Maşallah canım inş 1 haftada bile farkeder bence sen hiç kafanı takma inş iyi olacak herşeyÇok sukur bi sikintimiz yokmus. Ama cumarrtesi ve pazar gunu nts icin hastaneye gelicez. Tansiyonumu surekli olcecez. Bayramin 3. Gunu yani carsamba gunu de yatiş icin gelecekmisz. Insallah o zamana kadar kilo aldiririm yavruma biraz saha gelisir insallah.
Maşallah tatlım çok iyi büyümüşÇatı kontrolünden geldim kızlar korkulacak bişey yok hiç acımadı yani. Çok şükür açılma yok bayramdan sonraya kadar bekler dedi. 2800 gram 48cm olmuşuz herşey yolundaymış. İdrar yolunda enfeksiyon varmış ilaç yazdı. Öyle yani rahatladım biraz.
Bak korktuğun gibi olmadı, birde ultrasonda ki değerler tam net olmuyor, 500 gr fln oynayabiliyormus. Oyüzden çok takma kafanaOnunadimutluluk geçmiş olsun, inşallah kilo alır biraz daha. Artık dinlenme vakti..
Ben de kilosuna önce 1200 sonra 1900 dedikleri için kafam karışmıştı. Dün başka bir hastaneye gitti orda ölçtü doktor, bu sefer de 2800 çıktıYani 1 haftada 1900'den 2800 e çıkması nasıl olabilir, ekstra beslenme uygulamadım bile. Benim yine içime sinmedi bu iş
Neyse sağlıklı olsun da hayırlısı diyelim.
Bu arada elektrikli göğüs pompası aldım medela swing, çok iyi yorumlar okudum hakkında.
Arada adet ağrısı gibi ağrı geliyor geçiyor. Kasılmalarım aynen devam. Dünkü doktor artık bu haftadan sonra doğurabilirsin endişe etme dedi.
Slm kızlar bizde kontrolden geldik miniģim 2500 gr olmuş nst de normal bal şerbeti bnde içiyorum onun etkisi oldu galiba 3 hafta önce 1700 gr idiRabbim sağlıklı sıhhatli bebislerimize kavuştursun bizi insallah
Slm kızlar bizde kontrolden geldik miniģim 2500 gr olmuş nst de normal bal şerbeti bnde içiyorum onun etkisi oldu galiba 3 hafta önce 1700 gr idiRabbim sağlıklı sıhhatli bebislerimize kavuştursun bizi insallah
Geçmiş olsun cnm bir sürahi suya 2 tane limonlu dilimleyip at sürekli onu iç gergin böyle bir litre limonlu suyun olsun ben başından beri öyle yapıyorum hiç hastalanmadım şükür çok etkisi var burun tıkanıklığı içinde burnunun deliklerinin önüne diş macunu koy çok güzel açıyo benimde tıkanıyo gece burnum en zararsızı buBen hasta oldumburnum tikali, gogsum tikali asiri terliyorum, iki saatte bi ust degistirmeye kalkiorum. Uyku zaten kac haftadir haramdi, simdi hepten ayaktayim malesef canim Rabbim hepimize mis gibi deliksiz bi gece uykusu nasip etsin, bi gece rahat uyusam bi 8 ay daha idare edicek gibi :)
Bencede babası okusn cnm. Bnmde kızımda babam okumuştu ezanı babamda kayınpederde namaznda ama bunda eşim okusn istiyorm artık bakalm:) valla yemekte ya dışardn kebap yaptırırm yada lahmacun yaparm başkada hiiç bişeyle uğraşamm valla:)) tek çeşit yeter işte:) genelde zatn en az üç beş gün sonra isim gecesi yapıyorz biz anne kendini biraz toparlamadn olmuyor zatn:) bence de 1 hafta ver kendine.. Bi de yemek mi yapcam yok artık. Çocuk doğuran benim bi de yemekli ağırlamak hiç bana göre bişiy diil :) ha şndi büyüklere müdahele etmek olmaz ne zmn isterlerse gelsinler cnm :) biz daha kızımıza ismini kim üfleyecek onu bile bilmiyoz. Ailede namazında niyazında olan biri yok. Olanlar şehirdışındaen inançlı orucunu tutan cumasına giden eşim yani. Dedelerden de inançlıdır. Babası mı okusa ?
