Canim benim git bakalim bi icin rahat etsin, ama İnsallah bebegin aceleci davranmaz bekler biraz daha, hickirik bendede son zamanlarda basladi, bide uzun suruor, yavrular kucucuk yerde ziplayip duruolar :)az önce benim kızı hıçkırık tuttu rahat bi 4 dk sürdü bide başı yerleştiği içim tam kasıklarıma Nasıl vuruyor güp güp diye ve ağrı var şuan kasığımda adet Ağrı'sı gibi belimde ağrıyor Zaten ara ara kasılıyorum da sabah bana doktor yolu görünüyor yine bu belimden gelen ağrı ara ara hafif hafif vuruyor benim kız beklemeyecek Heralde bu iki oluyor
Ben ilk defa hissettiğim hıçkırığını sende benim gibi uyuyamıyorsun sanırımCanim benim git bakalim bi icin rahat etsin, ama İnsallah bebegin aceleci davranmaz bekler biraz daha, hickirik bendede son zamanlarda basladi, bide uzun suruor, yavrular kucucuk yerde ziplayip duruolar :)
Ay maşallah eşine benimki öyle değil geçen bayramda sadece bir gece kalaalım dedim kriz oldu ayriliyorduk nerdeyse bu bayram hiç ağzımı bile açamam napcam bakalımYok yok akıllıdır onlar acele etmezler
Ayy çok şükür benim de büyükler aynı şehirde ama olmasaydı da eşim bana anlayış gösterirdi, çünkü bazen beş dakika sürmüyor wc arasıee bol bol uzanıyorum falan bunlar nasıl olacak başka yerde, kendi annem e bile gelmiyorum yakın olduğum halde insanın evi en rahat, ayrıca tabii kendini düşüneceksin şu ara
Hiç anlayışlı değiller maalesef bu hafta sonu da ordaydik zaten Ayda bir mutlaka gidiyorz ama bayramda da kalmaniz lazım demiş annesi eşim için akan sular durur tabi mecbur en az iki gece ordayız beni düşünen yok malesefcanım ama bu haldeyken orda rahatedemiyeceksen yanlış düşünmüyorsun erkekler her yerde rahat ediyor da biz bayanlar öyle değiliz birkere biz geliniz yaaa birde bayram beklentiler oluyor hele ki bu halde hiç kolay olmuyor gitmek istemiyorsan gitme kendini düşün ilk bayramlaşmaya gidersiniz yeter bence onlarda anlayış göstereceklerdir ya da göstermeleri gerekiyor.
Ben hasta oldumBen ilk defa hissettiğim hıçkırığını sende benim gibi uyuyamıyorsun sanırım
Canım benim de öyle tekme çok nadir ama baya etkili atıyor. Onun harici devamlı dönme ittirme hareketi ve hıçkırık hissediyorum. Aklımıza kötüyü getirmeyelim, ins. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik.Kizlar bebegim tekme atmiyor ama ittirme hareketleri gbi karnimi indirio kaldiriyor.normaldir dimi tekmeyi dunden beri atmiyor ama hareketi var yani nasi dusunsem bilemedim.hickirik filanda tutuyo arada ama tekme neden atmio bilemedim
Bende bayramda yapacağım eşimle bebeğin odasını fln kurarken bende yikamalari yaparım dedim. Cantayida ozaman hazır edeceğim. İnş gününü beklesinler.Kızlar ben çanta falan yapmadım daha çamasır bile yıkamadım daha..
Korkuyorum erken olursa diye
Maşallah canım kızına o da zamanını bekliyor aferin :)Bugun (33+6) kontrolde 2155 g ciktik. Doktorumuz hersey normal dedi. Nst de sancimiz cikmadi. Cati muayenesini 38. Haftada olacakmisiz.
