2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
41.5 kere masallah:) Allah anali babali buyutsun canim. Firsatin olursa, oglun kac yasindaydi acaba? Brnim de 16.5 aylik bir oglum var ve nasipse dogumda arkadaslara birakicaz. Cok kafama takiyorum tabi. Bir de bebegi gorunce nasil tepki verecek acaba? O da endiselendiriyor.

Bende de ekstra sırt ağrısı oluyor canım yorulunca sende dikkat et kendine
ay ne zamandır bakamıyordum, heyecan bastı.
doğum yapan arkadaşlar, çok sevindim, Allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin.

benim daha çok var ya...
haftaya randevum var daha, doğuma da 4 hafta var, pöf...
Biz sonlardayiz canım beraber bekleriz artik
Benimde boyum uzun tatlım ama geçen hafta benimde donmemisti daha bazıları halen dönebilir diyor umudu kaybetmemek lazım , ters olursa sezeryanla riske atmak istemiyorlar.

CNm Bnm cok geçmiş olsun, inş bi an önce toparlanırsın

Sağol canım.. oğlum 3.5 yaşında. Çok olgun bir çocuk. Karnımdayken sürekli gelir öperdi ne zaman gelecek kardeşim falan derdi.. dünkü tepkisi çok hoşuma gitti geldi hemen kardeşini öptü seni çok özledim hoşgeldin falan dedi. Sonra kosturmaya başladı. :) üzgün üzgün bir köşede dursaydı çok üzülürdüm çok şükür şimdilik iyiyiz inşallah hep böyle devam eder. Seninki daha küçük kıskanmak nedir bilmez bile bence. :) akışına bırak.. her şey zamanla yoluna girecektir.

ay ne zamandır bakamıyordum, heyecan bastı.
doğum yapan arkadaşlar, çok sevindim, Allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin.

benim daha çok var ya...
haftaya randevum var daha, doğuma da 4 hafta var, pöf...

Benim de var cnm sanirim daha, dogumlar oldukca Ben de sabirsizlaniyorum..

Cnm Sen kendin cihazi mi izledin, cikan nst kagidindan pek bi sey anlamadim da 60-a vuran sancilar gormustum Ben de 2 hafta once, her sey iyi dedi yolladi bu hafta Cuma gidicem bakalim ne olcak Sen de yarini bi bekle bakalim sakince ne dicek doktorun, bizi de haberdar et ..

Ay bilemedimki bnm de ara ara sancilarim geliyor AMA duzenli degil , bel agrisi kasik agrisi ve Karin agrisi oluyor, Ben de hemen gitmem herAlde cok siddetlenirse biraz evde cekerim gibime gelio, neyse ki yarin kontrolun varmis cnm

Canim sen zaten sezeryan olmayacak mıydın aklımda öyle kalmış

İnsaallah tez zamanda iyilesirsin canim. Rabbim sabir versin

Bende senin gibiyim canim, pazartesi kontrol gunumdu ama ben gitmedim, hep bi bahane erteleyip duruyorum, sabaha kadar belim kasiklarim karnimin ici agridi, gidersem sanci cikicak diye korkuorum nolcak boyle ya

Nst kagıdında yazıyo canım..alttaki olan yukarı doğru cıkan zikzakların gösterdiği rakama bak

Kızlar acil cvp lütfen..ögretmenim ve 37.hafta dan sonra doktordan bi evrak alıp okula veriyoruz ya onu alan arkadaslar örnegini atabilir mi.ne yazıyo ya da tam olarak rapor olarak mı yoksa o da 32.hafta da almıstık ya calısabilir yazıyodu o gibi mi

Canim sen zaten sezeryan olmayacak mıydın aklımda öyle kalmış
evet sezeryan olacak. ama doktor daha gün vermedi. geceleri cok sancım oluyor. oturamıyorum bile. bende o halde hastaneye gıdersem hemen alacaklar dıye korkuyorum. o yuzden hastane korkusu basladı. herseyden korkar oldum. nasıl olacak bilmiyorum. sezeryandan sonraki dikiş yerlerinin acısına nasıl dayancam dıye kara kara dusunuyorum. ama bebiş durmıcak bılıyorum gecen hafta ığne oldum sancılar hafıflesın bıraz dıye. bana bugun yarın dogcak gıbı gelıyor. senın de zsezeryan olcak demi.

