2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Ne iğnesi vyruluyorsun canım? ne mutlu size benim daha bebeğim kese içinde görülmedi. 22 sinde randevum var. Acaba tam 8. Ay da mı gitsem korkuyorum tam netleşsin istiyorum.

Canım ne zaman gittin sen? Kaçıncı haftada görünmedi yani?

Canım 5+4 te gittim keseyi gördük ama bebek görünmedi. Senin ne kadarlık? Sende görüldü mü? Allah korusun boş gebelik olmasından korkuyorum

Yok canım erken olduğu için görünmemiştir kötü bi şey getirme aklına. 4,5 haftalıkken gittim ben sadece kese göründü bebek çok küçük olduğu için görünmez 2 hafta sonra gel dedi doktor önümüzdeki hafta gideceğim kısmetse. Bu kez görünür insallah

İnşallah canım görürüz ikimizde. Hep bir tedirginlik oluyor, bebeği görsem bu sefer kalp atışı için bekliycem inşallah hayırlısıyla yaşarız bu duyguları :)

Ya kızlar grip oldum hap kullanamiyorum degilmi bebeğe bir zararı varmiki gribin
cnm bende cok griptim 4 gun once ihlamur kaynatt balla limonla ic birebir geliyo dayanabilirsen az karabiberde kat bi zarari yok gunde 2 bardaga kadar bol meyve bidee anca atlatirsin

MarV-el canim bu arada bende ogretmenim meslek kismi bos kalmisdaha oncede yazdim ama
Tatlım kusura bakma ilk etapta deftere tutuyorum onun için karışıklık olmus :) deftere tutmamin sebebi de gün içerisinde bilgisayarın başında olmadığım zaman telden listeye ekliyorum ki unutmayayim :) sonra bilgisayarın başına geçip muhakkak ekliyorum :)

cnm bende cok griptim 4 gun once ihlamur kaynatt balla limonla ic birebir geliyo dayanabilirsen az karabiberde kat bi zarari yok gunde 2 bardaga kadar bol meyve bidee anca atlatirsin
Tatlım bitki çayı bize zararlı değilmi.. ıhlamuru doktoruna sorsaydin keşke..

İnşallah canım görürüz ikimizde. Hep bir tedirginlik oluyor, bebeği görsem bu sefer kalp atışı için bekliycem inşallah hayırlısıyla yaşarız bu duyguları :)

Ayy insallah canım ama bildiğin kadarıyla bebek görününce kalp atışıda duyuluyo zaten 6-7 haftalıkken görülüyormuş insallah görebiliriz artık :)

Arkadaşlar merhaba.benim de son adet tarihim 28 aralık.18 ocakta çift embriyo transferi yapıldı Acıbadem Maslak Hastanesinde.4 şubat 'ta keseleri gördük.10 şubat'ta kalp atışlarını duyduk ama dün gece kanamam oldu birden.ne çok açık ne de çok koyu renk.apar topar bulunduğumuz yerde hastaneye gittik.çok şükür ikisinin de kalbi atıyordu.bir daha kanamam olmadı.ancak wc ye gittikçe,koyu sıvı şeklinde sildikçe geliyor.progestan,kan sulandırıcı kullanıyorum.pazartesi Acıbadem'de randevum var.çok endişeliyim,daha önce bu durumu yaşayanlar varsa deneyimlerini paylaşabilir mi?

Olsun canim sorun degil heyecandan hep bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…