Canım üç ayrı ölçüm alınıyor. Baş çevresi karın çevresi ve bacak uzunluğu.. bende geriden gelen karın çevresi idi. Erken doğum tehlikesi de olunca bal şerbeti içtim toparladı. Normale dönünce bıraktım erken doğum tehlikesi de ortadan kalktı. Sağlıklı olsun da 3 kilo doğsun.Kizlar ya acemilime verin bisey sorucam gelisimi bi hafta geride denince siz ne anliyosunuz benim sadece kilosu gelio aklima.yani kemik boy kilo hepsinin toplamimi bi hafta geride cikmis oluyo.sadece kilo aldirmaya calismakta yanlismi ozaman.
Ben yaklaşık 2 aydır kullanıyorum. Sarılıp uyuyorum o yastığa yumuşak sonuçta bişey olacağını sanmıyorum.kizlar gece yan yatarken karin altina destek minderleri var yarim ay seklinde oluyor onu kullanan var mi hic . Ben sanki bebek sıkışıcak saniyorum. Rahat edemiyorum. Doktora da sordum bebek su icinde sıkısmaz dedi ama yinede rahat edemedim bi turlu o yastigi bacaklarimin arasina koyuyorum bende
Maşallah canım bizimkiniinde ayaklar hep kafayla yanyana, 1 2 haftaya bu pozisyondada sigmayqcakmis. Artık ne şekle girerler belli değil ☺Kızlar kontrole gittik bgn. Ben 35 i bitirdim ama bebeğim 1 hafta önden gidiyor 36 yı bitirmiş. 2400 olmuş 50 cm dedi dr, bacakları uzun uzun olcak gibi dedi :) ama hata payı var bunlar kesin değerler değil diye hatırlattı, çünkü ben önde gitmesini istemiyorum iri bi bbek olmasını, günüyle uyumlu olsun istiyordum ama uzun olcak galiba:) kıyafetlerni giydiremiycem diye üzüldüm
Başı aşağıdaymış, buna sevindim açıkçası... ayakları da yüzündeydi, yani iki büklüm duruyo yazık ya bu bebişkolara üzülüyorum ikiye katlanıp durıyolar içerde
Nst yegirdim normal dedi, doğumla ilgili konuşmadık daha erken dedi,
Kızlar uyuyamiyorum(( siz ne şekilde uyuyorsunuz? Sol tarafa dönük yatmaktan sol bacağım uyuşuyor hissetmiyorum artık sağ tarafa dönsem kızım rahat etmiyor sağ taraftan tekmeler atmaya başlıyor anlıyorum ki rahatsız oluyor.nasıl yatıp uyuyacagim ben?
Canım üç ayrı ölçüm alınıyor. Baş çevresi karın çevresi ve bacak uzunluğu.. bende geriden gelen karın çevresi idi. Erken doğum tehlikesi de olunca bal şerbeti içtim toparladı. Normale dönünce bıraktım erken doğum tehlikesi de ortadan kalktı. Sağlıklı olsun da 3 kilo doğsun.
Senin dediğin gibi bacak uzunluğu veya baş çevresi geriden gelen bir bebeğe kilo aldırmaya gerek yok bence..
Kesinlikle deneycm cnm çünk gitgide kötü bir hal almaya başladı. Akşam çok kustum bayada kan geldi sona doğru boğazdn artk tahriş oldu diye. Bir soda içtim yine ekşidi. Asitli su yukarı çıktıkça boğaz bormn kanayan yerini mahvediyorBenim de aynı senin anlattığın gibiydi mahvoldum resmen havuç iyi geldi bana kıtır kıtır ve salatalık salçadan baharahttan uzak duruyorum yemekte n sonra uzanmamak falan biliyoruz zaten yemekten önce sonra yarım saat su içmemeye çalışıyorum bi de
Canım üç ayrı ölçüm alınıyor. Baş çevresi karın çevresi ve bacak uzunluğu.. bende geriden gelen karın çevresi idi. Erken doğum tehlikesi de olunca bal şerbeti içtim toparladı. Normale dönünce bıraktım erken doğum tehlikesi de ortadan kalktı. Sağlıklı olsun da 3 kilo doğsun.
Senin dediğin gibi bacak uzunluğu veya baş çevresi geriden gelen bir bebeğe kilo aldırmaya gerek yok bence..
