2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Hayırlı sabahlar sevgili anneler doktora gidecekler hayırlı haberler ile döner inşallah, bugün evde işlerim var diye erkenden kalktım bi hevesle ama gel gör ki bi balkon yıkayana kadar öldüm bittim taşıma suyla yıkıyorum, yorgunluk değil de göbüşten eğilememek, sıcaklamak falan, bide ben ayaktayken çocuk oynayınca bi tuhaf oluyorum yaa, sizin de öyle mi, gayri ihtiyarı kendimi topluyorum falan bi değişik

canım
ben de araştırdım da, mustela ürünleri ve sudokrem için iyileştirici-tedavi edici özelliği var diyorlar. bi arkadaşıma doktoru da aynı şeyi ddemiş hatta. (vücut kremleri,nemlendiriciler ve p,işik kremleri için konuşuyorum)

bübschen-sebamed-bepantol gibi ürünleri kullanmanızı öneririm demiş dr arkadaşıma,
eğer ki bi alerji oldu ya da sıcaktan çocuğn vücudu pişk oldu ya da kafasında konak gibi şeyler oldu, işte öyle zamanlarda mustelayı alıp kullanırsınz demiş.

hep mustelaya alışırsa bu sefer direk ilaç tedavisi olur o da ağır olur demiş...

kızlar iç çamaşırı koyacaz ya hastane için çantamıza. sezeryanda yüksek bel mi olmalı? ne dersiniz

Evet insan direk bana bisey olsa onun cani
Cnm mecbur cikiyorum ise giderken allahim korusun insallah

Amin cnm hic korkmazdim eskiden ama yasadigimiz yerde cook fazla kopek isirigi geliyo acile yogun bakima bile yatirdik ole parcaliyolar o yuzden cok korkuyorum artik
Ay allah korusn yaa dikkat edin lütfen neden devlet bir el atmıyor. Bundan bir kaç ay önce bi kangal kızkardeşime saldırdı o günden beri çok kötüyüm bu konularda, kardeşimn hayla yaraları geçmedi acısı dinmedi. O yüzden kötü oluyorum hemn umarım hakında buna bir çare bulunur artık

58 cm mii maşalah yaa :) ben çevremde en uzun 54 cm i duydum :)

bi arkdşın oğlu 54 cm 4.000 kg doğdu, hastane çıkışı giydirdiler ama çıtçıtları kapanmamış, hemşireler demiş bizde büyük var, öyle olunca hastanenin kıyafetlerinden giydirmişler :)

zaten ben evde de ölçtüm, hastane çıkışı olarak takım olarak aldıklarımızın içinde de 50-56 cm yazıyor ama, normal tek aldığımız 50-56 cm ya da 0-3 ay gruplarına göre kesinlikle daha ufak oluyo hastane çıkışları.

o sebeble ben hem hastane çıkışını götürcem doğuma Allah nasip ederse, hem de 0-3 ay aldığım tulumlardan falan belli olmaz tosuncuk doğurursak diye

aynen öyle kuzucum.. yürürken falan hareketleniyo ittiriyo mesela durmak zorunda kalıyorum, ya da yemek yerken masaya eğilip yiyemiyorum bazen öyle bi hareket ediyo ki lömbür lömbür, dik oturarak sakinleşmesini bekliyorum. iş yapmak da artık zor bize, yemek de , uyku da :) büyüdüler iyice

Evet ben de masada arkama yaslanıp tabağı elime alıyorum

Kızlar ben çok ishalim. Kahve limon yaptım patates haşldim muz yiyirum olmuyor gecmiyo 2 haftadır. Doktora söyledim bol su iç diyo tuvalete gitmekten çok yoruldum çok halsiz kaldım. Başka ne deneyebilirim. Çok ağrım da var karnimda

Vitamin ya da demir hapı kullanmıyor musun?

Evet canım kokuyor bana neden bilmiyorum sonrasında buzdolabı da kokuyormus gibi geliyor... o da garip bi huy...

Canim geçmiş olsun... yarım çay kaşığı kuru kahve yi ilaç gibi yut üstüne su iç ise yarar inşallah...

Canim urfa hersene sıcak ama bu sene daha bi sıcak hem biz hamileyiz hem de annemler de diyolar çok sıcak buse ne diye...
Bugünde çok kötü bi hava var boğunuk sıcak bir hava. Dün gece saat 3 gibiydi nasıl bir yağmur yağıyodu ama yine sıcaktı kilimayın önünden kıpıldayamıyorm dündn beri

ilgili arkadaşlar indirim varmış bakın isterseniz
Eki Görüntüle 1875495
Ay cnm bunu hiç tavsiye etmiyorm. Aynısını kızıma almıştm ben migrosta hiç kullanışlı değil yolda sürülmüyor doğru düzgün. Sağa sola dönmek bile kabüs bir sene zorla kullandm sonra başkasına verdm. Kesinlikle bu bebeğimde dört tekerlekli alacağım

yiğenim 58cm doğdu :)
ben hastane çıkışı alırken beden var mı bunlarda dedim,satıcı kız yok standart demişti. Bende o zaman ararştırmamıştım bilmiyordum bu boy beden olayını,pamidorda buyuk indirim vardı kaliteliydi 2 tane aldım gecen evde baktım 50cm yazıyor.Hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…