• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Kızlar mideniz nasıl.. Benim karnım hala aşağı inmedi diye midir nedir midem hiç iyi değil.. Gittikçe kötüleşiyo sanki sürekli yanma böyle geyirme geliyo :KK43: ne zaman hafiflicek tecrübeli anneler bebek aşağı inince mide rahatlıyor mu
aynı durum bende de var o yüzden eskisi gibi beslenemiyorum karnım doydu mu saatlerce bişey yemek istemiyorum soda renni ile idare ediyorum

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır bakamadım aramıza yeni minikler katılmış doğum yapanları trbrik ediyorum maşallah hepsine :) ben de bugün garip bişey yaşadım öğleyin karnımın alt tarafına ve belimde bir ağrı başladı akşam dr aradım hastrneye gelmemi istedi nst sancı çıkmadı açıklık varmı diye muayene oldum
( iğrenç birşeymiş) açıklıkta yok idrar yolu enfeksiyonu olmuşum antibiyotik verdi mecburen başladım ama içim hiç rahat değil ben ağrım olduğunda zarar verir diye parol içmeyen biriydim ne kadar sürer kızlar aranızda bunu yaşayan varmı acaba

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır bakamadım aramıza yeni minikler katılmış doğum yapanları trbrik ediyorum maşallah hepsine :) ben de bugün garip bişey yaşadım öğleyin karnımın alt tarafına ve belimde bir ağrı başladı akşam dr aradım hastrneye gelmemi istedi nst sancı çıkmadı açıklık varmı diye muayene oldum
( iğrenç birşeymiş) açıklıkta yok idrar yolu enfeksiyonu olmuşum antibiyotik verdi mecburen başladım ama içim hiç rahat değil ben ağrım olduğunda zarar verir diye parol içmeyen biriydim ne kadar sürer kızlar aranızda bunu yaşayan varmı acaba
İyi geceler cnm bende de geçen ay olmuştu ama çok yeni dedi Dr tek gecelik toz kullandım ve atlattım çok şükür idrar yolu enfeksiyonu gebelikte çok önemli ilacını düzenli kullan insaallah bir an önce kurtulursun

Bende gebelik öncesinde de vardı idrar yolu enfeksiyonu ve hala bir türlü geçmiyor. 2 kutu antibiyotik kullandım 1 tane tek gecelik toz ilaç kullandım ve suan yine bi ilaç kullanıyorum günde 3 tane. Bütün bu ilaçlar beni sadece 3 hafta korudu ve tekrar sorun ortaya çıktı her seferinde. Eğer kullanmazsan daha kötü sonuçlar çıkar canım.

Çok şükür bugün bebeğimle benim kıyafetlerimi ütüledim, bebişimin çantasını bile hazırladım yarın da kendimin kini hazırlıcam bugün baya iş yaptım o kadar da yorulmadım, şöyle iki üç gün iş yapsam bitecek işlerim inşallah, bu arada afedersiniz ama ben de kabızlık oluyor 2,3 günde bir ancak dışarı çıkıyorum üstelik o kadar kayısı ve zeytinyağı tüketmeme rağmen, sizler nasılsınız

Sordunuz mu doktora? Doğumdan önce aramaya çalılacağım ben ama çok yoğunmuş sünnet doktoru, şimdiden randevu alın diyorlar, bilemedim
Bizim burada bebeği muayene etmeden kan almadan randevu vermiyorlAr devlet hastanesine uroloji booli

Ben 9 aydır idrar yolumdan çekiyorum kullanmadığım antibiyotik ilaç kalmadı geçer gibi oluyor geri başlıyor bazen geceleri çok ağrı sizi yanma oluyor hatta oturup ağladığımı bilirim doğmadan geçmeyecek galiba benimki kroniklesti

Kızlar soranlara kaç gününüz kaldı diyorsunuz ben 10 gün falan diyorum gecikme olur diye dün akşam misafirim vardı kapıda çok ayakkabı görünce komşular doğurdum sanmış :) kimle konuşsam daha sen dogurmadin mi diyor sizde de mi aynı durum

