- 16 Ocak 2011
- 4.494
- 4.528
- 333
Estağfurullah canım ne kusuru. Bu aralar zor zamanlardan geçiyoruz.bide böyle şeyler olunca insan daha çok stres oluyor.inan bende öyleyim ama takmamaya çalış bebeğin için.insanlar neden milletin temizliğine bu kadar takmış durumdalar anlamış da değilim doğrusu.sanki biz bilmiyoruz
Haklısınız canlar varya hakikaten ağzı olan konuşuyor. ben önceden hep içime atardim, yüz göz olmayim saygılı olayım diye, ama baktım karşımdaki aynı özeni gostermeyince bende de frenler tutmamaya başladı :) allahım feci laf sokuyorum. dayanamıyorum, ama dinlememek lazım dediginiz gibi, zaten karşıdaki anlarsa ne ala anlamazsa kendi bilir.İlla yorum gelecek birilerinden takma canım kafaya geçen bende bir yerde kahvaltıdaydım hamileliğimde çaydan tiksindim içemiyorum, sabah sabah da midem alev almıştı ve soda çok iyi geliyor bana bende kahvaltıda soda içiyordum önce zararlı giblerinden yorum geldi doktor günde iki tane içeceksin dedim bu defa da yedikleri içtiklerinin sayısınıda doktordan alıyorlar eşi de ordan bizim zamanımızda öyle değildi bunlar doktora gidiyor doktor ne derse onu yapıyor gibilerinden karı koca kinayeli konuştu canım bence bu iyi günlerimiz hele birde bizim melekler gelsin o zaman sen gör yorumları zayıfsa iyi bakmıyorsun, tombişse çocuğu şişirmişsin puf yapmışsın, hepimizin farklı kuralları önceliği olacak ama hepimiz bu kurallarla eleştirileceğiz o yüzden takma kafaya bebeğini senden iyi ve çok kimse düşünemez düşünsede uygulamaz soyleyenlere heheheee de geç nasıl olsa halay başı bizizo minnoşlar da bizim
Çok fena çıktım sabah mahvoldum canım ama bidaha olursa inş olmasın bunu da denerim.en hızlı çözüm neskafe kapuçino light 1paket
Canm inan markasını hiç sormadım nedense:/ özbek bebe giyimden aldım ama herhalde kutuyu açarsak içinde markası yazar. Koliyi açtığmda markayı yazarm cnm. Fiyatıda 190 tl miş indirime girmiş dedi adam 140 tlye düşmüştü cnmMahsuru yoksa pembe olanın markası nedir ve kaça aldın? İnternette Levent ve Paşa marka hamaklara çok övgü var onları araştırıyorum şu an. Kullananlar hep memnuniyet belirtmiş.
Çok güzel cnm güle güle kullanın inşallh. Bunlar çok daha kullanışlı bende hep bundaydı gönlüm ama 5-6 ay sonra nereye koyacm diye düşünerektn almadm. İnaşallh hayrını görürsnz.Kızlar biz bu beşiği aldık hafatsonu, eve getirdik eşim kurdu.
biz 180 tl ye aldık, ama sanırım internette 200-250 arası,
bebeğin yattığı kısım bderinde değil yüksekte, derin olsun istemiyodum eğilmek almak zor olmasın diye, o açıdan içime sindi, boyutu da 50 x 90
2 yıla kadar yatarmış aslında 13kg kapasiteliymiş ama sanmıyorum, çünkü hareket etmeye dönmeye başlayınca zor yatarlar bu beşiklerde.
ben zaten kısa vadeli aldım, 5-6 aya kadar falan kullanırım diye aldım, yatak odasında yanıma koymalık. tekerleri de var oturduğum odaya da götürebilirim bazen diye düşündüm...
sallanıyo bi de, bunun gibi beşikleri kullananlar memnun baya..
cibinliğini bilmiyodum süpriz olduilk 1 hafta falan durur tülü ama sonra çıkarırım çok fazla kokoş oluyo cibinlikle :)
Eki Görüntüle 1873734
Teşekkürler :) Benim baktıklarım da 160 - 170 TL civarı, aklıma yatarsa alayım diyorum.Canm inan markasını hiç sormadım nedense:/ özbek bebe giyimden aldım ama herhalde kutuyu açarsak içinde markası yazar. Koliyi açtığmda markayı yazarm cnm. Fiyatıda 190 tl miş indirime girmiş dedi adam 140 tlye düşmüştü cnm
Hemn hemn fiyatlarj aynı cnm arada üç beş oynuyor. İnşallh kendin için doğru bir karar verirsn cnm. Umarım bende pişman olmam:)Teşekkürler :) Benim baktıklarım da 160 - 170 TL civarı, aklıma yatarsa alayım diyorum.
