• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Kızlar beşiğin altına sermek için yorgan diktirecektim (beşiği bi arkadaşımdan aldım, altında sadece sünger var , ystsk yok), sonra yıkaması zor olur diye hazır Bebek yorganı almaya karar verdim ama sizce terletir mi hazırlar ?...
Canım yorgan çok yumuşak olmaz mı.. daha sert bir zeminde yatsa daha sağlıklı sanki. :KK64: Park yatak mi normal beşik mi.. Park yatak için normal sünger yataklar var onlara bak istersen.
kızlar giremedim günlerdir
bugün kontrolümüz vardı
nst de sancı çıktı yatış yapabilir dedi çeken sonra ikinciyi çektirdik çok şükür öyle ciddi bişey çıkmadı
muayene olurken tespitler şunlar
bebeğim yaklaşık 3 kilo boyu yaklaşık 50 cm
boynuna 1 kat kordon dolanmış şu an ciddi bişey yok
henüz yerleşmemiş yan duruyo
kafası 40 haftayla uyumlu
bunlar kafamı bulandırdı biraz inşallah iyi olsun diye dua ediyorum
ayın 20 sinde gidicem bi daha hem raporda alıcam
2 gün işe gitmicem dinlenicem
cumartesi tüm alışverişi yaptık o gün çok yoruldum sancıyı ona bağlıyorum
nasip diyorum yani bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler
Maşallah canım... tosuncuk olmuş. Kafası 5 hafta önden mi gidiyor.. :KK57: 35 haftada görünüyorsun.
Kızlar bu beşiği almayi düşünüyorum hala alamadım beşik ve kararsızim kullanan var mı yada etrafınızda kullanan varmıydi lütfen fikir verin...
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/sunny-baby-caretta-sallanir-besik-krem-215413930

Bu ikisi arasında kaldım lütfen yardım edin :KK43:
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/beneto-bt-420-sallanir-bebek-sepet-besik-231832744
Canım az kullanırsın bence bunları. Başka modellere de baksan.. en az 2-3 sene kullanabileceğin bir ürün daha iyi olur. Ama illa ikisi arasında isen ikinci bence de.

Hanımlar bebeği hareket ederken karnından eklem çıtlaması gibi çıt çıt ses gelen var mı? 3 gündür bazı hareketleri sırasında karnımdan çıt diye ses geliyor, nette araştırdım bunu yaşayanlar varmış acaba ne ki?

Beeeeen:halay:bir kere duydum,duyunca da bir garip oldum.
besyo_86 besyo_86 rabbim hakkinda hayirlisini nasip etsin,iyi haberlerini bekliyoruz.
Bu arada hafif yesilimsi akintim var diye dr genital bolge temizleyici jel al dedi.kullanan memnun olanlar isim verebilir mi?

Ben gece 1 tane olmak uzere hurma yemeye de basladim hanımlar.

çok şükür kan tahlilim falan da iyi çıktı değerlerim çok normal maşallah
işte ister istemez kafama taktım çünkü sanki içime doğdu doktora gitmeden bi kaç gün önce
kordon dolanması sancı çıkması hissettim yani
ne biliyim inşallah hayırlısıyla vaktinde gelir bebişlerimiz :KK49:
35'e gelmişsin şükür,şurada az kaldı.Başka şeylere odaklanmaya çalış yoksa son haftalar geçmek bilmez.

Kızlar bu beşiği almayi düşünüyorum hala alamadım beşik ve kararsızim kullanan var mı yada etrafınızda kullanan varmıydi lütfen fikir verin...
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/sunny-baby-caretta-sallanir-besik-krem-215413930

http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/beneto-bt-420-sallanir-bebek-sepet-besik-231832744

Birinci besik biraz pahali degil mi? Tam olarak bi besigi bilmiyorum ama benzerlerini daha uyguna gordum.

Canım yorgan çok yumuşak olmaz mı.. daha sert bir zeminde yatsa daha sağlıklı sanki. :KK64: Park yatak mi normal beşik mi.. Park yatak için normal sünger yataklar var onlara bak istersen.

Maşallah canım... tosuncuk olmuş. Kafası 5 hafta önden mi gidiyor.. :KK57: 35 haftada görünüyorsun.

Canım az kullanırsın bence bunları. Başka modellere de baksan.. en az 2-3 sene kullanabileceğin bir ürün daha iyi olur. Ama illa ikisi arasında isen ikinci bence de.

Cnm sepet beşik şimdi kullanacağım ... Yorgan ın üstüne çarşaf katlayıp koyarak zemin İ sertleştiremem mi ki ?.. Zaten 3-4 ay ancak kullanırım o beşiği heralde , arkadaşımdan aldım zaten ...
Bu arada beyaz_gelincik01 beyaz_gelincik01 acede ikinci el grubunda çok güzel senin paylaştığın linkteki büyüklükte ve daha şık duran hemde daha uygun (ikinci el olduğu için , normal fiyatı 400-500 tl) ... Bi bak istersen .. Ben arkadaşımdan aldım almasa idim hiç kaçırmazdım ... Hemde tamamen toplanabiliyor , demonte edinilebiliyor yani ... Sallanıyor da ...

