Çok korkuyorm ve utanıyorm. Kaş alırken bile ağlayıp her dakika kalkıp nefes egzersizi yapıyormYa öyleyse ne güzel yaptı işte arkadaşlarına temiz temiz ne güzel doğumdan sonra da dediğin gibiyse ağda en iyisi.jilet çok sert çıkartıyor ve cok kotu bi his oluşturuyor uzayınca ben zor alıştım agdaya jilet e asla dönemem bi cesaret gidecem kuaföre yada ablama yaptıracam
Ay cnm bir cesaret etsm bir arkadaşm 15 seneden fazla ve çok samimiyiz ona bile nasıl yaptırrm diyorm. Ama çaresizce öyle böyle yaptırcm öyle görünüyor doğumda ve sonrası rezil olmaktn iyidirValla keşke bi kuaför arkadaşım yanımda olsaydı 1 dakika beklemez ve düşünmezdim. Bence git ya ne güzel işte 1 ay rahat
onun yerine ameliyat eldivenleri varys latex onla dene o cok daha rahat oluyor canımAy cnm bir cesaret etsm bir arkadaşm 15 seneden fazla ve çok samimiyiz ona bile nasıl yaptırrm diyorm. Ama çaresizce öyle böyle yaptırcm öyle görünüyor doğumda ve sonrası rezil olmaktn iyidiracaba bantları çok küçük kesip azar azar alınsa çok acırmı yinede?
Canim benim o şekilde daha çok acır inan 15 20 dakika da bitiyor.benim canımda çok tatlıydi evlenmeden önce arkadaşım vardı yaptırıyordum. Ama şehir değişince malesef kendim yaptım bir süre. Birde pudra sürünce biraz azalıyor ağrısıAy cnm bir cesaret etsm bir arkadaşm 15 seneden fazla ve çok samimiyiz ona bile nasıl yaptırrm diyorm. Ama çaresizce öyle böyle yaptırcm öyle görünüyor doğumda ve sonrası rezil olmaktn iyidiracaba bantları çok küçük kesip azar azar alınsa çok acırmı yinede?
Ya samimi arkadaşınsa yavaş yavaş alsın sonrasını düşün bi cesaret yaptırÇok korkuyorm ve utanıyorm. Kaş alırken bile ağlayıp her dakika kalkıp nefes egzersizi yapıyormişte o yüzden çok takıyorm kafaya nasıl olacak diye
canım bende gecelik bakınıorumda relax mode netten bakıyorum da logusa gecelik varmı orda???yoksabüyük beden mi var
Ne güzel eşin alsın işte benimki de tam tersi ben alamam diyorBanada eşim kuaföre gitme ben alırım diyor ama imkansız eşime aldırmam bi şekilde idare edicem artik
canım nasıl ulaştınCanim ben emelden haber aldim dun sezeryanla bebeğini doğurmus simdi bebek kuvozde 2.500 doğmus bebek hepiniz dua edin emel ve bebeyi icin
Canm onuda denedm daha çok canım yandı tel tel acaba benmi yanlış aldm diyordmonun yerine ameliyat eldivenleri varys latex onla dene o cok daha rahat oluyor canım
Makyaj pudramı pişik için kullanılan puframı cnm şaşırdm kesinlikle deneyeceem:)Canim benim o şekilde daha çok acır inan 15 20 dakika da bitiyor.benim canımda çok tatlıydi evlenmeden önce arkadaşım vardı yaptırıyordum. Ama şehir değişince malesef kendim yaptım bir süre. Birde pudra sürünce biraz azalıyor ağrısı
Zaten mecburen öyle yapıcam canm ağlasamda sızlasamda sonra rezil olmaktan iyidirYa samimi arkadaşınsa yavaş yavaş alsın sonrasını düşün bi cesaret yaptır
Ben ağdaya gidiyorum en rahatı valla
Hamilelik döneminde en büyük problemim bu ağda yapıyordum önceden malesef şimdi krem ile yapıyorum ben
Evet ya ağda en rahatı ya 1 ay rahat Ohh ama erken doğum olabileceğini söylüyorlar enfeksiyon kapma olabiliyormus. Rivayetlere göre öylemış :) keşke bende yapabisem yada gidebilsem
canm eldiven ve makinayla idare ediyorumbende dedigin gibi dogumdan önce son kez almak lazım
Ya maalesef ablam veya kardeşim yok gidebilene kuaför süper ben napacam mecbur jiletle felan idare edecem
Çok korkuyorm ve utanıyorm. Kaş alırken bile ağlayıp her dakika kalkıp nefes egzersizi yapıyormişte o yüzden çok takıyorm kafaya nasıl olacak diye
onun yerine ameliyat eldivenleri varys latex onla dene o cok daha rahat oluyor canım
Canim benim o şekilde daha çok acır inan 15 20 dakika da bitiyor.benim canımda çok tatlıydi evlenmeden önce arkadaşım vardı yaptırıyordum. Ama şehir değişince malesef kendim yaptım bir süre. Birde pudra sürünce biraz azalıyor ağrısı
Ben de kuaförde ağda yapamayanlardanım.
