evet ilk lazım olacaklar kıyafet zaten bana ve bebişeOlsun alt açma da lazımöyle ufak tefek eksik zaten bitmez de önemli olan ilk lazım olacaklar zaten
benimde özele gidiyorumAlamiyorum iste canim ozel hastanelerde calismaz ki yoksa calisiyor mu
Oyleyse canim haftaya kontrole gittigimde calisamaz raporunu da isterim verirlerse ne guzel olurBilmiyorum tatlım bi ara sor istersen, en kötü haftaya cuma git çalışamazı şu tarihten itibaren başlar diye verirler, tarihe de 15 ini yazarlar, onlar daha tecrübeli arayıp danışmakta fayda var.
benim bi arkdşm Hastaneden bi kağıt almıştı çalışabilir olduğu tarih:
Çalışamaz olduğu tarih:
Alt alta yazıyodu mesela, taaa çalışabiliri aldığı tarihten çalışamazı da hesaplayıp yazmışlardı. O kağıdı verdik çalışamazı başladı izne gitti. Yani önceden de yazabiliyolar diye biliyorum canım, bi sor...
Canim oncesinde de verilebiliyorsa sende onceden istebenimde özele gidiyorum
9 gün tatilmiş bana salı bitiyo zaten süren dedi tatilden sonra salı gdip raporu alıcam inşallah
Canim kamuda misin[/QU
hayır canım özel sektörde çalışıyorum.
canım iznim yanmıyo benim ayın 20 sinde rapor almam lazım çalışabilir almıştım şimdi izne ayrılmam ayın 20 siCanim oncesinde de verilebiliyorsa sende onceden iste
canım çok ilginçtir bende tüm gün çalışınca akşama enerji sıfır gece uykusu pek yok bugün uyuyorsam ertesi gün resmen ayakta geçiyo ama tuhaflık şu ki ay diyorum karnımda özlerim ben bugünlerimiBende aynı şekilde sabaha kadar sağa sola dönerek geçiyor Tüm günde halsizlik var boşuna demiyolarmis işleri son aya bırakma diye hicbirsey yapacak halim yok yabir an önce doğsun artık istiyorum
benimkide yavaşladı hareketleri sanırım iyice daraldı yeri ondanOyleyse canim haftaya kontrole gittigimde calisamaz raporunu da isterim verirlerse ne guzel olur
Bu arada bebegin hareketlerinde yavaslama azalma var sanki ne yapsam bilemedim
İnşallah öyle yaparlar canım, şansını dene :) valla canım bilmiyorum ki belki iş yapmışsındır farketmemişsin ya da pozisyonu değişmiştir, ya da uyuyodur annesi..Oyleyse canim haftaya kontrole gittigimde calisamaz raporunu da isterim verirlerse ne guzel olur
Bu arada bebegin hareketlerinde yavaslama azalma var sanki ne yapsam bilemedim
Canim ben emelden haber aldim dun sezeryanla bebeğini doğurmus simdi bebek kuvozde 2.500 doğmus bebek hepiniz dua edin emel ve bebeyi icinMarV-el iyimisn seni ve bebeği merak ediyoruz gördüğün zaman yaz lütfen umarım sıkıntı yoktur
Maşallah cok sukur kurtulmus.Canim ben emelden haber aldim dun sezeryanla bebeğini doğurmus simdi bebek kuvozde 2.500 doğmus bebek hepiniz dua edin emel ve bebeyi icin
Ay çok şükür artık endişelenmeye başlamıştk. Rabbim ikisinide korusn sağsalim çıksınlar hastanedn inşllh yaaCanim ben emelden haber aldim dun sezeryanla bebeğini doğurmus simdi bebek kuvozde 2.500 doğmus bebek hepiniz dua edin emel ve bebeyi icin
Çok şükür hayırlısıyla Kurtulmuş. Inşallah bebegide bir an önce çıkar kuvezden. Darısı başımıza artık :)Canim ben emelden haber aldim dun sezeryanla bebeğini doğurmus simdi bebek kuvozde 2.500 doğmus bebek hepiniz dua edin emel ve bebeyi icin
bilgi verdiğin için teekkür ederimcanım inştezzmanda kuvozden cıkar bebekteCanim ben emelden haber aldim dun sezeryanla bebeğini doğurmus simdi bebek kuvozde 2.500 doğmus bebek hepiniz dua edin emel ve bebeyi icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?