2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Kizlar Ben de muayene oldum az once, 2450gr 48 cm, sizin bebeginiz orta halli gidio ne cok Tombik ne cok zayif olur dedi ,,, bi de baya asagi inmis her an her sey olabilir dedi yine de ongorumu 10 gun sonra vajinal muayenede soyleyebilirim dedi tabiii 10 gune kadar dogmazsa simdi idrar kan tahlili verdim nst sirasi bekliyorum ..

Canim benim rabbim sanada bebeginede şafi ismi ile şifa versin İnsaallah

Canim Allah yardimcin olsun, masallah sanada bebeginede

Kizlar doktor bana boyunu söylemiyor, göremem artik boyunu diyor. Siz nasil ögreniyosunuz boyunu bide hala dönmemis benim kizim ya, haftaya tarih vericekmis. Ben beklemek istiyorum ama makat cikisli oldugu icin cok agri yapior kasiklarimda. Ne yapsam bilemedim

Canım anlamadım ki.. dönmez mi dedim. Çok büyüyorlar sonlara doğru dönmeleri zor oluyor dedi. Tekrar bakacak ama tarih bile verdi. Kafam cok karıstı benimde
Ya canım donmese benimki dönmezdi benimkinin kilosu hep yüksek gelişimi ilerde 3600 doğar dedi ya sen hangi doğumu istiyorsun

Ya canım donmese benimki dönmezdi benimkinin kilosu hep yüksek gelişimi ilerde 3600 doğar dedi ya sen hangi doğumu istiyorsun

Canım benim minnoş 2,5 kg bide küçücük :/

Dönerse doğumumda normal doğuma dönecek dedi doktor. Ben normal doğum istiyorum

Bizim 40 a kadar düşmüş hareketleri yavaşladı gelişimi devam ediyormuş ama çok korkuyorum ciğer geliştirici iğneler vurunuyorum serumlar takılıyor Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin

Ciger gelistirici bende oldum 30.haftamda.benim 28.haftadan bu yana suyum az ve serum tedavisi yapmadilar hic oyleyken artmaya basladi icini ferah tut.gelisimi iyiyse su azligindan rahat hareket edemiyorlar.gunluk 4.5 lt su iciyorum minumum.armut yiyorum.havuc suyu iciyorum.hindistan cevizi suyuniciyorum arada bunlar bebegin suyuna iyi geliyomus.hem riskli haftalari atlattik cok sukur.benimde bugun kontrolum var.suyun durumuna gore tamam yada devam dicek dr.hayirlisi bakalim moralini yuksek tut

Canım bacak kemik boyunu ölçüyor ya, ultrason kağıdında fl olan değer, onu 7 ile çarpıyosn tahmini boy oluyor

Kızlar merhaba bende kontrolden geldim simdi artık yeri daraligi için kızımın yüzünü göremedim bu sefer fotograf alamadik.kilosu 2750 gram olmus gelişimi herseyi normal seyirde ve şuandan itibaren doğsa bile küveze almamıza gerek kalmicak kilosu normal dedi. pozisyon olarak suan normal doğum pozisyonunda.benim hiç ağrım sancim sizim olmadığı için doktorum çatı muayeneside yapmadı nst yede baglamadi.iki hafta sonrasına randevu verdi tabi iki haftadan önce herhangi bir durum söz konusu olursa direk hastanede gorusucez.inşallah iki hafta içinde dogururum artık kucağıma almak istiyorum kuzumu. Doktora gidecek arkadaslar inşallah sizlerde güzel haberler getirirsiniz.

maşallah prensese :)

Kizlar bu FL degeri nerde yazior. Benim ultrason kagidimda yazmior öyle bisey

Slm kızlar bugün kontrolum vardı 2800 olmuş kızım ağrı çıkmadı dün çok ağrım vardı bugün yok zaten çıkmaması normal 10 gün sonra Sezeryan için gün vericem 39 da alıyorum ben dedi bnde okeyledim ama çok dayanılmaz geçmeyen ağrı olursa gel bekleme alalım artık sıkıntı olmaz dedi

Kan sulandirici canım clexann

Kızlar şimdi kontrolden çıktık benim bebeğim hala dönmemiş ya moralim bozuldu zaman az kaldı çünkü
Canım bu bebişler tembel çıktı. Halbuki donseler daha rahat edecekler. Benimde dönmedi hala heralde hareketleri hep aynı yerlerde hissediyorum.
Canım hayırlısı herşeyin benim de bebegim dogum pozisyonu almıştı ama tekrar dönmüş. Doktor sezaryen dedi .. yapacak birsey yok :/
Hadi ya yinede belli olmaz dicem canım ama bende yavaş yavaş sezeryan fikrine alistiriyorum kendimi
Maşallah canım
Hadi hayırlısı olsun inş.

Maşallah canım hadi hayırlısı olsun inş.

Kizlar kontrolum vardi bugun.36+1 deyiz bugun.kilosu 2600 mus.pihtilasma ignesi kullaniyordum bugun biraktirdi.kullananlar kacinci haftada birakiyor acaba.dogum icin gunde vermedi igneyi kesti ama.en fazla 38 e kadar beklicek sanirim erken dogum riskim var zaten.igne konusunda biraktik ama bebise zarari olurmu diyede korkmuyor degilim

Neden direk Sezeryan dedi ki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…