• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Kızlar ntsede sancilqrim duzenli çıkıyor ama doğum yapcak kadar değilmiş.. Sabah w de kan geldi yine doktorlar bırakmıyor yatiorum bu gecede ne olaxagi belirsiz bir şekilde

Canım inşallah minnoş biraz daha sabreder .. İyi haberlerini bekliyoruz

İyi inşallah en azından 36 yı dolduravaksın Allah ın izniyle, senin bebişin sanki kilosu falan da yerindeydi, küvezde falan yatmaz inş, tabi beklese çok daha iyi olur da hayırlısı

Kızlar ntsede sancilqrim duzenli çıkıyor ama doğum yapcak kadar değilmiş.. Sabah w de kan geldi yine doktorlar bırakmıyor yatiorum bu gecede ne olaxagi belirsiz bir şekilde

Canim hemsireler bana dogumdan bahsedebilmemiz icin 90 lari 100 leri vurmasi lazim sancilarin demislerdi.40 cikti diyosub serumla filab bastirilabilir belki.icini ferah tut benim dr um 36.haftaya gelebilirsem rahat bi nefes alicagini soyluyor sende 36 dasin demekki tehlikelo bi durum yok bebek icin.ciger gelistirici igne filan yaptilarmi?

Canim hemsireler bana dogumdan bahsedebilmemiz icin 90 lari 100 leri vurmasi lazim sancilarin demislerdi.40 cikti diyosub serumla filab bastirilabilir belki.icini ferah tut benim dr um 36.haftaya gelebilirsem rahat bi nefes alicagini soyluyor sende 36 dasin demekki tehlikelo bi durum yok bebek icin.ciger gelistirici igne filan yaptilarmi?
Yok. Canim yapılmadı

Arkadaslar rabbim saglicakla kucagimkza almayı naisp etsin hepimizeee. Benim de bi sorum olcak. Mümkünse fikri olanlar cevap yazabilir mi? 35+4günlük hamileyim. 2hafta önce sancimdan dolayi erken dogum riski var diye ciger gelsitirci 4igne yedim. Cok şükür atlattik riski. Bebegimin duruşu hep ters, makat duruş yani. C.tesi nst sonucuna göre gün vericek dr um sezeryan için. Cevrenizde hic son ana kadar ters durup en son dönen bebisler var mi?

Kızlar beşiğin altına sermek için yorgan diktirecektim (beşiği bi arkadaşımdan aldım, altında sadece sünger var , ystsk yok), sonra yıkaması zor olur diye hazır Bebek yorganı almaya karar verdim ama sizce terletir mi hazırlar ?...

kızlar bugun öğlen yürüyüş yapayım dedim kendimi iyi hissediyordum, 20. dakkada belim ağrımaya başladı 30.dakkada sol bacağımı basamayacak hale geldim, neyse sonra dinlendim oturdum geçti.. hep böyle mi olacak artık? hani 3 5 kilometre yürümeliydik? yürünmüyor ki kasıklar ağrıyor bel ağrıyor anlamadım bu işi.... :KK43:

bir de bebeğin pozisyonunu anlayabiliyor musunuz? benimki bugun çok hareketli sürekli bişiler yapıyo ama neresi neremde bacakları nerde kafası nerde kolu nerde hiç anlamıyorum :/ anlayan varsa nelere dikkat etmeliyim? solumdan sağıma doğru gerinme hareketi yapıyo yan mı yatıyo hala acaba? ama hıçkırığını çok derinden ve aşağıda hissettim bugun, cidden anlamıyorum sürekli elimde ultrason cihazı olsun göriyim istiyorum :KK70:
Kardes aynı dusurmdayiz bende azcık yurusem ayaklar kasıklar ağrıyor.benimki gerilme hareketi yapıyor hatta artık canımı acıtıyor. Bende anlamıyorum neresi nerde eli nere ayağı nere.hickiriklari zaten beni benden alıyor artik.hickirik nerdeyse kafa orda diyorum oyle ancak anliyorum.keşke görebilsek yavrularimizi ama az kaldı inslh :)

Canim moralini yüksek tut inslh birazcık daha bekler bebiş sancılar artmaz inslh.hastanede yatman iyi olmuş gözetim altındasin.bizleri de durumdan haberdaret dualarimiz seninle[/QUOTE]

kızlar giremedim günlerdir
bugün kontrolümüz vardı
nst de sancı çıktı yatış yapabilir dedi çeken sonra ikinciyi çektirdik çok şükür öyle ciddi bişey çıkmadı
muayene olurken tespitler şunlar
bebeğim yaklaşık 3 kilo boyu yaklaşık 50 cm
boynuna 1 kat kordon dolanmış şu an ciddi bişey yok
henüz yerleşmemiş yan duruyo
kafası 40 haftayla uyumlu
bunlar kafamı bulandırdı biraz inşallah iyi olsun diye dua ediyorum
ayın 20 sinde gidicem bi daha hem raporda alıcam
2 gün işe gitmicem dinlenicem
cumartesi tüm alışverişi yaptık o gün çok yoruldum sancıyı ona bağlıyorum
nasip diyorum yani bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler

