- 21 Kasım 2011
- 1.372
- 984
- 333
Evet geriye gidemez heralde saçma geldi bana da. Başka doktora gideyim en iyisi çünkü bununla bir sonraki randevum taaa bayram sonrasında. Kadın da prof. aslında çok güveniyordum ama bu son randevuda güvenim sarsıldı. Hayırlısı artık..ah canım ya kızdım doktora
diyelim ki 1200 doğru, o zaman bi önceki 1500 olamaz zaten, geriye gidemez ya. başka doktora görünme şansın varsa görün ölçtür için rahat etsin.. ya da aynı doktorda bir sonraki randevunu bekle, o zaman açık açık durumu konuş..
Ev icin uzun kollu sabahlikli pijama aldim ben hastane icinde gecelik cok rahat oluyomus kisa kollu gecelik bakicam canim benkızlar lohusa geceliği v epijaması bakıyorum da uzun boy ve uzun kollu mu alıyorsunuz, ekimin ilk haftalarında olacak doğum inşallah hava nasıl olur. doğumdan sonra üşüyor muyuz hiç fikrim yok. siz neler alacaksınız?
canım ben zaten boydan kısa olduğum için uzun gecelik çok komik duruyor o yüzden dizlerde askılı aldım, pjamayı ise kışın bile evde uzun pjama giymem o yüzden pjamayı da bermude aldımkızlar lohusa geceliği v epijaması bakıyorum da uzun boy ve uzun kollu mu alıyorsunuz, ekimin ilk haftalarında olacak doğum inşallah hava nasıl olur. doğumdan sonra üşüyor muyuz hiç fikrim yok. siz neler alacaksınız?
kızlar lohusa geceliği v epijaması bakıyorum da uzun boy ve uzun kollu mu alıyorsunuz, ekimin ilk haftalarında olacak doğum inşallah hava nasıl olur. doğumdan sonra üşüyor muyuz hiç fikrim yok. siz neler alacaksınız?
Hayırlısı canım stres olmaman lazım senin hele ki erken doğum riskin varken. hiç düşünme, aşağıda yazanları oku bebişin hep parmağını emiyomuş içerde bak, böbrekleri de gelişmişEvet geriye gidemez heralde saçma geldi bana da. Başka doktora gideyim en iyisi çünkü bununla bir sonraki randevum taaa bayram sonrasında. Kadın da prof. aslında çok güveniyordum ama bu son randevuda güvenim sarsıldı. Hayırlısı artık..
Ben bi tane pazardan ucuza gecelik aldım hani şu nine geceliklerindenOnu doğum esnasında sancı çekerken giyerim dedim hani kan olur belki üstümüz başımız. Kısa kollu aldım, çünkü kolumda serum yeri olacak muhtemelen.
Bi de yine kısa kollu dizüstü önden açılır emzirme geceliği aldım onu bebek doğunca giyerim. Bir de sabahlıklı kısa kollu pijama takımı aldım.
Bebğin kilosuna canm. Hızlı bir şekilde bebeği geliştiriyor.Neye faydali acaba?
Yok canm aksine tadı güzelde oluyor. Üşengeçlikten yapamıyorum desemNiye yapamiosunki cokmu kotu tadi oluor :)
Canım bir bakayım emelden haber var mı diye foruma girdim yazdığını görünce çok mutlu oldum.. Rabbim sağlık sıhhat ve uzun omurler versin evladina. Bir an önce toparlar çıkar Allahın izniyle.. dualarımız seninle ve Mustafa Hamza ile. Moralini yüksek tut. Bol bol süt depola kuzuna... her şey yoluna girecek. Seni seviyoruz... ❤Selam kızlar. .. kusura bakmayın geç cevap verdim size... 29 agustos saat 10.15 de sabırsız paşami spinal sezeryanla dünyaya getirdim:) Mustafa Hamza yi kuvoze aldılar solunum sıkıntısı var malesef... Bugün ilk defa süt götürdüm kuzuma ilk defa dokundum bugün kendimi tuttamayip ağladım malesefyarın emzirmeyi deniyecegim eğer tutarsa kuzum inşallah taburcu olucak kuzum... ben evdeyim taburcu oldum inşallah oglusuma da kavuşsam daha ne isteyebilirim ki rabbimden... dualariniza ihtiyacimiz var teyzoslar :) ve kızlar size tavsiyem küçücük bir sancıyı ve bel ağrısını bile küçümsemeyin doktora gidin rabbim vakitlice evlatlarıniza kavustursun inşallah :) hepinizi çok seviyoruz...