kızlar selam ben şuan 36 + 3 günlük oldum. en son geçen hafta bugün gitmiştim doktoruma nts ye bağladı herşey normal dedi. ultrason ile bakmadı. eylül ayında izinli olacağını ve 26 sına kadar olmayacağını söyledi. yerine ortağım bakacak dedi. 28 eylül e randevu verdi. doğumunda 4 ekim görünüyor dedi. artık her hafta kontrol olması gerekmiyor mu? ben yinede yarın gidip bi nts ye bağlanmak istiyorum. birde hamilelik şekerim var ve bir türlü düzene girmiyorinsülin kullanıyorum
Canim gunde bir bardak mi iciyordun ve bir kasik mi bal koydun. Bir de kac gunde masallah o kadar kilosu arttiValla canim benim bal serbeti dicem ama yapmak sana kalmis. Benim bebegim 1780 gr di, bu bal serbetini yaptim sali gunu doktora gittim 2 bucuk kilo olmus. Cok sevindim valla, bide korktum bikac gun yapip birakicam. Allah korusun erken gelirse yavrum hic olmazsa biraz ele gelsin diye yaptim. Sende bi dene bence
Çok svndm cnm tekrardn geçmş olsn. Bol bol dinlen annesi bir hafta daha atlatsanz artk yeter Rabbim korsn inşllhkızalr merhaba merak eden dua edenlere sonsuz tesekkürler sancımı durdurdular bugün cıktım evime gledim dikatetmemgerekli artık ...sizlere bi sorum olucak ben hastanedeyattıgım için calışabilir raporum iptal mi oldu şimdiögretmen arkdaslar ?
Canim kpntrol amaciyla dedi doktor. Ama ani bisey olursa tansiyonumla ilgili mudahale edecekler cunku bebek ve ben riske girermisimcanım yatış neden doğum için mi takip için mi onu anlayamadım. haftan daha erken merak ettim. havalar sıcak tansiyonun yüksek çıkabilir dikkatli ol dışardayken
hepimizinevladını korusuncanım ev temizliği diyip gecme bak ben cok yormustuum kendimi ki yardımcı aldıgım halde dikkat et sendeÇok svndm cnm tekrardn geçmş olsn. Bol bol dinlen annesi bir hafta daha atlatsanz artk yeter Rabbim korsn inşllh
Canım çok geçmiş olsun bol bol dinlen. Ne yazıkki çalışabilir raporu bozulmuş olabilir. Çünkü kadın doğum ile ilgili durumlarda hastane de yatış durumunda bozuluyor diye biliyorum benkızalr merhaba merak eden dua edenlere sonsuz tesekkürler sancımı durdurdular bugün cıktım evime gledim dikatetmemgerekli artık ...sizlere bi sorum olucak ben hastanedeyattıgım için calışabilir raporum iptal mi oldu şimdiögretmen arkdaslar ?
oylemi oluorCanım çok geçmiş olsun bol bol dinlen. Ne yazıkki çalışabilir raporu bozulmuş olabilir. Çünkü kadın doğum ile ilgili durumlarda hastane de yatış durumunda bozuluyor diye biliyorum ben
Haklsn cnm birşey bir kere oluyor bir anlık bişey allah korsn hepimzn bebklerini inşllh sağlıcakla gününde gelirlerhepimizinevladını korusuncanım ev temizliği diyip gecme bak ben cok yormustuum kendimi ki yardımcı aldıgım halde dikkat et sende
Ben günde bir defa içiyorum canım bazen çay bardağı ile içiyorum birde pekmez tüket günlük 3 4 yk oda iyi geliyor tavsiye ederimMasallah kuzucuguna.bal serbetini gunde kac defa iciosunuz.benim bebegimde geriden gelio.gunde 1 bardak iciorum fazlasindanda korkuyorum fazlami seker yukleriz die
bende ince yastıklardan koyuyorum rahat ediyorum cok oylekizlar gece yan yatarken karin altina destek minderleri var yarim ay seklinde oluyor onu kullanan var mi hic . Ben sanki bebek sıkışıcak saniyorum. Rahat edemiyorum. Doktora da sordum bebek su icinde sıkısmaz dedi ama yinede rahat edemedim bi turlu o yastigi bacaklarimin arasina koyuyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?