Kesinlikle deneycm cnm çünk gitgide kötü bir hal almaya başladı. Akşam çok kustum bayada kan geldi sona doğru boğazdn artk tahriş oldu diye. Bir soda içtim yine ekşidi. Asitli su yukarı çıktıkça boğaz bormn kanayan yerini mahvediyoraz önce bir soda daha içtim yalvarıyorm artk rabbime biraz midmn yanması geçsn diye. Artk yemek yemeğide bebeğide düşünemiyorm nasıl olck y
Gaviscon kullandm cnm hatta kısa sürede bitirdm sütte bana pek iyi gelmiyor. Bu yüzdn yarn kontrole gitmeyi dülünüyorm. Gidebilsm iyi bir ilaç yazavm gidemesmde eczaneye söylecm alıcm artk. Yorgnlktn ölüyorm ama bu mide ve back kol ağeışarı yatırmıyor. Annelik ne zor yaa kızımda ayrı çektim bunda ayrıCanin bendede ara ara oluyo sut icmek rahatlatiyodu biraz.birde gaviscon vermisti dr o kesiyodu.kontrole gidince druna bi soyle istersen
Gaviscon kullandm cnm hatta kısa sürede bitirdm sütte bana pek iyi gelmiyor. Bu yüzdn yarn kontrole gitmeyi dülünüyorm. Gidebilsm iyi bir ilaç yazavm gidemesmde eczaneye söylecm alıcm artk. Yorgnlktn ölüyorm ama bu mide ve back kol ağeışarı yatırmıyor. Annelik ne zor yaa kızımda ayrı çektim bunda ayrı
Bende nst sirasi beklerken duydum o bagirmalari once annenin sesi geliyo ciglik cigliga ardindan bebegin aglama sesi.gercekten duymak ii olmuyo benim onumde sira bekleyen kadinin korkudan sancisi basladi ben cikarken doguma aliyolardi.son ana kadar neden evde cekilmesi gerektgni anliyosun sancinin.
Kızlar uyuyamiyorum(( siz ne şekilde uyuyorsunuz? Sol tarafa dönük yatmaktan sol bacağım uyuşuyor hissetmiyorum artık sağ tarafa dönsem kızım rahat etmiyor sağ taraftan tekmeler atmaya başlıyor anlıyorum ki rahatsız oluyor.nasıl yatıp uyuyacagim ben?
Canim kpntrol amaciyla dedi doktor. Ama ani bisey olursa tansiyonumla ilgili mudahale edecekler cunku bebek ve ben riske girermisim
Kızlar birşey soracam ya bir haftadır midde ekşimesndn adeta ölecem gibi. Her öğün sonrası acayip kötü oluyorm zehir gibi oluyor midm ve kulaklarımn zarı bile yanıyor asitten. Bende mecbur kendimi kusturuyorm çünkü çook fena anlatamam. Bence benm midmde başka bir rahatszlkta var yoksa bebek bu kadar kötü edemez gibi.İlaçta fayda etmiyor, sizinde böyle oluyor mu? Oluyorsa ne yapıyorsnz
canım ya malesef öyle artık çok çabuk yoruluyoruzsorma yaa bendede gereksiz bi panik var sanki heran doğurabilirmişim gibi. bi anda olsun bitsin artık bişiler diyorum sonra sakinleştiriyorum kendimi herşey bitsin erkende olucaksa o zaman olsun eksik bişi kalmasın diye :)
annem ütüyü seviyo Allah'tan bide torunu diye daha bi heyecanlı
yardımcı gelirse atlatırsın canım temizliğinide inşallah ama sakın kendi başına yapmaya kalkma. ben kadın olmasına rağmen cuma günü onu ver bunu ver saat 3 gibi düştüm koltuğa ağrıdan dedim sen yap benim yatmam lazım ağrım oldu, Allah razı olsun işini hakkıyla yapıyo banada dikkat ediyoda uzandım sonra yemek falan yedik kendime geldim biraz ama et kesiği gibi oldum resmen ertesi güne
Çok geçmiş olsun canım preeklampsi çok ciddi bir durum gerçekten. , tansiyona dikkat etmek lazım. Kurtarmana çok sevindim. İnş ilaçlarla sona kadar rahat bir hamilelik geçirirsin bundan sonraGunaydin kızlar. .yüksek tansiyon nedeniyle hasta neye yatmistim geçen hafta.5 gün boyunca kadın doğum uzmanı benim preeklampsi olduğumu teşhis edemedi.bu hastalik normal idrar tahlillerinde belirlenemiyor. 24 saatlik idrarda ki protein kaçağı gozlemleniyormus. Allahtan doktor bizi erken doğan doktoru muz yok diye tokat gop univ hast sevk etmiş. Bebeğim tansiyon yüzünden kilo alamamış 3 hafta
Doktorum riskli gebelik uzmaniymis. Tansiyon ilacını 6 ya çıkardılar. Tansiyonum düzene girdi.takip edecekler sürekli.
Benim gibi eli ayağı çok şişmiş .tansiyonu yüksek olan varsa ihmal etmesin diye yazıyorum bu kadar.
Biz ucuz atlattik. Herkes bizim kadar şanslı olmayabiliyor.
Sizlere hep tatlı telaşlar diliyorum.bebeginiz e ve size sağlıklı günler inslh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?