Ne iğnesi vyruluyorsun canım? ne mutlu size benim daha bebeğim kese içinde görülmedi. 22 sinde randevum var. Acaba tam 8. Ay da mı gitsem korkuyorum tam netleşsin istiyorum.
Tamam canım sagol icmem ya bulantı ve halsizlige birde grip eklendi allahım sen beterinden koruCanım asla içme . Limon tüket portakal suyu iç. Cvitamini al besinlerden, cnm ama ilaç asla.
Canım 5+4 te gittim keseyi gördük ama bebek görünmedi. Senin ne kadarlık? Sende görüldü mü? Allah korusun boş gebelik olmasından korkuyorumCanım ne zaman gittin sen? Kaçıncı haftada görünmedi yani?
Geçmiş olsun canım ben de gebeliği ilk öğrendiğimde griptim kadın doğumun verdiği ağrı kesici dışında hiç bir şey kullanmadım.Ya kızlar grip oldum hap kullanamiyorum degilmi bebeğe bir zararı varmiki gribin
Canım 5+4 te gittim keseyi gördük ama bebek görünmedi. Senin ne kadarlık? Sende görüldü mü? Allah korusun boş gebelik olmasından korkuyorum
İnşallah canım görürüz ikimizde. Hep bir tedirginlik oluyor, bebeği görsem bu sefer kalp atışı için bekliycem inşallah hayırlısıyla yaşarız bu duyguları :)Yok canım erken olduğu için görünmemiştir kötü bi şey getirme aklına. 4,5 haftalıkken gittim ben sadece kese göründü bebek çok küçük olduğu için görünmez 2 hafta sonra gel dedi doktor önümüzdeki hafta gideceğim kısmetse. Bu kez görünür insallah
cnm bende cok griptim 4 gun once ihlamur kaynatt balla limonla ic birebir geliyo dayanabilirsen az karabiberde kat bi zarari yok gunde 2 bardaga kadar bol meyve bidee anca atlatirsinYa kızlar grip oldum hap kullanamiyorum degilmi bebeğe bir zararı varmiki gribin
Tatlım kusura bakma ilk etapta deftere tutuyorum onun için karışıklık olmus :) deftere tutmamin sebebi de gün içerisinde bilgisayarın başında olmadığım zaman telden listeye ekliyorum ki unutmayayim :) sonra bilgisayarın başına geçip muhakkak ekliyorum :)MarV-el canim bu arada bende ogretmenim meslek kismi bos kalmisdaha oncede yazdim ama
Tatlım bitki çayı bize zararlı değilmi.. ıhlamuru doktoruna sorsaydin keşke..cnm bende cok griptim 4 gun once ihlamur kaynatt balla limonla ic birebir geliyo dayanabilirsen az karabiberde kat bi zarari yok gunde 2 bardaga kadar bol meyve bidee anca atlatirsin
sordum zaten:) gunde 2 fincana kadar zarari yok dedi o yuzden ictim zaten yoksa zararlilari biliyorumTatlım bitki çayı bize zararlı değilmi.. ıhlamuru doktoruna sorsaydin keşke..
Bitki cayi zararlı demişlerdi de yoksa çok bildigimden değil :):)sordum zaten:) gunde 2 fincana kadar zarari yok dedi o yuzden ictim zaten yoksa zararlilari biliyorum
Kıyamam valla zor işimiz dikkatli olmak lazım.Tamam canım sagol icmem ya bulantı ve halsizlige birde grip eklendi allahım sen beterinden koru
İnşallah canım görürüz ikimizde. Hep bir tedirginlik oluyor, bebeği görsem bu sefer kalp atışı için bekliycem inşallah hayırlısıyla yaşarız bu duyguları :)
oglumdanda ayni sekil tecrube ettigim icin artik az cok biliyosun ekinezya yesil cay falan zararliymis ihlamur masum kaliyomus hem rahatlatir dediBitki cayi zararlı demişlerdi de yoksa çok bildigimden değil :):)
Ayy ben bu konuda cahilim :) siz tecrübeli annişlerden çok şey öğreneceğim :)oglumdanda ayni sekil tecrube ettigim icin artik az cok biliyosun ekinezya yesil cay falan zararliymis ihlamur masum kaliyomus hem rahatlatir dedi
Sağol tatlım :)
Olsun canim sorun degil heyecandan hep bunlarTatlım kusura bakma ilk etapta deftere tutuyorum onun için karışıklık olmus :) deftere tutmamin sebebi de gün içerisinde bilgisayarın başında olmadığım zaman telden listeye ekliyorum ki unutmayayim :) sonra bilgisayarın başına geçip muhakkak ekliyorum :)
Ayy yerim ben onların verdiği heyecanı :):)Olsun canim sorun degil heyecandan hep bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?