2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Kızlar kaburga ve sırt bölgemde ağrı var neden olabilir acaba
Canim cevap veren oldu mu bilmiyorum ama bende de ayni agri var, baya da rahatsiz ediyo. Internetten baktim da oldukca normalmis. Galiba senin de bebgin ya degil de bas asagi veya bas yukari duruyor. Boyle olunca diyaframa ve kaburgalara cok baski oluyormus. Kesin cozumlu tek caresi varmis, dogurmak:)) yani doguma kadar idare edicez. Arada duvari karsina alip ellerinei duvara bas hizanin uzerine koyup gerinme hareketi yapabilirsin. Bu diyaframi yukari kaldirdigi icin, gecici bir rahatlama sagliyormus. Ya da rahat ettigin bir pozisyon varsa onu da deneyebilirsin. Bir de dik durmaya calis belki faydasi olur. 36. Haftadan sonra bebek dogum kanalina girmeye basladigindan baski azaliyormus. Allah hepimizin yardimcisi olsun:)

yok canım aralıklı kasildi bi beş dk falan sertti sonra bi gevşedi 15 dk sonra falan bi daha kasildi. ..
Cnm bunlar ay sancısıdr artık günün az kaldığının habercisi. Düzensiz gidip gelmesi doğumun yakın olduğna işarettir, ama dikkat et yine kasılmaların başlarsa ve 10 dkkada bir başlayıp yavaş yavaş 5 dakikada bire düşerse hiç bekleme hemn doktora git inşallh zamanında sağlıklı bir şekilde olur cnm. Ara ara bendede oluyor bazen 1-2 saat aralıksız oluyor kımıldayamıyorm bile sonra geçiyor.

Canım cok tesekkür ederim..
Benim başı yukarda demekki ondan oluyor. Artık az kaldı sabredicez dedigin gibii :)

Pazartesi kontrolüm var 35+0 olucaz nst ye bağlar mi acaba bağlamazsa ben öyle bi talepte bulunayim mi bilemedim ...

Bi de bu saatten sonra sancı çıkarsa durdurular mi acaba ayy bişey bilmemek tecrübesiz olmak çok kötü. ..

Bi de bu saatten sonra sancı çıkarsa durdurular mi acaba ayy bişey bilmemek tecrübesiz olmak çok kötü. ..
Canım bence tabiki nst ye gir, zaten durumunu anlattığında doktor da ister bence, benim de bazen karnımın bi tarafı çok sert oluyo ama kısa sürüyor ve hatta pozisyon değiştiğimde düzeliyor şimdi bebek yapıyor heralde benim

Bunlardan ikincisi uygun gibi çünkü bugün adet sancisina benzer sancılarda çektim... duştan çıkınca yaşadım... uzaninca falan geçmedi. ..
bir kere olduysa tekrarlamadıysa sorun yoktur,ama yinede ihmal etme doktoruna mutlaka sor.Kontrol için NTS girmeni ister belki.

Meraba cnm bende bi yerde okumuştum.
Bebek hareket ettiğinde sağ elle okşayip. Salavat çekmek ve ihlas süresini okumak iyi olurmus .huyunun ahlakının güzel olmasını sağlarmis. Yapabildiğim kadar yapmaya çalışıyorum.
İnş bebisler sağlıklı sıhhatli .ahlakı güzel evlatlar olurlar.:))

Pazartesi kontrolüm var 35+0 olucaz nst ye bağlar mi acaba bağlamazsa ben öyle bi talepte bulunayim mi bilemedim ...
Sen zaten kasılmalarım oluyor dersen dr muhakkak bağlar cnm. Sancı çıkarsada durdururlar canm serum ve dil altı hapı var veriyorlar sancıyı hemn kesiyor kızımda 6.aydn itibarn dört defa ben iki cm açılmayla sancıyla hastanede yattm hep kestiler sancıyı

Evet çok şükür çok güzel dualar var, Rabbim kabul etsin inşallah

Canım endişelenme hiç 35. HaftNdasın.. Sen bence sikayetini anlat doktor gerekli görürse girersin.

inşallah canım bende aynen öyle
kışında belki indirim yaparlar arabalarda rahatça istediğimiz model buluruz
havalar şükür artık serinledi yeni doğmuş bebişleri rüzgara çıkaramayız o yüzden gerek yok arabaya

Kızlar deliksiz uyumak zor oldu artık bebiş doğunca napacaz bakalım şimdiden uykususuz
Gunaydin,ben de ozellikle yuz ustu uyumuyi coooook ozledim.ama bebis dogunca mutluluktan kalkiyorsun gik demeden 2 3 ay gecince birazcik zor gelebiliyo hele bir de ben oglumda 2 ay sonra calismaya baslamistim.

Sagolasin cnm ya iki gumdur aksam yemegi yiyemiyorum esimde diyo senin yuzunden gelisemiyecek die vicdan azabi cekiyorum
Sen eşine bakma canım onlar bizim depolarimizdan alıyorlar. Bende bazen canım gazlı içecek istiyor. Çok nadir bir bardak içiyorum. Bende onda vicdan azabı duyuyorum. Ama sıkıntı yapmayalım bence
MarV-el canım senin günün yaklaştı artık bence bunları hissetmeniz doğuma hazırlıyor seni dra sorunca bizede haber et. Birde telaş yapma maşallah iyi büyüdü seninki :) Buarada bence sen eylül annesi olacaksın büyük ihtimalle

Sabah balli sut ictim aksamlarida icerim artik oldugu kadar

Kızlar deliksiz uyumak zor oldu artık bebiş doğunca napacaz bakalım şimdiden uykususuz
Evet aynen, lavabo ya kalk, sağa dönme, sırt üstü yatarken ayağın altına minder koy, yastık alçak gelirse başın altına bi yastık daha koy derken baya cebelleşiyorum, sabah eşim işe gidince 9 gibi bi daha yatayım diyorum ama uykucu ben resmen mücadele ediyorum dalmak için, doğumdan sonra da bebek uyuyunca siz de uyuyun diyorlar ama nasıl olur bilmiyorum, illa ki evde işler olacak haliyle gelen giden de olacak iş biriktirmemek lazım, deneyimli anneler ne yaptı bu konuda acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…