ben ev işi yaparken çok zorlanıyorm bi de daha önce de bahsetmiştim hala misafirim geliyorHayırlı sabahlar sevgili annelerdoktora gidecekler hayırlı haberler ile döner inşallah, bugün evde işlerim var diye erkenden kalktım bi hevesle ama gel gör ki bi balkon yıkayana kadar öldüm bittim taşıma suyla yıkıyorum, yorgunluk değil de göbüşten eğilememek, sıcaklamak falan, bide ben ayaktayken çocuk oynayınca bi tuhaf oluyorum yaa, sizin de öyle mi, gayri ihtiyarı kendimi topluyorum falan bi değişik
ishal için şeftaliKızlar ben çok ishalim. Kahve limon yaptım patates haşldim muz yiyirum olmuyor gecmiyo 2 haftadır. Doktora söyledim bol su iç diyo tuvalete gitmekten çok yoruldum çok halsiz kaldım. Başka ne deneyebilirim. Çok ağrım da var karnimda
maşalah canım yeğeninizeyiğenim 58cm doğdu :)
ben hastane çıkışı alırken beden var mı bunlarda dedim,satıcı kız yok standart demişti. Bende o zaman ararştırmamıştım bilmiyordum bu boy beden olayını,pamidorda buyuk indirim vardı kaliteliydi 2 tane aldım gecen evde baktım 50cm yazıyor.Hayırlısı bakalım
2 hafta uzun bi süre canım.. senin acaba bebeğin suyunun azalmasında bu ishalin etkili olmuş olabilir mi.. bence ishal durumunu konuş drla, gerekirse bağırsak ilacı versinler ki su kaybetme. çünkü hem su hem vitamin-minareller gidiyo vücuttanKızlar ben çok ishalim. Kahve limon yaptım patates haşldim muz yiyirum olmuyor gecmiyo 2 haftadır. Doktora söyledim bol su iç diyo tuvalete gitmekten çok yoruldum çok halsiz kaldım. Başka ne deneyebilirim. Çok ağrım da var karnimda
Maşallah hepsine :)maşalah canım yeğeninizebizim bi de yeğen uzun doğdu bldiğim 54 cm, şimdi 9 aylık ama 1 yaş gibi görünüyor :) ona da maşalah
bence yanına 50-56 cm yazan 0-3 aylık aldığın şeylerden de koy cnm, 50 cm yazanlar küçük gelebilir.. ben de eşim de uzun gibiyiz mesela, ben 168 eşim 178 , kızım 50-54 arası doğar gibime gelio:) hayırlısı...
Siz ohh evdesiniz canım yat uzan dinlennn :) benim son 2 haftammmmmBugünde çok kötü bi hava var boğunuk sıcak bir hava. Dün gece saat 3 gibiydi nasıl bir yağmur yağıyodu ama yine sıcaktı kilimayın önünden kıpıldayamıyorm dündn beri
anladım canım ben almıyorum zaten arabayı sonra alıcam kışın gerek görmüyorumAy cnm bunu hiç tavsiye etmiyorm. Aynısını kızıma almıştm ben migrosta hiç kullanışlı değil yolda sürülmüyor doğru düzgün. Sağa sola dönmek bile kabüs bir sene zorla kullandm sonra başkasına verdm. Kesinlikle bu bebeğimde dört tekerlekli alacağım
Amin canım :) düşününce heycanlanıyorum yaa :):) ama daha hazır diiliz tam, hazırlıklar anca kurban bayramına biter gibi.. çantamı o zaman hazırlıcam, 36-37 iken.Maşallah hepsine :)
son haftalara gelelim görelim son durumlarını ,hayırlısıyla ,evde buyuk bedenler var nasıl olsa hurcuna atarım hemen ,allah kısmet ederse özelde olucam oradanda veriyorlar zaten.Benim oğlanda uzun olacak gibi geliyor.ilk gunden doktoru uzun olacak demişti.
Sağlıkla gelsin hepimizin yavurları inşallah.
canım ishali kesmek iyi değil diye biliyorum bi kere bana da olmuştu dr. hiç ilaç vermedi serum taktı sadece. İstersen de dr unla konuş bi serum taksınlar gücün kuvvetın yerine gelir.Kızlar ben çok ishalim. Kahve limon yaptım patates haşldim muz yiyirum olmuyor gecmiyo 2 haftadır. Doktora söyledim bol su iç diyo tuvalete gitmekten çok yoruldum çok halsiz kaldım. Başka ne deneyebilirim. Çok ağrım da var karnimda
Ama bu defada çook sıkılıyorumSiz ohh evdesiniz canım yat uzan dinlennn :) benim son 2 haftammmmm
Bende görünce hemn deneyimimi paylaşmak istedm cnm. Bende hemn almayacm kış geliyor zatn dışarı çıkılmıyor. İnşallh baharda alırsamda bu defa hafif baston şeklinde almayı düşünüyorm. Allah kısmet ederse tabianladım canım ben almıyorum zaten arabayı sonra alıcam kışın gerek görmüyorum
belki ilgilenen olur diye paylaşmak istemiştim
Ben de canım bazen günün telaşesinden hiç konuşmadığımı farkediyorum onunla bi vicdan azabı duyuyorum ki, ben bazen o hareket ettiğinde ya da sessiz bi ortam olduğunda ninni söylüyorum hem karnımı okşuyorum ki doğduktan sonra söylediğimde sakinleşsin, öyle diyorlar ya denicem, bazen de konuşuyorum öyle içimden geldiği gibikızlar.. bişiy sorucam size..
