2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
karnımda amuda mı kalkıyor acaba bubebiş diye cokk merak ediyorum söz dinlemior hiççç
haha aynen bende bu fikirdeyim cidden amuda kalkıyo hatta bazen diyorum halay çekiyo
öyle bir ittiriyorki anam anam sevsemde olmuyo sıpam gece olunca hele kaburgamda resmen habire batıyo
ama gerçekten özlicem hamileliği

çok ilginçtir bana çalişabilir alana kadar zaman çabuk geçti ama çalışabilirden sonra geçmiyo önümde daha 2 hafta var kurbanı görsem rahat edicem
Cnm bana yasarken hic gecmiyo gibi geliyo gercekten ama bugun farkettim gecmis yani bende kurbana kadar calisacam allah nasip ederse yine gecmez

Kızlar merhaba,benimde el ve ayaklarım yırtacak kadar kaşınıyo hamilelik kaşıntısıymış geçmiyor deli oluyorum bacağımdada kramp var ki son 2 ay sıkıntı gibi
Canım hamile annelerin blogunda okudum. Bu kaşıntılar için hemen doktorunuza görünün diyorlardı. Karaciğerle alakalı bir sıkıntı olabilirmiş. Belki değildir ama eller ayaklar kaşıntı döküntü varsa mutlaka doktorunuza gösterin yazıyor.

Merhaba anneler inşallah herkes iyidir artık sona yaklaşıyoruz 32 haftalık olduk çok şükür doktorumuz heran doğuma hazırlıklı ol dedi Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Eklentiler

• IMG_20160826_014051.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 82
Cnm bana yasarken hic gecmiyo gibi geliyo gercekten ama bugun farkettim gecmis yani bende kurbana kadar calisacam allah nasip ederse yine gecmez
aynen bende kurbana kadar çalışıcam kurban dönüşü 20 sinde raporumu alıcam inşallah iyi olursam
ama yıllık iznim duruyo haftaya falan temizlik için evde olucam bi kaç günde dinlenirim oh sadece bayrama kadar çalışmış olurum bayram sonrası salı da iznimi alırım sonra beklerim kuzumu

Benide sinek ısırdı sanırım feciyim 2 gündür el ve ayaklarım kasiniyor. Bende pazartesi sorayım dra

Günaydın kızlar, doğumdan sonra süt arttırıcı çay içecek misiniz bu konuda araştırma yapan var mı içinizde...

Ben oglumda sut arttirici 1 kutu bitki cayi,1 kutu da kafeinsiz kahve tarzi bisey vardi onu icmistim.bunda da bitki cayini hazir etmeyi düşünüyorum zaten mevsim bahar her anlamda faydasi olur.

Ayagima cam battı dun cikardim bugun bir kalktim ayagim şişmiş doktora gittim enfeksiyon kapmış orayi kestilet intihabi akittilar mahvoldum hic basamıyorum ayagimin üstüne

Ayagima cam battı dun cikardim bugun bir kalktim ayagim şişmiş doktora gittim enfeksiyon kapmış orayi kestilet intihabi akittilar mahvoldum hic basamıyorum ayagimin üstüne

Canim cok gecmis olsun insallah hemen gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…