Bende senin gibiyim canim, pazartesi kontrol gunumdu ama ben gitmedim, hep bi bahane erteleyip duruyorum, sabaha kadar belim kasiklarim karnimin ici agridi, gidersem sanci cikicak diye korkuorum nolcak boyle ya
bilmiyorum ya eşim dalga geciyor ıstersen okula baslayana kadar dursun falan dıye. acayip bir korku bas edemeyecek gibi geliyor bana. allah yardımcımız olsun. korkunun ecele faydası yok. sıkıntısız atlatalım insallah

Ben ok
ben okul a teslim ettim 32 haftalık ken aldığımızda çalışır yazıyo ya bunda çalışamaz yazıyo sebep kısmınıa analık izni yazıyo sadece

Arkadaşlar ekim annesi olmayı beklerken suyum azalmış hastaneye yatışım yapıldı duruma göre bugün yarın ameliyata alınabilir daha 35+4 teyim dua edin benim için
Allah yardimcin olsun cnm, saglikla kolaylikla yawrunu kucagina alirsin ins
kizlar bende bu sabah dogum yaptim 38 +2 oldu cok sukur sorunsuz gecti. 3400 grm dogdu
Sezeryan istemistim. Sonrasi birsz agrisi sizi oldu ama o da azaliyor gitgide.
Aman yabancinin yaninda ilk emzirmeyin en yakin arkda olsa goz nazar degebiliyor.
Gozun Aydin cnm bnm
Uyardigin iyi oldu cnm, Bana da hemen nazar deger cok hassasimdir

Evet benim de sezeryan olacak, bana da şimdiden 5 Ekim dedi diye bozuldum ben de çünkü ultrason A göre daha 37+2 oluyor bebeğimin hakkını yemek istemiyorum üstelik nst de sancım 20civarlarında sadece bir kez 50 çıktı haftaya gittiğimde soracağım sancı yoksa biraz daha bekleyemez miyiz diye, gün vermesini beklemiyordum diye soramadım yoksa sorardım ani oldu, canım bana da herkes aman kendini kestirme falan diyor ama ne yapalım bizim halimizden kimse anlamaz sonra doğum anında alttan muayene de falan anlayışsız insanlara denk gelip psikolojimi bozmaktan sa razıyım hem ameliyat olup çok çabuk ayaklananlar da var ben onları örnek alıyorum, inşallah kolay olacak diye umut ediyorum sen de öyle düşün
Hee bide iyi ki sezeryan seçeneği de var yoksa sanmıyorum çocuk yapmaya cesaret edebileceğimi
Arkadaşlar ekim annesi olmayı beklerken suyum azalmış hastaneye yatışım yapıldı duruma göre bugün yarın ameliyata alınabilir daha 35+4 teyim dua edin benim için
Rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah
kizlar bende bu sabah dogum yaptim 38 +2 oldu cok sukur sorunsuz gecti. 3400 grm dogdu
Sezeryan istemistim. Sonrasi birsz agrisi sizi oldu ama o da azaliyor gitgide.
Aman yabancinin yaninda ilk emzirmeyin en yakin arkda olsa goz nazar degebiliyor.
Maşallah ne güzel ben de inşallah doğum yapınca buraya yazabilirim hemwn, Rabbim şifanızı versin

Herkese merhaba,

Öncelikle doğum yapan arkadaşların hepsinin gözü aydın Allah analı babalı büyütsün hepsini biz bekleyenlere de nasip etsin inşallah. Uzun zamandır koşturmacalar yüzünden takip edemiyordum artık sonlara yaklaştığımızı doğum yapanları görünce daha iyi anladım.

Dün gece beni uykumdan uyandıracak seviyede adet sancısı gibi kasığımda ağrı ile uyandım kızlar başına böyle bir şey gelen oldu mu acaba doktoruma söylemem gerekir mi? Gün içerisinde de ara ara oluyor ama dayanabiliyorum onlara gece daha kötü şekilde bastırıyor. Kontrolüme 6 gün var daha =(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…