bebişlerimizle nasıl ilgilenebiliriz şu an.. yani sormak istediğim şey şu, özellikle hareketli oldukları zamanlar napabiliriz.. ben işyerinde hareketlendiği zaman klasik müzik açıyorum bazen.. bazen konuşuyorum onunla.. akşamları evde hep konuşuyorum, ninni açıyorum falan.. ama kısa süreli oluyo. sanki bişiler yapmamız lazımmış gibi geliyo bana bişiyleri atlıyor muyum? siz neler yapıyorsunuz?
7.aydan sonra duygusal zekaları gelişiyormuş çünkü başka neler yapabiliriz, ne sıklıkla bi de..
Canım yoğurdun içine nişasta koyup puding gibi yapıp yiyor eşim çok iyi gelir, iki hafta uzun bi süre normal insan için bile yaaKızlar ben çok ishalim. Kahve limon yaptım patates haşldim muz yiyirum olmuyor gecmiyo 2 haftadır. Doktora söyledim bol su iç diyo tuvalete gitmekten çok yoruldum çok halsiz kaldım. Başka ne deneyebilirim. Çok ağrım da var karnimda
Allah yardımcın olsun yaa, şimdiden misafir çoksa doğunca da zor olabilir senin içinben ev işi yaparken çok zorlanıyorm bi de daha önce de bahsetmiştim hala misafirim geliyormide bulantılarm bi yandan bel ağrım bi yandan hele o aşırı hareketli olduğu zamanlarda donup kalıyorm bende
Maşallah canım gözün aydın. Büyümüş minik erkeğinKizlar biz geldik doktordan 40 cm 1790g olmus oglum herseyi cok iyi dedi doktor kilosu az geldi bana dedim bu haftada normal gayet dedi kramplarim icin bol sut icecen baska biseye gerek yok dedi
Sen DSi de mi çalışıyorsun canım :) babam da DSi sondaj şubede bassondor :) sen mühendis misin DSi de :)evet canım aynen.. bugünde hava kapalı ama dışarı çıkılmıyor Allahtan ben dsi de içeride oturuyorum işyerinde
Simdi isten ciktim ama nasil yorulmusum anlatamamAma bu defada çook sıkılıyorumama çalışan annelere çok dua ediyorm helede bu hamilelikte allah yardımcnz olsn. Bir iki saat temizlk yaptm mahvoldm yorgnluktn sizi düşünemiyorm bile inşallh bu iki haftayıda sağsalim kolay bir şekilde atlatırsnz
Ama işte devletin biraz daha yardımcı olması lazım çalışan annelere. En azındn 7.aydan itibaren izin verilse bebekde en az 6 aylık olana kadar. Ondan sonrada isteyen ücretsiz izine ayrılsa hem anne olmak, hem çalışmak çok zordur eminim. İnşallh devlet biraz daha yardımcı olur sonuçta keyfi değil.Simdi isten ciktim ama nasil yorulmusum anlatamamcalisamaz raporu vermese doktor inanir misin nasil calisirdim diye dusundum. Yarin raporu almaya gidicem canim. Gercekten calişan gebe olmak cok zor cok
Bende görünce hemn deneyimimi paylaşmak istedm cnm. Bende hemn almayacm kış geliyor zatn dışarı çıkılmıyor. İnşallh baharda alırsamda bu defa hafif baston şeklinde almayı düşünüyorm. Allah kısmet ederse tabi
kızlar.. bişiy sorucam size..
bebişlerimizle nasıl ilgilenebiliriz şu an.. yani sormak istediğim şey şu, özellikle hareketli oldukları zamanlar napabiliriz.. ben işyerinde hareketlendiği zaman klasik müzik açıyorum bazen.. bazen konuşuyorum onunla.. akşamları evde hep konuşuyorum, ninni açıyorum falan.. ama kısa süreli oluyo. sanki bişiler yapmamız lazımmış gibi geliyo bana bişiyleri atlıyor muyum? siz neler yapıyorsunuz?
7.aydan sonra duygusal zekaları gelişiyormuş çünkü başka neler yapabiliriz, ne sıklıkla bi de..
Ben de canım bazen günün telaşesinden hiç konuşmadığımı farkediyorum onunla bi vicdan azabı duyuyorum ki, ben bazen o hareket ettiğinde ya da sessiz bi ortam olduğunda ninni söylüyorum hem karnımı okşuyorum ki doğduktan sonra söylediğimde sakinleşsin, öyle diyorlar ya denicem, bazen de konuşuyorum öyle içimden geldiği gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?