- 18 Ocak 2016
- 644
- 562
- 23
- 30
Hmm anladım canım Sağol. Seninkinin eli kulağında :)Korku oluyor elbet ama kendini hiç kasma canım birde doktor söyler sana aklında bulunsun muayeneden sonra lekelenme oluyor şuan hafif hafif kahverengi leke var bende. Birde psikolojik midir nedir kasıklarımda ve belimde ağrı var heran doğum yapacakmışım gibi bir his :))) doktor heran gelebilir deyince kendimi iyice adapte ettim
Ole canm tatillerde gorusursunuzAynen canım huzur ve sağlık olsun yeterki dediğin gibi tatillerde görüşürüz artık.
Saka gibi geliyo banada gun sayip duruyodum bugun bitiyo gercektengünaydın canım benimde yarın son günüm ama cumartesi 1 de çıkıyorum zaten o yüzden çokta etkilemez
gerçekten kuyruğuna geldik hala inanamasamda anne olucam
Meraba canım. .Ben yuksek tansiyondan yatmistim. preeklampsi teşhisi ile hastanede yatıyorum. Sürekli gozetim altindayim. Bebeğim beslenemedigi için haftaya sezeryan olacağım. İnslh kuvezde çok kalmaz.dualarınıZi eksik etmeyin
Bebegim en son 1900grlardaydi.
İçimden bi ses cok ayrı kalmiycaz diyo .
Allah size yasatmasin
cnm epiduralle normal dogum yaptim ve hicbir sıkıntım olmadı aksine o dogum stresim azaldı cok rahat bir dogum sureci gecirdim sonrasindada sorun yasamadim bel ağrısı falan yapmadıKızlar doğum yaklaştıca malum heyecan korku artıyor. normal doğum istiyorum. Fakat epiduralli olsa nasıl olur acaba ikisi arasında gidip geliyorum sezeryan en son seçim benim açımdan. Ama epidural oluncada bel ağrısı çok oluyormuş ne kadar doğru bilmiyorum.sizce tercih edilmeli mi
Hayırlı olsun bebekleriniz, 15 gün su gibi akıp gider inşallah merak etmeyin :)Merhaba arkadaşlar dualarıyla yanımda olan herkese çok teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden ben şuan hastanedeyim dün sezaryenle doğum yaptım bebeklerim kuvözde 15 gün kalacaklar dedi doktorumuz dua etmenizi istiyorum miniklerim toparlansınlar henüz çok küçükler kucağıma alamadım uzaktan bakıyorum inşallah daha güzel günlerimiz olur bakmaya bile kıyamıyor insan inşallah herkes sağlıklı sihhatli alır bebeklerini kucağına.
Merhaba arkadaşlar dualarıyla yanımda olan herkese çok teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden ben şuan hastanedeyim dün sezaryenle doğum yaptım bebeklerim kuvözde 15 gün kalacaklar dedi doktorumuz dua etmenizi istiyorum miniklerim toparlansınlar henüz çok küçükler kucağıma alamadım uzaktan bakıyorum inşallah daha güzel günlerimiz olur bakmaya bile kıyamıyor insan inşallah herkes sağlıklı sihhatli alır bebeklerini kucağına.
günaydın canım benimde yarın son günüm ama cumartesi 1 de çıkıyorum zaten o yüzden çokta etkilemez
gerçekten kuyruğuna geldik hala inanamasamda anne olucam
Kendini üzme. Evet otrivine damarları sıkıştırıyor ama burum damarlarını kana karışması çok düşük ihtimal. Yani bebeğe gitme ihtimali inanılmaz düşük sakın kendini üzme. Şu anda sana en uygun bebekler içinde kullanılan serum fizyolojik burun spreyleri olur.Hareketleri normal. Doktora daha bi bucuk hafta var. Bu otrivine damarlari sıkistiriyormus, bebegin damarlarinida, ona kan akisi saglayan damarlarida sıkistiriormus, bisey olursa Allah korusun hemen hareketlerine yansirmiki
Hayır olsun inşallah bu dönemde çok sık rüyalar görmek normalmiş hormonlardan dolayı. Bebeğinin hareketleri bugün normalse korkmaya gerek yoktur heralde benimki de geceleri dönüp duruyor rahatsız oluyor heralde.Günaydın kızlar.. İlk defa dün kızımın hareketlerinden dolayı uyuyamadım. Normalde zar zor da olsa uyurdum, dün gece uyuyamadım sağa döndüm olmadı sola döndüm olmadı, çok çok fazla hareket etti çok ittirdi. Daha önce yapmadğı bişiyi yaptı ayaklarıyla göğsüme kadar ittirdi falan.. nEDEN öyle oldu anlamadm, tatlı da yememiştim dün..
