- 11 Ekim 2010
- 134
- 132
- 103
Domtorum su icmeyle cok alakası yok onun dedi canım.yatıyorum bolca bakalım. Zaten 4 litre icen biriyim benAllah Allah suyun gelse bilirsin bence bol su içsen acaba etkilemezmiki su oranını
Cnm insallah guclendigi icindir o rahatsizda o yuzden mi yapiyo die dusundum korktumBenim bi gün topuğum çok ağırdı, üstüne basamadım sonra yoğurt yemeyi arttırdım geçti artık tesadüf mü bilmiyorum
Annesi bence artık güçleniyorlar, benim ki devamlı yapmasa da arada hoplatıyor beni
kendimle dalga geçiyorum artık tabak gibi suratım var diye ama annemler falan diyoki kızım vücudunda bişey yokAyy bende 77 yim18 kilo aldım toplamda ama bu 2 haftadır yüzüm bile şişti
aynen canım fark ettim onu yorarken zayıflıcaz inşallahİnşallah canım herşey istediğin gibi olsun tadını çıkaralım bu günlerin bebişlerimiz baya yoracak bizi :))
Canim bende de bazen oyle oluyor ozellikle soluma yattigimda gobegimin solundaki boşluga oyle bir vuruyo masallah irkiliyorum :)Kizlar ya oglum bugun ole sert tekmeler atiyo ki cnm aciyo hic bole olmamisti anlamadim neden oldugunu
Sabah ac karnina kayisi yemelisin ya da zeytinyagi icmeni oneririm @triton-x
Canlar sağolun bunları yaparak inş. bugün başarılı olurum.Canım ben de yaşadım bikaç kere artık bağırsak çalıştıran besinler tüketiyorum mutlaka, marulla salata yapıp bol zeytinyağı döktüm, sabahları aç karnına kuru erik, kayısı yedim suyla birlikte, bide bu ara incir çıktı ya taze ondan yiyorum ama köydeyim ben kurusu da olabilir, armut ve elma da hazmettiriyor
Günaydın canım bence de takmayacaksın biz bir mucize yaşıyoruz, eskiden bu kadar üzülmezdim çocuğu olmayanlar için ama içimde her geçen gün büyüyen bir mucizeyi yaşadıkça onları daha çok anlıyor ve Allah çocuk isteyen hiç bir kadının duasını geri çevirmesin diye hep dua ediyorum bebişlerimiz sağlıklı olsun Rabbim onlara güzel hayrlı sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versinkendimle dalga geçiyorum artık tabak gibi suratım var diye ama annemler falan diyoki kızım vücudunda bişey yok
cidden kolumda falan yok
göbüşüm kalçam ve bacaklarımda var tabi :)
çatlaklar aldı başını da gitti ohhh oğluma feda olsun :)
kendimle barışmaya çalışıyorum bazen çok takılıyorum. sonra diyorlarki çocuğu olmayanları düşün onlar her koşulda istiyor haklılar dedim ya takmıcam artık inşallah
Arkadaşlar ya kendi kendime nazar degdirdim resmen.. ne güzel tuvalete rahat çıkıyordum. 3 gündür bende tık yok, ne yapmam lazım?
Gün boyu sıcakta mısın? Sıcak çok etkiliyor, ayaklarının altına soğuk su şişesi koysan? Çalışıyor musun işyeri koşulları nasıl?Canım ben 33.hafta da 16 kilo aldim.
Haftada 1 kilo alıyorum nerdeyse ..
Bunun bi kaç kilosu ödem eminim çünkü ayaklarım davul gibi ellerim de sürekli sis parmaklarim bukulmuyor ..Gece boyu uyuşuyor ..sinir sıkışması olmuş. Protein kaçağı yok çok sukur.
Doktor idare edeceksin dedi.Bol su içiyorum. Yürüyüş yapıyorum. Faydası yok gün boyu sisim.