Kızlar lohusa tacımız ve terliğimiz hazır nasıl olmuşgülleri biri büyük biri küçük oldu ama işte ancak böyle yapabildm Eki Görüntüle 1882404
Canım dualarimiz seninle mis kokulu kutularını sağlıkla kucağına al inş. Haberdar etmeyi unutma bizleri allah yardımcın olsun.Hayırlı sabahlar kızlar ben doğuma gidiyorum dua edin miniklerim tehlikede suları azalmış iyicehepiniz hakkınızı helal edin Allahım inşallah bebislerimle geri dönmeyi nasip eder
Canım çok geçmiş olsun tüh ya ben hasta olmadığım halde burnum devamlı tıkanıyor ve nefes almakta zorlanıyorum. Gece 10 da fln uyuya kalıyorum, sonra bisürü kez uyanıyorum. Sabah 6dan sonrada uyuyamiyorum.Ben hasta oldumburnum tikali, gogsum tikali asiri terliyorum, iki saatte bi ust degistirmeye kalkiorum. Uyku zaten kac haftadir haramdi, simdi hepten ayaktayim malesef canim Rabbim hepimize mis gibi deliksiz bi gece uykusu nasip etsin, bi gece rahat uyusam bi 8 ay daha idare edicek gibi :)
Canm guzel haberlerle don insallah saglikla kucagina al evlatlarınıHayırlı sabahlar kızlar ben doğuma gidiyorum dua edin miniklerim tehlikede suları azalmış iyicehepiniz hakkınızı helal edin Allahım inşallah bebislerimle geri dönmeyi nasip eder
Canım allah yardımcın olsun ... Haber ver bizeHayırlı sabahlar kızlar ben doğuma gidiyorum dua edin miniklerim tehlikede suları azalmış iyicehepiniz hakkınızı helal edin Allahım inşallah bebislerimle geri dönmeyi nasip eder
Canım benim dualarımız seninle bebislerine sağlıkla sıhhatle kavusursun inşHayırlı sabahlar kızlar ben doğuma gidiyorum dua edin miniklerim tehlikede suları azalmış iyicehepiniz hakkınızı helal edin Allahım inşallah bebislerimle geri dönmeyi nasip eder
Canim doktorum Simdiye kadarki tansoyon,nts,tahil sonuclarina bakicak en son da dopler den kan akişina. Eger bir sorun gormezsem taburcu olursun gun veririm baska bi gun gelirsin demisti. Bugun belli olacak dualarini bekliyorum...Onunadimutluluk nasılsın canım inşallah hersey yolundadir
Offf neden karışirlar ki sonrada kötü gelin oluyoruz canım bu ara bir nazlan hep belim ağrıyor ah suram ağrıyor diye gezin ki zaten agirlastik bu halimle bayramda annemin evi bile çekilmez ki orda prensesler gibi davranildigi halde bizde de kaynvalidem karismaz ama kaynpeder ortalığı karıştırır geçen bayramda biz kriz yaşamıştık şimdi hacdalarda kafam rahat gidersende nazlan ayyy aynı şehirde karnı burnunda gelin bayramda kalmakda ne demek gelen gidenle merabalasmak bile insani yormaya yetiyorHiç anlayışlı değiller maalesef bu hafta sonu da ordaydik zaten Ayda bir mutlaka gidiyorz ama bayramda da kalmaniz lazım demiş annesi eşim için akan sular durur tabi mecbur en az iki gece ordayız beni düşünen yok malesef
Canım hakkınızda hayırlısı olsun. Allah sağlık versin haberlerini bekliyoruzCanim doktorum Simdiye kadarki tansoyon,nts,tahil sonuclarina bakicak en son da dopler den kan akişina. Eger bir sorun gormezsem taburcu olursun gun veririm baska bi gun gelirsin demisti. Bugun belli olacak dualarini bekliyorum...
Canım Allah kolaylık versin, sağ salim kavuşun inşallaaaahHayırlı sabahlar kızlar ben doğuma gidiyorum dua edin miniklerim tehlikede suları azalmış iyicehepiniz hakkınızı helal edin Allahım inşallah bebislerimle geri dönmeyi nasip eder
Hiç anlayışlı değiller maalesef bu hafta sonu da ordaydik zaten Ayda bir mutlaka gidiyorz ama bayramda da kalmaniz lazım demiş annesi eşim için akan sular durur tabi mecbur en az iki gece ordayız beni düşünen yok malesef
Hayırlı sabahlar kızlar ben doğuma gidiyorum dua edin miniklerim tehlikede suları azalmış iyicehepiniz hakkınızı helal edin Allahım inşallah bebislerimle geri dönmeyi nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?