2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Canim nedir bu bal serbeti?
Nasallah kuzucuguna.
Seker gereksiz yukleme yapiyor mudur vucuda? Doktora sorarak mi kullandin
Dr felan sormadim canım burda okudum deneyim dedim gerçekten de fark ediyor devam etmeyi düşünüyorum balı 2 tatlı kaşığı katıyorum ben netten araştırdım biraz balın gebelikte herhangi bir zararı yokmuş sıkıntı olacağını düşünmüyorum ben sen denedim mi

Evet ben de eşim okusun istiyorum bakalım :) aynen cnm pide ayran yaptırırsın, ondan sonra da. Tatlı bişiler çayın yanında süper olur :)

Evet ben de eşim okusun istiyorum bakalım :) aynen cnm pide ayran yaptırırsın, ondan sonra da. Tatlı bişiler çayın yanında süper olur :)
Valla cnm çok kalabalk olmasaydı yemk üç dört çeşit yapardm. Ama hem hastayım hemde çok kalabalıklar birde urfada lahmacun bile değerli bir yemek olarak geçiyor yanında ayran cacık belki çiğ köftede yapılır ortaya servs tabağnda konulur ancak bu yani idare etsnler artk ne yapıym yani:)) zatn yaparsakta en az 70 -80 tane lahmacun olacak baya yorar yani yinede

Kızlar birşey soracam ya bir haftadır midde ekşimesndn adeta ölecem gibi. Her öğün sonrası acayip kötü oluyorm zehir gibi oluyor midm ve kulaklarımn zarı bile yanıyor asitten. Bende mecbur kendimi kusturuyorm çünkü çook fena anlatamam. Bence benm midmde başka bir rahatszlkta var yoksa bebek bu kadar kötü edemez gibi. İlaçta fayda etmiyor, sizinde böyle oluyor mu? Oluyorsa ne yapıyorsnz

Canım eve geçmene çok sevindim :) hayırlısı olsun hakkında, evde dikkat et kendine

Canım çok şükür sancin durmus ama durmasaydi da kritik dönemi atlattık zaten minnos en az 1 hafta daha durursa cok iyi olur mebi bilmiyorum ama benim kurumda çalışabilirlik bu durumda bozuluyor maalesef ama bebisin ve sen iyisin yaa gerisi teferruat bugunleri gorebilmek icin evde az yatmadin canım

Canım benim de öyle oluyor mahvediyor hic ilac icmeyen ben surekli ilac içiyorum özellikle az yemeye ve yediktan sonra uzanmamaya dikkat ediyorum ben bir soda içiyorum çok yandiginda bana iyi geliyor ama bazen yemek borusunda ki yanma hic geçmiyor o zamanda caresizce cekiyorum tek tesellim oğlum oluyor az daha sabredecez artık

Canim ben denemedim ana denesem mi diye dusunuyorum.. Yani normal dogum dusundugum icin cok kilo iyi mi olur onu da bilemedim. Kafam karisik

oylemi oluor yapcak bişey yokozaman desene .sagol canım bi elimize alsaydık sag salim..kızlar bu arda dogumhanede cırlayanlar inleyenleraman allahım kalpten gidecektim sanırm ben normal yapamammm
Canim cok gecmis olsun oncelikle..

Nasildi ben de cok korkuyorum dogumda :/

Cok mu bagiriyorlar

Bu arada ortağına kontrol olmanızı ima etmiş olabilir çok uzum bir süre aksi takdirde siz kontrole bir gidin

aynen ole canım su zmanaa kadar hep stresli gecti bunada sukur cokk sukurr

Canim cok sevindim evine donmene gozunaydin kuzucukta beklicek demekki vaktini insallahh

Hangi magaza sehirden aldiniz .

sagol canımm .. yok arkdas korkutmak istememama heleki bugünki cok fenaydı ya bagırmak hafif kalırr.

Bende nst sirasi beklerken duydum o bagirmalari once annenin sesi geliyo ciglik cigliga ardindan bebegin aglama sesi.gercekten duymak ii olmuyo benim onumde sira bekleyen kadinin korkudan sancisi basladi ben cikarken doguma aliyolardi.son ana kadar neden evde cekilmesi gerektgni anliyosun sancinin.

kesnlikleeeeeeeeeeeeeee bnde nst de duydum hep sesleri psikolojisi bozuluor insanın cddenn

ben de aynen hastayım ctesi gününden beri doktora gittim antibiyotik vermişti bu sabaha kadar almadım inat ettim ama hiç nefes alamıyorum kendi doktoruma da sordum al dedi başladım mecburen ınsallah zararı yoktur bebişe! zaten geceleri uyku yoktu sancılar oluyor kasıklar sert...hiç bende uyanmadan uykuyu oyle ozledim ki artık imkansız sanirim zombilige devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…