Kızlar mideniz nasıl.. Benim karnım hala aşağı inmedi diye midir nedir midem hiç iyi değil.. Gittikçe kötüleşiyo sanki sürekli yanma böyle geyirme geliyo :KK43: ne zaman hafiflicek tecrübeli anneler bebek aşağı inince mide rahatlıyor mu
Benim biraz indiği halde halen oluyor o mide yanması canım, Dr. Çok zorlandiginda gaviscon iç dedi. Bazen içiyorum bende biraz rahatlatiyor. Bana dr. Bebek dönmediği için başını mideye yasliyor ondan çok yaşarsın dedi. Sanırım benimki ondan

Evet cnm mide rahatliyor Ben en cok oglusum ayagini diyaframima sokusturuyordu nefesim tikaniyordu, ztn ordan anlamistim indigini bi rahatlama geliyor ust tarAftan AMA bu seferde altta baskilar asiri artiyor zorluyor baya bi cikisi :duduk:

Gunaydinlar mutlu haftasonlari:KK24: @melegim66 canim erkek miydi senin bebis?ahhh bu erkekleri rahatligi anne karninda basliyor.ben de 1 ayim var diyorum ama daha gec gelir mi bilmem.
Bu arada doktorum kordonu tam dolanmamis enseden geciyor dedi allaha şükür

Evet cnm mide rahatliyor Ben en cok oglusum ayagini diyaframima sokusturuyordu nefesim tikaniyordu, ztn ordan anlamistim indigini bi rahatlama geliyor ust tarAftan AMA bu seferde altta baskilar asiri artiyor zorluyor baya bi cikisi :duduk:
aynen aşağı inince de mesaneye baskı artıyor 10 dk da bi wc deyim. Diyafram a mı nereye baskı yapıyosa artk benim de nefesimi kesiyor, nasıl oturacağımı şaşırıyorum

@melegim66 hamileyken duydugum en gicik sorulardan biri daha dogurmadin mi sorusu:kızgın: sanki elimizde olan bisey.
Bende beklemedeyim ve tetikteyim hala.kizim 40 haftayi 5 gun gecirmisti.bu belki erken gelir diyodum ama gelen giden yok hala.bu arada feci faranjit oldum.bogazim agriyo hic yutkunamiyorum.sesimde cikmiyo.simdi de insallah dogurmam diyorum.bu durumda ne ikinabilirim ne cikarabilirim.bagiramadan nasil doguruyum ben dimi ama:hasta::işsiz::kusmuk:

Suan yapilcak bisey yok dogduktan sonra tekrar bakcaz ama siz moralinizibozmayin dedi ama elinde olmuyo insanin iste..gelisiminde bi sıkıntı yok cok şükür..
Canim, icini ferah tut. Allah'in izniyle saglikli bir dogum yap once. Bebeklerin dogsalar bile organlari olusmaya devam eduyor ilk bir kac ay. Dua edelim de bu da gecici bir durum olsun. Belki de ultrasondan oyle gorundu.

Dualarınız için allah razı olsun kızlar.
9.40 ta kızımızı kucağımıza aldık. 3500gr doğdu bebişim. Saat 4 te suyum geldi biz ilçede oturuyoruz diğer ilçenin hastanesi var. Yol olduğu için duşla falan vakit kaybetmeden direk çantalarımı alıp yola düştük. 5 te nst ye bağlandım. Açıklık 1 cm di ama sancılar çok sıktı.sonra odama geçtim bol bol gezindim sürekli dua ettim. Sizleride dualarımda unutmadım tabi ki. Saat 8 de tekrar nst ye bağlandım sancılar 2dk bir geliyordu artık. Açıklığa baktı 6 cm olmuş çok hızlı ilerliyor dedi ebe. Sonrası sancılar daha da şiddetlendi bende Zaman kavramı bitti zaten. Bebeğim çıkar çıkmaz ellerimdeydi. Okadar güzeldi ki. Biraz yırtığım olmuş. Bir iki dikiş attı sadece. Kızımla birlikte girdik odamıza emzirdim kokladım pamuğumu. Şuan tatlı tatlı uyuyor. Rabbim hepinize bu güzel sonu nasip etsin inşallah. Oğlumda uyuyakalmış ben kardeşini emzirirken uyandı. Allah yardım ediyor çok şükür.şuan kardeşinin başından ayrılmıyor :anne:
41 kere masallah canim. Cok sevindim ya. Allah saglikla hayirli evlat olarak buyutmeyi nasip etsin insallah. Insallah bana da boyle guzel dogum nasip etsin:)

Back
X