Arkadaslar rabbim saglicakla kucagimkza almayı naisp etsin hepimizeee. Benim de bi sorum olcak. Mümkünse fikri olanlar cevap yazabilir mi? 35+4günlük hamileyim. 2hafta önce sancimdan dolayi erken dogum riski var diye ciger gelsitirci 4igne yedim. Cok şükür atlattik riski. Bebegimin duruşu hep ters, makat duruş yani. C.tesi nst sonucuna göre gün vericek dr um sezeryan için. Cevrenizde hic son ana kadar ters durup en son dönen bebisler var mi?
Benimki de ters duruyor ama benim doktorum son anda dogumda bile döner merak etme dedi bana ben normal doğumu istiyorum inşallah öyle olur

kızlar giremedim günlerdir
bugün kontrolümüz vardı
nst de sancı çıktı yatış yapabilir dedi çeken sonra ikinciyi çektirdik çok şükür öyle ciddi bişey çıkmadı
muayene olurken tespitler şunlar
bebeğim yaklaşık 3 kilo boyu yaklaşık 50 cm
boynuna 1 kat kordon dolanmış şu an ciddi bişey yok
henüz yerleşmemiş yan duruyo
kafası 40 haftayla uyumlu
bunlar kafamı bulandırdı biraz inşallah iyi olsun diye dua ediyorum
ayın 20 sinde gidicem bi daha hem raporda alıcam
2 gün işe gitmicem dinlenicem
cumartesi tüm alışverişi yaptık o gün çok yoruldum sancıyı ona bağlıyorum
nasip diyorum yani bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler

allaha emanet,dr sorun yok demiş şükür ama sende dikkat et kendine.Oturudgun yattıgın yerden kalkarken dirseğine dayanarak kalk.Buyumuş bebiş maşallah :)

Son düzenleme:
canım benim kaç hafta öncesinde doğum pozisyonunu almıştı dünden dün hummalı bir çalışma yapıyordu içerde ve bugün hıçkırığını yukarıda hissettim sanırım dönmüş :KK61::KK61::KK61:çevremde de son anda dönen duydum bu minnoşların ne yapacağı belli olmuyor maalesef benimki şimdi döndüyse benim normal doğum riske girdi

duymamak lazim biliyorum ama elimde degil son son o kadar doldum ki.. ben istemesemde sehirdisindan guya yardima gelen annem her dakika baska bi sorundan bahsedip duruyor. en son dedigi sey bebekleri değiştirirlermis devlette baskasininkini verirlermis bize. diyorum bu sacma endiseler bu gebe halimle bende olsa tamam senin beni sakinlestirmen gerekirken her dakika baska sorunla karsima geliyosun diye ama duymuyor ki cildirmak uzereyim.
Canim kulaklarini tika derin nefes al sana onerilerimi bende yapabilsem keske:işsiz:
Ben şöyle söyleyeyim canm benm tamam sağlıklı olmaları onceligimiz ve doğum şekli önemli değil ama eğer benim gb bi bünyen var normal doğum isteğin ağır basiyorsa ki öyle gorunuyo bunu denemelisin sebeb ben oğlum ters olduğu için ki bu en büyük sezeryan sebebi 41. Haftdan sonra sez olmuştum suan seninle günlerimiz ayni ve sezeryan sonrası normal doğum için bekliyorum bazılarına göre çok riskli diyorlar ama az sayıda doktor yaptırıyor ve yapanlar var belki de olmiycak bi sıkıntı anında direk amaliyata aloyorlar çünkü ama şunu anlatmak istiyorum benim belli bi riski olmasına rağmen bekliyorum istediğim için ameliyat çok basit gösterilse de değil
Ameliyat gercekten kolay degil canim normalde hemen ayaga kalkiyorlar
Günaydın herkese...
Bende bugün uyku tutmayanlar kulubundeyim. Dr. Kontrolum var çalışamaz raporu alacağım bugün ama 37+6 dayım bugün. Ne kasılma ne belde ağrı hicbirsey yok. Bakalım Dr ne diyecek. Çatı kontrolü yapacak mi offf heyecandan uyuyamadim tabi esim yanımda pofur pofur uyuyor.:bicak:
Canim bende gece uyuyamiyorum nefes alamiyorum
O ne demekmiş, nasıl bir cüretmiş şaştım gerçekten.
Malesef boyle dangalak insanlar cok etrafimda dua ediyorum Allah iyileriyle karsilastirsin diye komsudan yana da yuzum hic gulmedi okulda da oyle
komili aldım canım ben türk malı hem
Canim nasil yumusakligi guzel bir urun mu?
hacı şerife bakmanı öneririm canım
Baktim canim alirsam oradan alacagim zaten ama bu gostediklerim cok cok guzel ve pahali:skandal:

Kızlar bu beşiği almayi düşünüyorum hala alamadım beşik ve kararsızim kullanan var mı yada etrafınızda kullanan varmıydi lütfen fikir verin...
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/sunny-baby-caretta-sallanir-besik-krem-215413930

Bu ikisi arasında kaldım lütfen yardım edin :KK43:
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/beneto-bt-420-sallanir-bebek-sepet-besik-231832744

iki ürünü ilk kez görüyorum.Ama ikisi arasında tercih yapmam gerekse
ikinci (Beneto Bt-420 Sallanır Bebek Sepet Beşik ) sanki daha kullanışlı.

allaha emanet,dr sorun yok demiş şükür ama sende dikkat et kendine.Oturudgun yattıgın yerden kalkarken dirseğine dayanarak kalk.Buyumuş bebiş maşallah :)
çok şükür kan tahlilim falan da iyi çıktı değerlerim çok normal maşallah
işte ister istemez kafama taktım çünkü sanki içime doğdu doktora gitmeden bi kaç gün önce
kordon dolanması sancı çıkması hissettim yani
ne biliyim inşallah hayırlısıyla vaktinde gelir bebişlerimiz :KK49:

Back
X