Sabaha karşı bi uyumuşum onda da rüya gördüm ama kabus gibiydi. normalde doğumdan korkmuyorum ama,
rüyamda doğumhanedeydim ama hemşireler çok korkunçtu sana şunu yapcaz bunu yapcaz diye anlatıp kesicez şuranı buranı alıcaz iyileşemeyebilir bilmemne diyip pis pis gülüyolardı
Aynen canım çok heyecanlıyım normal doğum birde nasıl olacak bakalımmHmm anladım canım Sağol. Seninkinin eli kulağında :)
Canim artık iyice büyüdüler ya ondan daha hissedilir oluyor belki parmağını bile oynatsa hissediyoruz mesela benim de bazen kaburgalarımın altına ittiriyor ayağını ama daha gidemiyor acıyor öyle olunca rüyalara gelince artık doğum fikri hep aklımızda ya ondan ben de görüyorum saçma sapanGünaydın kızlar.. İlk defa dün kızımın hareketlerinden dolayı uyuyamadım. Normalde zar zor da olsa uyurdum, dün gece uyuyamadım sağa döndüm olmadı sola döndüm olmadı, çok çok fazla hareket etti çok ittirdi. Daha önce yapmadğı bişiyi yaptı ayaklarıyla göğsüme kadar ittirdi falan.. nEDEN öyle oldu anlamadm, tatlı da yememiştim dün..
Sabaha karşı bi uyumuşum onda da rüya gördüm ama kabus gibiydi. normalde doğumdan korkmuyorum ama,
rüyamda doğumhanedeydim ama hemşireler çok korkunçtu sana şunu yapcaz bunu yapcaz diye anlatıp kesicez şuranı buranı alıcaz iyileşemeyebilir bilmemne diyip pis pis gülüyolardı
Canim çoğu doktor tatilde olacak Allah A emanet, elbet bi doktor bulunur acil bi anda tabi gönül ister gerek olmasın üzme strese sokma kendini, zaten yarın ki muayene de doktor doğum yakın olsa söyler içün rahat edeeKızlar Merhaba ben de 37 ye giriyorum inşallah yarın Dr kontrolü var bugün işte son günüm. Bayramda sürpriz yapar kızım diye korkuyorum açıkçası. Bayramda Dr muz tatilde olacakmış çok tedirginim
canım hiiç sorma yaa benim puşa normalde az hareket ederdi burda herkes bebeğim durmuyo derken bzimki azıcık oynasa bende bayram havası artık hareketlerini az hissedeceksiniz denilen dönemde halay çekmeye başladı eşimle gülüyoruz çıkacak yaa yaramazlık provası yapıyo durdu durdu şimdi başladı yaramazlığa bizi kandırdı minnoş inş. bir daha dönerYaramazz yaaa :)) bu saatten sonra dönülür mü hiçç. Kendisini naza çekiyor annesi :))
aa aynıyız canım bendemerhaba benimde yarın son bayramıda birleştirdim ayın 20 sinde çalışamaz raporum başlıyacak haftamda 35 olacak bakalım evde nasıl geçecek günler :)
Valla cnm bana pek bir faydası olduğunu söyleyemem ne yazıkkiGAVİSCON ŞURUP işe yaramıyor mu yanmalarına hiç peki
yarım şişe miben günde yarım şişe gaviscon içiyorum canım. yandıkça içiyorum yapacak birşey yok. rennie dene istersen birde .
aynen cnm benmkide öyle kulaklarıma kadar yandırıyor. Bu ilacı doktora söyleycm inşllh faydası olur cnm çok teşekkürler.Canım bende normalde de reflü vardı zaten ama ilacımı kullanamıyordum. Doktorum Panref diye bir ilaç verdi bana kulaklarıma kadar yangınla doluyken bir tek o rahatlattı beni. Umarım sende de işe yarar.
bana da şaka gibi geliyo hala inanamıyorum diyorum dalga geçiyorlar içindeki tekmelere rağmen mi diyeSaka gibi geliyo banada gun sayip duruyodum bugun bitiyo gercekten
Epizyomiden bende korkuyorum gelişine yırtılmasından sa epizyomi tabi ki daha sağlıklı ama epizyomi azaltan perine masajı varmış ona başlıcam bi bak istersen netten sendeHayır olsun inşallah bu dönemde çok sık rüyalar görmek normalmiş hormonlardan dolayı. Bebeğinin hareketleri bugün normalse korkmaya gerek yoktur heralde benimki de geceleri dönüp duruyor rahatsız oluyor heralde.
Ben doğumdan korkmaya başladım nasıl çıkıcak bu bebe ordanEpizyotomi de en korktuğum şey
Canım geçmiş olsun. Allah tez zamanda saglıkla kucagına aldırsın evlatlarını inşallah. 15 gün uzun götünebilir ama göz açıp kapayana kadar geçecek inşallah, göreceksin. Birkaç güne kucağına almaya izin verirler gibi geliyor.Merhaba arkadaşlar dualarıyla yanımda olan herkese çok teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden ben şuan hastanedeyim dün sezaryenle doğum yaptım bebeklerim kuvözde 15 gün kalacaklar dedi doktorumuz dua etmenizi istiyorum miniklerim toparlansınlar henüz çok küçükler kucağıma alamadım uzaktan bakıyorum inşallah daha güzel günlerimiz olur bakmaya bile kıyamıyor insan inşallah herkes sağlıklı sihhatli alır bebeklerini kucağına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?