ay bide asadan acıkklıga bakıyolar hemen o igrenc bi durum oluyorCanım pazar gecesi bende de 2 damla vardı.Doktora gittim bir önemi yok önemli olan ritmik kasılmalar ya da suyun gelmesi dedi. İçinin rahat etmesi için nst ye gireceksin sancı çıkmazsa gönderecek. Bende öyle oldu.
MAsallah canim, insallah hep boyle devam ederler. cok sevindim canim. insallah dedigin gibi olur. hamile kaldigim icin oglumu sutten kesmistim, simdi kizi emzirirken nasil tepki verecek cok merak ediyorum. mumkun mertebe gostermemeye calisicam amaAllah yardimcimiz olsun artik :)Sağol canım.. oğlum 3.5 yaşında. Çok olgun bir çocuk. Karnımdayken sürekli gelir öperdi ne zaman gelecek kardeşim falan derdi.. dünkü tepkisi çok hoşuma gitti geldi hemen kardeşini öptü seni çok özledim hoşgeldin falan dedi. Sonra kosturmaya başladı. :) üzgün üzgün bir köşede dursaydı çok üzülürdüm çok şükür şimdilik iyiyiz inşallah hep böyle devam eder. Seninki daha küçük kıskanmak nedir bilmez bile bence. :) akışına bırak.. her şey zamanla yoluna girecektir.
canim gecmis olsun, Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah.Arkadaşlar ekim annesi olmayı beklerken suyum azalmış hastaneye yatışım yapıldı duruma göre bugün yarın ameliyata alınabilir daha 35+4 teyim dua edin benim için
Masallah masallah:) Rabbim korusun nazardan insallah. Allah anali babali buyutsun canim.kizlar bende bu sabah dogum yaptim 38 +2 oldu cok sukur sorunsuz gecti. 3400 grm dogdu
Sezeryan istemistim. Sonrasi birsz agrisi sizi oldu ama o da azaliyor gitgide.
Aman yabancinin yaninda ilk emzirmeyin en yakin arkda olsa goz nazar degebiliyor.
Aynen canim, biraz buyusunler birbirlerine arkadas olurlar. ilk zamanlar biraz zor olacak tabi :) Allah'im yardimcimiz olsin, ne diyelim :)Canım benim de oğlum 15 aylık olacak inşallah tepki vereceğini sanmıyorum ya da kıskançlık olacacagini ama eminim ki bebek ağladığında o da ağlayacak bebisi emzirirken kendisi tabiki ilgi çekmek isteyecek bir yıl sonrada beraber oynarlar inşallah napalim bizler de böyle büyümüşüz ama çok yorulacagiz ben kendimi öyle alistiriyorum
canim agrilarini falan kontrol et. galiba nisanin gelmis. nisan geldikten sonra dogum ya her an ya da bir iki haftaya kadar baslayabiliyormus. yarin kontrolunde soyle ama mutlaka. doktoruna da haber ver. Allah'im saglikli dogumlar nasip etsin insallah:)cok cok az,artmasini beklemeliyim yarin saglik ocagina kan vermeye gidecektim oraya mi danismaliyim.ayyy basindan beri sorun yasadigim icin dr gitmeye korkuyorum.
Evet canim zor oluyo ama en azindan dirumindan haberdar oluyosun allah kolaylik versin ben sabaha kadar en az 10 kere baktilar bende miayene olmaya bile cekinirdim afedersin esimle iliskiye 2 ay sonra girebildim ama bebegim icin katlandim tekrar kolayliklar diliyorim canim allaha emanet olGercekten rezillik alttan bakti,1 -2 cm aciklik var dedi ama o kadar canımı acitti ki anlatamam.yalniz kordon boynuna iki kez dolammis gibi dedi.simdi nst deyim.sonra tekrar bakip karar verecekler.allahim srn yardim et
hakkinda hayirlisi insallah canim. merak etme olcagi varsa olur gider. Allah'tan hayirlisini iste her zamanGercekten rezillik alttan bakti,1 -2 cm aciklik var dedi ama o kadar canımı acitti ki anlatamam.yalniz kordon boynuna iki kez dolammis gibi dedi.simdi nst deyim.sonra tekrar bakip karar verecekler.allahim srn yardim et
Yok canım ya nişan geldi sadece ne ağrı ne sancı hiç bişey yokT tugbavebebik canim basladi mi sancilarin?
bikeremi geldi canım azmıydı gelen ?Yok canım ya nişan geldi sadece ne ağrı ne sancı hiç bişey yok
Sağol canım :) inşallah toparlarım:)Canım kesinlikle vitaminle alakalı. Benim de bitmişti 3 gün alamadım uykudan ve halsizlikten öldüm. İlacı aldım düzeldim. İhmal etme :)
Yok canım ya nişan geldi sadece ne ağrı ne sancı hiç bişey yok
Ins dayanir durur bebeklerimiz canimCok sag olun kizlar,sanci cikmadi doktor kanama artarsa hemen gel.yarin da doktoruna gorun kordon dolanmasi icin dedi. Ama kordon dolanmasinin cozumu yokmus gitsem de bir sey olmayacak.kanama falan olmazsa cumartesi gideyim dedim. 1-2 cm aciklikta onceki dogumdan kalmadir dedi.dedim kanama dıştan olamaz mi?yok dedi rahmin de yumusamis.hakkimizda hayirlisi bir hafta daha dayansa
Maşallah cnm sen 3 lüyorsun yanii hayırlı olsun minigin benim buda doğal yolla oldu çok şükür mücizem benimAyyy kuzucuk büyümüş maşallah beraber resmimiz var bizimkiler kucagımızda minicik bebek, ne güzel günlerdi. Benim oğluş da bu yıl anaokulunda, yine tüp bebekle bir kızım var 10 gün sonra 2 yaşını dolduruyor ve inanmayacaksın ama geçen ay kendiliğimden hamile kalmışım bayramın 1. günü öğrendik şu an 6 haftalık
Peceteye gorunmeyecek kadar kahve leke gelmisti canim onemsemedim ama gece 11 oldu bi dr arayayim haftam ufak dedim oda acti sagolsun bi gel bakalim dedi hic agrim falan yoktu gittim 2. 3 cm aciklik vardi yatirdi bide 3 4 gun yogun bakimda yatabilir dedi cok korktum sana ole bisi soledilermi canim ins solememislerdir allah kimseyi korktugu yere ugratmasin aminnnicecreamm canim kusura bakma kafam yerinde değil, sen de kanama sikayeti ile mi doktora gitmistin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?