canımcanım ben çok araştırdım mustela tavsiyesini çok gördüm biraz pahalı yenidoğan set çantası ile satılıyor şampuan vücut jeli pişik kremi ve yağı şeklinde ama yorumları çok iyiydi araştır istersen
Evet insan direk bana bisey olsa onun caniBirde annelik icgudusunun etķisi var galiba. Bizim civarda da kopekler cok var. Onceleri yanlarindan rahatca gecerdim. Simdi tirsiyorum yolumu degistiriyorum. Hele bakkalin bir kopegi var aksam yuruyuslerde gelip oyun istiyor, kac yildir korkmam tanirim gecende kopek oyun icin yaklasinca nasil korktum anlatamam. Kopekte benim tepkimden korktu sanirim.
Cnm mecbur cikiyorum ise giderken allahim korusun insallahgeçmiş olsun cnm ya, hakkaten korkulmucak gibi değilmiş.. yalnız yürümemeye çalış oralarda...
aynen annelik içgüdüsü var bizde bence..
ben mesela toplu taşıma kullanırdım hep, hamileliğimde de kullandım, çarşıya pazara Ulusa Kızılaya gidip dükkan dükkan gezdim falan.. Ama 33 haftadan sonra kalabalık korkutuyo.
göbeklerimiz büyüdü çıktı artık, biri çarparsa diye korkmaya başladım elimle koruyorum falan..
dedim kalabalığa çok girmemek lazım artık, girsek de kendimizi hep savunma modunda ilerlemeliyiz yani..
Ay allah korusn yaa dikkat edin lütfen neden devlet bir el atmıyor. Bundan bir kaç ay önce bi kangal kızkardeşime saldırdı o günden beri çok kötüyüm bu konularda, kardeşimn hayla yaraları geçmedi acısı dinmedi. O yüzden kötü oluyorum hemn umarım hakında buna bir çare bulunur artıkAmin cnm hic korkmazdim eskiden ama yasadigimiz yerde cook fazla kopek isirigi geliyo acile yogun bakima bile yatirdik ole parcaliyolar o yuzden cok korkuyorum artik
Aynen canımm herşeyin bi hikmeti var hamileliktebenim de göğüs uçlarımda kuru kuru şeyler var deliklerin önünde. demek böyleymiş çok acaip
bebekler genelde 50cm doğdugu kabul ediliyor, o durumda biraz buyuk gelir.Ama çoğunlukla gördüğüm 50 cm üzerinde doğuyorlar 58 cm doğanda var onlarada 0 ay küçük gelir.56cm ise ideal.
şampuanda her iki markada çok iyi.Sebamed konak oluşmasına mani oluyormuş.Bubchende yıkarken saçlıysa bebek fırçalarsan aynı görevi görür.
aynen öyle kuzucum.. yürürken falan hareketleniyo ittiriyo mesela durmak zorunda kalıyorum, ya da yemek yerken masaya eğilip yiyemiyorum bazen öyle bi hareket ediyo ki lömbür lömbür, dik oturarak sakinleşmesini bekliyorum. iş yapmak da artık zor bize, yemek de , uyku da :) büyüdüler iyiceHayırlı sabahlar sevgili annelerdoktora gidecekler hayırlı haberler ile döner inşallah, bugün evde işlerim var diye erkenden kalktım bi hevesle ama gel gör ki bi balkon yıkayana kadar öldüm bittim taşıma suyla yıkıyorum, yorgunluk değil de göbüşten eğilememek, sıcaklamak falan, bide ben ayaktayken çocuk oynayınca bi tuhaf oluyorum yaa, sizin de öyle mi, gayri ihtiyarı kendimi topluyorum falan bi değişik
Evet ben de masada arkama yaslanıp tabağı elime alıyorumaynen öyle kuzucum.. yürürken falan hareketleniyo ittiriyo mesela durmak zorunda kalıyorum, ya da yemek yerken masaya eğilip yiyemiyorum bazen öyle bi hareket ediyo ki lömbür lömbür, dik oturarak sakinleşmesini bekliyorum. iş yapmak da artık zor bize, yemek de , uyku da :) büyüdüler iyice
Vitamin ya da demir hapı kullanmıyor musun?Kızlar ben çok ishalim. Kahve limon yaptım patates haşldim muz yiyirum olmuyor gecmiyo 2 haftadır. Doktora söyledim bol su iç diyo tuvalete gitmekten çok yoruldum çok halsiz kaldım. Başka ne deneyebilirim. Çok ağrım da var karnimda
Evet canım kokuyor bana neden bilmiyorum sonrasında buzdolabı da kokuyormus gibi geliyor... o da garip bi huy...Armut iyi fikir ama nedense bizim pazarda armut kıtlığı var. Bollaşacak heralde. Ben de domates, dolmalık biber, taze fasulye ve süt mısır aldım bakalım onları koyacağım ilk etapta :)
Aaa yenmez mi mis gibi :) Koku mu geliyor acaba sana? Daha önceden ufak tefek denemiştim hiç rahatsız etmemişti beni koyduklarım.
