- 28 Nisan 2011
- 1.830
- 687
- 163
Güzel gebeler nasılsınızzzz zaman nasıl gececek derken sona doğru yaklaşıyoruz kızlar bişi sorucam 1 hafta da 2 kilo alınır mı ya sabah sabah canım sıkıldı
Valla canım yapabilsek düzenli bir şekilde çok iyi olur hem sağlıklıda olur kiloda alırlar inşallh.Bu bal serbetini bende denicem :))
Canm çok haklısn en başta en önemli olan tabikide sağlık. Sağlıklı olsunda zahıf olması önemli değil. Ama imkanımız varsa neden onlar için daha iyi beslenmeyelim ki. Hem benm dediğin kilodan çok sağlıklıda sünnet birde. Ha birde şu var bir bebk gerçekten kilolu doğunca iştahlıda oluyor sürekli meme istiyor yiyor. Ee öyle olunca gelişimi dahada güzel oluyo sonuçta. Yoksa ben illada püf kilo olsun istemiyorm ki kemik gelişimi beyin gelişimi sağlıklı olması herşeyden önce elbetteKızlar niye bebeklere kilo aldırmaya çalışıyorsunuz ki , kilo çok mu iyi birşey ... @purpleflower kilolu çocuk daha sağlıklı olur diye bişi mi var ki , karbonhidratla çocukları şişirmeyin arkadaşım yaw , doğunca emdikçe güzel güzel kilolar alırlar inşsllAh zaten , yeterki doğduklarında gelişimleri tam olsun ister erken ister Zaman'ında doğsalar bile kilodan hariç bi eksikleri olmasın yeterki ...
bende görünmüyorrYok o degil onun altinda cikan yesil tisortlu sapkali bebek.. sizin yazilarin altindada çıkıyor
Yok cnm öyle birşey ekran fotoyu atabilirmsnYok o degil onun altinda cikan yesil tisortlu sapkali bebek.. sizin yazilarin altindada çıkıyor
Yok canm bizde öyle birşey çıkmıyorIste boyle
Insallah canim insallahA aa iste benim de en merak ettigim soru,insan bir gecede nasil 2 kilo alir?
Onunadimutluluk canim ultrason net olcum veremez ki,sen moralini yuksek tut elinden geleni yap,ye iç.allahim bebisine saglik verecektir.
Ay şimdiden böyleyse doğduğnda kimbilir ne yaparlar:) ama güzel birşey ya bu kadar heveslenmeleri tabi senin için biraz zor olabilirYa kızlar kv ile kp ultrasona gelmek istiyorlar nasıl kibarca hayır derim diye düşünüyorum. Biraz rahatlar benim aileme göre ben rahat edemem kp yanında rahim açıklığı için bayağı aşağıya kadar açıyor sonuçta doktor bir de özel soracaklarım oluyor malum off off dertlere karıştım.
Ya bilmiyorum normalde çok anlayışlı insanlardır kızlarından ayırmıyorlar ama alınırlar diye korkuyorum eşime desem höt höt söyler rahatsız olur kız diye ama yine kırılırlar yani çok kötü durumAy şimdiden böyleyse doğduğnda kimbilir ne yaparlar:) ama güzel birşey ya bu kadar heveslenmeleri tabi senin için biraz zor olabilirgüzel bir dille kv söylesen ne der peki
nasıl yani höt höt söyler kız diye.Ya bilmiyorum normalde çok anlayışlı insanlardır kızlarından ayırmıyorlar ama alınırlar diye korkuyorum eşime desem höt höt söyler rahatsız olur kız diye ama yine kırılırlar yani çok kötü durum
Yani kibar bir dille değil de "gelmeyin selopi rahatsız olur" der direkt olarak eşimnasıl yani höt höt söyler kız diye.
Anladm cnm valla ya sen kibar bir dille kv söyleyeceksin, yada gelecekler başka seçenek yok gibi. Ha ama kıyamıyorm kırılırlar dersende birşey deme geldiklerinde önce sen odaya geç hazırlan hazır olduğnda seslenirsn sadc göbeğin görünür halde tutarsn çok aşağı inmez umarm drYani kibar bir dille değil de "gelmeyin selopi rahatsız olur" der direkt olarak eşim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?