sagol canimçok şükür canım maşallah
hayirlisi olsun canimözel sektörde canım
bende de oldu esim de ufak ufak dalga geciyor berberde soruyorlar ya sac mi sakal mi diye oylr diyor guluyorum artik ne yapayim insallah gecer bende birde et benleri cikti offfAaaa aynı durum bende de oldu ben denize gitmiştim ondan oldu diye düşünüyordum doğumdan sonra geçer diye ümit ediyorum geçer değil mi
canim ben sabun tozu kullanmani oneririm deterjan degil dalan roxy var memnunum bir ara dalin sivi deterjanini kullandim oglumda alerji gelisti biraktim tekrar sabun tozuna dondum yine de tercih senin yunusatici kullandim evet guzel kokuyor ama bebisler daha guzel kokuyor onu da biraktim haliylekızlar dün ıvır zıvır alışverişleri tamamladık biraz...
pişik kremi bepantol alıcaktım ben,
toker bebe mağazalarında 100g lığı 19.90 a düşmüş, çok çok uygun ama hiç kalmamıştıben de küçük paketten aldım mecburen, hastanede falan idare etsin, sonra büyük alırız diye düşündüm..
saç fırçası tırnak makası falan bebedor marka aldım, nuk marka aradım bulamadım. chicco markalar da çok pahalı geldi..
kendme yüksek bel külot aldım, içine hasta bezi aldım. o hasta bezleri de kocaman ya görünce korktum resmen
annem geçen gün bana bi normal bi de dolgulu emzirme sütyeni almış, onları da koyarım hastane çantasına..
bide yine de depend marka kullan at külot alcam, çünkü hangisinde rahat ediceğimizi blemiyoruz şimdiden :/
bi de ıslak mendil aldım, prima hassas ciltler, bide evde koltuğa falan serilen alt açma bezlerinden aldım,kullan at oluyor ya...
bide göğüs kalkanı aldım,göğüs pedim çok var kuzenim verdi kutu kutu dolu... ama göğüs pedi bazen rahatsız ediyor özellikle yara olursa, ama göğüs kalkanı göğüs ucunu serbest bırakıyor hava da almasını sağlıyor diye duymuştm, o da 40 tl ye geldi 2 tanesi avent marka.
çamaşır detarjanını dalin aldım, yumuşatıcı da koymuş eşim sepete farketmemiştim, evde gördüm, yumuşatıcı kullanmak doğru değil demi henüz? yumuşatıcı daha çok kalıyo kıyafetlerin üstünde diye düşündüğüm için almayacaktım aslında... daha sonraları kullanılır belki ama şmdi yıkama yaparken sadece deterjan kullanayım demi??
Bende cok uzun zaman gittim bAcak fena degil ama koltuk alti ve ozel bolge cilgin gibi bir suru de para doktumBen de bayagı gittim . Bacak kol altı hala iyi durumda ama genital malesef çıkıyor ::
Ay cnm benm yaa inşallh tez vakitte yavrunu evinize getirirsnz sağlıklı bir şekilde. İnanıyoruz biz cnm bebeğin çok iyi olacak annesinin memesinide tutacak inşllhVe kusura bakmayın hepinizi tek tek alıntı yapamadım ama desteklerinizi ve dualarınizi hissettim
Çok şükür canımmmm Rabbim daha iyi etsin yarın beraberce dönün inşallah yuvanızaSelam kızlar. .. kusura bakmayın geç cevap verdim size... 29 agustos saat 10.15 de sabırsız paşami spinal sezeryanla dünyaya getirdim:) Mustafa Hamza yi kuvoze aldılar solunum sıkıntısı var malesef... Bugün ilk defa süt götürdüm kuzuma ilk defa dokundum bugün kendimi tuttamayip ağladım malesefyarın emzirmeyi deniyecegim eğer tutarsa kuzum inşallah taburcu olucak kuzum... ben evdeyim taburcu oldum inşallah oglusuma da kavuşsam daha ne isteyebilirim ki rabbimden... dualariniza ihtiyacimiz var teyzoslar :) ve kızlar size tavsiyem küçücük bir sancıyı ve bel ağrısını bile küçümsemeyin doktora gidin rabbim vakitlice evlatlarıniza kavustursun inşallah :) hepinizi çok seviyoruz...
