Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim Allah korumuş ya kayimvalide de dikkat etsinEvet
Evet kayınvalidemde yerken cam parçası çıktı
Ben hasta bezi aldirdim eşime ama kullanışlı olur mu bilmiyorum çok büyük gibi geldi bana. Tecrübeli olanlar yazarsa daha iyi olurKızlar Sezeryandan sonra 2 3 gün Kanaması oluyormuş pedler yetmiyormus hasta bezi mi emici kilot mu alacagiz. Alanlar cvp yazabilirmii
Günaydın canım, çok şükür iyi heralde bebişim ki akşamdan beri daha bi güçlü hareketleri, hatta sabah erkenden uyandırdı beni, uykusuzluklar başladı yaniGümaydın kızlar bugün bebişler nasıllar
Benim de tam bayramın 1. gününe denk geliyor canım boşu boşuna iznimiz yanmış olacakSelamlar arkadaşlar ben muhtemelen eylül annesi olacağım ama son tarihim 6 ekim
Sizlere de merhaba demek istedim hayırlı doğumlar diliyorum hepimize
Arkadaşlar 37.hafta çalışamaz raporu tarih olarak bayram tatiline denk gelen var mı?
Benim tam Bayram'ın 4. Günü oluyor Nasıl yapacağız bununla alakalı fikirleriniz veya benzeri durumda olan var mı
Canım benim oğlum günden güne değişiyor bir gün çok hareketli bir gün öylesine yavaştan hareket ediyor canı ne isterse galiba keyfine düşkün bi bebek olacakGünaydın canım, çok şükür iyi heralde bebişim ki akşamdan beri daha bi güçlü hareketleri, hatta sabah erkenden uyandırdı beni, uykusuzluklar başladı yanisenin nasıl bebiş
Günaydın canım çok şükür iyi o kadar iyiki tekmeledigi yerden çıkacak saniyorumGümaydın kızlar bugün bebişler nasıllar
Aynen cnm. Wc ihtiyacı da ağrı yapıyo, yorgunluk da. Bide cidden kiloları arttı sanırım. Allah yardımcımız olsun.Sanırım birden büyüyorlar, ben karnımın büyüklüğüne bişey diyemiyorum de bebişin hareketleri dün ile bugün arasında çok farketti, komple karnım sağ sol yapıyor, dalgalanıyor falan
Selam canım.Gümaydın kızlar bugün bebişler nasıllar
Öyle ya çok şükür yutmadan bata bata çıkardımCanim Allah korumuş ya kayimvalide de dikkat etsin
Cnm cok gecmis olsun cok basma ki bi daha enfeksiyona cevirmesingHerkese cok tesekkur ederim arkadaslar bugun ayagim daha iyi hala tam basamıyorum insallah hemen gecer
Canım güzel haberlerle gel insallahSelam canım.
Minnoşlar aktif artık .. Allah eksikligini hissettirmesi .. Randevum var 2,5 daaa
Tedirginim :)))
Canim bende bi anormallik var galibaTunaydin kızlar
Bu gece wc ye gitmekten, birde biraz karın ağrısından pek uyuyamadim. Artık uykusuzluklar başladı sanırım ama cin gibiyim oda enteresan :)
Bende dayanamayıp geçen pizza siparisi verdim yapcak bisey yok canımaynen canım bende sucuklu tost delisiyim ama hamileliğimde sadece 1 kaç kere bir iki ısırık aldım alışkanlık olmadığı sürece dert etmeye gerek yok :)
S sltncpBende dayanamayıp geçen pizza siparisi verdim yapcak bisey yok canım
Cnm bende oleyim gece cok guzel uyuyorum ama esim sen uyumuyorsun resmen bayiliyon surekli ayaktasin diyo adama hak veriyorum ole oluyo sabah 6 gece 9 a kadar oturmuyorum nerdeyse 10 11 gibi de sizip kaliyorumCanim bende bi anormallik var galibaburdaki herkes gece uykusundan şikayetçi bense gece deliksiz uyuyor 1 defa anca uyaniyorum ama gündüz hiç oturamiyorum yatımiyorum sürekli bi iş çıkarıyorum
Yok yok kuzu ben yiyorum çiğ köftesinden etsiz vs cokkkyedimm hatta abartmsita olailrin )))S sltncp
Kızlar ya niye kendinizi kısıtlıyosunuz kii :) çok fazla yemedikten sonra bişey olmaz ki, plesanta zaten zararlı şeyleri geçirmiyor, ayıklıyor ( kafein ve nikotin hariç)
Ben de faydalı şeyler yemeye özen gösteriyorum, myve kuruyemiş sebze et süt falan ama arada pizza hamburger falan da yiyebiliriz, büyükler n e diyor, canının çektiğini yemezsen daha kötü hamilelikte diyorlar :) çok olmamak şartıyla yiyin gitsin![]()
Aynen bende çiğ köfte çok yedim ama canının çektiğini de ye diyorlar napalım :)) bu aradaYok yok kuzu ben yiyorum çiğ köftesinden etsiz vs cokkkyedimm hatta abartmsita olailrin )))