Dr felan sormadim canım burda okudum deneyim dedim gerçekten de fark ediyor devam etmeyi düşünüyorum balı 2 tatlı kaşığı katıyorum ben netten araştırdım biraz balın gebelikte herhangi bir zararı yokmuş sıkıntı olacağını düşünmüyorum ben sen denedim miCanim nedir bu bal serbeti?
Nasallah kuzucuguna.
Seker gereksiz yukleme yapiyor mudur vucuda? Doktora sorarak mi kullandin
Evet ben de eşim okusun istiyorum bakalım :) aynen cnm pide ayran yaptırırsın, ondan sonra da. Tatlı bişiler çayın yanında süper olur :)Bencede babası okusn cnm. Bnmde kızımda babam okumuştu ezanı babamda kayınpederde namaznda ama bunda eşim okusn istiyorm artık bakalm:) valla yemekte ya dışardn kebap yaptırırm yada lahmacun yaparm başkada hiiç bişeyle uğraşamm valla:)) tek çeşit yeter işte:) genelde zatn en az üç beş gün sonra isim gecesi yapıyorz biz anne kendini biraz toparlamadn olmuyor zatn
Valla cnm çok kalabalk olmasaydı yemk üç dört çeşit yapardm. Ama hem hastayım hemde çok kalabalıklar birde urfada lahmacun bile değerli bir yemek olarak geçiyor yanında ayran cacık belki çiğ köftede yapılır ortaya servs tabağnda konulur ancak bu yani idare etsnler artk ne yapıym yani:)) zatn yaparsakta en az 70 -80 tane lahmacun olacak baya yorar yani yinedeEvet ben de eşim okusun istiyorum bakalım :) aynen cnm pide ayran yaptırırsın, ondan sonra da. Tatlı bişiler çayın yanında süper olur :)
Canım eve geçmene çok sevindim :) hayırlısı olsun hakkında, evde dikkat et kendinekızalr merhaba merak eden dua edenlere sonsuz tesekkürler sancımı durdurdular bugün cıktım evime gledim dikatetmemgerekli artık ...sizlere bi sorum olucak ben hastanedeyattıgım için calışabilir raporum iptal mi oldu şimdiögretmen arkdaslar ?
Canım çok şükür sancin durmus ama durmasaydi da kritik dönemi atlattık zaten minnos en az 1 hafta daha durursa cok iyi olur mebi bilmiyorum ama benim kurumda çalışabilirlik bu durumda bozuluyor maalesef ama bebisin ve sen iyisin yaa gerisi teferruat bugunleri gorebilmek icin evde az yatmadin canımkızalr merhaba merak eden dua edenlere sonsuz tesekkürler sancımı durdurdular bugün cıktım evime gledim dikatetmemgerekli artık ...sizlere bi sorum olucak ben hastanedeyattıgım için calışabilir raporum iptal mi oldu şimdiögretmen arkdaslar ?
Canım benim de öyle oluyor mahvediyor hic ilac icmeyen ben surekli ilac içiyorum özellikle az yemeye ve yediktan sonra uzanmamaya dikkat ediyorum ben bir soda içiyorum çok yandiginda bana iyi geliyor ama bazen yemek borusunda ki yanma hic geçmiyor o zamanda caresizce cekiyorum tek tesellim oğlum oluyor az daha sabredecez artıkKızlar birşey soracam ya bir haftadır midde ekşimesndn adeta ölecem gibi. Her öğün sonrası acayip kötü oluyorm zehir gibi oluyor midm ve kulaklarımn zarı bile yanıyor asitten. Bende mecbur kendimi kusturuyorm çünkü çook fena anlatamam. Bence benm midmde başka bir rahatszlkta var yoksa bebek bu kadar kötü edemez gibi.İlaçta fayda etmiyor, sizinde böyle oluyor mu? Oluyorsa ne yapıyorsnz
Dr felan sormadim canım burda okudum deneyim dedim gerçekten de fark ediyor devam etmeyi düşünüyorum balı 2 tatlı kaşığı katıyorum ben netten araştırdım biraz balın gebelikte herhangi bir zararı yokmuş sıkıntı olacağını düşünmüyorum ben sen denedim mi
Canim cok gecmis olsun oncelikle..oylemi oluoryapcak bişey yokozaman desene .sagol canım bi elimize alsaydık sag salim..kızlar bu arda dogumhanede cırlayanlar inleyenleraman allahım kalpten gidecektim sanırm ben normal yapamammm
Bu arada ortağına kontrol olmanızı ima etmiş olabilir çok uzum bir süre aksi takdirde siz kontrole bir gidinkızlar selam ben şuan 36 + 3 günlük oldum. en son geçen hafta bugün gitmiştim doktoruma nts ye bağladı herşey normal dedi. ultrason ile bakmadı. eylül ayında izinli olacağını ve 26 sına kadar olmayacağını söyledi. yerine ortağım bakacak dedi. 28 eylül e randevu verdi. doğumunda 4 ekim görünüyor dedi. artık her hafta kontrol olması gerekmiyor mu? ben yinede yarın gidip bi nts ye bağlanmak istiyorum. birde hamilelik şekerim var ve bir türlü düzene girmiyorinsülin kullanıyorum
sagol canımm .. yok arkdas korkutmak istememama heleki bugünki cok fenaydı ya bagırmak hafif kalırr.Canim cok gecmis olsun oncelikle..
