evet biraz öyle teyzesi bakalım hayırlısıyla sağlıkla gelsinde hepsi inşallahCnım benim kafam büyük biraz benim minnoşun kafasıda bana benzemiş hep önden gidiyor.
Maşallah kuzunaaa forumun tosuncugu olacak belliki :)
bencede yorgunluktanoy maşallah tosuncuk geliyo sanki :) yorgunluktan çıkmış olabilir sancı, cuma günü gitseydim kesin benide yatırırdı adet sancısı gibi çektim sancı dinlenince geçti neyseki. işlerini toparladınmı canım?
teşekkür ederim canım dinlenince iyi geldi cidden evdeydim iki gün çanta işini de hallettimCanım ne güzel demişsin nasip. Bebişin sadece önden gidiyo gibi anladım ben, maşalah tosbik bir bebek geliyor foruma :) sancı çıkması yorgunlukla bağlantılı olabilir.. Dinlen bakalım nasıl olcaksın eminim daha iyi hissediceksn :) Allah şifa versin cnm
Aynen zaten hiç rahat edemiyorum ne annemde ne onlarda görüyor halimi de aslında ama umrunda değil.hayırlısı bakalım bu bayramda zehir olmaz inslhOfff neden karışirlar ki sonrada kötü gelin oluyoruz canım bu ara bir nazlan hep belim ağrıyor ah suram ağrıyor diye gezin ki zaten agirlastik bu halimle bayramda annemin evi bile çekilmez ki orda prensesler gibi davranildigi halde bizde de kaynvalidem karismaz ama kaynpeder ortalığı karıştırır geçen bayramda biz kriz yaşamıştık şimdi hacdalarda kafam rahat gidersende nazlan ayyy aynı şehirde karnı burnunda gelin bayramda kalmakda ne demek gelen gidenle merabalasmak bile insani yormaya yetiyor
Aynen öyle oluyor zaten gece hiç uyuyamiyorum ağrım oluyor oda görüyor uyanıyor ama bakalım bu bayram insafa gelir inslh...bnce şimdiden geceleri uyan ağrım var yatamıyorum falan diyerek eşinide uyutma bayramdada kendi yatağımda bile yatamıyorum orda nasıl yatıcam ben yaa falan de. seni düşünmesi lazım eşinin, aynı şehirdeyseniz gidip gelin sen zaten kadına yardımda edemezsinki misafir geldiğinde falan sadece sana zorluk olur canım yaa
Rabbim sağlıkla kucaklaına gelmelerini nasip etsin canım benim, hayırlı olsun şimdiden evlatların dualarımız seninle
Yok aslında umrunda da karşı taraf birşey dediğinde değişiyorlar birde nazlanacaksin her konuda o zaman daha kıymete biniyorAynen zaten hiç rahat edemiyorum ne annemde ne onlarda görüyor halimi de aslında ama umrunda değil.hayırlısı bakalım bu bayramda zehir olmaz inslh
İnşllah hayırlısıyl sağlıklı bir şekilde evinize dönersinz bebişlerinizle cnm. Dualarımız seninleHayırlı sabahlar kızlar ben doğuma gidiyorum dua edin miniklerim tehlikede suları azalmış iyicehepiniz hakkınızı helal edin Allahım inşallah bebislerimle geri dönmeyi nasip eder
çok güzel cnm inşllh güle güle sağlıklı bir şekilde giymekte nasip olur.Eki Görüntüle 1882454 kızlar buda benim lohusa tacı ve terligim olucak inş. Hazırlanıyor şimdi bayram sonu magnetler le beraber kargoya verecekler inş.
Hayırlı sabahlar kızlar ben doğuma gidiyorum dua edin miniklerim tehlikede suları azalmış iyicehepiniz hakkınızı helal edin Allahım inşallah bebislerimle geri dönmeyi nasip eder
hastanede de baş kısmına koyabilirsin,gelenler hastanede de takı takabiliyor.Hem lohusa takımınla setkızlar bu da benm loğusa setim ve takı yastığı. takı yastığı hediye gibi oldu mevlütte mi kullanılıyo çok cahilim :)
Eki Görüntüle 1882475
Evet öyle ailesi daha ağır basıyor galiba bende çok işini bilen bi insan değilim ama dediğin gibi yapıcam inslh bu kez Üzmez beni...Yok aslında umrunda da karşı taraf birşey dediğinde değişiyorlar birde nazlanacaksin her konuda o zaman daha kıymete biniyor
Ana asıl cahil benim takı yastığı da mı varmışkızlar bu da benm loğusa setim ve takı yastığı. takı yastığı hediye gibi oldu mevlütte mi kullanılıyo çok cahilim :)
Eki Görüntüle 1882475
Hayırlı sabahlar kızlar ben doğuma gidiyorum dua edin miniklerim tehlikede suları azalmış iyicehepiniz hakkınızı helal edin Allahım inşallah bebislerimle geri dönmeyi nasip eder
Oda sonradn çıktı:)) eskidn bebişin battaniyesine yada küllahına takarlardı şimdi taki yastığına. Benmde var ama hiç sanmıyorm kullanacağımı bizim tanıdklar bebişe takar herhaldeAna asıl cahil benim takı yastığı da mı varmış
Çok cici olmuşlar cnm güle güle sağlıcakla kullanmak nasip olur inşllh. Bence isim gecesi kullanılıyor hani misafirler geldiğinde yaatığı bebğin yanına koyuyorsn takıyorlarkızlar bu da benm loğusa setim ve takı yastığı. takı yastığı hediye gibi oldu mevlütte mi kullanılıyo çok cahilim :)
Eki Görüntüle 1882475
İsim gecesi ne canım? İsminin kulağına üflendiği zaman mı yani?Çok cici olmuşlar cnm güle güle sağlıcakla kullanmak nasip olur inşllh. Bence isim gecesi kullanılıyor hani misafirler geldiğinde yaatığı bebğin yanına koyuyorsn takıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?