2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
canım böyle durumlarda doktorlar kar zarar oranına bakıyor hem hamilelerinde kullanacağı ilaç grupları bence iyice ilerlemeden doktrorunun dediğini yap ve ilaçlarını kullam bu arada geçmiş olsun

Canim ben denemedim ana denesem mi diye dusunuyorum.. Yani normal dogum dusundugum icin cok kilo iyi mi olur onu da bilemedim. Kafam karisik

doktorlar bas bas bağırıyor "hamileler şekere dikkat" diye.Bebek doğduktan bir süre sonra şeker hastası olur,sizde aynı şekilde.Allah korusun.
bende şeker yuksek cıktı,dietisyene gidiyorum,tek izin verilen şeker meyva o da hepsi değil, miktarı çeşiti kısıtlı.
Sağlıklı oldugunu düşünmüyorum.Kilosu değil son haftalarda kemikleri önemli özellikle kalsiyum tüketimine dikkat etmek gerekiyormuş. balık hapı ,decavit te kullanıyorsanız başka birşeye gerek yok.

sagol canımm .. yok arkdas korkutmak istememama heleki bugünki cok fenaydı ya bagırmak hafif kalırr.

en kötüye bakıp o psk girme bence.Ben evde doğum yapıp ıkınma dışında gıkı çıkmayan gördüm.Elbette ağrısı olacak.
Aramızda tecrubeliler var.
Anlatıldığı kadarıyla ağrılı olan kısım sancı kısmıymış,doğum kısmı hızlı oluyor,kardeşimde girmiştim,ama sancı süreci işte sıkıntılı.

Of cnm soda bile fayda etmiyor artk ne yapacağımı bilmiyrm günüm berbat geçiyor artk

Dediğinz o tam çığlık atılan dönem kısa sürüyor çünkü o esnada rahim müthiş bir hızla açılıyor cnm. Tam sancıların şiddetli olduğu anda bi bakıyorsn rahim 9-10 cm açılmş hemn doğuma alınıyor ve bebğin çıkam aşaması gerçektn çok kolay oluyor. Afedersnz balık gibi çıkıyor ve o an sanki sizde annenizn karnndan yeni doğmş gibi oluyorsnz. Ne ağrı ne sızı kuş gibi oluyor insan müthiş birşey. İnşllh rabbim kolay normal doğum nasip eder

Canim ben zaten balik yagi, elevit vs kullaniyorum ve saglikli gibi gelmiyor serbeti icmek

Slm kızlar bizde kontrolden geldik miniģim 2500 gr olmuş nst de normal bal şerbeti bnde içiyorum onun etkisi oldu galiba 3 hafta önce 1700 gr idi Rabbim sağlıklı sıhhatli bebislerimize kavuştursun bizi insallah
Bende sendenim :)) bal serbeti iciyorum, benimkide 2 bucuk masallah :)

Tamm canim yapicam cok tesekkurler

Canim gunde bir bardak mi iciyordun ve bir kasik mi bal koydun. Bir de kac gunde masallah o kadar kilosu artti
Gunde bir bardak suya iki yemek kasigi bal koyup karistirdim. Bi bucuk haftada 1780 den 2500 oldu. Simdi bir bucuk hafta daha icip birakicam. Bende gebelik sekeri yok, zaten tatli hic yemiorum, bunuda bebegim bi an evvel 3 kilo olsun, erken dogum olursa hic olmazsa kilosu iyi olsun korkusuyla yapiorum. Cok abartmadan bi bucuk haftaya kesicem. Ama faydasini gordum Rabbime sukurler olsun

Amin inşallah,cevremde de tam bu şekilde tarif ediliyor.

Ah ahh cok iyi anliorum seni cok gecmis olsun. Ama ben doktora gitmeden hallettim gibi. Sanada veriyim tarifi, 2 elma 1 limon dogruyosun 3 bardak suya, 6 karanfil, 1 cubuk tarcin ve bi cay kasigi kirmizi yada kara biber. 15 dakika kaynatip sicaga yakin ilik olarak ictim gunde iki kere. Oyle terlettiki 4/5 kere ust degistirdim o derece ama gogsum fln acildi. Bide bal ve zencefil karistirdim. Daha iyiyim sukurler olsun. Sanada gecmis olsun canim, tavsiye ederimm

Kızlar kontrole gittik bgn. Ben 35 i bitirdim ama bebeğim 1 hafta önden gidiyor 36 yı bitirmiş. 2400 olmuş 50 cm dedi dr, bacakları uzun uzun olcak gibi dedi :) ama hata payı var bunlar kesin değerler değil diye hatırlattı, çünkü ben önde gitmesini istemiyorum iri bi bbek olmasını, günüyle uyumlu olsun istiyordum ama uzun olcak galiba:) kıyafetlerni giydiremiycem diye üzüldüm
Başı aşağıdaymış, buna sevindim açıkçası... ayakları da yüzündeydi, yani iki büklüm duruyo yazık ya bu bebişkolara üzülüyorum ikiye katlanıp durıyolar içerde
Nst yegirdim normal dedi, doğumla ilgili konuşmadık daha erken dedi,

Masallah canim kuzucugaaa:))

Of cnm soda bile fayda etmiyor artk ne yapacağımı bilmiyrm günüm berbat geçiyor artk
Benim de aynı senin anlattığın gibiydi mahvoldum resmen havuç iyi geldi bana kıtır kıtır ve salatalık salçadan baharahttan uzak duruyorum yemekte n sonra uzanmamak falan biliyoruz zaten yemekten önce sonra yarım saat su içmemeye çalışıyorum bi de

Kizlar ya acemilime verin bisey sorucam gelisimi bi hafta geride denince siz ne anliyosunuz benim sadece kilosu gelio aklima.yani kemik boy kilo hepsinin toplamimi bi hafta geride cikmis oluyo.sadece kilo aldirmaya calismakta yanlismi ozaman.

Maşallah bebise canim ne guzel iste uzun olacak bence kilosu normal bir hafta onde gitmesi tedirginlik yaratacak kadar çok degil bence üzülme evet bende çok üzülüyorum iki büklüm duruyorlar ama yapacsk birsey yok

Maşallah subhanallah canım evet benim kinin de ayaklar öyleydi ama zaten başka türlü sığmazlar ki, bana da nasıl duruyorlar gibi geliyor ama en rahat ettikleri yer anne karnıymış, hatta kundağa sarınca anne karnını hatırlayıp rahatlarlarmış ya demek o kadar rahat

Maşallah bebisi e
Bende sendenim :)) bal serbeti iciyorum, benimkide 2 bucuk masallah :)
maşallah bebisine 3 görürsem içim rahatliycak inşallah serbetin zararlı olduğunu düşünmüyorum ben zaten tatlı yiyen biri değilim Dr lar tatlıyi önermiyor bal yeme az ye diyen Dr duymadım hiç günlük 2 tatlı kaşığı da çok değil ama abartmamak lazım tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…