Nasildi ben de cok korkuyorum dogumda :/
Cok mu bagiriyorlar
aynen ole canım su zmanaa kadar hep stresli gecti bunada sukur cokk sukurrCanım çok şükür sancin durmus ama durmasaydi da kritik dönemi atlattık zaten minnos en az 1 hafta daha durursa cok iyi olur mebi bilmiyorum ama benim kurumda çalışabilirlik bu durumda bozuluyor maalesef ama bebisin ve sen iyisin yaa gerisi teferruat bugunleri gorebilmek icin evde az yatmadin canım
sagol canımmCanım eve geçmene çok sevindim :) hayırlısı olsun hakkında, evde dikkat et kendine
kızalr merhaba merak eden dua edenlere sonsuz tesekkürler sancımı durdurdular bugün cıktım evime gledim dikatetmemgerekli artık ...sizlere bi sorum olucak ben hastanedeyattıgım için calışabilir raporum iptal mi oldu şimdiögretmen arkdaslar ?
Hangi magaza sehirden aldiniz .Kızlar donence almayı düşünenler varsa sizinle birsey paylaşayım. Ben Fisher price mutlu düşler veya kelebekli rüyalardan birini almayı düşünüyordum. Kelebekli rüyaların fiyatı ve ozellikleri beni daha tatmin edince onda karar kıldım. Gecen hafta alışveriş yaparken bu ürünün Carrefoursa da 129 tl olduğunu gordum. İnternette araştırdığımda alabileceğim en uygun fiyatlardan biriydi kargo vs ugrasmayım diye dun uğradım 60 tl daha indirim yapılmış. 69 tl ye aldım. Dusunenler varsa haberiniz olsun.
sagol canımm .. yok arkdas korkutmak istememama heleki bugünki cok fenaydı ya bagırmak hafif kalırr.
kesnlikleeeeeeeeeeeeeee bnde nst de duydum hep sesleri psikolojisi bozuluor insanın cddennBende nst sirasi beklerken duydum o bagirmalari once annenin sesi geliyo ciglik cigliga ardindan bebegin aglama sesi.gercekten duymak ii olmuyo benim onumde sira bekleyen kadinin korkudan sancisi basladi ben cikarken doguma aliyolardi.son ana kadar neden evde cekilmesi gerektgni anliyosun sancinin.
sagol canım inş hayırlısı olsun hakkımızdaCanim cok sevindim evine donmene gozunaydin kuzucukta beklicek demekki vaktini insallahh
ben de aynen hastayım ctesi gününden beri doktora gittim antibiyotik vermişti bu sabaha kadar almadım inat ettim ama hiç nefes alamıyorum kendi doktoruma da sordum al dedi başladım mecburen ınsallah zararı yoktur bebişe! zaten geceleri uyku yoktu sancılar oluyor kasıklar sert...hiç bende uyanmadan uykuyu oyle ozledim ki artık imkansız sanirim zombilige devamBen hasta oldumburnum tikali, gogsum tikali asiri terliyorum, iki saatte bi ust degistirmeye kalkiorum. Uyku zaten kac haftadir haramdi, simdi hepten ayaktayim malesef canim Rabbim hepimize mis gibi deliksiz bi gece uykusu nasip etsin, bi gece rahat uyusam bi 8 ay daha idare edicek gibi :)
sen o cimcimeyi bir kucağına al bitecek o streslerin hepsiaynen ole canım su zmanaa kadar hep stresli gecti bunada sukur cokk sukurr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?