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 98
Cnm sepet beşik şimdi kullanacağım ... Yorgan ın üstüne çarşaf katlayıp koyarak zemin İ sertleştiremem mi ki ?.. Zaten 3-4 ay ancak kullanırım o beşiği heralde , arkadaşımdan aldım zaten ...
Bu arada beyaz_gelincik01 beyaz_gelincik01 acede ikinci el grubunda çok güzel senin paylaştığın linkteki büyüklükte ve daha şık duran hemde daha uygun (ikinci el olduğu için , normal fiyatı 400-500 tl) ... Bi bak istersen .. Ben arkadaşımdan aldım almasa idim hiç kaçırmazdım ... Hemde tamamen toplanabiliyor , demonte edinilebiliyor yani ... Sallanıyor da ...
Olur canım öyle de, sert olursa daha iyi olur. Park yatakların içinde incecik sünger var. Oğlum hemen hemen iki sene onda yattı sonra içine yatak aldık. Ben de bu defa ahşap beşik aldım özendiğim için bakalım nasıl bir yatak gelecek içinde...
Letgodan alicam 180 liraya bulduk ama kullanışlı olur mu bilemedim.biraz da endiseliyim aslında ikinci el beşik ne kadar mantıklı
Canım çok güzel Park yataklar var İnternet'ten araştır istersen. O paraya çok daha kullanislisini alabilirsin.

IMG-20160905-WA0248-240x427.webp
IMG-20160905-WA0246-240x427.webp

Biz de baston puset ve ana kucagi aldık bugün. Eksik kalmadı gibi şükür.
Screenshot_20160808-130037-240x427.webp

Bu da bizim beşiğimiz. Park yatak almayı düşündüm kullanış acisindan ama sepet besiklere çok özenmistim. Küçük oluyor diye ahşap yatak aldım. İnşallah memnun kalırım.

Eki Görüntüle 1881982 Eki Görüntüle 1881983
Biz de baston puset ve ana kucagi aldık bugün. Eksik kalmadı gibi şükür.
Eki Görüntüle 1881984
Bu da bizim beşiğimiz. Park yatak almayı düşündüm kullanış acisindan ama sepet besiklere çok özenmistim. Küçük oluyor diye ahşap yatak aldım. İnşallah memnun kalırım.
Güle güle kullanım inşllh canm çok güzeller umarım kullanışlıda olurlar umduğndn daha çok beğenirsn inşllh.

kızlar giremedim günlerdir
bugün kontrolümüz vardı
nst de sancı çıktı yatış yapabilir dedi çeken sonra ikinciyi çektirdik çok şükür öyle ciddi bişey çıkmadı
muayene olurken tespitler şunlar
bebeğim yaklaşık 3 kilo boyu yaklaşık 50 cm
boynuna 1 kat kordon dolanmış şu an ciddi bişey yok
henüz yerleşmemiş yan duruyo
kafası 40 haftayla uyumlu
bunlar kafamı bulandırdı biraz inşallah iyi olsun diye dua ediyorum
ayın 20 sinde gidicem bi daha hem raporda alıcam
2 gün işe gitmicem dinlenicem
cumartesi tüm alışverişi yaptık o gün çok yoruldum sancıyı ona bağlıyorum
nasip diyorum yani bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler
Canım ne güzel demişsin nasip. Bebişin sadece önden gidiyo gibi anladım ben, maşalah tosbik bir bebek geliyor foruma :) sancı çıkması yorgunlukla bağlantılı olabilir.. Dinlen bakalım nasıl olcaksın eminim daha iyi hissediceksn :) Allah şifa versin cnm

Arkadaslar 35 haftalik hamileyim.Oglumuz olacak insallah.Esim isim olarak TUNA ismini cok istiyor sizlerin de fikrini almak istedim.TUNa isminin yaninda 2.isim olarak ne konulabilir sizce ve ya tek isim olarak Tuna nasil :):)

Canım üstteki kendiliğinden sallanıyo alttaki sen sallayınca sallanıyo diye anladım ama doğru mu? Üstteki elektrikli ya da pillidir heralde. Alttaki eğer kendiliğinden sallanmıyor ise muadillerine göre pahalı.

Yani düğmesine basıyım kendisi sallansın istiyosan üsttekini alcan tabi ama. Ben kendim sallarım pahalı olmasınn diyosan alttakinden daha uygun fiyatlılar var. Happy baby ve yonca bambam markalarına da bakmanı öneririm

Cok guzel bir isim , benim de favorim , daha guzel bir isim bulamadim. ( Sizin topige bakayim dedim onden onden , neler gelebilir basima diye,denk geldi, hem Ozturkce , hem de anlami cok guzel ) Ama, yurtdisinda biraz sorun, Ingilizce'de , ton baligi demek Tuna, yurtdisinda bir ayagimiz bizim.
Eger biz temelli donersek bile , cocuk bir gun kendi yasamayi dusunur , zorluk cekmesin , dalga gecmesinler diye , biz yanina Tunahan koymayi dusunduk. Oyle iste.
Tuna : Ton baligi
Can: teneke kutu
Tan: bronz , yanmis ten
berk : aptal demek bunlari da not edeyim ilgilenenler icin

Cok guzel bir isim , benim de favorim , daha guzel bir isim bulamadim. ( Sizin topige bakayim dedim onden onden , neler gelebilir basima diye,denk geldi, hem Ozturkce , hem de anlami cok guzel ) Ama, yurtdisinda biraz sorun, Ingilizce'de , ton baligi demek Tuna, yurtdisinda bir ayagimiz bizim.
Eger biz temelli donersek bile , cocuk bir gun kendi yasamayi dusunur , zorluk cekmesin , dalga gecmesinler diye , biz yanina Tunahan koymayi dusunduk. Oyle iste.
Tuna : Ton baligi
Can: teneke kutu
Tan: bronz , yanmis ten
berk : aptal demek bunlari da not edeyim ilgilenenler icin
Ilgilendigin icin tesekkur edrrim canim .cok sagol:) Tuna koyacagiz ins :)

Gece ucuncu uyanisim olunca aldim telefonu elime ilk ikisi mide yanmasiydi bu nedir bilmiyorum. oturarak uyusak zararli mi artik sol yanima yatmaktan ....

Back
X