2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Kizlar ya acemilime verin bisey sorucam gelisimi bi hafta geride denince siz ne anliyosunuz benim sadece kilosu gelio aklima.yani kemik boy kilo hepsinin toplamimi bi hafta geride cikmis oluyo.sadece kilo aldirmaya calismakta yanlismi ozaman.
Canım üç ayrı ölçüm alınıyor. Baş çevresi karın çevresi ve bacak uzunluğu.. bende geriden gelen karın çevresi idi. Erken doğum tehlikesi de olunca bal şerbeti içtim toparladı. Normale dönünce bıraktım erken doğum tehlikesi de ortadan kalktı. Sağlıklı olsun da 3 kilo doğsun.
Senin dediğin gibi bacak uzunluğu veya baş çevresi geriden gelen bir bebeğe kilo aldırmaya gerek yok bence..

Ben yaklaşık 2 aydır kullanıyorum. Sarılıp uyuyorum o yastığa yumuşak sonuçta bişey olacağını sanmıyorum.
Maşallah canım bizimkiniinde ayaklar hep kafayla yanyana, 1 2 haftaya bu pozisyondada sigmayqcakmis. Artık ne şekle girerler belli değil ☺

Kızlar uyuyamiyorum (( siz ne şekilde uyuyorsunuz? Sol tarafa dönük yatmaktan sol bacağım uyuşuyor hissetmiyorum artık sağ tarafa dönsem kızım rahat etmiyor sağ taraftan tekmeler atmaya başlıyor anlıyorum ki rahatsız oluyor.nasıl yatıp uyuyacagim ben?

Ayni durumdayim uyumaya calismiyorum artik kitap okuyorum oturup.bende birde sirt agrisi var sol tarafim agriyo uzerine yattimmi dahada artiyo.sag taraftada vicdan yapiyorum solda dha rahat edio diye.sagdayken bi sure sonra ittirmeler basliyo bendede.baslamazsada huzursuz olup donuyorum yine.

Cvb icin tesekkurler canim.usg kagidiba bibbakim neler gerideynis bizde.Karin cevresinin geriden gelmesimi olusturuyodu erken dogum riskini sende canim? Karin cevresi bebegin kilosunun olcumnu veriyo minyon bi bebekte olabilir belki ne gbi erken dogum riski olusturabilio.

Kesinlikle deneycm cnm çünk gitgide kötü bir hal almaya başladı. Akşam çok kustum bayada kan geldi sona doğru boğazdn artk tahriş oldu diye. Bir soda içtim yine ekşidi. Asitli su yukarı çıktıkça boğaz bormn kanayan yerini mahvediyor az önce bir soda daha içtim yalvarıyorm artk rabbime biraz midmn yanması geçsn diye. Artk yemek yemeğide bebeğide düşünemiyorm nasıl olck y

Bendede karin cevresi (ac) ve fl degeri geride fl de boyu oluyodu.boy ve kilo olarak gerideyiz yani.toparlanir insallah.haftasini yakalasin baska bisey istemiyorum bende

Canin bendede ara ara oluyo sut icmek rahatlatiyodu biraz.birde gaviscon vermisti dr o kesiyodu.kontrole gidince druna bi soyle istersen

Canin bendede ara ara oluyo sut icmek rahatlatiyodu biraz.birde gaviscon vermisti dr o kesiyodu.kontrole gidince druna bi soyle istersen
Gaviscon kullandm cnm hatta kısa sürede bitirdm sütte bana pek iyi gelmiyor. Bu yüzdn yarn kontrole gitmeyi dülünüyorm. Gidebilsm iyi bir ilaç yazavm gidemesmde eczaneye söylecm alıcm artk. Yorgnlktn ölüyorm ama bu mide ve back kol ağeışarı yatırmıyor. Annelik ne zor yaa kızımda ayrı çektim bunda ayrı

Her cocuk ayri bi tecrube sanirim.Gercekten son zamanlarida ilk zamanlari gbi zormus hamileligin yola ciktiklari anda basliyor imtihanimiz ama cok sukur yeterki saglikli olsunlar.benim ilk bebegim 4senenin sonunda.bazen gucumun tukendigini hissediyorum icerden bi tepikle kendime geliyorumcok sukur bin sukur bunlari yasamak icin cok bekledim.

Birazdan teomandan uykusuz her geceyi soylemeye başlıcam artik basim dönüyo uykusuzluktan. oglum 2 de uyudu ben bu saat oldu hala uyucam bakalim ne kadar uyunursa

Bir yandan onceden duymamak iyi de diger yandan tam dogum aninda baya bi sasiracagiz ortami gorunce bizde sanirim. Bakalim nasil olacak. Bir yanim diyor git ortami onceden bir gor, diger yanim bosver simdiden strese gerek yok.

