2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310

Haklısınız canlar varya hakikaten ağzı olan konuşuyor. ben önceden hep içime atardim, yüz göz olmayim saygılı olayım diye, ama baktım karşımdaki aynı özeni gostermeyince bende de frenler tutmamaya başladı :) allahım feci laf sokuyorum. dayanamıyorum, ama dinlememek lazım dediginiz gibi, zaten karşıdaki anlarsa ne ala anlamazsa kendi bilir.
Esimle uzagiz biliyorsunuz haftasonu yanıma gelmeye uğraşıyor. haftaya görüşürüz anne diyor. annesinin yorumu `ne gerek var ki niye geliyorsun, yorulma oğlum ` :) yorum yapmıyorum ama ben oğlumu böyle yetistirmeyecegim ve kimsenin kararlarinakarismayacagim inş.
en hızlı çözüm neskafe kapuçino light 1paket
Çok fena çıktım sabah mahvoldum canım ama bidaha olursa inş olmasın bunu da denerim.

Mahsuru yoksa pembe olanın markası nedir ve kaça aldın? İnternette Levent ve Paşa marka hamaklara çok övgü var onları araştırıyorum şu an. Kullananlar hep memnuniyet belirtmiş.
Canm inan markasını hiç sormadım nedense:/ özbek bebe giyimden aldım ama herhalde kutuyu açarsak içinde markası yazar. Koliyi açtığmda markayı yazarm cnm. Fiyatıda 190 tl miş indirime girmiş dedi adam 140 tlye düşmüştü cnm

Çok güzel cnm güle güle kullanın inşallh. Bunlar çok daha kullanışlı bende hep bundaydı gönlüm ama 5-6 ay sonra nereye koyacm diye düşünerektn almadm. İnaşallh hayrını görürsnz.

Teşekkürler :) Benim baktıklarım da 160 - 170 TL civarı, aklıma yatarsa alayım diyorum.

Çok güzel cnm güle güle kullanın inşallh. Bunlar çok daha kullanışlı bende hep bundaydı gönlüm ama 5-6 ay sonra nereye koyacm diye düşünerektn almadm. İnaşallh hayrını görürsnz.
sağol canım. tekrar de monte ediliyor,kurması sökmesi kolay. o şekilde yapıp kilere falan koyarız dedik bizde.. inşallah hepimiz aldıklarımızın yaptıklarımızın hayrını görürürz kuzum

aynen öyle sadece bizi tanıyacakmış o yüzden bol bol konuşuyorum
geçen bir video izledim doğunca annesinin yanına getirmişler bebeği annesi konuştukça gözünü açıyo ay başladım ağlamaya
sonrası daha komik video yu paylaştım millet ben doğurdum sandı meğer kadın bana benziyomuş ben bebeğe bakmaktan hiç fark etmedim sonra baktım baya ben sanıyorlar sildim video yu ama ne güldüm

Çok şeker güle güle sağlıkla kullansın prenses :)

canım evet bilinçaltımız maalesef bende sürekli bombalardan kaçıyorum rüyamda hatta en son eşim canlı bombacı idi ben yakalıyorum evde doküman ve malzemelerini ama komik yanı var rüyanın haşlanmış iki mısırın içine yerleştirecek bombaları bende polis gelene kadar birşey yapmasın diye mısırları yiyorum eşim gülmekten öldü rüyanda bile mısır görüyorsun ölüm pahasına yiyorsun diye

ama gülünmeyecek gibi değil bende koptum şu an

Benimde yer sıkıntım var hemde kiraciyim çok eşya sevmiyorum en iyisi böyle kullanışlı pratik bişey

Ya buda çok güzelmiş canım nerden aldın.Güle Güle kullanin

Sağol canım.. çok şükür bugün durum daha iyi taburcu olacağız. Dün dogumhaneden döndüm. Kalp atışları düzensizlesti oraya aldılar sonra servise indirdiler. Bugün de çıkıyorum. Maalesef çalışamaz raporu verecek. 32 için o kadar uğraşmıştım. Kısmet artık yapacak birşey yok. 3 gün sonra kontrol. İlaçlar evde devam edecek. Artık doguma kadar yatış. Bu gününe çok şükür...

Canım evet bebeğimizle geçireceğimiz haftalar hatta günler çok önemli ama daha da önemlisi ikinizin sağlıklı olması çok geçmiş olsun bebiş zamanında sağlıklı gelsin annesi gerisi hallolur

Çok geçmiş olsun. Çalışabilir raporuyla işe gidip erken doğum yapıp; minik ve sağlık riski olan bir bebeğe bakmaya çalışmaktansa, 32.den itibaren dinlenip zamanında doğan sağlıklı bebeğe bakmak daha iyidir. Ben de aynı durumdayım, önümüzdeki pzt. doktor randevum var bakalım çalışır mı diyecek çalışamaz mı.

Ben erken doğum tedavisinden sonra 10 gün yatıp işe geri döndüm, yatak istirahati demediler bana. Kör topal işe gelip gidiyorum inşallah doğurmam işyerinde

Sen kasılma mı hissediyordun yoksa ağrı mı? Benim NST'de sancılr 50-55'e çıktı ama ağrı hissetmedim sadece rahmimin kasıldığını hissediyordum.

Güle güle kullan pek şekermiş :) Ben de bunlarla hamak arasındayım şu an. Hamak ağır basmaya başladı.

geçmiş olsun canım. demek ki dinlenmen lazımmış, önemli olan can sağlığı. Allah şifa versin dikkat et kendine.. oğluna bakması için anne ya da kayınvalide gelse keşke, sen dinlensen kaldı şurda 6 7 hafta bişiy..

Ya buda çok güzelmiş canım nerden aldın.Güle Güle kullanin
sağol cnm :) Ankara ulustan aldım ben. ama nette de var, bunun markası happy baby. ama internetten bak buna benzeyen hafif beşikler var, yonca bambam markalı var, sunny baby markalı var, crystal baby markalı var. araştır istersen cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…