Keşke bana da yapan olsaHamurişi ile uğraşamıyorum ama sebze koymayı seviyorum. Hatta yemeği çok yapmışsam ve kısa sürede yiyemeyeceksek saklama kabına koyup buzluğa atıyorum. Çıkarıp ısıtınca yeni pişmiş gibi oluyor.
Canim urfa hersene sıcak ama bu sene daha bi sıcak hem biz hamileyiz hem de annemler de diyolar çok sıcak buse ne diye...urfa çok sıcak canım tabiiiiiiiiii dedim ben:)
Canim geçmiş olsun... yarım çay kaşığı kuru kahve yi ilaç gibi yut üstüne su iç ise yarar inşallah...Kızlar ben çok ishalim. Kahve limon yaptım patates haşldim muz yiyirum olmuyor gecmiyo 2 haftadır. Doktora söyledim bol su iç diyo tuvalete gitmekten çok yoruldum çok halsiz kaldım. Başka ne deneyebilirim. Çok ağrım da var karnimda
evet canım aynen.. bugünde hava kapalı ama dışarı çıkılmıyor Allahtan ben dsi de içeride oturuyorum işyerindeCanim urfa hersene sıcak ama bu sene daha bi sıcak hem biz hamileyiz hem de annemler de diyolar çok sıcak buse ne diye...
Bugünde çok kötü bi hava var boğunuk sıcak bir hava. Dün gece saat 3 gibiydi nasıl bir yağmur yağıyodu ama yine sıcaktı kilimayın önünden kıpıldayamıyorm dündn beriCanim urfa hersene sıcak ama bu sene daha bi sıcak hem biz hamileyiz hem de annemler de diyolar çok sıcak buse ne diye...
Ay cnm bunu hiç tavsiye etmiyorm. Aynısını kızıma almıştm ben migrosta hiç kullanışlı değil yolda sürülmüyor doğru düzgün. Sağa sola dönmek bile kabüs bir sene zorla kullandm sonra başkasına verdm. Kesinlikle bu bebeğimde dört tekerlekli alacağımilgili arkadaşlar indirim varmış bakın isterseniz
Eki Görüntüle 1875495
58 cm miimaşalah yaa :) ben çevremde en uzun 54 cm i duydum :)
bi arkdşın oğlu 54 cm 4.000 kg doğdu, hastane çıkışı giydirdiler ama çıtçıtları kapanmamış, hemşireler demiş bizde büyük var, öyle olunca hastanenin kıyafetlerinden giydirmişler :)
zaten ben evde de ölçtüm, hastane çıkışı olarak takım olarak aldıklarımızın içinde de 50-56 cm yazıyor ama, normal tek aldığımız 50-56 cm ya da 0-3 ay gruplarına göre kesinlikle daha ufak oluyo hastane çıkışları.
o sebeble ben hem hastane çıkışını götürcem doğuma Allah nasip ederse, hem de 0-3 ay aldığım tulumlardan falanbelli olmaz tosuncuk doğurursak diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?