2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Canım hayırlı olsun bebeklerin allahım bir an önce sağlıkla kucağına almayı nasip etsin dualarımızdasın inşallah

Zannetmiyorum iki kereden bi şey olsun. Bebeğin hareketlerini hissediyor musun? o zaman sorun yoktur bence. randevuna çok varsa bi görün bi Dr a iyi olduğunu duy rahatla bence. Bu stres daha zararlıdır belki
Hareketleri normal. Doktora daha bi bucuk hafta var. Bu otrivine damarlari sıkistiriyormus, bebegin damarlarinida, ona kan akisi saglayan damarlarida sıkistiriormus, bisey olursa Allah korusun hemen hareketlerine yansirmiki

Rabbim sana bagislasin yavrularini İnsaallah. Gecmis olsun canim, Allahim hicbirimizi evlatlarimizdan ayirmasin. @kelebek-58

kelebek-58 gözün aydın canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin minnoşları bu ekim bebekleri çok aceleci çıktı daha eylülün 10'u bitti maşallah kaç bebişimiz geldi bir kısmıda yakın zamanda gelecek

al benden de o kadar gece
1.30 sabah 11 doktora kontrolüm var belim kasıklarım tüm gün sancıdı doktora kadar uyurum inşallah nst ye girip rahatlamak istiyorum ne odasi ne eşyaları hazır bebişimin panik oldum yetişmeyecek birşey diye

Meraba canım. .Ben yuksek tansiyondan yatmistim. preeklampsi teşhisi ile hastanede yatıyorum. Sürekli gozetim altindayim. Bebeğim beslenemedigi için haftaya sezeryan olacağım. İnslh kuvezde çok kalmaz.dualarınıZi eksik etmeyin
Bebegim en son 1900grlardaydi.
İçimden bi ses cok ayrı kalmiycaz diyo .
Allah size yasatmasin

Gözünüz aydın canım Allahım hayırlı uzun ömürler versin bebişlerine sanada geçmiş olsun

Cnm onu da oneren cok oldu ama yogunmus galina bide sonradan baslayinca ilgisiz oluyo dediler
Canım iki arkadaşımda sonradan gitti benim ikiside çok memnun kaldı. Bende 31 de başladım. Bana gayet ilgili ve çok bilgili geldi. Rahatladım. Hastanede ebeler ve hemşirelerin bir kısmıyla birde çocuk dr u ile tanışınca iyice sevdim. Ama sende sevmişsin önemli olan iletişimin iyi olması bakalım ozaman sende olsaydın günlerimiz yakın belki aynı anda yanyana denk gelirdik. Aslında etimed bizim evin çok yakını ama burayı tercih ettim.
Canım allah bağışlasın öncelikle inş onlar biran önce toparlanıp anne babasının koynuna gelecekler inş.
Olsun canım bu evreden sonra doğanlar çabuk toparliyor merak etme, bizimkiler doğana kadar seninki bizimkilere fark atar bence iyi düşün iyi olsun inş.

Etimed annemlere de cok yakin canm demek ki senin yakinlarina geliyorumhayirli dogum olsunda aslinda doktor cokta onemli degil gercektn ne kotu doktorlardan cok memnun kalan var yada cok iyi denilenle sorun yasayan kismet isi birazda heralde

Etimed annemlere de cok yakin canm demek ki senin yakinlarina geliyorumhayirli dogum olsunda aslinda doktor cokta onemli degil gercektn ne kotu doktorlardan cok memnun kalan var yada cok iyi denilenle sorun yasayan kismet isi birazda heralde
Aa komsuyuz annelerle desene :) bu işler şans işi desene bakalım inş. Güzel ve rahat bir dogumumuz olur.

Kordon kanını biraz araştırdım kızlar, fais fiyatlar var. Keşke durumumuz müsait olsaydı hiç düşünmeden yaptırırdım. Aslında okulumda kök hücre çalışan bir hocam var, ona diyorum gel benim doğuma al diye ama :)
Buarada ankarada olanlar hacettepe ve ankara tıp fakültesi nde doğum yaparsanız, ücretsiz bir şekilde bağış yapabiliyorsunuz. Ancak bu kök hücre tedavisi bekleyen hastalara kullanılıyor. Eğer ileride halen kullanilmamissa ve allah korusun sizin ihtiyacınız olursa tedavi için size de kullanılıyor. Herhangi bir ücreti yok. Sizi de bu konuda bilgilendirmek istedim.

Malesef bizde doğumdan sonra istanbula tasiinacagiz canım, çünkü eşimin de benimde ankaraya dönme durumumuz hiç yok. Hep anneme yakın olayım isterdim ama kısmet olmadı.
Canm nerde mutlu huzurlu oldugun onemli bende ilk uzak kaldigimda cok kotu olmustum ama simdi diyorum geliyo gidiyo cani sag onemli olan bu die

Teşekkür ederim canim ben hic pimpirikli davranmadim ama oyle olmak gerekiyomus bebeginiz geriden geliyosa gelisimi durmus olabilir tansiyonlariniza mutlaka dikkat edin gebelik zehirlenmesi belirtilerini okuyun ve birini bile yasiyosaniz mutlaka doktorunuzla gorusun arkadaslar

Gumaydin kizlar bugun isteki son gunum allahim izniyle resmen yuzduk yuzduk kuyruguna geldik
günaydın canım benimde yarın son günüm ama cumartesi 1 de çıkıyorum zaten o yüzden çokta etkilemez
gerçekten kuyruğuna geldik hala inanamasamda anne olucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…