Canim Allah şifalar versin. Bence iyi olcememisler sen icini rahat tut. Hic duymadim anne karninda zayiflayan bebegi. Doktorlar da bi acayip onlarin gorevi bu mirin kirin etmek olur muymus. Ne şikayetle doktora gittin canim belirtilerin neydi.
canım öyle bişey olamaz.. doktor ölçememiş işte çok belli..
sancın baya yüksekmiş canım istirahat et, Allah şifa versin
Bana da karnın aşağı inmiş demişti arkadaşım, doktora sordum hayır rahim ağzı uzunluğun normal, bebek olması gereken yerde dedi.Doktora sor istersen.sağol cnm. şindi bidaha baktım da ayaktayken göbek deliğim göremiyorum. normalde görüyodumanca aynadan görebiliyorum. belki de büyüdüler ondan :) kafama takmıycam
Bende vosvos şeklinde kokulu mumlardan yaptıracağım sanırım magnet te oluyormuş. Keşke benimde becerilerim olsada yapabilsem kendim ama yok.eline sağlık canım :) puset şeklinde olan magnetleri beğeniyorum meselainşallah ben de karar veririm zaman kalmıyor
Benimki de minik gibi ama bu bal şerbetine cesaret edemiyorum. Çocukcağıza şeker yükleyip faydasız kilo aldırmayalım sonraKizlar sutun icine rondodan gecirilmis muzu karistirip icmek de cok kilo aldiriomus bebege. Ben son 10 gundir bunu yapiyorum. Bana da isyerinde daha onceden hemsirelik yapmis bir arkadasim soyledi. Bal şerbetini de icmeye ozen gosteriyorum. Cumartesi gunu kontrolum var insallah etki etmistir ya. Benim minihim de 31+3 te bir bucuk kilo civariydi
oğlum olsa ben de araba yaptırırdımBende vosvos şeklinde kokulu mumlardan yaptıracağım sanırım magnet te oluyormuş. Keşke benimde becerilerim olsada yapabilsem kendim ama yok.
sağol cnm, yarın doktor günüm zaten soracağım.. :)Bana da karnın aşağı inmiş demişti arkadaşım, doktora sordum hayır rahim ağzı uzunluğun normal, bebek olması gereken yerde dedi.Doktora sor istersen.
ben hallettim canım o iş çıktı aklımdan yapabildim istediğimi. bu şişelerden aldım eminönünden, içine inci ile nazar boncuğu karışık koydum. beyaz kurdele, fuşya gül yapıştırdım ve tarihi bilemediğim için rengarenk hoşgeldin yağmur yazdırdımkızlar hediyelikleri hallettniz mi? ben karar veremiyorum pek..
Söylediğin iyi oldu canım sağol yaptıracağım kişiye söylerim. Ben vosvos hastasıyım normaldede, oyüzden çok hoşuma gitti. Rengarenk olsun inş.oğlum olsa ben de araba yaptırırdımevet cnm magnet de oluyor ama bi arkdşmdan duydum, arabalar ağır oluyo ya düşüyomuş buzdolabından. malzemesi çok ağır olmasın canım dikkat et düşüp kırılmasın.
O haftada benimki 1580 gram çıktı. Bu hafta 32. hafta bitti doktor 1200 dedi, bir yanlışlık var. sonra tekrar ölçtü 1900 dedi ama güvenemedim. Sanırım bizim oğlan da ufak tefek olacak. Bir de kafası 2 hafta önden gidiyor, doktor normal diyor ama ben endişeleniyorum iyice kafam karıştıSelam kizlar. Oncelikle insallah rabbim bebislerimizi saglikli ve hayirlisiyla zamaninda kucagimiza almayi nasip etsin. 30+4 haftalikken doktora gittik. Bebegimin kilosu 1.555 gr idi. Karnim cok cikmadi. Doktorum kilosuna normal dedi. Karnimda kucuk olunca korkuyorum kilo mu almiyir acaba diye. Sizin bu haftadayken bebisleriniz kac gr di? Simdiden tesekkurler
Ay annem bugün bayramdan sonra gelicem dedi de başladım ağlamaya önce gel diyeArbutusUnedo canım aynı durumdayız hemen hemen benim eşimde haftada 1 gelip gidiyor. Erkek kardeşim yanımda kalıyor oda gündüz ise gidiyor. Annem bayram sonu gelecek, bazen bende çok yalnız hissediyorum. İyiki burası var, herkesle konuşuyoruz ne güzel
Stres olmamaya çalış konuş bebeginle kendini rahatlatmaya çalış. İnş. Gününü bekleyecek.
canım bence 1900 doğru. niye güvenmiyorsun, bak aşağıda da diyor ki yaklaşık ağırlık 2000 diye senin haftan içn. bence tam normal ilerliyor.O haftada benimki 1580 gram çıktı. Bu hafta 32. hafta bitti doktor 1200 dedi, bir yanlışlık var. sonra tekrar ölçtü 1900 dedi ama güvenemedim. Sanırım bizim oğlan da ufak tefek olacak. Bir de kafası 2 hafta önden gidiyor, doktor normal diyor ama ben endişeleniyorum iyice kafam karıştı
canım bence 1900 doğru. niye güvenmiyorsun, bak aşağıda da diyor ki yaklaşık ağırlık 2000 diye senin haftan içn. bence tam normal ilerliyor.
keşke hepimizin beebkleri haftası haftasına uyumlu olsa. asıl o zaman daha sağlıklı olduklarına inanıyorum ben. önde gitmesi beni sevindirmiyor, kilolu olunca faydalı değil bence.. sen içini ferah tut lütfen
canım benim duyduğum kadarıyla ayaklar üşüyormuş ama genelen odalar çok sıcak olduğu için kısa kollu gecelik aldım ben, üstünün sabahlığuını uzun alabilirsin meselakızlar lohusa geceliği v epijaması bakıyorum da uzun boy ve uzun kollu mu alıyorsunuz, ekimin ilk haftalarında olacak doğum inşallah hava nasıl olur. doğumdan sonra üşüyor muyuz hiç fikrim yok. siz neler alacaksınız?
Bende aklıma gelince kafasını diktiği yeri oksuyorum. Güzel güzel konuşuyorum. Sıpa hemen tepki veriyor. Yalnız sayılmayız aslındaAy annem bugün bayramdan sonra gelicem dedi de başladım ağlamaya önce gel diyePek konuşmuyorum keratayla, çok tekmeliyo annesini halaya durdu yine diyorum :)
ah canım ya kızdım doktoracicekkokusu cum, 1200 çıkanda doktor özenle ölçtü. Sonra ben geçen hafta daha yüksekti diyince sinirlenip, baştan savma fazla fazla ölçerek 1900 ü buldu. Yani sanki sırf gönlüm olsun diye çapları fln ölçerken hep dışarıya taşırdı, sırf fazla çıksın diye özensiz ölçtü gibime geldi. Belki başka bir doktora daha görünsem iyi olur, kafa da büyük baya
kızlar lohusa geceliği v epijaması bakıyorum da uzun boy ve uzun kollu mu alıyorsunuz, ekimin ilk haftalarında olacak doğum inşallah hava nasıl olur. doğumdan sonra üşüyor muyuz hiç fikrim yok. siz neler alacaksınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?