Buna bi çare bulan varmi(
Kızlar bugün bebğimn bütün ihtiyaçlarını aldık çok şükür. Beşik olarakta hamak aldık hem kullanışlı hem sökülünce yer tutmuyor hiç. Artık geriye elbiselerin yıkanması kaldı deterjan olarakta dalin toz matik aldık kullanıym yazarm sizede. İnşallh rabbim sağlıcakla giydirmeyi eskitmeyide nasip eder hepimize
Nutellaya bayılırım. buara çok katı yedim ondan oldu bence sıvı yemekler yapıp onlarla beslenmeyi düşünüyorum.Her akşam yeşillikli salata yap çok işe yarıyor. Bir de ben sabahları nutella yemeye başladığımdan beri tuvalete daha rahat çıkıyorum. İnternetten araştırdım nutellayı çok yiyince ishal bile yapıyormuş. Şeker problemin yoksa sabahları 1 tatlı kaşığı tavsiye ederim
Keşke bende biraz kabız olabilsem. Tuvaletten cikamiyorum resmen. Bu arada salatalık tam bir mide bozucu dene bence canım :) sen ne yaptın da kabiz oldun.Nutellaya bayılırım. buara çok katı yedim ondan oldu bence sıvı yemekler yapıp onlarla beslenmeyi düşünüyorum.
maydanoz hamilelikte sakıncalıdır adet söktürücü özelliği var çünkü bir doktoruna danış istersenBen maydanoz yemeye başladım canım şekeri kafeini tamamen kestim meyve ve sebzeye ağırlık verdim ve duşta soğuk suyla yıkıyorum bacaklarımı ayaklarımı mümkün olduğunca havaya kaldırıyorum faydası olacak mı göreceğim bu hafta içi
Buara biraz dışardan yedim. Hemen mahvetti mide barsak sistemini artık dikkat edicem. Ya kimseden birşey beklentim inanın yok ama dün eşim kV e ugrayacagimizi söyledi. Kayinvalidem in işi gücü temizlik, geçen bana nutuklar atıyor bebek olunca iyice titiz olmam gerektiğine dair ama evinde bir kap yemek pisirmez. dünde gittik haliyle evinde yemek yok dışarıdan söyledi. 2 dk da bir yemek çıkarmak çok zor olmasa gerek ama suan dünkü yediklerimin ceremesini çekiyorum. heralde bebek yemekle değil temizlikle büyüyecek :/ kimseye anlatmam kV ile bu durumları ama dolmusum buraya patladim canım kusura bakma.Keşke bende biraz kabız olabilsem. Tuvaletten cikamiyorum resmen. Bu arada salatalık tam bir mide bozucu dene bence canım :) sen ne yaptın da kabiz oldun.
Burasi da cok sıcak canım ama Allahtan serin rüzgarli bi ilçedeyim.Gün boyu sıcakta mısın? Sıcak çok etkiliyor, ayaklarının altına soğuk su şişesi koysan? Çalışıyor musun işyeri koşulları nasıl?
Estağfurullah canım ne kusuru. Bu aralar zor zamanlardan geçiyoruz.bide böyle şeyler olunca insan daha çok stres oluyor.inan bende öyleyim ama takmamaya çalış bebeğin için.insanlar neden milletin temizliğine bu kadar takmış durumdalar anlamış da değilim doğrusu.sanki biz bilmiyoruzBuara biraz dışardan yedim. Hemen mahvetti mide barsak sistemini artık dikkat edicem. Ya kimseden birşey beklentim inanın yok ama dün eşim kV e ugrayacagimizi söyledi. Kayinvalidem in işi gücü temizlik, geçen bana nutuklar atıyor bebek olunca iyice titiz olmam gerektiğine dair ama evinde bir kap yemek pisirmez. dünde gittik haliyle evinde yemek yok dışarıdan söyledi. 2 dk da bir yemek çıkarmak çok zor olmasa gerek ama suan dünkü yediklerimin ceremesini çekiyorum. heralde bebek yemekle değil temizlikle büyüyecek :/ kimseye anlatmam kV ile bu durumları ama dolmusum buraya patladim canım kusura bakma.
Cnm ben dun bildigin agliyacaktim o kadar yandi canm boyum kisa benm acaba diyorum kendini gerdi icime sigamadi o yuzden mi olduCanim bende de bazen oyle oluyor ozellikle soluma yattigimda gobegimin solundaki boşluga oyle bir vuruyo masallah irkiliyorum :)
elleriyle gıdıklıyodur annesi :) benim de sağ tarafım gıdıklama sol tarafım tepik şeklinde şu an:) yatay çalışıyo bizim kız:)Gunaydin hanimlar,cicekkokusu canim ben de 9 kilo almisim.. benim bebis son gittigimde dogum pozisyonundaydi,benim canavar hem altta hem ustte çalışıyor altta gidiklanma seklinde ustte daha siddetli..pozisyon degistirmemisse ben boyle hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?