En son bir hafta önce latex eldivenle ayna yardımı ile kendim yaptım.
Eğer doğuma kadar bir daha yapamazsam mecburen kalacak öyle, rezil olurum falan gibi bir düşüncem yok açıkçası :)
Jilet vs hiç kullanmadığım için çok aşırı kıllanma da yok, hijyen açısından problem oluşturmaz diye düşünüyorum.
İlk doğumda 2. Haftadan sonra yine aynı yöntemle kişisel temizlik yapabilmiştim.
Ne güzel eşin alsın işte benimki de tam tersi ben alamam diyor
Ayy önceden epilasyon Aletiyle alıyordum , hiç kuaföre gitmedim, Bnm cnm çok tatlıdır, bıyık aldırırken bile gözlerim yaşarıyo , kendimi Nasıl kasıyorum , onun için kuaförden korkuyorum ... Kardeşim var ama utanırım , ondan isteyemem, eşime de diyemem istemem öyle bir durumda görmesin benivalla o bölgeyi tam görebilsem jilet falan demeyecem kullanacağım ama göremiyorum ki Eldivenle falan alanlar Nasıl görebiliyorsunuz da alıyorsunuz anlamadım , Bnm mi karnım büyük acaba
Ben aynayın karşısında bile doğru düzgün yapamadm ama sen nasıl yaptın ki alt bölgedekiler görünmüyorBen boy aynasının karşısına geçtim
Pişik pudra si valla ben bacaklarıma sürdürüyordum :)Makyaj pudramı pişik için kullanılan puframı cnm şaşırdm kesinlikle deneyeceem:)
Bende aynayla yapıyorum ama inan ne kadar iyi oluyor bende görmediğim için bilemiyorum Allah emanet yapıyorum.Ayy önceden epilasyon Aletiyle alıyordum , hiç kuaföre gitmedim, Bnm cnm çok tatlıdır, bıyık aldırırken bile gözlerim yaşarıyo , kendimi Nasıl kasıyorum , onun için kuaförden korkuyorum ... Kardeşim var ama utanırım , ondan isteyemem, eşime de diyemem istemem öyle bir durumda görmesin benivalla o bölgeyi tam görebilsem jilet falan demeyecem kullanacağım ama göremiyorum ki Eldivenle falan alanlar Nasıl görebiliyorsunuz da alıyorsunuz anlamadım , Bnm mi karnım büyük acaba
Anladm cnm çok teşkkürler bilgilendirdğn için inşllh ilk ağda deneyimimde banada faydası olur. Beş on dk önce sürmemiz yeterli mi acabaPişik pudra si valla ben bacaklarıma sürdürüyordum :)
Krem hamilelikte kesinlikle kullanılmaz bir doktoruna danış istersen hem kimyasal hende bildiğim kadarıyla doğum hızlandırma riski var.Hamilelik döneminde en büyük problemim bu ağda yapıyordum önceden malesef şimdi krem ile yapıyorum ben
Bugün bende krem yaptım bilinçsizce Ya ama alamadım hoş kremle bile adam akıllı olmadı keşke yapmasaydimKrem hamilelikte kesinlikle kullanılmaz bir doktoruna danış istersen hem kimyasal hende bildiğim kadarıyla doğum hızlandırma riski var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?