masallah inş sag salim giydirmeyinasip eder <ALLAH bende dalin sıvı kullandım memnun kaldımKızlar bugün bebğimn bütün ihtiyaçlarını aldık çok şükür. Beşik olarakta hamak aldık hem kullanışlı hem sökülünce yer tutmuyor hiç. Artık geriye elbiselerin yıkanması kaldı deterjan olarakta dalin toz matik aldık kullanıym yazarm sizede. İnşallh rabbim sağlıcakla giydirmeyi eskitmeyide nasip eder hepimize
Amin canm hepimizinkini inşallah. Sıvıda vardı ama satış danışmanı tozu tavsiye etti inşallh bende memnun kalırım.masallah inş sag salim giydirmeyinasip eder <ALLAH bende dalin sıvı kullandım memnun kaldım
Hayırlı olsun inşallah, güzel günlerde kullanmak nasip olsunKızlar bugün bebğimn bütün ihtiyaçlarını aldık çok şükür. Beşik olarakta hamak aldık hem kullanışlı hem sökülünce yer tutmuyor hiç. Artık geriye elbiselerin yıkanması kaldı deterjan olarakta dalin toz matik aldık kullanıym yazarm sizede. İnşallh rabbim sağlıcakla giydirmeyi eskitmeyide nasip eder hepimize
Amin cnm çook teşkkür hepimiznkini inşallhHayırlı olsun inşallah, güzel günlerde kullanmak nasip olsun
ben normalde tombik biriyim. boy da kısa. 63 le hamile kaldım en son 32+0 da pzt günü randevuda tartıldım 65,5 :) ama önce verdim bi beş kilo o yüzden. çatlak bende de yok ama sanırım doğumdan sonra belli oluyormuş.Arkadaslar son durumlariniz nasil benim 32.haftada 15 kilo yirtilma henuz yok
Benim bi gün topuğum çok ağırdı, üstüne basamadım sonra yoğurt yemeyi arttırdım geçti artık tesadüf mü bilmiyorumKızlar ya 3 haftadır sol ayağımdaki ağrı sinir etti beni ya , az bi ayakta kalayım ayak akşama ya topuk ya baş parmağın eklem yeri ya sondaki parmakların üstten eklem yeri Nasıl Ağrıyo anlatamam , bildiğiniz zonkluyor ... Var mı aranızda böyle olan ?...
Annesi bence artık güçleniyorlar, benim ki devamlı yapmasa da arada hoplatıyor beniKizlar ya oglum bugun ole sert tekmeler atiyo ki cnm aciyo hic bole olmamisti anlamadim neden oldugunu
Bende senin gibiyim canim cok hizli alouoeum. Sislik sorunj artik heoikkzde vardir.Canım ben 33.hafta da 16 kilo aldim.
Haftada 1 kilo alıyorum nerdeyse ..
Bunun bi kaç kilosu ödem eminim çünkü ayaklarım davul gibi ellerim de sürekli sis parmaklarim bukulmuyor ..Gece boyu uyuşuyor ..sinir sıkışması olmuş. Protein kaçağı yok çok sukur.
Doktor idare edeceksin dedi.Bol su içiyorum. Yürüyüş yapıyorum. Faydası yok gün boyu sisim.
Buna bi çare bulan varmi(
Sanslisin :)ben normalde tombik biriyim. boy da kısa. 63 le hamile kaldım en son 32+0 da pzt günü randevuda tartıldım 65,5 :) ama önce verdim bi beş kilo o yüzden. çatlak bende de yok ama sanırım doğumdan sonra belli oluyormuş.
Demir hapina basladinmi o kabizlik yapiyomusArkadaşlar ya kendi kendime nazar degdirdim resmen.. ne güzel tuvalete rahat çıkıyordum. 3 gündür bende tık yok, ne yapmam lazım?
Onu 4. Aydan beri kullanıyorum canım buara katı yedim hep ondan heralde :/Demir hapina basladinmi o kabizlik yapiyomus
Ben de yatmak istiyorum fakat yatınca sagim solum uyusuyor.yuz ustu yatmayi ozledimmmmmmHep uyumak hep uzanmak istiyorum, kolumu kaldırasım yok, enerjim azaldı bugünlerde kızlar gece gündüz yatıyorum
Canım ben de yaşadım bikaç kere artık bağırsak çalıştıran besinler tüketiyorum mutlaka, marulla salata yapıp bol zeytinyağı döktüm, sabahları aç karnına kuru erik, kayısı yedim suyla birlikte, bide bu ara incir çıktı ya taze ondan yiyorum ama köydeyim ben kurusu da olabilir, armut ve elma da hazmettiriyorArkadaşlar ya kendi kendime nazar degdirdim resmen.. ne güzel tuvalete rahat çıkıyordum. 3 gündür bende tık yok, ne yapmam lazım?
Normaldir sanırım artık ben de halsizlik yook ama ayakta duramıyorum bebişin baskısındanHep uyumak hep uzanmak istiyorum, kolumu kaldırasım yok, enerjim azaldı bugünlerde kızlar gece gündüz yatıyorum
Allah Allah suyun gelse bilirsin bence bol su içsen acaba etkilemezmiki su oranınıAmin canım allah hepimizin evlatlarini korusun. Hic bisey fark etmedim ben.fark etsem zaten gece gunduz demem krtaligi ayaga kaldiririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?