2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
kızlar selam ben şuan 36 + 3 günlük oldum. en son geçen hafta bugün gitmiştim doktoruma nts ye bağladı herşey normal dedi. ultrason ile bakmadı. eylül ayında izinli olacağını ve 26 sına kadar olmayacağını söyledi. yerine ortağım bakacak dedi. 28 eylül e randevu verdi. doğumunda 4 ekim görünüyor dedi. artık her hafta kontrol olması gerekmiyor mu? ben yinede yarın gidip bi nts ye bağlanmak istiyorum. birde hamilelik şekerim var ve bir türlü düzene girmiyor insülin kullanıyorum

Maşallah canım inş 1 haftada bile farkeder bence sen hiç kafanı takma inş iyi olacak herşey
Maşallah tatlım çok iyi büyümüş
Bak korktuğun gibi olmadı, birde ultrasonda ki değerler tam net olmuyor, 500 gr fln oynayabiliyormus. Oyüzden çok takma kafana

Slm kızlar bizde kontrolden geldik miniģim 2500 gr olmuş nst de normal bal şerbeti bnde içiyorum onun etkisi oldu galiba 3 hafta önce 1700 gr idi Rabbim sağlıklı sıhhatli bebislerimize kavuştursun bizi insallah

Masallah kuzucuguna.bal serbetini gunde kac defa iciosunuz.benim bebegimde geriden gelio.gunde 1 bardak iciorum fazlasindanda korkuyorum fazlami seker yukleriz die

Slm kızlar bizde kontrolden geldik miniģim 2500 gr olmuş nst de normal bal şerbeti bnde içiyorum onun etkisi oldu galiba 3 hafta önce 1700 gr idi Rabbim sağlıklı sıhhatli bebislerimize kavuştursun bizi insallah

Canim nedir bu bal serbeti?
Nasallah kuzucuguna.
Seker gereksiz yukleme yapiyor mudur vucuda? Doktora sorarak mi kullandin

Geçmiş olsun cnm bir sürahi suya 2 tane limonlu dilimleyip at sürekli onu iç gergin böyle bir litre limonlu suyun olsun ben başından beri öyle yapıyorum hiç hastalanmadım şükür çok etkisi var burun tıkanıklığı içinde burnunun deliklerinin önüne diş macunu koy çok güzel açıyo benimde tıkanıyo gece burnum en zararsızı bu

Bencede babası okusn cnm. Bnmde kızımda babam okumuştu ezanı babamda kayınpederde namaznda ama bunda eşim okusn istiyorm artık bakalm:) valla yemekte ya dışardn kebap yaptırırm yada lahmacun yaparm başkada hiiç bişeyle uğraşamm valla:)) tek çeşit yeter işte:) genelde zatn en az üç beş gün sonra isim gecesi yapıyorz biz anne kendini biraz toparlamadn olmuyor zatn

Hamileligin durumuna gore degisiyor 34 ten sonra bize 36 ya randevu verdi cmtsi gitcez mesela sonra her hafta olcakmis kontrol. Siz normal dogum dusunuyorsunuz heralde .
Bence 36 dan sonra her hafta olmali

Ay kızlar şükür temizliğim bitti her taraf parlıyor onun verdiği mutlulk çok güzel:)) abimn eşi geldi yardıma ama bnde yerimde duramadm o evi yıkadı bende heryern tozunu aldm yastk singer yüzleri battaniyeler çarşaflar nevresimler hepsini yıkdm bir kaç tane kaldı makina sırası bekliyorlar:) ama baya yorldm ya of bitti ama darısı size inşllh:)

kızalr merhaba merak eden dua edenlere sonsuz tesekkürler sancımı durdurdular bugün cıktım evime gledim dikatetmemgerekli artık ...sizlere bi sorum olucak ben hastanedeyattıgım için calışabilir raporum iptal mi oldu şimdi ögretmen arkdaslar ?

Canim gunde bir bardak mi iciyordun ve bir kasik mi bal koydun. Bir de kac gunde masallah o kadar kilosu artti

Çok svndm cnm tekrardn geçmş olsn. Bol bol dinlen annesi bir hafta daha atlatsanz artk yeter Rabbim korsn inşllh

canım yatış neden doğum için mi takip için mi onu anlayamadım. haftan daha erken merak ettim. havalar sıcak tansiyonun yüksek çıkabilir dikkatli ol dışardayken
Canim kpntrol amaciyla dedi doktor. Ama ani bisey olursa tansiyonumla ilgili mudahale edecekler cunku bebek ve ben riske girermisim

Canım çok geçmiş olsun bol bol dinlen. Ne yazıkki çalışabilir raporu bozulmuş olabilir. Çünkü kadın doğum ile ilgili durumlarda hastane de yatış durumunda bozuluyor diye biliyorum ben

Canım çok geçmiş olsun bol bol dinlen. Ne yazıkki çalışabilir raporu bozulmuş olabilir. Çünkü kadın doğum ile ilgili durumlarda hastane de yatış durumunda bozuluyor diye biliyorum ben
oylemi oluor yapcak bişey yokozaman desene .sagol canım bi elimize alsaydık sag salim..kızlar bu arda dogumhanede cırlayanlar inleyenleraman allahım kalpten gidecektim sanırm ben normal yapamammm

kizlar gece yan yatarken karin altina destek minderleri var yarim ay seklinde oluyor onu kullanan var mi hic . Ben sanki bebek sıkışıcak saniyorum. Rahat edemiyorum. Doktora da sordum bebek su icinde sıkısmaz dedi ama yinede rahat edemedim bi turlu o yastigi bacaklarimin arasina koyuyorum bende

Masallah kuzucuguna.bal serbetini gunde kac defa iciosunuz.benim bebegimde geriden gelio.gunde 1 bardak iciorum fazlasindanda korkuyorum fazlami seker yukleriz die
Ben günde bir defa içiyorum canım bazen çay bardağı ile içiyorum birde pekmez tüket günlük 3 4 yk oda iyi geliyor tavsiye ederim

bende ince yastıklardan koyuyorum rahat ediyorum cok oyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…