- 18 Ocak 2016
- 644
- 562
- 23
- 30
Bende oluyor canım yaKizlarr midem fena bulanior basami donuoryz ya bu zamanlarda((
Aynisi bende de var canim bel agrisi mide bulantısı bulanmazsa yanmasi bebisler yukari baski yaptiklarindan oluyor sanırımKizlarr midem fena bulanior basami donuoryz ya bu zamanlarda((
Canim nerede calisoyorsuncanım iznim yanmıyo benim ayın 20 sinde rapor almam lazım çalışabilir almıştım şimdi izne ayrılmam ayın 20 si
yani ben kurbana kadar çalışıcam kurban haftası zaten evdeyim çalışmıcam tatil bitimi pazartesi iş salı tatil başlıyo :)
birde çok şükür yıllık izin hiç kullanmadım şimdi bile kötü olunca gitmiyorum işe yıllık izinden düşürüyorum
artık cumartesileri de gitmicem sadece 5 gün ama bugün resmi tatil işteyim bu kadar tezatlık
Gittim acile nstye bagladilar cok sukur iyi kuzucuk ama korkuttu beni kuzumbenimkide yavaşladı hareketleri sanırım iyice daraldı yeri ondan
ama elimi koyunca dayanıyor elimin altına rahatlıyorum şükür ama eskisi gibi çok kuvvetli tekmeleri yok yani sık yok
az artık hissetmem
Aynen dedigin gibi canim yorulmusum ve kuzumda yorulmus uyuyormusİnşallah öyle yaparlar canım, şansını dene :) valla canım bilmiyorum ki belki iş yapmışsındır farketmemişsin ya da pozisyonu değişmiştir, ya da uyuyodur annesi..
Ben ağdaya gidiyorum en rahatı vallaKızlar genital bölge temizliğinizi Nasıl yapıyorsunuz ?... Epilasyon aleti ile yapıyordum , ama karnımdan bişi göremiyorum ki artık
Hamilelik döneminde en büyük problemim bu ağda yapıyordum önceden malesef şimdi krem ile yapıyorum benKızlar genital bölge temizliğinizi Nasıl yapıyorsunuz ?... Epilasyon aleti ile yapıyordum , ama karnımdan bişi göremiyorum ki artık
Evet ya ağda en rahatı ya 1 ay rahat Ohh ama erken doğum olabileceğini söylüyorlar enfeksiyon kapma olabiliyormus. Rivayetlere göre öylemış :) keşke bende yapabisem yada gidebilsemBen ağdaya gidiyorum en rahatı valla
Aynen bede çantasını hazırlaSam rahatlicam inslh zamanında gelir ler sağlıkla :))canım çok ilginçtir bende tüm gün çalışınca akşama enerji sıfır gece uykusu pek yok bugün uyuyorsam ertesi gün resmen ayakta geçiyo ama tuhaflık şu ki ay diyorum karnımda özlerim ben bugünlerimi
şu an doğum fikrini aklıma getiremiyorum ama şaka maka bişey kalmadı yani
oğlumla konuşuyorum hayırlısıyla vaktinde gel diye zaten evi bi temizleteyim çantayı hazırlıyım izne çıkayım ohh sonra bekleyelim paşamı inşallah hayırlısıyla gelir
Ya bende öyle düşünüyorum ama cesaret edemiyorum hem hijyen hemde utanıyorum valla ama doğuma da temiz gitmek lazım caseret edebilirsem inslh gidicem bendeBen ağdaya gidiyorum en rahatı valla
Sabahtan beri bakıyorum haber varmı diye rahatladım ya çok şükür darısı başımıza inslhCanim ben emelden haber aldim dun sezeryanla bebeğini doğurmus simdi bebek kuvozde 2.500 doğmus bebek hepiniz dua edin emel ve bebeyi icin
Canim krem zararlı değil mi ya bide jilet gibi çıkardığını duymuştum nasıl çıkıyor tekrardanHamilelik döneminde en büyük problemim bu ağda yapıyordum önceden malesef şimdi krem ile yapıyorum ben
Bende var.doktor değiştirdim önceki hiç kan ilacı vermemişti bu başladığım verdi çok kansizsin dedi duzelmesse iğneye başlarız dediKızlar aranızda benim gibi kansızlık sorunu olan var mı aranızda ?
Bende az önce kremle almayı denedim cildim yandım offfffff sonra jilet yaaaa olmadı istediğim gibi tertemiz olmadı sanki göremiyorum ne kremle ne jiletle girmeden olduğu kadar yaptım ama canım sıkıldı ben normalde kendim ağda yapardım tertemiz tek kıl olsun istememCanim krem zararlı değil mi ya bide jilet gibi çıkardığını duymuştum nasıl çıkıyor tekrardan
O zaman tek care ağda yaptırmak temiz bi kuaför bulup gitmek lazımBende az önce kremle almayı denedim cildim yandım offfffff sonra jilet yaaaa olmadı istediğim gibi tertemiz olmadı sanki göremiyorum ne kremle ne jiletle girmeden olduğu kadar yaptım ama canım sıkıldı ben normalde kendim ağda yapardım tertemiz tek kıl olsun istemem
Evet ya ağda en rahatı ya 1 ay rahat Ohh ama erken doğum olabileceğini söylüyorlar enfeksiyon kapma olabiliyormus. Rivayetlere göre öylemış :) keşke bende yapabisem yada gidebilsem
Temiz bir yer bulmak önemli ben kendime özel ağda kutusu açtırıyorum örtü felan herşeyi sıfır açıyorlar gözümün önünde. Erkem doğum riski mi varmış ilk kez duydum. Doktoruma sordum sıkıntı yok demişti. Yıllardır gidiyorum ağdaya jiletle girersem kalınlaşıp çoğalırlar yaYa bende öyle düşünüyorum ama cesaret edemiyorum hem hijyen hemde utanıyorum valla ama doğuma da temiz gitmek lazım caseret edebilirsem inslh gidicem bende
Ben kuaföre yaptiramam yaaa yaptiramam oyyy napacam son birde doğuma giderken alacam ama nasıl??O zaman tek care ağda yaptırmak temiz bi kuaför bulup gitmek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?