2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Hmm anladım canım Sağol. Seninkinin eli kulağında :)

Dualarımız seninle inşallah sağ salim alırsın kucağına, demek ki bazen dışarıda büyütmek gerekiyor içeridense. Allah yardımcın olsun büyüyüverir inşallah hemen :)

Tansiyondan başka belirtin var mıydı, el ayak şişmesi gibi? Ne gibi belirtiler oldu?

Günaydın kızlar.. İlk defa dün kızımın hareketlerinden dolayı uyuyamadım. Normalde zar zor da olsa uyurdum, dün gece uyuyamadım sağa döndüm olmadı sola döndüm olmadı, çok çok fazla hareket etti çok ittirdi. Daha önce yapmadğı bişiyi yaptı ayaklarıyla göğsüme kadar ittirdi falan.. nEDEN öyle oldu anlamadm, tatlı da yememiştim dün..
Sabaha karşı bi uyumuşum onda da rüya gördüm ama kabus gibiydi. normalde doğumdan korkmuyorum ama,
rüyamda doğumhanedeydim ama hemşireler çok korkunçtu sana şunu yapcaz bunu yapcaz diye anlatıp kesicez şuranı buranı alıcaz iyileşemeyebilir bilmemne diyip pis pis gülüyolardı

cnm epiduralle normal dogum yaptim ve hicbir sıkıntım olmadı aksine o dogum stresim azaldı cok rahat bir dogum sureci gecirdim sonrasindada sorun yasamadim bel ağrısı falan yapmadı

Hayırlı olsun bebekleriniz, 15 gün su gibi akıp gider inşallah merak etmeyin :)

Insallah saglikla alirsin kucagina

günaydın canım benimde yarın son günüm ama cumartesi 1 de çıkıyorum zaten o yüzden çokta etkilemez
gerçekten kuyruğuna geldik hala inanamasamda anne olucam

merhaba benimde yarın son bayramıda birleştirdim ayın 20 sinde çalışamaz raporum başlıyacak haftamda 35 olacak bakalım evde nasıl geçecek günler :)

Hareketleri normal. Doktora daha bi bucuk hafta var. Bu otrivine damarlari sıkistiriyormus, bebegin damarlarinida, ona kan akisi saglayan damarlarida sıkistiriormus, bisey olursa Allah korusun hemen hareketlerine yansirmiki
Kendini üzme. Evet otrivine damarları sıkıştırıyor ama burum damarlarını kana karışması çok düşük ihtimal. Yani bebeğe gitme ihtimali inanılmaz düşük sakın kendini üzme. Şu anda sana en uygun bebekler içinde kullanılan serum fizyolojik burun spreyleri olur.

Kızlar Merhaba ben de 37 ye giriyorum inşallah yarın Dr kontrolü var bugün işte son günüm. Bayramda sürpriz yapar kızım diye korkuyorum açıkçası. Bayramda Dr muz tatilde olacakmış çok tedirginim

Hayır olsun inşallah bu dönemde çok sık rüyalar görmek normalmiş hormonlardan dolayı. Bebeğinin hareketleri bugün normalse korkmaya gerek yoktur heralde benimki de geceleri dönüp duruyor rahatsız oluyor heralde.

Ben doğumdan korkmaya başladım nasıl çıkıcak bu bebe ordan Epizyotomi de en korktuğum şey

Canim artık iyice büyüdüler ya ondan daha hissedilir oluyor belki parmağını bile oynatsa hissediyoruz mesela benim de bazen kaburgalarımın altına ittiriyor ayağını ama daha gidemiyor acıyor öyle olunca rüyalara gelince artık doğum fikri hep aklımızda ya ondan ben de görüyorum saçma sapan
Kızlar Merhaba ben de 37 ye giriyorum inşallah yarın Dr kontrolü var bugün işte son günüm. Bayramda sürpriz yapar kızım diye korkuyorum açıkçası. Bayramda Dr muz tatilde olacakmış çok tedirginim
Canim çoğu doktor tatilde olacak Allah A emanet, elbet bi doktor bulunur acil bi anda tabi gönül ister gerek olmasın üzme strese sokma kendini, zaten yarın ki muayene de doktor doğum yakın olsa söyler içün rahat edee

Yaramazz yaaa :)) bu saatten sonra dönülür mü hiçç. Kendisini naza çekiyor annesi :))
canım hiiç sorma yaa benim puşa normalde az hareket ederdi burda herkes bebeğim durmuyo derken bzimki azıcık oynasa bende bayram havası artık hareketlerini az hissedeceksiniz denilen dönemde halay çekmeye başladı eşimle gülüyoruz çıkacak yaa yaramazlık provası yapıyo durdu durdu şimdi başladı yaramazlığa bizi kandırdı minnoş inş. bir daha döner

merhaba benimde yarın son bayramıda birleştirdim ayın 20 sinde çalışamaz raporum başlıyacak haftamda 35 olacak bakalım evde nasıl geçecek günler :)
aa aynıyız canım bende
20 sinde raporumu alıyorum o zaman 37 hafta oluyo işte
aynen evde napıcam çok merak ediyorum çünkü ister istemez bünye alışık çalışmaya evde de çok bişey yapamıyorum
artık eşim diyoki alışabilecek misin :)
çünkü adam akşam eve gelince başını yiyorum hemen çenem düşüyo

GAVİSCON ŞURUP işe yaramıyor mu yanmalarına hiç peki
Valla cnm bana pek bir faydası olduğunu söyleyemem ne yazıkki
ben günde yarım şişe gaviscon içiyorum canım. yandıkça içiyorum yapacak birşey yok. rennie dene istersen birde .
yarım şişe mi fazlası zararlı bence bende bu defa rennie almayı
Canım bende normalde de reflü vardı zaten ama ilacımı kullanamıyordum. Doktorum Panref diye bir ilaç verdi bana kulaklarıma kadar yangınla doluyken bir tek o rahatlattı beni. Umarım sende de işe yarar.
aynen cnm benmkide öyle kulaklarıma kadar yandırıyor. Bu ilacı doktora söyleycm inşllh faydası olur cnm çok teşekkürler.

Saka gibi geliyo banada gun sayip duruyodum bugun bitiyo gercekten
bana da şaka gibi geliyo hala inanamıyorum diyorum dalga geçiyorlar içindeki tekmelere rağmen mi diye
çok ilginç ya cidden ben o kadar hazırlık yapıyorum ama hala idrak edemedim

Epizyomiden bende korkuyorum gelişine yırtılmasından sa epizyomi tabi ki daha sağlıklı ama epizyomi azaltan perine masajı varmış ona başlıcam bi bak istersen netten sende

Canım geçmiş olsun. Allah tez zamanda saglıkla kucagına aldırsın evlatlarını inşallah. 15 gün uzun götünebilir ama göz açıp kapayana kadar geçecek inşallah, göreceksin. Birkaç güne kucağına almaya izin verirler gibi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…