2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
canım aynen acemiyiz resmen.. doğum pozisyonu almış gibi değil zaten göbek deliğimin hem sağı hem solu dolu çünkü, ittiriyor oralardan. valla emin de diilim sanki bi aşşada gibi gördüm karnımı, belki bana öyle geldi. umarım öyledir :/
çantamız felan hazır deil yani

12 saat arayla 4 doz yapildi canim. 2 ampul ilk doz 12 saat sonra bi 2 ampul daha yapildi yani.
Ya bizede verdi doktor biz yanlis mi yaptik acaba . Bir ampul yapildi 12saat sonra ikinci ampul yapildi yani toplamda iki tane yapildi . Doktorun soylediginden boyle anladigim icin boyle yaptirdim . Yarin kontrolum var sorayim umarim yanlis bisey yapmamisimdir . Bisey olmaz degil mi korktum simdi

Ne zaman tam ciğeri gelişir bilmiyorm cnm araştırmak lazım. Ama korkma bebeğin geç gelmiş zor olmuş şu an doğumu düşünme. Herkez sezeryan oluyor eğer en ufak bir risk varsa hiç düşünmez bende sezeryan olurdum herkezin bünyesi bir değil kimş sezeryanla bir haftada ayağa kalkıyor kimi bir ayda. Bende normal oldum bir ay oturamıyordum ablam son doğumunda ikinci gün oturdu. Yani bünyeyle alakalı çok korkma tek duan şuan sağlıklk bir şekilde bebğini kucağına almak olsun cnm. Bal şerbetinide iyi yapıyorsn bebğe biraz daha güç verir. Bebğin suyu içinde havuç suyu diyorlardı bir araştır istersn inşallh sağlıklı bir şekilde zamanında doğar cnm

Hmm bende de vardı düşük tehlikesi çok zor bilirim canım. Ayyy evet büyük abdetim geldiginde tuvalete girmek isgence gibi oluyor ya çok ağrı oluyor. Ama nedendir biliyorum doktorum hep normal diyor. O mu çok rahat ben mi çok pinpirikliyim bilemedim valla.hayırlısıyla şu Kuzucuklari bi alsaydik kucagimiza

yok canım en son gittiğimde almamıştı. 32 de gittim 2 hafta önce
Bence pozisyonunu almıştır cnm. Benm karnım hep yukarıdaydı sonra baktım aşağıya inmiş gibi hisettim dr a gittim dedi artık doğum pozisyonunu almış hissetmiştm ama ben. Hatta bu sondada göbeğim tekrar yukarıya çıktı çok ciddiyim bebk kaburgama batıyordu dr. Gittim bebk kendini tekrar doğrultmuş ve başı yukarıya geçmişti yani anne hissediyor gerçekten.

Peki receteye kac tane igne yazmis bizim 4 ampul vardi 4 de enjektor vermisler eczaneden.hemsire ilk tek doz yapti ben drun 2ser dozdan 2 kez yapilcak dedigini soyledim o sekilde ikinciyide yapti.dr bana 2 kere vurulcaksin biticek birdaha gerek kalmicak demisti bi sor netlestir istersen canim

canım peki doğum pozisyonunu aldığında ayakları yukarı yukarı vurmuyor mu? benim göbek deliğimin üstünde hareket yok hiç, hep yanlarda hareket.. sanmıyorum döndüğünü, inatçı bu benim kız dönmez bence

Dogumun sekline artik istesemde takilamiyorum canim saglikli ve vaktinde gelmesine odaklandim suan.hayirlisiyla sag salim kucaklarimiza alalimda ins.gerisi teferruatmis gercekten.havuc suyunu 2 haftadir iciyorum doplerde 40 ml cikmisti suyum dr un usg sinde 60 ml cikti havuc suyunun etkisi oldugunu dusunyorum birde armut yiyorum gunluk oda ii geliyomus bebegin suyuna, hindistan cevizi suyuda ii geliomus ama onu icemiyorum pek.gunde 4.5 lt su iciyorum insallah faydasi olur