sağol canım. tekrar de monte ediliyor,kurması sökmesi kolay. o şekilde yapıp kilere falan koyarız dedik bizde.. inşallah hepimiz aldıklarımızın yaptıklarımızın hayrını görürürz kuzumÇok güzel cnm güle güle kullanın inşallh. Bunlar çok daha kullanışlı bende hep bundaydı gönlüm ama 5-6 ay sonra nereye koyacm diye düşünerektn almadm. İnaşallh hayrını görürsnz.
aynen öyle sadece bizi tanıyacakmış o yüzden bol bol konuşuyorumAyy evet yaa tekme atıyor yaa avuçlarımda hissediyorum o kadar güzel bir duygu ki karnımızda küçük yerde bir canlı bir birey var dünyanın en güzel mucizesi yaa sonrada doğacak bir tek sende susacak seni isteyecek sende huzur bulacak
İlk 3 ay zararlıymış canım sonrası için tehlikeli değilmişmaydanoz hamilelikte sakıncalıdır adet söktürücü özelliği var çünkü bir doktoruna danış istersen
Çok şeker güle güle sağlıkla kullansın prenses :)Kızlar biz bu beşiği aldık hafatsonu, eve getirdik eşim kurdu.
bebeğin yattığı kısım bderinde değil yüksekte, derin olsun istemiyodum eğilmek almak zor olmasın diye, o açıdan içime sindi, boyutu da 50 x 90
2 yıla kadar yatarmış aslında 13kg kapasiteliymiş ama sanmıyorum, çünkü hareket etmeye dönmeye başlayınca zor yatarlar bu beşiklerde.
ben zaten kısa vadeli aldım, 5-6 aya kadar falan kullanırım diye aldım, yatak odasında yanıma koymalık. tekerleri de var oturduğum odaya da götürebilirim bazen diye düşündüm...
cibinliğini bilmiyodum süpriz olduilk 1 hafta falan durur tülü ama sonra çıkarırım çok fazla kokoş oluyo cibinlikle :)
Eki Görüntüle 1873734
canım evet bilinçaltımız maalesef bende sürekli bombalardan kaçıyorum rüyamda hatta en son eşim canlı bombacı idi ben yakalıyorum evde doküman ve malzemelerini ama komik yanı var rüyanın haşlanmış iki mısırın içine yerleştirecek bombaları bende polis gelene kadar birşey yapmasın diye mısırları yiyorum eşim gülmekten öldü rüyanda bile mısır görüyorsun ölüm pahasına yiyorsun diyeBelki elleriyle ittirme hareketi yapıyodur alttan onu hissediyorsundur canım, kafaları daha ağır ya aşağı döndüyse yukarı tekrar çıkması zor olabilir. bi sonraki randevunda belli olur :)
Ben cinsiyet belli olmadan önce rüya görüyordum canım kafamı ona takmıştım, şimdi de doğumu taktım kafama sanırım, sürekli hastane ortamı, gecelik seçme, hemşireler, bebek sesleri görüyorum duyuyorum rüyamda.. Bilinçaltı işte, gece de 2-3 kez uyanıyorum terlemiş bi şekilde, su içip yatıyorum aynen. ama uykusuzluk oluyor haliyle ve başım ağrıyo bütün gün :/
aa ilk defa duydum basur basladi bende bu arada kizlar ya biyle giderse dogumda mahfolurumen hızlı çözüm neskafe kapuçino light 1paket
ama gülünmeyecek gibi değilaynen öyle sadece bizi tanıyacakmış o yüzden bol bol konuşuyorum
geçen bir video izledim doğunca annesinin yanına getirmişler bebeği annesi konuştukça gözünü açıyo ay başladım ağlamaya
sonrası daha komik video yu paylaştım millet ben doğurdum sandı meğer kadın bana benziyomuş ben bebeğe bakmaktan hiç fark etmedim sonra baktım baya ben sanıyorlar sildim video yu ama ne güldüm
Benimde yer sıkıntım var hemde kiraciyim çok eşya sevmiyorum en iyisi böyle kullanışlı pratik bişeyCnm max ağırlığı 15-20 kg mış yani iki yaşına kadar yatabilir içi geniş. Bir yaşına kadar yatsa kafi zaten. Umarım kullanışlığınıda severim daha kurmadm ben mağazada kurulu olana baktk çok hoşumuza gitti hiç yer tutmuyor en çok o güzel. Kızımda park yatak ve tahta beşik almıştk bir sene tahta beşikte yattı park yatağı hiç kullanmadı ve çok yer tuttu diye inan başkasına verdm o zmn boşu boşuna bir sürü para vermştm ona. Amaç bir sene kullandıktn sonra bazayın altına saklayabilmek tabi temiz kullanılırsa
Ya buda çok güzelmiş canım nerden aldın.Güle Güle kullaninKızlar biz bu beşiği aldık hafatsonu, eve getirdik eşim kurdu.