cnm benim rabbim bebeginle guzel gunler nasip etsin insallah yarin bebisinide alip eve donersinVe kusura bakmayın hepinizi tek tek alıntı yapamadım ama desteklerinizi ve dualarınizi hissettim
Agrin mi vardı canım niye aldılar tam olarak gözün aydın canım bebişinde inşallah yarın çıkarSelam kızlar. .. kusura bakmayın geç cevap verdim size... 29 agustos saat 10.15 de sabırsız paşami spinal sezeryanla dünyaya getirdim:) Mustafa Hamza yi kuvoze aldılar solunum sıkıntısı var malesef... Bugün ilk defa süt götürdüm kuzuma ilk defa dokundum bugün kendimi tuttamayip ağladım malesefyarın emzirmeyi deniyecegim eğer tutarsa kuzum inşallah taburcu olucak kuzum... ben evdeyim taburcu oldum inşallah oglusuma da kavuşsam daha ne isteyebilirim ki rabbimden... dualariniza ihtiyacimiz var teyzoslar :) ve kızlar size tavsiyem küçücük bir sancıyı ve bel ağrısını bile küçümsemeyin doktora gidin rabbim vakitlice evlatlarıniza kavustursun inşallah :) hepinizi çok seviyoruz...
Eylül annesi olacakken sabırsız Mustafa Hamza ağustos bebeği oldu. İyi olacak ve beraber çıkacaksınız inş. En kısa zamandaSelam kızlar. .. kusura bakmayın geç cevap verdim size... 29 agustos saat 10.15 de sabırsız paşami spinal sezeryanla dünyaya getirdim:) Mustafa Hamza yi kuvoze aldılar solunum sıkıntısı var malesef... Bugün ilk defa süt götürdüm kuzuma ilk defa dokundum bugün kendimi tuttamayip ağladım malesefyarın emzirmeyi deniyecegim eğer tutarsa kuzum inşallah taburcu olucak kuzum... ben evdeyim taburcu oldum inşallah oglusuma da kavuşsam daha ne isteyebilirim ki rabbimden... dualariniza ihtiyacimiz var teyzoslar :) ve kızlar size tavsiyem küçücük bir sancıyı ve bel ağrısını bile küçümsemeyin doktora gidin rabbim vakitlice evlatlarıniza kavustursun inşallah :) hepinizi çok seviyoruz...
Selam kızlar. .. kusura bakmayın geç cevap verdim size... 29 agustos saat 10.15 de sabırsız paşami spinal sezeryanla dünyaya getirdim:) Mustafa Hamza yi kuvoze aldılar solunum sıkıntısı var malesef... Bugün ilk defa süt götürdüm kuzuma ilk defa dokundum bugün kendimi tuttamayip ağladım malesefyarın emzirmeyi deniyecegim eğer tutarsa kuzum inşallah taburcu olucak kuzum... ben evdeyim taburcu oldum inşallah oglusuma da kavuşsam daha ne isteyebilirim ki rabbimden... dualariniza ihtiyacimiz var teyzoslar :) ve kızlar size tavsiyem küçücük bir sancıyı ve bel ağrısını bile küçümsemeyin doktora gidin rabbim vakitlice evlatlarıniza kavustursun inşallah :) hepinizi çok seviyoruz...
Selam kızlar. .. kusura bakmayın geç cevap verdim size... 29 agustos saat 10.15 de sabırsız paşami spinal sezeryanla dünyaya getirdim:) Mustafa Hamza yi kuvoze aldılar solunum sıkıntısı var malesef... Bugün ilk defa süt götürdüm kuzuma ilk defa dokundum bugün kendimi tuttamayip ağladım malesefyarın emzirmeyi deniyecegim eğer tutarsa kuzum inşallah taburcu olucak kuzum... ben evdeyim taburcu oldum inşallah oglusuma da kavuşsam daha ne isteyebilirim ki rabbimden... dualariniza ihtiyacimiz var teyzoslar :) ve kızlar size tavsiyem küçücük bir sancıyı ve bel ağrısını bile küçümsemeyin doktora gidin rabbim vakitlice evlatlarıniza kavustursun inşallah :) hepinizi çok seviyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?