2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
günaydın hanımlar. gece kuşlarımız çıkmış meydana :) benim uykularda deliksiz değil ama kaçmıyo neyseki dönerken uyanıyorum ben sadece. bide nefessiz kalıyomuşum gibi oluyo gece ona uyanıyorum o kadar. bayramda evdeyiz bi ananeme gideriz bi eşimin dayısı bi teyzesi o kadar. kv falan burda değil bayramdan sonra dönüücekler ama Allah razı olsun bana hiç bişi yaptırmıyolar hiç bi yerde. masadan bi bardak bile alsam hemen bıraktırıyolar. tatile gittiğimizde kayımpederde çok dikkat etti, kv daha rahattı kendide 3 tane doğurduğu için ama yinede ağır şeyleri elletmedi o da. odamızı tam kuramadık gardırop kaldı bi o da kurulunca bayramdan hemen sonra kıyafetleri yıkayıp ütüleyip çantamızı hazırlıycaz, yarında kontrol var inşallah

Cnım benim kafam büyük biraz benim minnoşun kafasıda bana benzemiş hep önden gidiyor.
Maşallah kuzunaaa forumun tosuncugu olacak belliki :)
evet biraz öyle teyzesi bakalım hayırlısıyla sağlıkla gelsinde hepsi inşallah

bencede yorgunluktan
artık çantamız ve eşyalarımız hazır çok şükür
sadece temizlik kaldı onu da bayram haftası ve sonrası halledicez bitecek Allah ın izniyle

teşekkür ederim canım dinlenince iyi geldi cidden evdeydim iki gün çanta işini de hallettim
sadece temizlik kaldı o da bayramdan sonra bitecek inşallah :)
bir tosun geliyor eve Rabbim hayırlısıyla doğmasını nasip etsin hepsinin inşallah

Aynen zaten hiç rahat edemiyorum ne annemde ne onlarda görüyor halimi de aslında ama umrunda değil.hayırlısı bakalım bu bayramda zehir olmaz inslh

Aynen öyle oluyor zaten gece hiç uyuyamiyorum ağrım oluyor oda görüyor uyanıyor ama bakalım bu bayram insafa gelir inslh...

kelebek-58 canım allah bi nefeste kurtarsın inşallah bi an once sen ve bebeklerin toparlanirsiniz durumundan haberdar etmeyi unutma.
besyo_86 canım çok geçmiş olsun insallah herşey yoluna girer evine çıkarsın ve bebeğin biraz daha olsa gelişimini içinde daha güzel tamamlar.

Hayırlı sabahlar kızlar ben doğuma gidiyorum dua edin miniklerim tehlikede suları azalmış iyice hepiniz hakkınızı helal edin Allahım inşallah bebislerimle geri dönmeyi nasip eder
İnşllah hayırlısıyl sağlıklı bir şekilde evinize dönersinz bebişlerinizle cnm. Dualarımız seninle
Eki Görüntüle 1882454 kızlar buda benim lohusa tacı ve terligim olucak inş. Hazırlanıyor şimdi bayram sonu magnetler le beraber kargoya verecekler inş.
çok güzel cnm inşllh güle güle sağlıklı bir şekilde giymekte nasip olur.

Hayırlı sabahlar kızlar ben doğuma gidiyorum dua edin miniklerim tehlikede suları azalmış iyice hepiniz hakkınızı helal edin Allahım inşallah bebislerimle geri dönmeyi nasip eder

rabbim sıkıntısız kolay sağlıklı bir doğum nasip etsin inşallah.Sağlıklı iyi haberlerini alırız inşallah.İkizlerde erken doğum oluyormuş.

Yok aslında umrunda da karşı taraf birşey dediğinde değişiyorlar birde nazlanacaksin her konuda o zaman daha kıymete biniyor
Evet öyle ailesi daha ağır basıyor galiba bende çok işini bilen bi insan değilim ama dediğin gibi yapıcam inslh bu kez Üzmez beni...

Bi nefeste kurtılursun inşAllah canım dualarımız seninle.

Ana asıl cahil benim takı yastığı da mı varmış
Oda sonradn çıktı:)) eskidn bebişin battaniyesine yada küllahına takarlardı şimdi taki yastığına. Benmde var ama hiç sanmıyorm kullanacağımı bizim tanıdklar bebişe takar herhalde zaten yeni doğan bebğin üzerinde altın olması iyi diyorlar en az bir tanede olsa altn bırakıyorlar. Ama işte yinede güzel oluyor. Denemektn zarar gelmez bence ya

kızlar bu da benm loğusa setim ve takı yastığı. takı yastığı hediye gibi oldu mevlütte mi kullanılıyo çok cahilim :)
Eki Görüntüle 1882475
Çok cici olmuşlar cnm güle güle sağlıcakla kullanmak nasip olur inşllh. Bence isim gecesi kullanılıyor hani misafirler geldiğinde yaatığı bebğin yanına koyuyorsn takıyorlar

Çok cici olmuşlar cnm güle güle sağlıcakla kullanmak nasip olur inşllh. Bence isim gecesi kullanılıyor hani misafirler geldiğinde yaatığı bebğin yanına koyuyorsn takıyorlar
İsim gecesi ne canım? İsminin kulağına üflendiği zaman mı yani?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…