an önce. Oğlumu özledim.Canım naptın
Canim benim Dr 10 gün önce bırakacaz dedim benim tedirgin olduğumu görünce 9 eylüldeki randevuda tekrar konuşuruz dedim ama internet e baktığımda her Dr un uygulaması farklı. Belki de bize farklı geliyor belki bana daha devam edilmesi gerekiyor sana gerekmiyor. Bi kaç Dr dan daha fikir al için rahat etsin istersen. Onlara guvenmekten başka careful de yok. Ben 10 gün için bile panik oldum ama sakinlestim sonunda vardır bi bildikleriKizlar merhaba. Ben kan sulandirici ignemi bugun biraktim ama com huzursuzum. Doktorum cok önceden birakicakti kan akisi normal diye ama ben illede uzattirmistim tarihi. Simdi biraktik, beni ne bekliyor bilmiyorum. Benden önce kan sulandirici ignesini birakan varmi? Kanama fln oluyormu, bisey olurmu sizce
Alabilirsin canım put aldım. Rspor 5 haftalik süreci kapsıyor ve o ara okul var o yüzden alabiliyor uz Dr öyle söyledi bana. Tamamı yaza gelseydi alamiyordukMrb bayanlar acil bi sorum vardi simdi benim 32+0 oldugum gün 27sine geliyo okullarin açıldığı gün yani 1 eylülde 32+5e geliyo benim calisabilir raporunu ne zaman almam lazim çok kafam karışık 32+0 tatile denk geldiği icin rapor alamazsin diyenler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?