Eki Görüntüle 1873734
Sağol canım.. çok şükür bugün durum daha iyi taburcu olacağız. Dün dogumhaneden döndüm. Kalp atışları düzensizlesti oraya aldılar sonra servise indirdiler. Bugün de çıkıyorum. Maalesef çalışamaz raporu verecek. 32 için o kadar uğraşmıştım. Kısmet artık yapacak birşey yok. 3 gün sonra kontrol. İlaçlar evde devam edecek. Artık doguma kadar yatış. Bu gününe çok şükür...günaydın kızlar... R ruza @purpleflower kızlar naptınız son durumlarınız nedir doktorlarınız ne dedi.. haber verin lütfen :/
ben de sabah tartıldım 9 kilo almışım toplam..
bebeğimin hareketleri güçlendi sanırım daha çok sarsıyor beni kızlar, büyüdüğü içindir heralde dimi..
ama hala baş aşağı dönmedi hareketler aşağılarda..
siz nası anlamıştınız döndüğünü, tekmeleri yukarda hissedince mi?
rüyamda bebekli hastaneli rüyalar görüyorum sürekli :/:/
Canım evet bebeğimizle geçireceğimiz haftalar hatta günler çok önemli ama daha da önemlisi ikinizin sağlıklı olması çok geçmiş olsun bebiş zamanında sağlıklı gelsin annesi gerisi hallolurSağol canım.. çok şükür bugün durum daha iyi taburcu olacağız. Dün dogumhaneden döndüm. Kalp atışları düzensizlesti oraya aldılar sonra servise indirdiler. Bugün de çıkıyorum. Maalesef çalışamaz raporu verecek. 32 için o kadar uğraşmıştım. Kısmet artık yapacak birşey yok. 3 gün sonra kontrol. İlaçlar evde devam edecek. Artık doguma kadar yatış. Bu gününe çok şükür...
Sağol canım.. çok şükür bugün durum daha iyi taburcu olacağız. Dün dogumhaneden döndüm. Kalp atışları düzensizlesti oraya aldılar sonra servise indirdiler. Bugün de çıkıyorum. Maalesef çalışamaz raporu verecek. 32 için o kadar uğraşmıştım. Kısmet artık yapacak birşey yok. 3 gün sonra kontrol. İlaçlar evde devam edecek. Artık doguma kadar yatış. Bu gününe çok şükür...
Güle güle kullan pek şekermiş :) Ben de bunlarla hamak arasındayım şu an. Hamak ağır basmaya başladı.Kızlar biz bu beşiği aldık hafatsonu, eve getirdik eşim kurdu.
Eki Görüntüle 1873734
geçmiş olsun canım. demek ki dinlenmen lazımmış, önemli olan can sağlığı. Allah şifa versin dikkat et kendine.. oğluna bakması için anne ya da kayınvalide gelse keşke, sen dinlensen kaldı şurda 6 7 hafta bişiy..Sağol canım.. çok şükür bugün durum daha iyi taburcu olacağız. Dün dogumhaneden döndüm. Kalp atışları düzensizlesti oraya aldılar sonra servise indirdiler. Bugün de çıkıyorum. Maalesef çalışamaz raporu verecek. 32 için o kadar uğraşmıştım. Kısmet artık yapacak birşey yok. 3 gün sonra kontrol. İlaçlar evde devam edecek. Artık doguma kadar yatış. Bu gününe çok şükür...
sağol cnm :) Ankara ulustan aldım ben. ama nette de var, bunun markası happy baby. ama internetten bak buna benzeyen hafif beşikler var, yonca bambam markalı var, sunny baby markalı var, crystal baby markalı var. araştır istersen cnmYa buda çok güzelmiş canım nerden aldın.Güle Güle kullanin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?