2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
@gertrudee
Kızlar benim de dün ve bugün kollarım bacaklarım ellerim ağrıyor.. Sanki kemiklerm ağrıyor gibi oluyor. Yorgun hissediyorum.
Ben 1 haftadır multivitaminim bitti almadım diye içmiyorum onun etkisi de olabilir diye düşünüyorum, bebek mi emiyo vücudumuzdan acaba bu aralar? Artık protein ve yağ dan çok beyni falan gelişiyomuş sanırım minerallermizi emiyo olabilir :)
Yarın hemen alıp başlıycam inşallah geçer ağrılar

cok cok az,artmasini beklemeliyim yarin saglik ocagina kan vermeye gidecektim oraya mi danismaliyim.ayyy basindan beri sorun yasadigim icin dr gitmeye korkuyorum.

Canım valla ben de hiç bilmiyorum arkadaslar daha iyi bilir. Ama nişan sanırım az oluyor.

Şuan 9 gün oldu canım hala aynı.. Sende de mi açılma var
Evet canim 5cm aciklikla duruyorum keske bende sen gibi istemeseydim suni sanci belki bende 3le kalirdim benim haftam cok erken gelmesini istemiyorum henuz 2 hafta daha beklese keske bugun kntrol vardi ama gitmedim korkuma

Hayırlısı olsun senin de hakkında canım, rahim de eğriliği ilk defa duydum da eğer normal doğum A engel olsaydı doktorun çoktan söylerdi sanki
ilk doktorum biliyordu bu doktoruma henüz söylemedim. Konuşmadık hiç. İlk doktorum karnımdan 4. Aya kdr göremedi bebeğimi. Sebebi rahim eğriliği dedi. Çok zordu ilk üç ay alttan baktı kabus gibiydi. Bakalım bi dahaki kontrolde konuşacağız doktorla

Kizlar ic camasirim da parmak kesigi kadar bir damla kan gordum.bebisimin hareketleri yerinde sancim falan yok ne yapmaliyim sizce
Canim bende okadar bile yoktu seni korkutmak istemem ama hemen git bence ben gittim 2 cm aciklik var dediler bide33+5tim daha suanda da 5cmle beklemedeyim ihmal etme gecmis olsun

Evet canim 5cm aciklikla duruyorum keske bende sen gibi istemeseydim suni sanci belki bende 3le kalirdim benim haftam cok erken gelmesini istemiyorum henuz 2 hafta daha beklese keske bugun kntrol vardi ama gitmedim korkuma
Oo canım senin baya fazlaymış bol bol dinlen canım suni sancı mı verdiler sana

Canım kesinlikle vitaminle alakalı. Benim de bitmişti 3 gün alamadım uykudan ve halsizlikten öldüm. İlacı aldım düzeldim. İhmal etme :)

Kizlar ic camasirim da parmak kesigi kadar bir damla kan gordum.bebisimin hareketleri yerinde sancim falan yok ne yapmaliyim sizce
Canım pazar gecesi bende de 2 damla vardı.Doktora gittim bir önemi yok önemli olan ritmik kasılmalar ya da suyun gelmesi dedi. İçinin rahat etmesi için nst ye gireceksin sancı çıkmazsa gönderecek. Bende öyle oldu.

bence gitme gecen ben gittim rezillikti resmen ama sen bilirsin benim bidaha öle bi kan gelse hayatta gitmemm
Canim bende cok rezillik cektim ama haftasi daha erken arkadasimizin gitmesi daha uygun diye dusundum benimde 36 37 olsaydi gitmezdim belki ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…