2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
sancı olabilir canım devam ederse doktoruna görün derim geçmiş olsun

kizlar bende bu sabah dogum yaptim 38 +2 oldu cok sukur sorunsuz gecti. 3400 grm dogdu
Sezeryan istemistim. Sonrasi birsz agrisi sizi oldu ama o da azaliyor gitgide.
Aman yabancinin yaninda ilk emzirmeyin en yakin arkda olsa goz nazar degebiliyor.
Maşallah canım allah analı babalı büyütsün..

Bebeginin maşallah kilosu falangayet iyi. Allah bağışlasın minnoşunuzu

kizlar bende bu sabah dogum yaptim 38 +2 oldu cok sukur sorunsuz gecti. 3400 grm dogdu
Aman yabancinin yaninda ilk emzirmeyin en yakin arkda olsa goz nazar degebiliyor.

Ayy maşallah ne bereketli bir haftaya girdik maşallah doğuran doğurana bebişin hayrlı olsun Allah analı babalı büyütsün evet bende nazara inanıryorum benim sütüm 7. aydan beri geliyor son zamanlarda da kendiliğinden çok fazla akıyordu ve kimseye söylemedim geçen iki arkadaşa söyledim ve onlara yeni geldi dediğim halde o günden beri azaldı sütüm çünkü ikiside aaa biz doğurana kadar hiç gelmedi dediler dediğin gibi çok yakında olsa bebişleri övmemek gerek ben öyle yapacağım eşe dosta karşı

Ayyy maşallah ya , herkes bir bir doğum yapıyor be güzel Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah ...

Cnm sancı olsa Bile bildiğim kadarıyla ortalama 1 saat boyunca dinlenmene rağmen geçmezse doğum sancısı oluyor, onun haricindekiler alıştırma kasılmalarıdır... Ama sen yine kafan rahat etsin doktoruna hbr et..

Kızlar Aramızds çatı muayenesi olan var mı ?.. Bnm haftaya , birazcık çekiniyorum

Canım ben de cekiniyordum . Hiç korkulacakbirsey yokmuş. Kendini kasmamahya dikkat et sadece

Ayy bu hafta ne heyecanlı bi hafta doğum yapan annelerin gözü aydın Rabbim analı babalı büyütsün hayırlı evlat olurlar inşallah :) en son ben doğrucam bence kızlar doktorum kesin konuştu 40 haftayı doldurmadan gelmez diyor :) bu arada artık annem geliyor yalnız olmıycam pazartesi gününu iple çekiyorum

bende akışına bıraktım ama içimden sezaryan geçiyor. Doktora anlatacağım durumumu alttan muayenede rahatsız oldğumu söyleyecsğim zaten rahmimde eğrilik de var. Bunlara rağmen normal yapmanı tavsiye ederim derse normal yapıcam

Hayırlısı olsun senin de hakkında canım, rahim de eğriliği ilk defa duydum da eğer normal doğum A engel olsaydı doktorun çoktan söylerdi sanki

kızlar sağ elim çok agrıyor. kolum agrı yapıyor. parmaklarım uyusuk (((
sızın de var mı boyle bır durum?
doktor yapacak bısey yok dedı

Arkadaşlar ekim annesi olmayı beklerken suyum azalmış hastaneye yatışım yapıldı duruma göre bugün yarın ameliyata alınabilir daha 35+4 teyim dua edin benim için
Canım allah yardımcın olsun inş güzel olacak herşey kötüyü düşünme
Maşallah Allah analı babalı büyütsün inşallah

Bütün gün kasım kasım kasildi karnim, bebik tos toparlak olup sol tarafima toplandi, sipsivri yaptİ karnimin sol tarafini. Bi iki saat uyuyim dedim ama karnim öyle taş kesildiki surekli, uyuyamadim dogru duzgun  ilk kez bunlari bukadar sık yasiorum kizlar. Bide aksamda oldu, herkesin suyu gece gelior, gecelerden korkar oldum. Bakalim bugece kimler dogurucak

Canım benim de oğlum 15 aylık olacak inşallah tepki vereceğini sanmıyorum ya da kıskançlık olacacagini ama eminim ki bebek ağladığında o da ağlayacak bebisi emzirirken kendisi tabiki ilgi çekmek isteyecek bir yıl sonrada beraber oynarlar inşallah napalim bizler de böyle büyümüşüz ama çok yorulacagiz ben kendimi öyle alistiriyorum

Canım rahmindeki eğrilik şu an yok ki.. Benim de öyle normalde, ama şu an bebekten dolayı normal yani :) sezeryan istiyosan sen bilirsin tabi ama ben yine de söliyim :)

kızlar merhaba epidüral ile normal doğum yapan var mı aranızda
Canım ben arkadaşlarımdan duydum öyle rahat ve kolay doğum yapıklarını söylüyorlar. Ama bir arkadşm hiç bi sıkıntı yaşamaZken bi arkdşm bel ağrısı yaşadı sonrasında. Kişiden kişiye değişiyo olabilir.. Ben de eğer normal doğum olursa belki deneyeceğim o an karar veririm diyorum

Sizlerinde Hayırlı haberlerinizi alalim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…