2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Ailen gelemicek durumda ise birini alırsın canım yardıma. O halde bişey yapılmaz. Ani olunca her şey öyle çabuk halloluyor ki... hiç endişe etme. Sen hastaneden çıkana kadar evin de temizlenir her şey olur.

Esim haftasonu hallederim ben dio ama nasil yapacal bilmiyorum.ailesiylede ayni sehirdeyiz belki onlardan yardim ister.yardimci birini bulabilsem hic fena olmicakta cevrem yok burdada.annem dogumu beklio sanirim dogurduktan sonra gelicek galiba.hersey yoluna girer dedigin gibi vakti saati gelince.

Bayramda ne yapacaksınız ya eşim yine tutturacak annemler de bir kaç gün kalalım diye zaten aynı şehirdeyiz kalmak istemiyorum bu halde şimdiden onun derdi aldı beni.siz ne yapacaksınız bayramda evde istirahat et dedi bi arkadaşım yattı kafama yattı ama

bizim tarafda şehir dışında bu bayram evdeyiz tek başımıza biraz buruk olacak ama eşim için iyi olacak evde dinlenir en azından

bizim tarafda şehir dışında bu bayram evdeyiz tek başımıza biraz buruk olacak ama eşim için iyi olacak evde dinlenir en azından

kızlar bende henüz hazırlıklarımı tamamlamadım bebişimin kıyafetleri yıkandı ütülendi kendime sadece picama takımı aldım onunda tadilatı var, başka hiç birşey almadım evde çok büyük temizliğim yok ama sadece benim yapacağım işler var dolap çekmece düzenlemek gibi aslında elimi atsam yarım günlük iş, birde kapı cam silme sağolsun kardeşim yanımda o halledecek ama bir tembellik var sormayın gitsin, millet bu iyi günlerin az kaldı tadını çıkar diye diye bilinç altıma yerleşti sanırım aman bebiş doğunca zaten yapacam zaten temizlicem modundayım, ayy belki benim kuzu akıllı olur , böyle dediğimde de çocuktan sonra görüşelim diyorlar, aman evimin neşesi sağlıkla sıhhatle gelsin herşey hallolur

Canım ben de bayramdan sonra halledicem insallah. Minnoşlar acele ederse yandık :)
Yok yok akıllıdır onlar acele etmezler
Ayy çok şükür benim de büyükler aynı şehirde ama olmasaydı da eşim bana anlayış gösterirdi, çünkü bazen beş dakika sürmüyor wc arası ee bol bol uzanıyorum falan bunlar nasıl olacak başka yerde, kendi annem e bile gelmiyorum yakın olduğum halde insanın evi en rahat, ayrıca tabii kendini düşüneceksin şu ara

Ya ben eşimden ziyade kendimi düşünüyorum galiba
canım ama bu haldeyken orda rahatedemiyeceksen yanlış düşünmüyorsun erkekler her yerde rahat ediyor da biz bayanlar öyle değiliz birkere biz geliniz yaaa birde bayram beklentiler oluyor hele ki bu halde hiç kolay olmuyor gitmek istemiyorsan gitme kendini düşün ilk bayramlaşmaya gidersiniz yeter bence onlarda anlayış göstereceklerdir ya da göstermeleri gerekiyor.

Walla korkudan bütün çamaşırları yıkadım bilmem kaç tur hemde. Bittim yorgunluktan .
Yarında ütülerim artık :)

Güzel anneler merhaba.bugun doktora gittim 35haftalik hamileyim.bebegim 2310 gr 47 cm herseyi normal ama minik bi bebek doguma kadar kilo alir dedi..ama benim icime kurt düstu..sizce bebegimin kilosu normal mi ? Kilo alir dime...

Canım bende 34+4'ken gittim 2300 dedi kilosuna. İri bir bebek bekleme haftasına göre geriden geliyor küçük doğabilir dedi imom vitamin verdi. Halbuki o kadar da dikkat etmiştim beslenmeme 2 haftada sadece 100gr almış kuzum çok üzüldüm şimdi süt ürünleri ve meyve ağırlıklı besinlerden tüketmeye çalışıyorum doğuma kadar toparlar bebişlerimiz inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…