2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Evet geriye gidemez heralde saçma geldi bana da. Başka doktora gideyim en iyisi çünkü bununla bir sonraki randevum taaa bayram sonrasında. Kadın da prof. aslında çok güveniyordum ama bu son randevuda güvenim sarsıldı. Hayırlısı artık..

Ev icin uzun kollu sabahlikli pijama aldim ben hastane icinde gecelik cok rahat oluyomus kisa kollu gecelik bakicam canim ben

canım ben zaten boydan kısa olduğum için uzun gecelik çok komik duruyor o yüzden dizlerde askılı aldım, pjamayı ise kışın bile evde uzun pjama giymem o yüzden pjamayı da bermude aldım

Ben bi tane pazardan ucuza gecelik aldım hani şu nine geceliklerinden Onu doğum esnasında sancı çekerken giyerim dedim hani kan olur belki üstümüz başımız. Kısa kollu aldım, çünkü kolumda serum yeri olacak muhtemelen.

Bi de yine kısa kollu dizüstü önden açılır emzirme geceliği aldım onu bebek doğunca giyerim. Bir de sabahlıklı kısa kollu pijama takımı aldım.

Hayırlısı canım stres olmaman lazım senin hele ki erken doğum riskin varken. hiç düşünme, aşağıda yazanları oku bebişin hep parmağını emiyomuş içerde bak, böbrekleri de gelişmiş bunları düşün mutlu ol...

doktorların kafası başka yerde olunca öyle şeyler oluyo canım. ben doktorumu çok severim normalde ama bi keresinde benim muayenemi yaparken telefonu çaldı telefonla konuştu mesela çok sinirlenmiştim, bi kere de benim muayenemi yaparken asisten kızla başka bi hastanın lab sonuçları hakkında konuşmuştu. normalde sadece bize odaklanmaları gerekirken başka şeyler oluyo kafaları oraya gidiyo heralde..

bi de son 2 gittiğimde makineyi değiştirmiş, renkli resimler bildiğin kağıda basılıyo, olması gerektiği gibi parlak kağıt değildi, o da kartuş yok diye kötü çıktı, biz de bebeğimizin görüntüsünü cep telefonuyla çekmiştik.
bak düşününce sinirlendim şimdi. yarın gittiğimde yine aynı şey olursa dycem başka bi doktorun makinasına gidelim orda ölçün diycem ben niye mahrum kalıcam bebeğimin fotoğrafından demi ama

canım hastaneden hastaneye farklılık gösterir tabi ama genelde sancı çekerken falan ameliyat önlüğü giydiriyolar bildiğim kadarıyla

Neye faydali acaba?
Bebğin kilosuna canm. Hızlı bir şekilde bebeği geliştiriyor.
Niye yapamiosunki cokmu kotu tadi oluor :)
Yok canm aksine tadı güzelde oluyor. Üşengeçlikten yapamıyorum desem biraz tembellik ediyorm yani:)) mesela sabahtan beridir diyorum kalkıp bir bardak yapayım bir türlü yapamadm, sürekli başka şeylerle uğraşıp durdm:)

Selam kızlar. .. kusura bakmayın geç cevap verdim size... 29 agustos saat 10.15 de sabırsız paşami spinal sezeryanla dünyaya getirdim:) Mustafa Hamza yi kuvoze aldılar solunum sıkıntısı var malesef... Bugün ilk defa süt götürdüm kuzuma ilk defa dokundum bugün kendimi tuttamayip ağladım malesef yarın emzirmeyi deniyecegim eğer tutarsa kuzum inşallah taburcu olucak kuzum... ben evdeyim taburcu oldum inşallah oglusuma da kavuşsam daha ne isteyebilirim ki rabbimden... dualariniza ihtiyacimiz var teyzoslar :) ve kızlar size tavsiyem küçücük bir sancıyı ve bel ağrısını bile küçümsemeyin doktora gidin rabbim vakitlice evlatlarıniza kavustursun inşallah :) hepinizi çok seviyoruz...

Canım bir bakayım emelden haber var mı diye foruma girdim yazdığını görünce çok mutlu oldum.. Rabbim sağlık sıhhat ve uzun omurler versin evladina. Bir an önce toparlar çıkar Allahın izniyle.. dualarımız seninle ve Mustafa Hamza ile. Moralini yüksek tut. Bol bol süt depola kuzuna... her şey yoluna girecek. Seni seviyoruz... ❤

çok şükür canım maşallah
sagol canim
özel sektörde canım
hayirlisi olsun canim
Aaaa aynı durum bende de oldu ben denize gitmiştim ondan oldu diye düşünüyordum doğumdan sonra geçer diye ümit ediyorum geçer değil mi
bende de oldu esim de ufak ufak dalga geciyor berberde soruyorlar ya sac mi sakal mi diye oylr diyor guluyorum artik ne yapayim insallah gecer bende birde et benleri cikti offf
canim ben sabun tozu kullanmani oneririm deterjan degil dalan roxy var memnunum bir ara dalin sivi deterjanini kullandim oglumda alerji gelisti biraktim tekrar sabun tozuna dondum yine de tercih senin yunusatici kullandim evet guzel kokuyor ama bebisler daha guzel kokuyor onu da biraktim haliyle
Ben de bayagı gittim . Bacak kol altı hala iyi durumda ama genital malesef çıkıyor ::
Bende cok uzun zaman gittim bAcak fena degil ama koltuk alti ve ozel bolge cilgin gibi bir suru de para doktum

Çok şükür canımmmm Rabbim daha iyi etsin yarın beraberce dönün inşallah yuvanıza

Agrin mi vardı canım niye aldılar tam olarak gözün aydın canım bebişinde inşallah yarın çıkar

Eylül annesi olacakken sabırsız Mustafa Hamza ağustos bebeği oldu. İyi olacak ve beraber çıkacaksınız inş. En kısa zamanda
Hayırlı olsun şimdiden

Kizlar dogum yapan bi arkadasimdan bi yontem ogrendim yenice hemen paylasiyim dedim benim gbi erken dogum olmasindan korkanlar deneyebilir.sert ve duz bir zemine oturuyoruz sirtimizi yasliyoruz duvara veya koltuga olabilir.bacaklarimizo duz bir sekilde uzatiyoruz birini digerinin uzerine atmayi deniyoruz.rahatca atabiliyosak doguma daha var demekmis telas yapmiyomusuz,zorlanarak yapiyosak dogum yaklasiyor, yapamiyorsak geliyo bebis artik.denemisler bu yontemi.

Canım bebegin iyi ya cok şükür.. Erken dogumlarda doktor destegine ihtiyac duyulabiliyor.
İnşallaahh bebeginle donersin eve canım..
Mustafa hamza hayırlı ugurlu olsun.. Evinize neşe getirsin inşallah.

Rabbim saglikla sihhatle evine donmeyi nasip etsin insallah canim, hangi sikayetlerle gitmistin dr a canim.ciger gelistirici yapilmismiydi onceki haftalarda.birde kac hafta kac gunlukken dogmus oldu hamilelik takvimini anlamiyorum ben burdaki 32+6 yim bugun 33 gosteriyo mesela beni o yuzden soruyorum.musait oldugunda tecrubelerini paylasirmisin bizimle.Rabbim bol sutlu az gazli gunler nasip etsin Mustafa hamzanla sana insallqhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…