kızlar ya ben acayuip korkar oldummcıkmasın dursun orda diyicem nerdeyse
kızlar sağ elim çok agrıyor. kolum agrı yapıyor. parmaklarım uyusuk(((
sızın de var mı boyle bır durum?
doktor yapacak bısey yok dedı
Günaydın cnm bende senin gibiyim gece bir uyanıyorum elimi karnıma atıyorum sanki Karnım inmiş gibi bebegime bişey olmuş gibi hissediyorum demekki bugünlerde böyle seyler olabiliyorGünaydın kızlar buara maşallah çok derin uyuyorum enteresan bir şekilde, sonra arada tuvalete kalkicakken bir panikle karnıma sarılıyorum bebeğim ordami diye, allah korusun nereye gidecekse. . .
Günü yaklaşan arkadaşlar ne güzel sona erecek ve kucağınıza alacaksınız. Bende 2 3 hafta en fazla dursun kucağıma gelsin istiyorum artık ya 40i beklemeyi hiç istemiyorum.
Ohh cok şükür canımmm .Merhaba arkadaşlar girip yaamadım bebeğim 30 günde taburcu oldu iyiyşz çok şükür
Yok canim bana yogun bakim falan demedi.açıklık icinde ilk dogumdan kalmadir dedi.oyle bir acitti ki az evvel karinca kadar yine geldi.doktora gitmek istemiyorum yapacaklari bisey yok ki!allahim sen yardim.et.. daha dogum cantam hazir değil.alllahim bu cocuk kordonu nasıl dolamis
çokk güzel bir haber maşallah sizeMerhaba arkadaşlar girip yaamadım bebeğim 30 günde taburcu oldu iyiyşz çok şükür
bende 40'ı beklemek istemiyorum haftaya doğsun istiyorum ama tabi ki önemli olan sağlıkla gelmesi ,bende karnımı görünce aaa bu ne ben niye böyle şişmişim gibi tepkiler veriyorum sonra yaa hamileyim benn diye gülüyorum :)Günaydın kızlar buara maşallah çok derin uyuyorum enteresan bir şekilde, sonra arada tuvalete kalkicakken bir panikle karnıma sarılıyorum bebeğim ordami diye, allah korusun nereye gidecekse. . .
Günü yaklaşan arkadaşlar ne güzel sona erecek ve kucağınıza alacaksınız. Bende 2 3 hafta en fazla dursun kucağıma gelsin istiyorum artık ya 40i beklemeyi hiç istemiyorum.
Bende hic beklemek istemiorum, hatta haftaya dogursam keske diorum ama hicde oyle gelmior, sanki kizimin dogmaya hic niyeti yok gibi.. Bugun kontrole gidicem bakalim artikbende 40'ı beklemek istemiyorum haftaya doğsun istiyorum ama tabi ki önemli olan sağlıkla gelmesi ,bende karnımı görünce aaa bu ne ben niye böyle şişmişim gibi tepkiler veriyorum sonra yaa hamileyim benn diye gülüyorum :)
Plastik huni gibi bişey sokup mu bakıyorlar açıklığa?benim geçenlerde su gibi akıntı geldi resmen suydu alttan baktı huni gibi plastik bişeyle bayaaa soktu içeri bide kendini kasma diyo mümkünmü o rahatsızlıkla kendini kasmamak.Gercekten rezillik alttan bakti,1 -2 cm aciklik var dedi ama o kadar canımı acitti ki anlatamam.yalniz kordon boynuna iki kez dolammis gibi dedi.simdi nst deyim.sonra tekrar bakip karar verecekler.allahim srn yardim et
Ayyyyyy acı hissettin mi ? Çatı muayenesi el ile yapilmiyormu? Yaaaa çok korkuyorumPlastik huni gibi bişey sokup mu bakıyorlar açıklığa?benim geçenlerde su gibi akıntı geldi resmen suydu alttan baktı huni gibi plastik bişeyle bayaaa soktu içeri bide kendini kasma diyo mümkünmü o rahatsızlıkla kendini kasmamak.
Bana yapılan çatı muayenesi değildi açıklık varmı diye baktı sanırım o akıntı amniyon sıvısı mı diye.acı değilde rahatsızlık kendımi kasma ihtiyacı hissettim.Ayyyyyy acı hissettin mi ? Çatı muayenesi el ile yapilmiyormu? Yaaaa çok korkuyorum
Plastik huni gibi bişey sokup mu bakıyorlar açıklığa?benim geçenlerde su gibi akıntı geldi resmen suydu alttan baktı huni gibi plastik bişeyle bayaaa soktu içeri bide kendini kasma diyo mümkünmü o rahatsızlıkla kendini kasmamak.
Yaa canım korkma ben çatı muayenesi oldum bi kaç gün önce. Çok az acıpr yani lütfen kendini korkutmaAyyyyyy acı hissettin mi ? Çatı muayenesi el ile yapilmiyormu? Yaaaa çok korkuyorum
Hayırlısı bakalım, aşağı indiğini ultrason ile mi anladı? Kilosu iyi ya zaten önemli olan organlarının gelişmiş olması bence kimse beklerse alır biraz dahaBende kontrolden geldim. Bebek aşırı aşağı inmiş kalça ve ic bacak ağrılarım ondanmis. Doğumunu çok uzak görmüyorum dedi. Asla 40 i bulmaz bile dedi. Haftaya kadar dayanirsa gelmezse ona göre gün verecekler. Ama bama her an dogabilir hazirlikli ol dedi. Bebek hiç kilo almıyor ama artık. Hatta geçen ölcumden daha az çıktı.Bide yyanılma payı fln olur 2800 anca dedi.
Hayrlısı olsun canım 2800 gayet iyi bir kilo annesi azıcık minnoş olacaz o kadar :) benim ki de o kadar olur diye düşünüyorum,Bende kontrolden geldim. Bebek aşırı aşağı inmiş kalça ve ic bacak ağrılarım ondanmis. Doğumunu çok uzak görmüyorum dedi. Asla 40 i bulmaz bile dedi. Haftaya kadar dayanirsa gelmezse ona göre gün verecekler. Ama bama her an dogabilir hazirlikli ol dedi. Bebek hiç kilo almıyor ama artık. Hatta geçen ölcumden daha az çıktı.Bide yyanılma payı fln olur 2800 anca dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?