Canim benim rabbim sanada bebeginede şafi ismi ile şifa versin İnsaallahCanim 2 kilograma yaklaşti bebegim. Dun doktorum tekrar doppler den bakti nst ve tahlil sonuclarim da normal cikinca taburcu etti bizi. Onumuzdeki sali gunu tekrar hastaneye yaticam carsamba veya persembe de sezeryan olacam insallah. Haftaya 37 bitmis olacak. Doktorum iyi zaman kazandik dedi. Insallah kuveze girmeden yavrumu kucagima alirim. Dua et bize canim. Sordugun icin tesekkur ederim...
Canim Allah yardimcin olsun, masallah sanada bebeginedeKizlar Ben de muayene oldum az once, 2450gr 48 cm, sizin bebeginiz orta halli gidio ne cok Tombik ne cok zayif olur dedi ,,, bi de baya asagi inmis her an her sey olabilir dedi yine de ongorumu 10 gun sonra vajinal muayenede soyleyebilirim dedi tabiii 10 gune kadar dogmazsasimdi idrar kan tahlili verdim nst sirasi bekliyorum ..
Ya canım donmese benimki dönmezdi benimkinin kilosu hep yüksek gelişimi ilerde 3600 doğar dedi ya sen hangi doğumu istiyorsunCanım anlamadım ki.. dönmez mi dedim. Çok büyüyorlar sonlara doğru dönmeleri zor oluyor dedi. Tekrar bakacak ama tarih bile verdi. Kafam cok karıstı benimde
Ya canım donmese benimki dönmezdi benimkinin kilosu hep yüksek gelişimi ilerde 3600 doğar dedi ya sen hangi doğumu istiyorsun
Amin inşaaAllah...Canim benim rabbim sanada bebeginede şafi ismi ile şifa versin İnsaallah
Bizim 40 a kadar düşmüş hareketleri yavaşladı gelişimi devam ediyormuş ama çok korkuyorum ciğer geliştirici iğneler vurunuyorum serumlar takılıyor Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin
Saol cnm, Doktor boyunu soylemiyor Zaten Ben FL degerini 7 yle carpiyorum :)Canim Allah yardimcin olsun, masallah sanada bebeginede
Canım bacak kemik boyunu ölçüyor ya, ultrason kağıdında fl olan değer, onu 7 ile çarpıyosn tahmini boy oluyorKizlar doktor bana boyunu söylemiyor, göremem artik boyunu diyor. Siz nasil ögreniyosunuz boyunubide hala dönmemis benim kizim ya, haftaya tarih vericekmis. Ben beklemek istiyorum ama makat cikisli oldugu icin cok agri yapior kasiklarimda. Ne yapsam bilemedim
En guzel tarifim soyle.hani dirsegini bi yere vurursun sinirine gelir igrenc bi aci olur ya iste tam tamina oyle.
maşallah prensese :)Kızlar merhaba bende kontrolden geldim simdi artık yeri daraligi için kızımın yüzünü göremedim bu sefer fotograf alamadik.kilosu 2750 gram olmus gelişimi herseyi normal seyirde ve şuandan itibaren doğsa bile küveze almamıza gerek kalmicak kilosu normal dedi. pozisyon olarak suan normal doğum pozisyonunda.benim hiç ağrım sancim sizim olmadığı için doktorum çatı muayeneside yapmadı nst yede baglamadi.iki hafta sonrasına randevu verdi tabi iki haftadan önce herhangi bir durum söz konusu olursa direk hastanede gorusucez.inşallah iki hafta içinde dogururum artık kucağıma almak istiyorum kuzumu. Doktora gidecek arkadaslar inşallah sizlerde güzel haberler getirirsiniz.
Kan sulandirici canım clexannEwet canim ya. Rabbim saglikla sihatle kucagimiza almamizi nasip etsin. Gunde 2 tane muzumu yiyorum sutumu tuketiyorum. Insallah sezeryan olana kadar biraz daha kilo aldiririm bebegime. Ne ignesi kullaniyordun canim Allahim hepimize şifalar versin bu zor gunler gecsin bir daha hic hatirlamayalim
Canım bu bebişler tembel çıktı. Halbuki donseler daha rahat edecekler. Benimde dönmedi hala heralde hareketleri hep aynı yerlerde hissediyorum.Kızlar şimdi kontrolden çıktık benim bebeğim hala dönmemiş ya moralim bozuldu zaman az kaldı çünkü
Hadi ya yinede belli olmaz dicem canım ama bende yavaş yavaş sezeryan fikrine alistiriyorum kendimiCanım hayırlısı herşeyin benim de bebegim dogum pozisyonu almıştı ama tekrar dönmüş. Doktor sezaryen dedi .. yapacak birsey yok :/
Maşallah canımKizlar Ben de muayene oldum az once, 2450gr 48 cm, sizin bebeginiz orta halli gidio ne cok Tombik ne cok zayif olur dedi ,,, bi de baya asagi inmis her an her sey olabilir dedi yine de ongorumu 10 gun sonra vajinal muayenede soyleyebilirim dedi tabiii 10 gune kadar dogmazsasimdi idrar kan tahlili verdim nst sirasi bekliyorum ..
Hadi hayırlısı olsun inş.Kızlar merhaba bende kontrolden geldim simdi artık yeri daraligi için kızımın yüzünü göremedim bu sefer fotograf alamadik.kilosu 2750 gram olmus gelişimi herseyi normal seyirde ve şuandan itibaren doğsa bile küveze almamıza gerek kalmicak kilosu normal dedi. pozisyon olarak suan normal doğum pozisyonunda.benim hiç ağrım sancim sizim olmadığı için doktorum çatı muayeneside yapmadı nst yede baglamadi.iki hafta sonrasına randevu verdi tabi iki haftadan önce herhangi bir durum söz konusu olursa direk hastanede gorusucez.inşallah iki hafta içinde dogururum artık kucağıma almak istiyorum kuzumu. Doktora gidecek arkadaslar inşallah sizlerde güzel haberler getirirsiniz.
Maşallah canım hadi hayırlısı olsun inş.Slm kızlar bugün kontrolum vardı 2800 olmuş kızım ağrı çıkmadı dün çok ağrım vardı bugün yok zaten çıkmaması normal 10 gün sonra Sezeryan için gün vericem 39 da alıyorum ben dedi bnde okeyledim ama çok dayanılmaz geçmeyen ağrı olursa gel bekleme alalım artık sıkıntı olmaz dedi
Canim ben de aspirin kullaniodum doktorum 36 dolunca birakmami istedi.Kan sulandirici canım clexann
Neden direk Sezeryan dedi ki ?Slm kızlar bugün kontrolum vardı 2800 olmuş kızım ağrı çıkmadı dün çok ağrım vardı bugün yok zaten çıkmaması normal 10 gün sonra Sezeryan için gün vericem 39 da alıyorum ben dedi bnde okeyledim ama çok dayanılmaz geçmeyen ağrı olursa gel bekleme alalım artık sıkıntı olmaz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?