- 22 Ekim 2015
- 2.069
- 2.049
- 83
- 37
hastanede de baş kısmına koyabilirsin,gelenler hastanede de takı takabiliyor.Hem lohusa takımınla set
Ana asıl cahil benim takı yastığı da mı varmış
Çok cici olmuşlar cnm güle güle sağlıcakla kullanmak nasip olur inşllh. Bence isim gecesi kullanılıyor hani misafirler geldiğinde yaatığı bebğin yanına koyuyorsn takıyorlar
bencede yorgunluktan
artık çantamız ve eşyalarımız hazır çok şükür
sadece temizlik kaldı onu da bayram haftası ve sonrası halledicez bitecek Allah ın izniyle
Canım maşalaaaah. Bi ara hazır değil hiçbişiy almadım diye üzülüyordun. Bak bitmiş :)bencede yorgunluktan
artık çantamız ve eşyalarımız hazır çok şükür
sadece temizlik kaldı onu da bayram haftası ve sonrası halledicez bitecek Allah ın izniyle
kızlar bu da benm loğusa setim ve takı yastığı. takı yastığı hediye gibi oldu mevlütte mi kullanılıyo çok cahilim :)
Eki Görüntüle 1882475
Rabbim yardimcin olsun İnsaallah, ikiside saglikla gelsin İnsaallah :)Hayırlı sabahlar kızlar ben doğuma gidiyorum dua edin miniklerim tehlikede suları azalmış iyicehepiniz hakkınızı helal edin Allahım inşallah bebislerimle geri dönmeyi nasip eder
Ana asıl cahil benim takı yastığı da mı varmış
Bizde hastanede takıldağını sanmıyorum, yeğenimde de sonradan takıldı bebek görmeye gidildiğinde akrabalar birleşip, o zaman taktılar. Neyse ben yine de götüriyim o zaman hastaneye görsellik olur, evde de durur isteyen takar istemeyen bebeğn üstüne takar falan :) teşekkürler kızlar
Evet cnm sizde adetler nasıl bilmem ama bizde bir hafta içinde isim gecesi yapılır iki tarafn aileleri gelinir yemek yenilir, sonra isim konulur, sonrada tatlı servis edilir. Misafirler ardarda takılarını takıp giderler.İsim gecesi ne canım? İsminin kulağına üflendiği zaman mı yani?
Aaa güzelmiş :) tek seferde halloluyo işte mis :)Evet cnm sizde adetler nasıl bilmem ama bizde bir hafta içinde isim gecesi yapılır iki tarafn aileleri gelinir yemek yenilir, sonra isim konulur, sonrada tatlı servis edilir. Misafirler ardarda takılarını takıp giderler.
sevindim canım :) inşallah gönlüne göre olurÇok sukur bi sikintimiz yokmus. Ama cumarrtesi ve pazar gunu nts icin hastaneye gelicez. Tansiyonumu surekli olcecez. Bayramin 3. Gunu yani carsamba gunu de yatiş icin gelecekmisz. Insallah o zamana kadar kilo aldiririm yavruma biraz saha gelisir insallah.
Hayırlı sabahlar kızlar ben doğuma gidiyorum dua edin miniklerim tehlikede suları azalmış iyicehepiniz hakkınızı helal edin Allahım inşallah bebislerimle geri dönmeyi nasip eder
Ama işte o gecede biraz zor geçiyor:) kv dmler yok ama dört tane görmcm geleck altı kardeşim annem babam kp veee bir kreş dolusu çocukAaa güzelmiş :) tek seferde halloluyo işte mis :)
Bizde yok canım, ilk kez duydum
Valla canim benim bal serbeti dicem ama yapmak sana kalmis. Benim bebegim 1780 gr di, bu bal serbetini yaptim sali gunu doktora gittim 2 bucuk kilo olmus. Cok sevindim valla, bide korktum bikac gun yapip birakicam. Allah korusun erken gelirse yavrum hic olmazsa biraz ele gelsin diye yaptim. Sende bi dene benceÇok sukur bi sikintimiz yokmus. Ama cumarrtesi ve pazar gunu nts icin hastaneye gelicez. Tansiyonumu surekli olcecez. Bayramin 3. Gunu yani carsamba gunu de yatiş icin gelecekmisz. Insallah o zamana kadar kilo aldiririm yavruma biraz saha gelisir insallah.
Cok uyguna almissin canim, buralarda carrefoursa yok, bende bi arayip bulmaya calisicam, İnsaallah bitmez :)Kızlar donence almayı düşünenler varsa sizinle birsey paylaşayım. Ben Fisher price mutlu düşler veya kelebekli rüyalardan birini almayı düşünüyordum. Kelebekli rüyaların fiyatı ve ozellikleri beni daha tatmin edince onda karar kıldım. Gecen hafta alışveriş yaparken bu ürünün Carrefoursa da 129 tl olduğunu gordum. İnternette araştırdığımda alabileceğim en uygun fiyatlardan biriydi kargo vs ugrasmayım diye dun uğradım 60 tl daha indirim yapılmış. 69 tl ye aldım. Dusunenler varsa haberiniz olsun.
inşallah canım ablam sağolsun ütümü yaptı dünCanım maşalaaaah. Bi ara hazır değil hiçbişiy almadım diye üzülüyordun. Bak bitmiş :)
Valla geçtin bizi biz geride kaldık :)
Bizim eşyalar yıkanıp ütülenip dolaplara yerleşecek ve çanta haZırlanacak :) inşallah bayramda
inşallah canım ablam sağolsun ütümü yaptıCanım maşalaaaah. Bi ara hazır değil hiçbişiy almadım diye üzülüyordun. Bak bitmiş :)
Valla geçtin bizi biz geride kaldık :)
Bizim eşyalar yıkanıp ütülenip dolaplara yerleşecek ve çanta haZırlanacak :) inşallah bayramda
inşallah canım çantayı hazır ettin mihadi bakalım toparlamışsın yine çoğunu. benim temizlik yapıldı oda geldi ama gardırop kurulucak onu bekliyorum kıyafet ve çanta için sonra bişi kalmamış oluyo. bayrama kadar kurulucak inşallah gardırop sonra hepsi halledilir bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?