Gunaydin kızlar. .yüksek tansiyon nedeniyle hasta neye yatmistim geçen hafta.5 gün boyunca kadın doğum uzmanı benim preeklampsi olduğumu teşhis edemedi.bu hastalik normal idrar tahlillerinde belirlenemiyor. 24 saatlik idrarda ki protein kaçağı gozlemleniyormus. Allahtan doktor bizi erken doğan doktoru muz yok diye tokat gop univ hast sevk etmiş. Bebeğim tansiyon yüzünden kilo alamamış 3 hafta
Doktorum riskli gebelik uzmaniymis. Tansiyon ilacını 6 ya çıkardılar. Tansiyonum düzene girdi.takip edecekler sürekli.
Benim gibi eli ayağı çok şişmiş .tansiyonu yüksek olan varsa ihmal etmesin diye yazıyorum bu kadar.
Biz ucuz atlattik. Herkes bizim kadar şanslı olmayabiliyor.
Sizlere hep tatlı telaşlar diliyorum.bebeginiz e ve size sağlıklı günler inslh

Ben de uyuyamiyorummmm3 kez gece wcye kalktim.bir kez diger oglum su istedi kalktim.bir de oglum gece bizimle uyumak istedi hiiiic rahat edemedim.sabahta 6da uyandim.okullar acilinca nasil gidecegim bakalim

Kizlar kilo aliminiz ne durumda 10,5 kilo almis bulunmaktayimson haftalarda biraz abur cuburu da abartmanin etkisiyle hizli kilo aliyorum.siz ne alemdesiniz???

bendede yanma çok oluyo canım yudum yudum soğuk su yada süt içiyorum. baktın çok geçmiyo bi parça buzu bütün yutabilirsin hap gibi o da çok iyi geliyo. eğer çok geçmiyo gibiyse mutlaka doktorunla konuş geçmiyo ilaçla falan diye mide için git bi doktora çok geçmiş olsun

canım ya malesef öyle artık çok çabuk yoruluyoruz
ben bişey yapamam zaten pazar günü 3 makina çamaşır yıkadım astım pertim çıktı yetti bana yani
kadın gelince büyük yerleri yaptırıcam ona
ertesi günde annem ablam gelecek kalan yerleri yapacaklar ev malesef büyük kadın tek başına yapamaz
bi de hamile olduğumdan beri doğru düzgün temizlenmedi her yer çok pis
eşim süpürüyo sağolsun ama tabi bir kadın eli gibi değil bakalım hayırlısı hakkımızda
dün gece birden sancıyla kalktım karnım nasıl ağrıyo hareket edemiyorum
eşim üşüttün galiba dedi buz gibi karnın dedi öldüm ağrıdan yatamıyorum kalkamıyorum sonra sızmışım
şimdi iyiyim şükür sanırım haklı üşüttüm şu hafta bitip izne çıkayım tamam rahat edicem artık evde yatarım dinlenirim hep bişey olmaz inşallah baya ağırlaşınca zor oluyormuş bundan önceleri rahattım yine şükür şimdi gece gündüz bi tuhafım

Çok geçmiş olsun canım preeklampsi çok ciddi bir durum gerçekten. , tansiyona dikkat etmek lazım. Kurtarmana çok sevindim. İnş ilaçlarla sona kadar rahat bir hamilelik geçirirsin bundan sonra

kızlar beni affedin ama bal şekeri ile ilgili bişey söylemek istiyorum. hamilelikte ani yükselen şeker çok riskli. bebeğin ani ölümüne kadar giden kötü sonuçları var maalesef. eğer doktorunuz bebeğin gelişimi 10 günden fazla geriden geliyo demediyse bırakın kuzucuklar normal gelişsin. şu an en çok kemikleri gelişmeli ve bunun için bol süt ve süt ürünü tüketmeliyiz. birde kendi vitamin seviyemizi korumalıyız tabiki. bunuda zaten doktorlarımız verdiği vitaminler yapıyor. çok kilolu olmak, kilolu bebek doğurmak sağlıklı değil maalesef. bebeğinizin sizin yanına gelmeden şeker kontrolü için göz altında tutulmasını istemezsiniz sanıyorum. birde şimdi ona bu kadar yükleme yapıp doğumdan sonrasında en ufak bir açlıkta sarılığının artacağını unutmayın. nacizane uyarıda bulunmak istedim lütfen kusura bakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…