2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Cnm insallah guclendigi icindir o rahatsizda o yuzden mi yapiyo die dusundum korktum

Ayy bende 77 yim 18 kilo aldım toplamda ama bu 2 haftadır yüzüm bile şişti
kendimle dalga geçiyorum artık tabak gibi suratım var diye ama annemler falan diyoki kızım vücudunda bişey yok
cidden kolumda falan yok
göbüşüm kalçam ve bacaklarımda var tabi :)
çatlaklar aldı başını da gitti ohhh oğluma feda olsun :)
kendimle barışmaya çalışıyorum bazen çok takılıyorum. sonra diyorlarki çocuğu olmayanları düşün onlar her koşulda istiyor haklılar dedim ya takmıcam artık inşallah

Sabah ac karnina kayisi yemelisin ya da zeytinyagi icmeni oneririm @triton-x

Canlar sağolun bunları yaparak inş. bugün başarılı olurum.

Günaydın canım bence de takmayacaksın biz bir mucize yaşıyoruz, eskiden bu kadar üzülmezdim çocuğu olmayanlar için ama içimde her geçen gün büyüyen bir mucizeyi yaşadıkça onları daha çok anlıyor ve Allah çocuk isteyen hiç bir kadının duasını geri çevirmesin diye hep dua ediyorum bebişlerimiz sağlıklı olsun Rabbim onlara güzel hayrlı sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin

Arkadaşlar ya kendi kendime nazar degdirdim resmen.. ne güzel tuvalete rahat çıkıyordum. 3 gündür bende tık yok, ne yapmam lazım?

Her akşam yeşillikli salata yap çok işe yarıyor. Bir de ben sabahları nutella yemeye başladığımdan beri tuvalete daha rahat çıkıyorum. İnternetten araştırdım nutellayı çok yiyince ishal bile yapıyormuş. Şeker problemin yoksa sabahları 1 tatlı kaşığı tavsiye ederim

Gün boyu sıcakta mısın? Sıcak çok etkiliyor, ayaklarının altına soğuk su şişesi koysan? Çalışıyor musun işyeri koşulları nasıl?

Hayırlı olsun Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin :) Ben de hamak araştırıyorum da, tek hamak mı aldın? Başka bir yatak da aldın mı yoksa tamamen hamakta mı uyutmayı düşünüyorsun? Bir de hangi marka aldın?

Nutellaya bayılırım. buara çok katı yedim ondan oldu bence sıvı yemekler yapıp onlarla beslenmeyi düşünüyorum.

günaydın kızlar... R ruza purpleflower kızlar naptınız son durumlarınız nedir doktorlarınız ne dedi.. haber verin lütfen :/

ben de sabah tartıldım 9 kilo almışım toplam..

bebeğimin hareketleri güçlendi sanırım daha çok sarsıyor beni kızlar, büyüdüğü içindir heralde dimi..
ama hala baş aşağı dönmedi hareketler aşağılarda..
siz nası anlamıştınız döndüğünü, tekmeleri yukarda hissedince mi?
rüyamda bebekli hastaneli rüyalar görüyorum sürekli :/:/

maydanoz hamilelikte sakıncalıdır adet söktürücü özelliği var çünkü bir doktoruna danış istersen

Keşke bende biraz kabız olabilsem. Tuvaletten cikamiyorum resmen. Bu arada salatalık tam bir mide bozucu dene bence canım :) sen ne yaptın da kabiz oldun.
Buara biraz dışardan yedim. Hemen mahvetti mide barsak sistemini artık dikkat edicem. Ya kimseden birşey beklentim inanın yok ama dün eşim kV e ugrayacagimizi söyledi. Kayinvalidem in işi gücü temizlik, geçen bana nutuklar atıyor bebek olunca iyice titiz olmam gerektiğine dair ama evinde bir kap yemek pisirmez. dünde gittik haliyle evinde yemek yok dışarıdan söyledi. 2 dk da bir yemek çıkarmak çok zor olmasa gerek ama suan dünkü yediklerimin ceremesini çekiyorum. heralde bebek yemekle değil temizlikle büyüyecek :/ kimseye anlatmam kV ile bu durumları ama dolmusum buraya patladim canım kusura bakma.

Gün boyu sıcakta mısın? Sıcak çok etkiliyor, ayaklarının altına soğuk su şişesi koysan? Çalışıyor musun işyeri koşulları nasıl?
Burasi da cok sıcak canım ama Allahtan serin rüzgarli bi ilçedeyim.
Ögretmenim ben 1 Eylüle kadar evdeyim.seminere gidip izne ayrılicam inslh.Ayaklarim değilde ellerim çok kötü oldu.
Sadece şişse önemli değil bazen oyle uyuşuyor zonkluyo ki hiç bi iş yapamıyorum.
Allah hepimizin yardımcısı olsun canım.

Estağfurullah canım ne kusuru. Bu aralar zor zamanlardan geçiyoruz.bide böyle şeyler olunca insan daha çok stres oluyor.inan bende öyleyim ama takmamaya çalış bebeğin için.insanlar neden milletin temizliğine bu kadar takmış durumdalar anlamış da değilim doğrusu.sanki biz bilmiyoruz

elleriyle gıdıklıyodur annesi :) benim de sağ tarafım gıdıklama sol tarafım tepik şeklinde şu an:) yatay çalışıyo bizim kız:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…