Yanda durmuş olabilir cnm artık doğum pozisyonuna hazırlanıyorda olabilir. Benmkide tam dönmedn önce bir hafta yan yatıyordu:)

Benim recetemde ayni sekildeydi doktor bana 12 saat arayla iki tane yapabilirsin deyince tamamen bu sekilde anladigim icin hic sormadim baska bisey ve sanirim yanlis yaptim . Iki tanesini yaptirdim ve ikisi kaldi onuda bir hafta sonra yapacagim diye dusunuyodum neyse bebegime bi zaar vermesinde bu yanlislik yarin sorarim insaallah cok tesekkur ederim

Hadi inşllh canm biraz daha bebiş dayansa bir ay sonra doğsa yine olur 37 38 haftalara kadar dayansın bari:) sık sık tembihle annesi inşllj sorunsz bir şekilde kuçağına alırsn cnm

canım maşalah iyi içiyorsun suyu, elinden geleni de yapıyorsun. inşallah bebşko dayanır 1 ay dediğin gibi. Allah sağlık versin cnm

Ayni seYleri yasiyomusuz bak boyle olunca daha normal bisey denekki diyebilio insan.bizler pimpirikliyiz birazda benim drum beni hic rahatlatmadi riskli grupta oldugum icin hep teyakkuzdaydik yani basindan beri evet bu ii bi gelisme belki ama tedbiri elden birakmicaz diye diye bu zamana geldik.cok stresli bi surecmis hamilelik hayirlisiyla kavusalim insallahhh

Insallah kizlar dr 36.haftayi gorursek rahat bi nefes alicam diyo 34 de bi oh dicem 36 da dahada rahatlicam 38 i gorursek beni kimse durduramaz gari diyo minumum 4 litre su iceceksin ictigin sodalar sutler ayranlar haric dedi dr.tedbir bizden takdir Allahtan insallahh hepimiz saglikli bi sekilde alalim kuzulari kucagimiza.

Selam kizlar. Oncelikle insallah rabbim bebislerimizi saglikli ve hayirlisiyla zamaninda kucagimiza almayi nasip etsin. 30+4 haftalikken doktora gittik. Bebegimin kilosu 1.555 gr idi. Karnim cok cikmadi. Doktorum kilosuna normal dedi. Karnimda kucuk olunca korkuyorum kilo mu almiyir acaba diye. Sizin bu haftadayken bebisleriniz kac gr di? Simdiden tesekkurler

30+1de 1472 ydi benim 32+1de 1720 32de dr gelisimi bi hafta geride dedi ama 2 haftaya kadar toler3 edilebilir dedi. Bebeginnsuyu az benin geride kalmasi ondan kaynaklida olabilirmis kari koca minyonuz ondan dolayi bebekte minyon olabilirmis bizim.

Kizlar bu bal şerbetini nasil yapicam, bi yemek kasigi bali bi bardak suya karistirip sabah aksammi icicem? Tecrubeliler bana yol gosterebilirmi acaba

Kizlar bu bal şerbetini nasil yapicam, bi yemek kasigi bali bi bardak suya karistirip sabah aksammi icicem? Tecrubeliler bana yol gosterebilirmi acaba

Karakedck isin ehli burda aydinlaticaktir bizi ama ben dedigin gbi yapiyorum gunde 1 bardak iciyorum fazlasinin bi zarari olurmu ki diye korkumdan

Evet canm ama yapabilirsn iki yemek kaşığı bal koy ben yapamıyorm şayet. Ama öyle yapanlar dahada faydasını gördüklerini söylüyorlar.

30+1de 1472 ydi benim 32+1de 1720 32de dr gelisimi bi hafta geride dedi ama 2 haftaya kadar toler3 edilebilir dedi. Bebeginnsuyu az benin geride kalmasi ondan kaynaklida olabilirmis kari koca minyonuz ondan dolayi bebekte minyon olabilirmis bizim.
Hemen hemen ayniyiz. Benim esimde minyon ben cok da minyon degilim aslinda. :) insallah saglikli olurlar ve kilolari yerinde olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…