Aynı benim de öyle oluyor özellikle yürürken.Sanki bebe tekme atmış da oraya denk gelmiş gibi.Baskı yapıyor sanırım çok acıyor sanki şimşek çakıyo gibi.En guzel tarifim soyle.hani dirsegini bi yere vurursun sinirine gelir igrenc bi aci olur ya iste tam tamina oyle.
Biz Cybex Iris M-Air aldık travel sistem. Kullanışlı duruyor oturma yeri geniş, kolay açılıp kapanıyor, manevra kabiliyeti iyi ve hafif. Kış da olsa gezeriz diye düşünüyorum gezginiz biz duramayız evde :)kızlarr bebek arabası ne aldınız alanlar yazabilir mi ? ben hala almadım ve kıs geliyor diyorum bi tarftan oyalanıyorum
Sanci cikmadi canim, bebek makat gelisli ve agirlasmis o yapiyormus belime ve kasiklarima baski. İki kere nst cektiler sonra normal ama tetkikte ol heran gelebilir diyip gonderdilerbayan diyet son durun nedir canım umarım iyisinizdir.
Slm kızlar bugün bende çok sıkıntıdayım çok ağrım var baskı gerilme hepsi bir arada herkez karnın çok inmiş hemen doğacak gibi dedi bugün ,yatsam yatamiyorum otursam oturamiyorum yarın kontrolüm var yoksa hemen acil e giderdim gece daha da artmazsa tabi yarını bekliyecem
Canım yarın kontrolun var Allahtan. Bazen bana da oluyor. Bende de bel ağrısı başladı bugün.
Ama Allahın iZmiyle riskli dönemleri geçtik haber ver bizede
Kizlar bazen oyle sanci rahatsizlik bende de oluyo ama ertesi gune biseyim kalmiyo yok oluyo resmen.bende surekli her yasadigim sanciya acaba basliyo mu dogum devami gelcek mi diye bekliyorum tık yokSlm kızlar bugün bende çok sıkıntıdayım çok ağrım var baskı gerilme hepsi bir arada herkez karnın çok inmiş hemen doğacak gibi dedi bugün ,yatsam yatamiyorum otursam oturamiyorum yarın kontrolüm var yoksa hemen acil e giderdim gece daha da artmazsa tabi yarını bekliyecem
Hayır henüz yapmadım bekliyordu artik normalden korkuyorum ama nasıl olacak bakalım sen ne yaptın
Ewet cnm kontrolum var 1.50 de bakalım ne diyecek ,biraz önce hiçkirmaya başladı bnm kız çok aşağıda onu farkettimCanım yarın kontrolun var Allahtan. Bazen bana da oluyor. Bende de bel ağrısı başladı bugün.
Ama Allahın iZmiyle riskli dönemleri geçtik haber ver bizede
Canım bende epidural istiyorum ama sancidan korktuğum için değil doğum esnasında karnıma basmalarindan ve dikişler atılırken ki acidan onlarda hissetmiyormusun epidural olursan çok merak ettim şimdievet cnm epidural normal yaptim cok rahat bir dogum oldu bende acaip korkarak gittim ama cokta korkutucu degildi rahat ol. Dogurana kadar hep ya kafası sıkışırsa ya doguramazsam diye yattim yataga ama tek nefeste 10 dkda kucagimdaydi yavrum
aynen cnm ya cok sevimli gözüküyo oglum ama arada bana kızınca da yine kardesini dövüyor:)ben o abiyi de kardeşide severim çok tatlı yaaa
aynen cnm ya cok sevimli gözüküyo oglum ama arada bana kızınca da yine kardesini dövüyor:)ben o abiyi de kardeşide severim çok tatlı yaaa
valla cnm karnima hic bastirmadilar şükür gerek kalmadı alttaki dikisler icin doktorum epidural harici igne yapti aşağıdan ama hic agrim olmadi dogum esnasinda hicbirsey hissetmedim tek hissettiğim ıkınmaydiCanım bende epidural istiyorum ama sancidan korktuğum için değil doğum esnasında karnıma basmalarindan ve dikişler atılırken ki acidan onlarda hissetmiyormusun epidural olursan çok merak ettim şimdi
Ne güzel canım inşallah bu defa bende de kolay olur doğumum hem epidural isticem hem de uyusturma yada bebek doğduktan sonra anestezi ile bayiltsinlar en iyisi:)valla cnm karnima hic bastirmadilar şükür gerek kalmadı alttaki dikisler icin doktorum epidural harici igne yapti aşağıdan ama hic agrim olmadi dogum esnasinda hicbirsey hissetmedim tek hissettiğim ıkınmaydi
Benim oğlum da biraz önce uyutmaya çalışırken ayağımda sallayarak uyutuyorum canım sagolsun kardeşini bir güzel tekmeledi diş çıkıyor birde üstüne boğazı şişti çok huysuz çok yavrumaynen cnm ya cok sevimli gözüküyo oglum ama arada bana kızınca da yine kardesini dövüyor:)
Çatı muaynesinden çekiniyorum daha erken diye sadece nst istesem de çok bilmiş olacağım devlette :/ yarında olursa kendi doktoruma gideyim Sağol canım cevabın için mutlu son a yaklaşıyoruz galibaaBebeğin toplanması değil o chutluckcım sancılara hoşgeldin :) Doktora git istersen ağrısız olanlar ve açıklığa yol açmayanlar yalancı kabul ediliyor.
Bebeğin suyu en az ne kadar olmalı bi bilginiz var mı suyum çok azalmış iki gündür hastanede kontrol altındayım ama azalmaya devam ediyor
Yemek yedim duzeldi cok sukur, normal herseyi ama makat gelisli oldugu icin cok baski yapiyormus kasiklarima belime, sancilarimda yalanci dogum sancisiymisyalniz salaklar moralimi bozdu, spinal anesteziden korkuttular beni, aciyi hissedebiliormussun, canim acirsa nolucak diyorum, uyuturuz seni diyo kadin. Ben genel anestezi istesem niye spinal olmak istiyorum diyim, hem madem uyusturamicaksiniz niye spinal yapiorum diyosunuz. Simdi ben nasil cesaret edicem orda sezeryan olmaya aranizda spinal olan varmi ya kafam cok karisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?